Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

DaveDH

Rrobss schreef:

Ga eens voor één keer achter de club staan met zijn allen ipv
dat eeuwige troosteloze geouwehoer..
Dat kunnen ze niet meer joh, ze noemen zichzelf *"supporter" maar je ziet ze alleen hier als het slecht gaat met Den Haag, toen DH de punte pakte zag je een hoop van die *"supporters" hier niet...

Maar nu hebben ze weer wat te zeiken en komen die zure gasten van onder hun steen vandaan gekropen.

Ik snap niet waarom die gasten nog *"supporter" zijn, als je het allemaal zo kut vind zoals sommige "supporters" hier nu al een jaar lopen te roepen dan ga je toch lekker een andere hobby zoeken.

Niemand verplicht je om naar DH te gaan kijken, er zijn zoveel andere hobby`s, bijvoorbeeld vissen of postzegels verzamelen... hoef je je ook niet meer te ergeren aan die kut ploeg, met die onbekwaamde trainer en dat kker bestuur...

Ik zou zeggen DOEN!

*"supporter" = iemand die niet eens de moeite neemt om de wedstrijd te bekijken maar wel hier over de uitslag komt zeiken....
0
Zondag 21 april 2013 om 10:27 uur

pajam

Gewilde Fräser in beeld bij FC Eindhoven en Sparta

20/04/2013 22:17

Henk Fräser is in beeld als hoofdtrainer bij FC Eindhoven. De huidige assistent-trainer van ADO Den Haag heeft de voorbije week gesprekken gevoerd met de Jupiler League-club.

Fräser was eerder dit seizoen ook al in beeld in Eindhoven, toen als opvolger van de ontslagen Johan Lammers. Destijds wilde ADO hem niet laten gaan. Momenteel is Pascal Maas de interim-coach bij de nummer zestien (laatste) van de Jupiler League.

Eindhoven is niet de enige club die naar de gunsten van de voormalige Feyenoord-verdediger dingt. Komende week staan er gesprekken met Sparta op de agenda. Daar is tot het einde van het seizoen Henk ten Cate de technisch hoofdverantwoordelijke.

Fräser kan bovendien langer blijven als assistent in Den Haag. Daar is hij nu assistent van hoofdtrainer Maurice Steijn.
vi.nl

Laat maar lekker gaan.
Wellicht dat Steijn ook kan gaan als hij niet 12e wordt met zijn samengestelde elftal.

Dan Ernst Faber halen.
0
Zondag 21 april 2013 om 10:06 uur

DHFC070

Maargoed kkeren op de ploeg, trainer etc. heeft weinig zin. Gewoon lekker naar volgend seizoen kijken en minimaal 2 buitenspelers /spitsen en 1 linksback van eredivisie niveau halen.
0
Zaterdag 20 april 2013 om 19:46 uur

<FCDH>

ADODENHAAG schreef:

Ligt toch niet aan Steijn. Aan het begin van de seizoen wel een paar topwedstrijden o.a. Heerenveen en VVV uit.
Ik zeg toch beter dan verwacht maar niet de trainer voor ado
0
Zaterdag 20 april 2013 om 19:42 uur

<FCDH>

Ik zei al jaar geleden steyn is niet de trainer voor ado ook al zit ie vandaag niet op de bank en heeft ie het beter gedaan dan verwacht dit seizoen dat Groningen is zo slap als een hoer en zelfs daartegen hebben ze moeite mee
0
Zaterdag 20 april 2013 om 19:38 uur

Kees

Van snotneus (vierde man) tot zware crimineel (Maurice Steijn).

Ik ben benieuwd wat voor straf Maurice had gekregen als ie de vierde man voor klootzak had uitgemaakt. Ik denk minimaal een lijfstraf met afhakken van enkele ledematen tot gevolg . Helemaal gek zijn ze in voetballend Nederland geworden. Wat een klasse justitie. Zie de wedstrijdbeelden van onder meer PSV - Ajax. En dit heeft niets met Calimerogedrag van mij te maken.

DEN HAAG – ‘ADO Den Haag heeft zaterdag minimaal een punt nodig in de uitwedstrijd tegen Groningen om nog aanspraak te kunnen maken op een eventuele plaats in de play –offs voor Europees voetbal’, dat zegt ADO-trainer Maurice Steijn na de laatste training van ADO voor de wedstrijd tegen Groningen.
ADO speelt de cruciale wedstrijd zonder de geschorste aanvoerde Danny Holla. Ook voorin zijn er probleempjes. Mike van Duinen is niet helemaal fit (hamstring) en ook Charlton Vicento, Santi Kolk en Rydell Poepon zijn niet helemaal fit. De definitieve beslissing over de opstelling wordt zaterdagochtend genomen.

Steijn gaat met eigen vervoer
Ook trainer Maurice Steijn is niet van de partij tegen FC Groningen. Hij zit een schorsing uit naar aanleiding van de rode kaart die hij kreeg in de wedstrijd ADO-Twente. Dat Steijn juist voor deze wedstrijd geschorst is noemt hij ‘zuur’. Steijn zal de wedstrijd vanaf de tribune moeten volgen en mag gedurende de hele dag geen contact hebben met de spelersgroep. ‘Zelfs meerijden in de spelersbus naar Groningen is verboden’, aldus Steijn. Tijdens de wedstrijd zal Steijn helemaal geen contact hebben met de ploeg of met zijn assistenten die de honneurs waarnemen op de bank.
Vermoedelijke opstelling ADO Den Haag:
Coutinho, Koppers, Wormgoor, Beugelsdijk, Omeruo, Jansen, Malone, Meijers, Chery, Van Duinen, Vicento/Kolk.

