Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

Haagse Roel

Ik heb en mail gestuurd naar de knjb schreef:

 

Ik had en vraag aan jullie

Is dit normaal dat Vink dit zeg . Ik dag dat en scheidsrechter dat soort dingen niet naar buiten mag bergen.

Je moet er niet aan denken wat er gaat gebeuren als die man(vink) straks weer en wedstrijd van ons gaat fluiten hè

Kijk dat ze MIJ FCDEN HAAG niet mogen oké maar hou dat voor je

Wat wie er aan onze club komt, komt ook aan ons

Dit is wat hij zij


Collega-scheidsrechter Pieter Vink, op de tribune als toeschouwer aanwezig, maakte het na het laatste fluitsignaal van Blom helemaal bont. Geconfronteerd met het ‘matige’ fluiten van Blom reageerde hij als door een adder gebeten: “Nee ADO speelt lekker……Ze staan niet voor niets onderaan. Maar ja volgend seizoen nieuwe kansen voor ADO Den Haag een divisie lager….”.

Ik hoop dat ik hier nog antwoord op krijg denk het zelf niet want voor jullie gaat het goed
Dit zegt genoeg over hoe men bij de KNJB tegen ons aankijkt.

Maar goed , we kunnen wel naar een ander wijzen als je zelf niets afdwingt heb je geen recht van spreken.

Ik vrees met Ooievaar dat het over en uit is........met hangen en wurgen misschien nacompetitie.

Ongelooflijk, wie had dit gedacht aan het begin v/h seizoen, laten we eerlijk wezen, iedereen was tevreden met de aankopen.

De verantwoordelijken ? Dat zijn er meerderen. Allereerst Adelaar die met zijn speelwijze de eerste 10 wedstrijden heeft verkloot, daarnaast een aantal spelers waarvan je mag ( mocht) verwachten dat zij  gezien hun ervarenheid verantwoordelijk zouden nemen  zoals Vreven, Knopper  Bosschaart enz. 

Wellicht de belangrijkste is natuurlijk het Bestuur/Directie die fout op fout stapelt. Adelaar wordt veels te lang de hand boven het hoofd gehouden waardoor onnodig veel punten worden weggegeven. DH verliest keer op keer en alsmaar lees ik dat er alle vertrouwen is.

Zelfs voor de wedstrijd tegen AZ hoor ik iedereen maar roepen dar men alle vertrouwen heeft op en goede afloop en een 15e plek haalbaar is.
Op het veld zie ik hier NIETS van terug.

Dan mag je verwachten dat het bestuur/directie optreedt, maar nee na die 1-3 wordt er nog een lading bitterballen aangerukt en vloeit de drank ongetwijfeld door de kelen van Polletje en De Boer en consorten. Men slaat elkaar als vrienden op de schouders en met sponsors worden nog  wat herinneringen opgehaald van het geweldig geslaagde uitstapje naar Turkistan.

Ondertussen snakt de trouwe aanhang naar VOETBAL. Al drie jaar is het kommer en kwel maar , ironie ten top, het laatste seizoen lijkt , met op papier de beste selectie sinds jaren, een rampseizoen te worden.

Dit bestuur/directie heeft geen oog voor de gewone supporter, vindt het niet erg als FCDH volgend jaar naar Veendam moet en durft niet te investeren in de toekomst.

Zo dat is er weer uit !!!
0
Zaterdag 20 januari 2007 om 11:26 uur

JP

Ik weet het niet meer,..........de scheidsrechter de schuld geven is wel erg gemakkelijk ook al drukte hij zijn stempel op de westrijd, veelal in het voordeel van AZ. Maar deze selectie is dus echt heel mager. Met alle respect voor Vreven die is echt klaar met voetballen, de Vries hetzelfde verhaal,......ach neem maar een borrel en heel HEEL hard hopen op betere tijden.
0
Vrijdag 19 januari 2007 om 23:13 uur

Degradatiespook

Zoals altijd weer door een paar grote persoonlijke fouten en pech van een nr. 18, geen punten. Bodde blunder, Delorge blunder, Ranko erg dom, Verhoek zwaar geblesseerd, Savreeda eruit.

