Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Haagse Roel

frans swa schreef:

Net t interviewtje met Steijn gezien.op.Westonline... kep n.goed gevoel over morgen
Beetje simpel niet ?? Mooie verhalen , weinig wol .......Wat moet een trainer anders zeggen...Wordt niets morgen . Zelfde verhaal draaide ie ook af tegen RKC en Utrecht , en gelijk heeft ie.
0
Zaterdag 13 april 2013 om 00:33 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Hoogendorp trainer B1 van RKAVV
Rick Hoogendorp wordt de nieuwe trainer van de B1 van RKAVV. Dat meldt de club uit Leidenschendam op haar site.
Lees het nieuwsbericht
0
Donderdag 11 april 2013 om 10:44 uur

Kees

ADO Den Haag wacht leegloop en extra bezuinigingen
10/04/2013 09:53

In een onderhoud met de clubleiding is het de technische staf en scouting van ADO Den Haag duidelijk geworden dat er voorlopig vooral nog gesaneerd moet worden. Dit ondanks het gedwongen vertrek van tien spelers, terwijl in de winterstop behalve Jens Toornstra (foto, FC Utrecht) ook Garry Mendes Rodrigues (Levski Sofia) al van de loonlijst verdween.

ADO Den Haag bevindt zich als enige Eredivisieclub in Categorie 1 en staat onder toezicht van de KNVB. `De verwachting is dat we na de volgende twee meetmomenten weer in Categorie 2 zitten`, zegt algemeen directeur Cees Driebergen. `Maar zolang dat niet het geval is, zullen we extra scherp moeten blijven kijken naar wat we kunnen. Er zal vast ruimte komen voor nieuwe spelers, maar voorlopig moet eerst het financiële plaatje scherper worden gemaakt.`

Voor trainer Maurice Steijn is het een herhaling van zetten. In de winterstop verdwenen de aan hem beloofde versterkingen als sneeuw voor de zon. Op de achtergrond is de trainer in de voorbije maanden druk met het polsen van spelers voor komend seizoen, waarbij hij zich louter op transfervrije spelers kan richten.

`We hebben onze lijstjes klaarliggen, maar het is geen geheim dat het budget heel beperkt is`, zegt Steijn. `Het is voorlopig dus vooral nog afwachten, hoe moeilijk dat soms ook is.` Tegelijkertijd kan het aantal vertrekkende spelers nog stijgen.

Mike van Duinen wordt intensief gevolgd door FC Utrecht, terwijl ook Tjaronn Chery, die een contract heeft tot medio 2014, op de nominatie staat om komende zomer verkocht te worden zodat er nog aan hem kan worden verdiend. (Freek Jansen)


0
Woensdag 10 april 2013 om 10:22 uur

Moi

Toen was geluk heel gewoon

Aanvaller Mokhtar hoopt op contract bij ADO Den Haag
23/07/2012 174

Youness Mokhtar (20) hoopt zijn carrière te vervolgen bij ADO Den Haag. De Marokkaans/Nederlandse vleugelspeler van PSV werkte vorige week een bevredigende stage af bij ADO.

`Het is mij en trainer Maurice Steijn goed bevallen`, vertelt Mokhtar. `Ik hoop dat ADO doorzet en een akkoord bereikt met PSV over de transfersom.`

Cambuur Leeuwarden heeft bij PSV ook geïnformeerd naar de vraagprijs van Mokhtar. `Mooie club, maar mijn voorkeur gaat in eerste instantie uit naar de eredivisie. Dat zal iedereen begrijpen.` (Thijs Slegers)
bron: vi
0
Maandag 8 april 2013 om 00:45 uur

Bert

Ik begrijp niet dat wij hiermee doorgaan:

AD.nl

Santi Kolk is de enige speler van ADO Den Haag met een aflopend contract die nog geen duidelijkheid heeft over zijn toekomst. De 31-jarige aanvaller tekende in de winterstop een contract tot het einde van dit seizoen. Hij wacht af wat de club met hem van plan is.

