Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

oodh

Aad schreef:

Welke kansen ??? De goede voorzetten en passes die hij bij De Graafschap krijgt heeft hij bij ons maar erg weinig gehad. Maar 16 westrijden waaronder een aantal als invaller met een zeer beperkte speeltijd.

 

Voor mij hoeft hij ook niet te komen maar om andere redenen.

Hij is al 30 en zal zeker niet geweldig gemotiveerd zijn gezien het verleden.

Als spits heb je het bij ons niet zo gemakkelijk dat is waar. Maar in die 16 wedstrijden heeft hij weinig indruk gemaakt. Met jouw twee andere redenen erbij: niet doen dus!

0
Woensdag 21 april 2010 om 16:34 uur

Bert

Kees schreef:

Tsja, dat weet ik werkelijk niet. Vele spreken positief over hem. Echter gezien het lijstje dat Max publiceerde heeft hij enkel bij Zwolle en Sparta in het betaalde voetbal ervaring opgedaan. Nu een paar maanden bij Heerenveen.

 

Op de een of andere manier ben ik niet begeesterd van hem. Maar dat kan ook aan mij liggen.

Stanley Menzo is misschien beter maar dat kan weer niet gezien zijn verleden. Misschien naast die spits met een crimineel verleden ook een trainer uit Engeland halen.

 

In Duitsland heb je ook goede trainers. Voordeel van een buitenlandse trainer is dat hij de internationale spelermarkt goed kent.

 

Maar ja zijn die dan weer betaalbaar?

0
Dinsdag 20 april 2010 om 20:24 uur

M&M

Allereerst hoop ik vandaag net als ieder ander op 3 punten en het veilig spelen van onze FC. Denk dat het met een goede wedstrijdmentaliteit goed moet komen.

 

Als we veilig zijn mogen we misschien wel blij zijn dat we thuis van NEC verloren hebben. Laten we eerlijk wezen, dan waren we misschien nog 12e geworden en zouden de beleidswerkers denken dat ze een reeël zicht hebben gehad op de selectie met de 12e plek die de doelstelling was...Ik denk dat na een ontsnapping op deze wijze de beleidsmakers zich achter de oren moeten gaan krabben.

 

Ook ik heb met de ziekte in mijn lijf het stadion verlaten na het debacel tegen NEC. Hoop echt dat er verandering komt in het te voeren beleid. Ik mis heel duidelijk een visie, lees een langetermijn visie. Het pleisters plakken moet over zijn, beleid op de lange termijn moet er uitgestippeld worden. Te beginnen met het aannemen van iemand in de RVC met voetbalverstand. Ook deze heren moeten zich ervan bewust worden dat onze FC geen speeltje is, maar een professioneel bedrijf waarin winst en vooruitgang geboekt moet worden.

 

Als het dan zo is dat een aantal werknemers nu al aan het kijken zijn naar een andere werkgever of openlijk aangeven dat ze willen vertrekken moeten we deze spelers maar laten gaan. Iedereen is vervangbaar en bij onze club en met de sterkte van onze selectie spreken we toch vaak van spelers met het kaliber dertien in een dozijn. Opnieuw beginnen en als er nog enig geld gevangen wordt voor de vertrekkende spelers een aantal echte versterkingen met ervaring halen voor de gehele as (keeper tot spits) waar omheen een aantal jeugdige spelers gezet worden die wellicht de toekomst nog hebben.

 

Dit is misschien wel het moment om echt te beginnen met bouwen...spelersmarkt ligt op zijn gat en er is keuze zat op het moment.

 

Nogmaals hoop op drie punten en het veilig spelen van onze FC, fijne middag en iedereen een indrukwekkend applaus toegewenst voor heb die ons ontvallen zijn!

 

SAVE OUR PRIDE!!!!!

0
Zondag 18 april 2010 om 10:56 uur

RicoFCDH

DEN HAAG - Andrzej Niedzielan keert wellicht terug naar Nederland. De Poolse spits staat volgens zijn zaakwaarnemer in de belangstelling van ADO Den Haag. "Andrzej wil graag weer in de Eredivisie spelen", aldus de belangenbehartiger in de Poolse media. Niedzielan speelde in Nederland voor NEC.

0
Vrijdag 16 april 2010 om 11:43 uur

Aad

Drama schreef:

Toornstra in belangstelling az en twente

 

zien we volgend jaar denk ook niet terug

de beste voetballer die er rond loopt

jammer!

Ik heb belangstelling voor een Porsche, als je begrijpt wat ik bedoel.

Toornstra heeft een doorlopend contract en zeker AZ geen geld tenzij ze goed beuren voor Lens die mogelijk naar PSV gaat. In dat geval denk ik dat ze hun geld liever uitgeven aan een spits in plaats van een middenvelder die afgelopen woensdag gigantisch door het ijs zakte. Dat geeft voor ons niet zo maar bij topploegen moet je altijd presteren.

Twente is een ander verhaal maar ook daar geldt dat ze voorzichtig moeten zijn met hun geld. Weliswaar CL maar Ruiz verdwijnt op zeker en dan heb je liever een goede spits dan een beginnende middenvelder.

0
Vrijdag 16 april 2010 om 09:32 uur

marcellino

JP schreef:

Helaas voor alle die hard fans van Ricky. Na zijn invalbeurt gisteravond maakt het team een omslag naar nerveus voetbal. Een onnodige gele kaart van Ricky bezorgt ons de eerste tegengoal.

 

je hebt gelijk maar komt dat door ricky of door steijn die hem inbrengt?

 

ricky speeld dit jaar al dramatisch,maar wat we allemaal weten is het geen voetballer voor het laatste kwartiertje daar maakt hij meer fouten dan dat hij dingen goed doet,dat zien wij allemaal op de tribune en steijn weet dat ook ,ricky is meerdere malen ingevallen zonder succes.

