Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

Rome

<FCDH> schreef:

Volgens mij mag de verliezend finalist zich inschrijven voor inter toto dus volgens mij spelen we zowiezo europees wie weet of dit klopt of bestaat die inter toto niet meer?

Waarom denk je dat we anders deze wedstrijden moeten spelen?
 

De winnaar van de komende play off ronde komt in de 2e voorronde van de Europa League. 

0
Zondag 22 mei 2011 om 17:28 uur

Karel KLaver

Johannes schreef:

Dat zal dan om Kubik gaan, want anders was waarschijnlijk Immers hangend op rechts gaan spelen met Buijs op het middenveld.

 

Ik heb dat hele verhaal van Buijs aangehoord op Rijnmond en ik vind het een beetje een huilverhaal. Wie is Danny Buijs om te bepalen wie er moet spelen? Deze trainer presteert ongelovelijk goed en dan komt er een bankzitter en die weet het beter? Eventjes zeggen dat een ander niet goed traint dus dat hij niet in de basis hoort, heel erg onsportief. Zonde, en terwijl ik wil typen dat ik dit niet van Buijs verwacht had bedenk ik me ineens dat hij in de crisis rond Atteveld ook het hoogste woord had (maar hij was toen aanvoerder geloof ik). Hij wilde weg, dat mislukte, en andere spelers bleken inmiddels beter te zijn. Ik snap dat dat frustrerend is. Wat wel netjes is is dat hij nu verder niks negatiefs over V.d. Brom zegt en dat hij ook durft toe te geven dat hij het misschien verkeerd aangepakt heeft. Maar toch vind ik het heel erg jammer dit, domme actie van Danny Buijs. Hopelijk kunnen Visser en/of Koksal het aan!

 

Nog niks over Rankovic gehoord trouwens. Of zou hij voor Buijs opgekomen zijn?

Buijs heeft vorig jaar zijn aanvoerdersband ingeleverd, als ik het me goed herinner. Het waarom is mij nooit helemaal duidelijk geworden, maar het lijkt erop dat we weer een speler hebben die met elke trainer in de clinch terecht komt.

0
Zaterdag 21 mei 2011 om 21:31 uur

ADO supporter Leidschenveen

olaf1982 schreef:

Je slaat de spijker op zn kop...zolang publiek en sponsoren het laten afweten moeten we ook niet verwachten grote spelers te kunnen behouden..Misschien ook wel een marketing afdeling die niet optimaal functioneert? Alle respect voor Rick Hoogendorp, maar of dat nou een commercieel succesverhaal is. Misschien dat hij zijn bekendheid meeheeft in de regio maar daar houdt het wel op...Het twente model kan misschien nog meer op den haag worden toegepast? Nog meer betrokkenheid bij de regio/wijken..Het helpt ze wel...

Waarom wordt de beslissingswedstrijd Quick Boys tegen Noordwijk van vandaag niet in ons stadion gespeeld ? Nu wordt de wedstrijd op het terrein van Noordwijk gespeeld en hebben beide clubs 3000 kaarten ter beschikking gekregen. De vraag is zo groot, dat er nu een heleboel teleurgestelde supporters via het internet kanaal van TV West live moeten kijken.

Als die wedstrijd in ons stadion was gespeeld ( ook nog eens neutraal terrein ), had het stadion gewoon vol gezeten, want ik weet zeker dat er ontzettend veel Hagenezen op deze wedstrijd waren afgekomen die betrokken zijn bij onze hoofdklasse/topklasse clubs zoals HBS, Scheveningen en Haaglandia.

 

EEN GEMISTE KANS OM DE BOLLENSTREEK AAN JE TE BINDEN !!

 

Dit zijn naar mijn mening van die onderwerpen waar ADO goodwill kan kweken. 

0
Zaterdag 21 mei 2011 om 08:58 uur

rien1

JB schreef:

NOS website vandaag:

 

http://nos.nl/l/tcm:5-964385/

 

Bulykin: "I have no offer yet from ADO, they just say "we want you to stay". But 2 years ... 3 years. How much money, they did not say. They don't know how to arrange it. BUT FOR ME ADO IS NUMBER 1"

 

VI een paar dagen geleden:

 

http://www.vi.nl/Nieuws-item/200417/Ik-heb-mijn-les-geleerd-en-dat-heeft-zich-uitbetaald.htm

'Ik heb mijn les geleerd en dat heeft zich uitbetaald'

14/05/2011 14:09

Dmitry Bulykin maakt dit seizoen indruk in de Eredivisie. Maar ondanks de 21 doelpunten die hij al maakte namens ADO Den Haag, deed de club uit de Hofstad hem nog geen aanbieding.

'Dat bevreemdde mij wel', reageerde Bulykin in De Telegraaf. 'ADO heeft mij nu gevraagd om samen met mijn manager, de trainer en het bestuur bij elkaar te komen. Tot nu toe hebben vijf clubs zich gemeld voor mij bij Andrei Golovach. Maar als ADO de juiste oplossing vindt, dan houd ik alle opties open.'

De spits heeft geleerd van zijn fouten in het verleden. 'Ik ben zelf één keer gezwicht voor het grote geld. Ik was rond met Everton, maar bij Dinamo Moskou zeiden ze: Dan betalen wij je het dubbele. Ik deed het, omdat er een trainer kwam, die ik goed kende. Maar die werd na drie maanden ontslagen...'

'Dat was dus een foute keuze. Nu heb ik als huurling van Anderlecht veel ingeleverd om naar Den Haag te kunnen. Ik heb mijn les geleerd en dat heeft zich uitbetaald. Hier heb ik alles om gelukkig te zijn: de jongens van ADO, de trainer, de stad. En ik speel.'