`Ik sta zeker open voor een langer verblijf`, zegt Kolk. `Ik heb het goed naar mijn zin.` Maar tegelijkertijd heeft de spits geen haast. `Ik wacht rustig af wat er de komende weken gaat gebeuren. Als zich andere clubs melden, zal ik dat ook netjes aan ADO laten weten.`

Trainer Maurice Steijn, die zich tijdens de winterstop sterk maakte voor de komst van de routinier, is tevreden over de inbreng van Kolk. `Een ervaren aanvaller zoals hij, daar was ik altijd al naar op zoek. Santi vult dat goed in`, vindt Steijn. `Hij kan alleen nog beter dan hij nu laat zien. Hij heeft nog niet de topvorm, maar dat zit er wel aan te komen. Een ander voordeel is dat hij op meer posities in de aanval uit de voeten kan.`

Kolk speelde tot nu toe negen wedstrijden sinds zijn terugkeer in Den Haag. Hij scoorde tegen Heerenveen. De Hagenaar is al aan zijn vierde periode bezig bij `zijn` club.

0
Zondag 7 april 2013 om 10:58 uur

TillValhall

pajam schreef:

mee eens.

Chery is een talentvollle, creative voetballer. Een aanvallende middenvelder die onberekenbaar is.

Maar andere kant van het verhaal is dat hij ongedisciplineerd voetbalt, met teveel risico in z`n spel, waar ook nog eens weinig rendement uit komt.

Chery zou net een Koppers sowieso in een team die het spel dicteert en aanvallend zijn wil kan opleggen beter tot zijn recht komen. Maar ik denk ook dat hij een trainer nodig heeft die hem kort houdt en vaak die extra aandacht geeft om hem in het gareel te houden.
Trainer zoals Martin Jol, daarom maakte hij buiten de boot gevallen spelers van (sub)toppers goede eredivisie voetballers van, bij RKC.
Juist omdat hij ongedisciplineerd speelt moet je hem helemaal vooruitschuiven en er pas in de laatste fase van het spel bij betrekken: als een van de 2 spitsen dus. Ik vind dat ADO altijd uit zal moeten gaan van 2 diepe spitsen, zeker zolang we geen buitenspelers hebben is dat de enige mogelijkheid. Jongens als Chery en Kolk zijn heel balvaardig en hebben niet per se een voorzet nodig (die we niet in huis hebben) en zijn ook vanuit het middenveld te bedienen. In tegenstelling to Van Duinen, Poepon e.d. Die hebben echt veel te veel kansen nodig en er gaat weinig dreiging van hen uit. Een Chery [en Kolk] in goede doen moet je altijd in je ploeg hebben. Overigens zal hij niet beter worden dan dit. Hij is over een paar maanden 25 en dan leer je niks meer bij. Of er nou een trainer is die er bovenop zit of niet. Dit is zijn maximale potentieel. Als voetballer wordt je niet beter meer na je 21ste/22ste. Je wordt alleen maar meer ervaren, maar echt niet zozeer béter. Els er meer in zit had dat al rond je 17de zichtbaar moeten zijn. Kijk naar jongens als Beckham, Kluivert, Afellay e.d. Op hele jonge leeftijd zag je al dat dat toppers zouden gaan worden. Chery wordt niet beter dan dit.
0
Zaterdag 6 april 2013 om 23:02 uur

Advertentie

pajam

janjazz37 schreef:

Chery is qua techniek veruit de beste die we hebben.
Maar jammer genoeg is dat niet voldoende om in een elftal goed te functioneren.
Positie voor hem op het middenveld is zeer riskant ivm regelmatig balverlies. Ook komt hij fysiek tekort.
Dan maar op de vleugel?
Ben het met iedereen eens die stelt dat Chery daar niet echt hoort.
Maar wat dan wel?
Een nummer 10 lijkt hem op het lijf gsschreven, maar ADO speelt een ander systeem. Indien Chery zich niet snel positief kan otwikkelen, zie ik in het huidige team geen plaats voor hem.
mee eens.

Chery is een talentvollle, creative voetballer. Een aanvallende middenvelder die onberekenbaar is.

Maar andere kant van het verhaal is dat hij ongedisciplineerd voetbalt, met teveel risico in z`n spel, waar ook nog eens weinig rendement uit komt.

