Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

Undertaker

fcdh sassem schreef:

Lekkere wissels van die Lex Mols en Hoogendorp eruit en de Vries en Elia er in.

Mooi, die de Vries zijn we ook even kwijt. Snap nog steeds niet wat hij in het eerste doet. Hij is een zware blok aan `t been van de selectie. 

Doet niets goed die vent!!
0
Zondag 25 februari 2007 om 17:04 uur

fc hageneez

Blessuregolf in selectie RKC
Foto: Orangepictures23 februari 2007, 15:29
Door: Jelmer van der Dussen
RKC Waalwijk-trainer Mark Wotte heeft te kampen met een grote blessuregolf in zijn selectie. De oefenmeester moet het in de aanloop naar het duel met Vitesse doen zonder minstens zeven van zijn spelers.
Het herstel van de zwaargeblesseerde Frank van Mosselveld verloopt moeizaam, terwijl Benjamin de Ceulaer, Patrick van Diemen, Robert Fuchs, Tim Bakens en Ivan Vicelich lichte kwalen hebben. Verdediger Virgili Teixeira moet de wedstrijd tegen Vitesse missen wegens een schorsing. 


0
Vrijdag 23 februari 2007 om 15:33 uur

Daniel

ra ra ra dit wordt onze nieuwe aanwinst!! let maar op weer een afdankertje!

De handelswijze van Ajax heeft tot grote verbazing geleid bij Hedwiges Maduro. De jongeling heeft nog geen gesprek gehad met de clubleiding over contractverlenging, terwijl andere jonkies uit de selectie dit wel hebben gehad. "Er spreekt weinig vertrouwen
Maduro en zijn zaakwaarnemer, Rodger Linse, zeggen in Het Parool weinig te snappen van de handelswijze van Ajax. Maduro: "Ik weet ook niet waarom. Maar er spreekt weinig vertrouwen uit". Linse kijkt alvast verder dan Amsterdam. "Hedwiges wil graag slagen bij Ajax, maar het is logisch dat we ons nu de vraag stellen of hij toekomst heeft in Amsterdam."

Wanneer de situatie niet verandert, gaat Maduro uit van een transfer in de zomer. "Als er niets verandert, zou ik deze zomer eigenlijk moeten worden verkocht."

Eerder al mochten Ryan Babel, Jan Vertonghen en Kenneth Vermeer een krabbel zetten onder een nieuw contract, terwijl John Heitinga en Edgar Manucharyan nog aan het onderhandelen zijn met de Amsterdammers.
0
Donderdag 22 februari 2007 om 14:07 uur

Undertaker

noord schreef:

Ja zo mag ik het horen!!

Ik snap niet dat hier mensen de hoop al opgeven, het kan nog steeds alle kanten op....
En het laatste wat je kan gebruiken voor als een club als Den Haag is dat de supporters het opgeven.
Daar moeten wij het zondag van hebben !!!!!!!!!
Of beginnen we op het ajax publiek te lijken??????
10 min voor tijd naar huis !!!!!

Fight till we die !!!!!!

Aan ons zal en heeft het niet gelegen !!!!!!!!!!!!!

Come on the Hague !!!!!!!


Het is geen kwestie van opgeven, maar het is maar nog een kwestie van tijd. Wij willen met z`n alle op het hoogste niveau blijven alleen op het veld gebeuren dingen die ons nauwelijks van overtuigen dat de GEHELE selectie ook op het hoogste niveau willlen blijven met deze club!!!

Mentaal staan er een aantal heel slecht voor en die moeten rap wakker worden en vechten totdat ze er bij neervallen.