 

milic zelfde probleem.

 

gisteren is maar weer bewezen dat ook steijn te licht is bevonden en onder de vleugels van atteveld functioneerd.

Ik betrap me zelf er zelfs op dat ik denk dat atteveld nog steeds de opstelling maakt en deze door geeft aan steijn.

 

Ook hoe steijn over atteveld praat en zich telkens vergelijkt met hem had bij ons en het bestuur toch vraagtekens moeten opleveren.

 

2-0 voor met nog een kwartier,je zet een aanvallende midden velder erin en een spits die geen bal kan vast houden.

Kan iemand mij vertellen welke visie daar achter zit.

 

horvarth en swiebbe hadden gebracht moeten worden.

horvarth voor de hoge ballen en zijn lange benen waar hij bij een schot van de tegenstander nog wel eens gebruik van kan maken

en swiebbe omdat hij longen heeft als een paard en zich leeg kan spelen in het laatste kwartiertje.

 

Den haag zat de laatste twee wedstrijden goed in elkaar en waarom omdat ze voor elkaar door het vuur gingen en als ploeg bleven spelen.

gisteren is daar weer een einde aan gekomen omdat de heer steijn denk ik teveel met atteveld heeft gepraat.

 

het doel blijft het zelfde je zal moeten winnen van rkc en dat was voor de wedstrijd tegen nec ook al zo.

en laten we hopen dat utrecht zijn plicht doet in rotterdam door minimaal een punt mee te nemen je kan dan zelfs de laatste wedstrijd verliesen

want een doelsalde van min 10 op den haag haalt sparta niet meer in(hierbij ga ik er wel van uit dat den haag met 2-0 van rkc wint)

 

en voor volgend jaar laten we hopen dat er mensen en sponsors opstaan om den haag te helpen want hoe het  nu gaat is het uitstel van excecutie

0
Donderdag 15 april 2010 om 11:02 uur

Bert

supporter-noord schreef:

Dit elftal hangt gewoon als los zand aan elkaar. Spelers die er niet in horen, de trainers doen ook gezellig mee, verkeerde en domme wissels. Haagse bluf zie je al helemaal niet. Van het systeem klopt ook geen klote. Met 3 spitsen blijven spelen terwijl ik me niet meer kan heugen wanneer en welke centrumspits voor het laatst gescoord heeft. Van pressie heeft deze ploeg al helemaal geen kaas gegeten. En als er eens een aanval is, sluit er niemand aan. Hoeveel schoten op doel waren er vandaag ? enz enz

Amateurs doen het beter.

Tja inderdaad. Welke ploeg in de eredivisie is in staat om dit nog weg te geven in een kwartier tijd. Dit is gewoon een structureel probleem. 

 

Komt ook vandaag weer met dat gedoe bij die cornervlaggen. Staan we 2-0 voor gaan we tijdrekken. Maar dat gaat altijd ten koste van ons zelf. We moeten eens leren gewoon te gaan doorvoetballen.

 

Behalve die tandenloze Engelse spits kunnen we ook wel wat Duitse mentaliteit gebruiken.

0
Donderdag 15 april 2010 om 01:00 uur

Advertentie

Bert

yerffeJ schreef:

Jongens, ik snap de teleurstelling maar we moeten er nu overheen stappen we kunnen het niet meer terugdraaien..


Oké, even relativeren.
Er van uitgaande dat ADO zondag van RKC wint...
Klinkt op dit moment al te mooi om waar te zijn maar slaap er een nacht goed over en de wereld ziet er een stuk beter uit..

Dat betekent dat Sparta en Utrecht-thuis en Groningen-uit beide moeten winnen.
Bij een winstpartij en gelijkspel komen ze gelijk met ADO maar het doelgemiddelde ligt zwaar naar onder.


We hebben dus nog alle kans, we moeten hoe moeilijk ook ze blijven steunen

Wat mij zorgen baart is dat er 2 man de 70e minuut er doorheen zitten.

 

Zondag komt Rkc die willen de frustratie van zich af spelen. Als het elftal niet zorgt dat ze messcherp en topfit zijn kan dit ook op een verliespartij uitdraaien.

 

Zet Milic maar terug naar het tweede Cornelisse terug in de selectie zondag hebben we kerels nodig en geen lantaarnpalen.

 

Volgend jaar een spits uit de tweede of derde divisie uit Engeland. Eentje die een criminele jeugd heeft gehad. Die een paar tanden mist en alleen oog voor de goal heeft.

0
Donderdag 15 april 2010 om 00:06 uur

Frans

Andrzej Niedzielan keert wellicht terug naar Nederland. De Poolse spits staat volgens zijn zaakwaarnemer in de belangstelling van ADO Den Haag. Andrzej wil graag weer in de Eredivisie spelen, aldus de belangenbehartiger in de Poolse media. Niedzielan speelde in Nederland voor NEC.

 

Groeten Frans

0
Woensdag 14 april 2010 om 16:42 uur

ADO supporter Leidschenveen

Robin Straub schreef:

heeft een contract getekend voor een half jaartje met een optie voor nog een jaar. maar het lijkt me niet dat ze die tweede optie gaan gebruiken.

Zoals ze gisteren speelden en tegen Ajakkes, mogen ze Immers van mijn wel in de spits gooien.

Dat tweede doelpunt was van ongekende schoonheid, over een paar schijven een keer raken en doelpunt.

0
Maandag 12 april 2010 om 07:36 uur

Nu online

pajam, Alle ballen op Jort, zuiderwijk, rh_vakm, Erik070, Jurriƫn, Aad, ADO079, Superjantje en 169 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4