0
Vrijdag 19 april 2013 om 14:37 uur

Advertentie

Kees

RYDELL POEPON??

Scout FC Barcelona bezoekt thuiswedstrijd FC Groningen
reageren


April 2013 om 148 Een scout van FC Barcelona zal zaterdag aandachtig toeschouwer zijn bij de wedstrijd van FC Groningen. De ploeg van trainer Robert Maaskant neemt het dan op tegen ADO Den Haag. Volgens RTV Noord is het niet bekend welke speler er in verband gebracht wordt met de koploper van de Spaanse competitie.


0
Donderdag 18 april 2013 om 14:15 uur

Bert

DEN HAAG – Oud-ADO Den Haag-speler Dimitri Bulykin scoorde afgelopen weekend voor zijn huidige club FC Twente twee keer tegen zijn voormalig werkgever en sloot na de wedstrijd een terugkeer naar Den Haag niet uit.

`Ik weet nog niet wat ik ga doen`, vertelt Bulykin, die na het seizoen transfervrij weg mag bij FC Twente. `In mei weet ik meer. Ik maak eerst het seizoen bij FC Twente af.`

Op de vraag of een terugkeer naar ADO Den Haag tot de mogelijkheden behoort, reageert Bulykin met een lach. `Ik weet het niet. Als iemand mij belt, zal ik erover na denken`, zegt de aanvaller die in zijn ADO-periode 21 doelpunten scoorde. `Het is een succesvol veld voor mij gebleken. Dat geeft mij heel veel energie`, aldus de Rus.

ADO-trainer Maurice Steijn reageert met een lach op de uitlating van Bulykin. `Ik weet niet op welk kiertje hij hem gezet heeft`, zegt de Haagse oefenmeester. `We wilden hem vorig jaar al hebben en twee jaar geleden houden, alleen bleek het financieel verre van haalbaar. Als hij voor een ADO-salaris wil komen voetballen is hij van harte welkom.`
0
Maandag 15 april 2013 om 22:54 uur

Kees

Daar gaan we weer ................................ Dat levert weer 663 shouts op:

DEN HAAG – Oud-ADO Den Haag-speler Dimitri Bulykin scoorde afgelopen weekend voor zijn huidige club FC Twente twee keer tegen zijn voormalig werkgever en sloot na de wedstrijd een terugkeer naar Den Haag niet uit. `Ik weet nog niet wat ik ga doen`, vertelt Bulykin, die na het seizoen transfervrij weg mag bij FC Twente. `In mei weet ik meer. Ik maak eerst het seizoen bij FC Twente af.`

Op de vraag of een terugkeer naar ADO Den Haag tot de mogelijkheden behoort, reageert Bulykin met een lach. `Ik weet het niet. Als iemand mij belt, zal ik erover na denken`, zegt de aanvaller die in zijn ADO-periode 21 doelpunten scoorde. `Het is een succesvol veld voor mij gebleken. Dat geeft mij heel veel energie`, aldus de Rus.

ADO-trainer Maurice Steijn reageert met een lach op de uitlating van Bulykin. `Ik weet niet op welk kiertje hij hem gezet heeft`, zegt de Haagse oefenmeester. `We wilden hem vorig jaar al hebben en twee jaar geleden houden, alleen bleek het financieel verre van haalbaar. Als hij voor een ADO-salaris wil komen voetballen is hij van harte welkom.`
0
Maandag 15 april 2013 om 22:28 uur

Kees

wdr schreef:

We hebben onder Steijn dus duidelijk een probleem met het seizoenseinde, vorig jaar haalden we de laatste acht wedstrijden bijna geen punten en nu ook ineens vier keer achter elkaar verloren terwijl we de eerste helft van het seizoen erg moeilijk te verslaan waren. Daar moet op te trainen zijn; kijk maar naar Ajax die al drie seizoenen lang aan het eind van het jaar langszij de concurrentie sprint. Moet echt anders lopen volgend jaar, want dat gaat een keer fout aflopen zo (gelukkig niet dit seizoen).
Ik heb juist te doen met Steijn. Beginnend trainer, werd kort zelfs even de best preserende trainer genoemd, staat t/m de winterstop bijna continue in het linkerrijtje en als beloning wordt zijn beste speler verkocht. Bekijk het eens uit zijn perspectief.

Overigens denk ik dat Bleiswijk een punt heeft dat RKC het erg lastig gaat krijgen. Willem 2 thuis, Roda uit, Vitesse thuis en Nec uit.
0
Maandag 15 april 2013 om 11:08 uur

Nu online

Marcush, Alle ballen op Jort, Remy V, Marcie, jordydh070, Jk23, FC Den Haag!, wiegah070, Ado Vakkie S, DH070 en 278 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 Telstar 7 - 11
6 Graafschap 6 - 10
7 Jong AZ 6 - 10
8 FC Volendam 7 - 10
9 Vitesse 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Eindhoven 6 - 8
14 FC Emmen 7 - 8
15 TOP Oss 6 - 7
16 ADO Den Haag 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 SC Cambuur 6 - 4
20 Jong Utrecht 6 - 2