Het wordt bijna onmogelijk nu. Nog 6 thuiswedstrijden waaronder Ajax, Utrecht, Feyenoord, Groningen. Deze selectie is te licht, helaas. Ook vanavond weer maar 35% balbezit. 
0
Vrijdag 19 januari 2007 om 22:42 uur

VROLIJK

RKC huurt Kage van Anderlecht
19 januari 2007


Hervé Kage speelt de rest van het seizoen voor RKC Waalwijk. De pas 17-jarige middenvelder wordt op huurbasis overgenomen van Anderlecht.

Kage wordt gezien als één van de grootste talenten van België en zette onlangs nog zijn handtekening onder een nieuw driejarig contract bij Anderlecht. Om hem wat spelritme op te laten doen, stalt de Belgische club de verdedigende middenvelder een half seizoen op huurbasis in het Mandemakers Stadion.

Verwacht wordt dat Kage vandaag al voor het eerst mee zal trainen met de selectie van trainer Mark Wotte. Mogelijk kan hij zaterdag, in de thuiswedstrijd tegen FC Twente, al zijn debuut maken in de Waalwijkse hoofdmacht.


0
Vrijdag 19 januari 2007 om 12:25 uur

Jerzy

Amateurtje schreef:

Zou ADO met zo weinig toeschouwers, seizoenkaarten (laagste aantal in de eredivisie!) en sponsors zo gezond zijn? De eigen inkomsten zitten op 1e divisieniveau. Als de gemeente niet elk jaar een paar miljoentjes van onze belastingcentjes erbij legt zouden ze allang geen licentie meer hebben. Dat ziet zelfs een kind. Maar ja, schreeuwsupporters weten alles beter. Holle vaten klinken het hardst.Op is op en weg is weg.
Eens. Maar we moeten ook niet vergeten dat  het Zuiderpark ook voor veel mensen -bijvoorbeeld door die altijd (vrijwel) lege oosttribune een negatief imago heeft (terecht of onterecht doet er niet toe) -en die komen dus niet. Ik ken inmiddels heel wat mensen die met smart wachten op het nieuwe stadion en ik denk dat de bezoekersaantallen daar ook echt wel omhoog gaan.

En over de selectie hoeven we het niet meer te hebben. Rijaard voor Vreven, en de rest gewoon vertrouwen geven. Het komt wel goed.
0
Woensdag 17 januari 2007 om 13:53 uur

Gasten ....sorry.

John de Jong weer geblesseerd
Door: Sander Berends
14/01/2007 12:38


John de Jong is opnieuw geblesseerd geraakt. De 29-jarige middenvelder van PSV ging mee op het trainingskamp in het Spaanse La Manga om weer voluit met de selectie mee te kunnen trainen. Zo maakte hij na bijna twee jaar zijn rentree, na een ernstige en chronische knieblessure.

De eerste dagen ging dat boven verwachting. Maar gisteren tijdens de ochtendtraining heeft de Hagenaar een spierblessure in het bovenbeen opgelopen, die hem volgens een eerste diagnose weer enkele weken aan de kant houdt.

0
Zondag 14 januari 2007 om 13:31 uur

Jonkah

in 2 dagen 2 wedstrijden. Lastag ,ik zou Mols rust geven gister ,geblesseerd uitgevallen, maar De Vries is dus geschorst. Dat zou zijn kans wezen om een x 90 min vol te maken. Hmmm... Elia spits en Coster, Verhoek of Hakansson aan de buitenkant met uiteraard Kolk daarbij op rechts.  
Moeilijk in te schatten want het lijk me niet heel erg nuttig om met een doodmoeie selectie terug te komen. Na de wedstrijd knallen ze gelijk terug naar Nederland. 

Laat ze ook maar knallen tegn Dinamo Minsk. Die zijn te pakken.
0
Zaterdag 13 januari 2007 om 10:41 uur

Advertentie

vrolijk

profclubs in Nederland hebben een officiële website. Daarnaast hebben de clubs ook vaak één of meer fansites, die niet zelden beter, actueler of domweg leuker zijn dan die officiële sites. De webmasters steken er veel tijd in en dat levert het nodige moois op. Deze sites kunnen gemakkelijker recht-voor-z`n-raap-artikelen brengen, omdat ze meestal niet gebonden zijn aan de regels van de pr-afdeling van hun favoriete club. Daarom wil Voetbal Online met enige regelmaat een bloemlezing geven van de leukste, opmerkelijkste en/of interessantste berichten van de verschillende fansites.