 

Welke suikeroom neemt er nu NU zijn verantwoordelijkheid en belt vd Kallen om te vragen hoeveel ze nog te kort komen.

 

Ook in het NOS-filmpje:

vd Brom: "Buijs komt niet meer in de selectie terug"

Ik heb dat stuk ook gezien, en als ik naar vd Brom kijk aan het einde van dat gesprek is hij op zijn zachtst gezegd ''not amused'' met Buijs (en Ranko). In de ogen van Brom stonden behoorlijke donderwolken;) Maar het waarom en watsgeburt hoor je niet echt.  

0
Vrijdag 20 mei 2011 om 21:53 uur

ADO supporter Leidschenveen

Bulykin haalt uit naar bondscoach Advocaat

 

’Al scoor ik 40 of 50 keer, het maakt niet uit’

Dmitri Bulyin heeft zin onvrede geuit over de handelswijze van bondschaoch Dick Advocaat van Rusland. De topscorer van ADO Den Haag snapt niet waarom de Nederlandse trainer hem links laat liggen.
 
'Het Russische elftal is uitgegroeid tot een privéclub', zegt Bulykin in een interview met radioprogramma Komsomolskaya Pravda. 'Al scoor ik 40 of 50 goals, nog steeds zou ik geen oproep krijgen voor het nationale team. Bulykin maakte dit seizoen 21 competitietreffers voor ADO. Hij speelde in totaal 15 interlands (7 goals), waarvan de laatste in 2005.

'Een aantal spelers wordt altijd weer opgeroepen. Dat belemmert de vooruitgang van het nationale team', stelt de spits van ADO, die gisteren in de play-offs tegen Roda JC een rode kaart rkeeg en voor twee duels geschorst is.
(Redactie)


20/05/11 20u01
 

 

bron AD

0
Vrijdag 20 mei 2011 om 20:48 uur

oodh

Bert schreef:

Dat schot van hem in de tweede helft keeper lag al. Even een wippertje erover heen en je wint met 5-2.

 

Maar Vincento was goed vandaag. Derrijck stond ook weer als een tank te verdedigen.

Ik begrijp niet zo goed waarom iedereen Vicento nu zo goed vond. Hij had er zomaar drie kunnen maken maar hielp ze helaas allemaal om zeep. Ook speelde hij regelmatig het niet goed uit waardoor een goede kans verkeken was. Maar goed, hij is nog jong en wel heel snel.

Iedereen was goed in de eerste helft maar toch vooral Bulykin. Ook Ammi vond ik een sterke pot spelen in de eerste helft. Derijck erg sterk in vooral de tweede helft.

Wat me echter nog het meest verbaasde was die overtreding van Bulykin. 4-1 voor, vlak voor rust en dan zoiets op hun helft en dus een volkomen ongevaarlijke situatie. Daar snap je toch niets van. De man dupeerde daarmee wel de hele ploeg met als resultaat dat het 4-2 is geworden. Prachtige wedstrijd, perfecte inzet, maar dan toch een beetje een wrange nasmaak.  

0
Vrijdag 20 mei 2011 om 00:33 uur

GentleMen

Iemand een idee waarom Buijs en Rankovic uit de selectie zijn gezet?

0
Donderdag 19 mei 2011 om 22:21 uur

Bleek

gezeik allemaal zeg over wie er wel en niet gaan en waarom.. Moet iedereen lekker voor zichzelf weten en zeker geen tekst en uitleg over te geven.. Laten we nou maar hopen op een goed resultaat dat vind ik veel belangrijker dan waar mijn medesupporters de wedstrijd gaan kijken
0
Donderdag 19 mei 2011 om 17:17 uur

Advertentie

Ferdy

Aad schreef:

Val dood a.u.b.

Maar dan wel graag ná de wedstrijd....t is al zo stil omdat al die duizenden supporters ineens niet kunnen!
Er zullen ieder voor zich wel wat dingetjes zijn waarom je niet kan komen maar t is en blijft een blamage als t stadion maar voor 1/3 gevuld is vanavond.

0
Donderdag 19 mei 2011 om 17:01 uur

Bert

Ferdy schreef:

Je geeft zelf t antwoord al, ploeg 8-18 is geen optie voor m.

DeRijck en Bulykin wachten rustig af, die willen europa in. Alles valt of staat met t bereiken van europees voetbal. Jammer dat supporters dit niet doorhebben, indien wel moet er een volle bak zijn donderdag.

Probleem blijft toch die aanvangstijden. Waarom wordt zo'n wedstrijd op donderdag om 20.45 uur pas gespeeld?

 

Wat is er mis met 19.45 uur.  Kijk ik ga wel en mijn zoontje ook. Die heeft zijn cito toetsen gehad maar een hoop van die kids haken af.

 

Ik zat op maandagavond ook in het stadion toen we in de Jupiler speelden. jij waarschijnlijk ook. Maar voor een hoop mensen hoeft dat niet.

 

Het viel mij mee dat het tegen Twente op vrijdagavond uitverkocht was.  En waarom we op zondag om 12.30 uur in Kerkrade spelen is mij helemaal een raadsel. Het is geeneens een risicowedstrijd.

 

Eigenlijk geeft de KNVB hiermee aan gewoon lak aan de supporters in het stadion te hebben.

0
Dinsdag 17 mei 2011 om 20:45 uur

Nu online

Lellow, zuiderwijk en 380 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4