En wij als supporters moeten dat maar gaan doen, wakker schreeuwen die gasten!!!
0
Maandag 19 februari 2007 om 13:13 uur

Forza

ADHD schreef:

De openingswedstrijd in het nieuwe stadion gaat gespeeld worden tegen JAJAJA Let op !!! Het Haagsche Amateur Selectie. Want ze willen de wedstijd wel winnen. Dus jongens volop kaarten kopen en lekker gaan kijken naar een Europesche topclub !! Wat een blamage !! Het bestuur en vooral de commerciele kant van ADO schittert weer. Dit seizoen maar 248 betaalde bussiness seats...Moet je kijken wat er gebeurd qua business bij Willem II en FC Twente. Ze moeten wat van de stropdassen losen en voor die salarissen en goede speler halen.
Tegen wie gaan we de openingswedstrijd spelen ? De haagse amateur selectie ????? Zaten we hier neit een paar weken geleden te chatten over Juventus, Legia Warschau en Club Brugge. Mag aannemen dat dit een slechte grap is, een erg slechte grap.
0
Zaterdag 17 februari 2007 om 14:46 uur

ADHD

De openingswedstrijd in het nieuwe stadion gaat gespeeld worden tegen JAJAJA Let op !!! Het Haagsche Amateur Selectie. Want ze willen de wedstijd wel winnen. Dus jongens volop kaarten kopen en lekker gaan kijken naar een Europesche topclub !! Wat een blamage !! Het bestuur en vooral de commerciele kant van ADO schittert weer. Dit seizoen maar 248 betaalde bussiness seats...Moet je kijken wat er gebeurd qua business bij Willem II en FC Twente. Ze moeten wat van de stropdassen losen en voor die salarissen en goede speler halen.
0
Zaterdag 17 februari 2007 om 09:39 uur

maus

trieste vertoning, 1 of 2 spelers die er 1oo% voor gingen de rest.  beentje intrekken bij elk duel...  als je goed oplette zag je dat elke 2de bal voor hun was en daardoor krijg je blessures en kaarten want je gaat niet voor 100% de duels in.... en dat is al 4 seizoenen lang ongeacht welke selectie,  nee ik ben en blijf supporter maar om nou elk seizoen dit te moeten zien en meemaken nou laat maar dan , dan maar in een divisie lager, liever niet maar dit ga je aan kapot.
Ik weet niet wie den haag nog kan redden maar, de uitstraling van het elftal op het veld, en leiding boven in de club is amateuristisch.  antie laf voetbal  zonder lijn en bezieling, geen brutale haagse uitstraling, en dat zie ik al bijna 4 seizoen, en de leiding pff.. wat eeen amateurs lopen alleen te mekkeren op spreekkoren, of wat de media roept inplaats van de club te beschermen tegen zeist en 020,...
Nee ik ben ontgoocheld, al maanden,  dus wie heeft het antwoordt voor onze groen gele trots.

gr maus
0
Zaterdag 17 februari 2007 om 08:27 uur

Businessclubrealist

langepino schreef:

wat een pech dit seizoen!! scheidsrechters tegen,te veel blesures,een supermooi stadion dat nu staat te wachten op de eerste divisie!,verkeerd bestuursbeleid!  KOM OP DEN HAAG NOG 9 WEDSTRIJDEN! ALLES OF NIETS!! 