Chery zou net een Koppers sowieso in een team die het spel dicteert en aanvallend zijn wil kan opleggen beter tot zijn recht komen. Maar ik denk ook dat hij een trainer nodig heeft die hem kort houdt en vaak die extra aandacht geeft om hem in het gareel te houden.
Trainer zoals Martin Jol, daarom maakte hij buiten de boot gevallen spelers van (sub)toppers goede eredivisie voetballers van, bij RKC.
0
Zaterdag 6 april 2013 om 22:36 uur

TillValhall

ADODENHAAG schreef:

Elke buitenstaander met gezond verstand neemt niet een jongen die serieuze hartproblemen heeft. Het enige wat die heeft is een apparaatje wat hem bij nood kan redden.
http://nos.nl/video/428044-met-defibrillator-niet-gevaarlijk.html

http://www.nu.nl/sport/2977463/sno-haalt-trainer-pastoor.html

0
Woensdag 3 april 2013 om 22:49 uur

TillValhall

Sno wilde weg omdat trainer Pastoor helemaal niet naar hem om heeft gekeken en er een vertrouwensbreuk is ontstaan. Ik zeg halen...

Mokotjo zou idd ook wel wat zijn! Maar die is idd een niet-EU verdiener. En dat geld investeer ik liever in Omerou als je het niet erg vind, ook omdat we die van Chelsea zouden moeten kopen. Ik vind dat dus een hogere prioriteit hebben. Snap ook niet waarom hij niet in het centrum staat, dat zou fantastisch zijn met Malone aan de rechterant.... Dan gaan we wat beleven zeg! Mokotjo zou wat mij betreft pas in beeld komen als het kopen [en betaalbaar houden] van Omerou echt niet haalbaar is en jongens als Sno en De Ridder (die beide meer ervaring hebben, ook op een ten vele male hoger niveau dan ADO) ook afketsen. Dit zijn jongens die er namelijk meteen kunenn staan en je niet eerst van alles hoeft bij te brengen. Ik ben niet zo`n voorstander van te jonge spelers halen want er gaat nou eenmaal tijd overheen voordat je er echt constant mee kunt presteren. Tenzij iemand natuurlijk zó bizar goed is, dan wordt het een heel ander verhaal. Je ziet in heel Europa dat de beste ploegen bestaan uit midden/eind 20`ers en een enkele 30-er. Dat moet je dus ook met ADO doen. Een ploeg die té jong is, is ook niet goed...
0
Woensdag 3 april 2013 om 20:34 uur

BLEISWIJK-1

TillValhall schreef:

Sno is transfervrij weg bij NEC. Niks voor ons? Hij ís succesvol geopereerd en gerevalideerd... Wij missen fysieke kracht, een goede kopper en kaatsend vermogen op het middenveld. Bovendien kan hij op meerdere posities uit de voeten in een zowel offensieve als defensieve rol. Ik zou `em halen. Of Holla nou weg gaat of niet. Een middenveld met Holla, Meijers én Sno geeft je de mogelijkheid om in heel veel tactische varianten te kunnen spelen en het is ook een versterking van het voetballend vermogen waar je nu alleen Holla en Meijers hebt.
Behalve Roda (oud-trainer Brood) en RKC is er volgens mij geen club in Nederland die Sno nog in dienst wil nemen. Geopereerd of niet. Anders had NEC hem ook niet zomaar laten gaan. Hij had namelijk een doorlopend contract.

Ik lees in de VI dat Mokotjo dit jaar van Feyenoord mag vertrekken. Dat betekend niet transfervrij maar het zal ook niet heel veel geld kosten. Die zie ik wel naar ADO komen. Al vraag ik mij af of hij een non-EU salaris verdient? Want dan is hij te duur voor ADO.
0
Woensdag 3 april 2013 om 19:52 uur

Nu online

Marcush, Jk23, Fido, Erik070, Marcie, adorob, Rob2002, Dannyy, lernst, Bhattoe 74 en 273 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 Telstar 7 - 11
6 Graafschap 6 - 10
7 Jong AZ 6 - 10
8 FC Volendam 7 - 10
9 Vitesse 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Eindhoven 6 - 8
14 FC Emmen 7 - 8
15 TOP Oss 6 - 7
16 ADO Den Haag 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 SC Cambuur 6 - 4
20 Jong Utrecht 6 - 2