Op de fansite van NAC Breda, derat.nl zijn de Biemannetjes weer in Nederland na hun favorieten te hebben gevolgd gedurende het trainingskamp in het Turkse Belek. Weer eenmaal thuis onthult het tweetal met gevaar voor eigen leven een spraakmakend gerucht.

Jaja, we werden al een paar dagen lekker gemaakt met beloftes van smeuïge en smerige nieuwtjes over wat er nou écht in de NAC selectie afspeelt. Nou dit is er eentje om van de stoel te vallen. Die Biemansjes zijn reeds thuis aangekomen. Uit vrees om uit het vliegtuig gegooid te worden of in Belek achtergelaten te worden met een stoel onder de deurklink van de hotelkamer, durven ze nu pas met hun spraakmakende onthullingen over de spelersgroep te komen. De Biemie´s zeggen sterke aanwijzingen te hebben dat er zich spelers in de selectie bevinden die zeg maar, ´de verkeerde ingang pakken´. Hier het bericht zoals wij het van de gebroeders ontvingen:

Homoseksuelen in de voetballerij, het blijft een van de grootste taboes binnen deze tak van sport.
Op het trainingskamp van NAC in Belek leek het er toch wel errug sterk op dat er een 3-tal spelers uit de kast zijn gekomen. Zoals eerder al gemeld gaat het hierbij om De 3 Amigo`s (of Amigoz zoals ze het zelf spellen ) Ondertussen hebben wij een signalement van deze spelers voor jullie. Komt ie:

Amigo 1
Tengere jongeman van een jaar of 25 met een lichtgetinte huidskleur. Zou graag wat aanvallender voetballen en heeft best een grote bek voor zon klein menneke.

Amigo 2
Korte ietwat gedrongen jongeman van rond de 20 jaar met een negroide uiterlijk. Kenmerkend voor deze amigo is de uitspraak: " Shorty, get straight! " Het is echter niet geheel duidelijk of het hierbij om zijn geslachtsdeel gaat.

Amigo 3
Een ietwat schuchtere Hollandse blonde jongen van eveneens ongeveer 20 jaar. Kenmerken van deze persoon is dat hij zwarte sokken draagt, die hij - naar het schijnt - zelf stopt wanneer er gaten in zitten.

Of deze personen daadwerkelijk homoseksueel zijn kunnen wij niet met bewijzen staven. Wat wij echter wel weten is dat zij graag op hotelkamers van andere jongemannen vertoeven en daar vochtige plekken op de matrassen achterlaten... 


DE HOMOS UIT BREDA
0
Vrijdag 12 januari 2007 om 15:52 uur

fcdh

Kom op gasten positief blijven !!!!!!!!!!
Ze kunnen allemaal wel spelers halen, maar wij zijn DENHAAG GVD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

En wij hebben het fantiekste publiek van Nederland !!

En met een fitte selectie maken we iedereen gek!!!!!!!!

COME ON THE HAGUE !

0
Donderdag 11 januari 2007 om 16:20 uur

Jerzy

Ping la ping schreef:

We hebben ook al lange tijd niks meer gehoord van meneer Ling met zijn mooie verhalen!
Waar blijft ie dan met ze centen en superspelers!?

Bah, ik ben het nou al weer zat! Elke club is druk op de transfermarkt, behalve ADO! ZOALS ELK SEIZOEN!!!!
Die bal ligt ook bij het bestuur. Ling wil wel (en nog steeds) en er schijnt zelfs al gepraat te zijn, maar het blijft maar draaikonten bij het bestuur.

Maar ik denk dat de meesten gelijk hebben: we hebben helemaal geen slechte selectie en daarmee zouden we makkelijk de eredivisie veilig moeten kunnen stellen. het zit in de koppen, niet in de kwaliteiten.
0
Donderdag 11 januari 2007 om 15:41 uur

Nu online

Lellow en 345 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4