Waarom zou het nu nog opeens Alles kunnen worden, terwijl het het al 3 jaar (!) Niets is. Geen lijn in het beleid, elk jaar weer met een nieuwe selectie beginnen, dat houdt geen enkele club vol. Steeds maar opnieuw opportunisme, luisteren naar wat je net van een ander gehoord hebt betekent dat (!) en daardoor kom je steeds tekort. Ringelenstein, Jansen, De Zoete en zeker niet te vergeten de van het tapijt verdwenen Langenbag zijn hiervoor verantwoordelijk Zij hebben Mission Impossible Adelaar zijn gang laten gaan en in feite de portemonnee aan de trainer gegeven. Slechts een wonder zal ons kunnen redden om al niet dit jaar te degraderen. Je moet eerst een achterstand van 2 punten inlopen en dat kan alleen als je zelf wint. 
Van deze spelers, die stuk voor stuk God op hun blote knietjes hebben gedankt dat ze bij ADO nog een laatste kans kregen, mag je niks meer verwachten. Ze doen wat ze kunnen, maar dat is helaas niet genoeg. Mensen die in koor geroepen hebben bij aanvang van de competitie dat ADO een sterke selectie had, moeten voorlopig hun mondje dicht houden, want zij zijn net zo blind als de scouts van onze club. Die lafaards zeggen nu, dat de spelers die ze uitgezocht hadden niet naar het Zuiderpark wilden komen vanwege de supporters! Tja, dat is een goedkoop excuus, maar het geeft aan dat ze er zelf ook niet in geloven.
Vermeende clubinconen als Hofstede, die een blauwe maandag in het zuiderpark meeloopt (met de nadruk op meelopen) zullen ons er niet bovenop kunnen helpen. Aardige jongen, zeker, sympathiek, zeker, maar geen enkele kennis van de profvoetbalmarkt. Hij gaat straks ook af, maar hij kan het ook niet helpen dat een stel nitwits hem aangesteld heeft. Inmiddels komen ze wel met een keeper aan die al ergens verplichtingen heeft. Wie betaalt de rekening?
Ook Deetman en zijn vriendjes moeten zich eens gaan afvragen of zij wel de juiste personen steunen met onze belastingcentjes. Praatjesmakers genoeg daar in de bestuurskamer, zeker na afloop van de wedstrijden met het glas in de hand. Meer mensen met een clubkostuum dan er betalende bezoekers zijn geweest, zo lijkt het wel.
Adelaar kun je er niet verantwoordelijk voor stellen dat ze hem de vrije hand hebben gegeven. Een kind in voetballand wist dat dat verkeerd zou aflopen. Daarom: eerst die mannekes eruit die daarvoor verantwoordelijk zijn. Dan praten we verder. En dan zo`n column van die Ringelenstein: van het kinderlijkste supportersniveau. Daar schaam je je toch kapot voor als zakenman! Hij heeft inmiddels al zijn centjes terug, net als Jansen, dus er is geen enkele reden meer om ze te sparen. Snel weg, heren, time to go!
0
Zaterdag 17 februari 2007 om 01:07 uur

Advertentie

Midden-Oost

BoeBoe schreef:

Jawel, die junk in de goal bij WII gaat echt wel een paar keer grabbelen...We gaan daar heel smerig weg met 1-2 denk ik

Al tijden niet gewonnen daar, dus de kans dat het weer gaat gebeuren wordt steeds groter...
Klopt 42 jaar niet meer gewonnen, kans is dus buitengewoon groot dat het vanavond wel gebeurd..... Zoniet, maakt niet uit Excelsior wordt toch laatste, die pakken geen punt meer. 

Nog 9 wedstrijden dus genoeg tijd om er 1, 2 of wie weet 3 voorbij te gaan. 

Daarvoor moet er nu wel snel weer eens een fitte selectie op het veld staan. Elf blessures is extreem en 5 keepers is een Europees record !!! Hakansson, Ranko, Bosschaart, Knopper hebben we amper gezien dit seizoen.... 
0
Vrijdag 16 februari 2007 om 13:54 uur

fc hageneez

Bosschaart kan spelen tegen Ajax
Foto: Orangepictures09 februari 2007, 16:32
Door: Robert Kuijpers
Pascal Bosschaart kan tegen Ajax zijn rentree maken in het eerste elftal van ADO Den Haag. De linksback keerde terug na maandenlang blessureleed en trainde deze week weer voluit mee met de selectie.
Daarnaast zijn Konstantinos Loumpoutis en Richard Knopper op de weg terug. De Griekse linksback speelde maandag 45 minuten mee bij de beloftes en Knopper trainde woensdag weer mee met het A-elftal. De middenvelder mist echter nog wedstrijdritme.

Doelman Robert Zwinkels speelt sowieso tegen zijn oude club. De goalie is net terug van een blessure, maar móét spelen omdat ADO Josh Wagenaar en Stefan Postma zeker niet op kan stellen.

Bovendien ziet trainer Lex Schoenmaker enkele sterkhouders terugkeren van een schorsing. Aanvoerder Stijn Vreven en verdediger Goran Bunjevcevic kunnen gewoon spelen tegen Ajax.
0
Vrijdag 9 februari 2007 om 16:50 uur

Nu online

Lellow, Steef070 en 262 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4