Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

w v

je kan wel gaan zeuren dat den haag niks koopt maar als het geld er niet is dan is het geld er niet!
wil je dat den haag een club word die dik in de schulden zit en uiteindelijk een 2e fortuna sittard word ergens onderaan de gouden gids. we moeten het gewoon met deze selectie doen en hopen op een financiele groei in het forepark

w v
0
Donderdag 11 januari 2007 om 15:35 uur

edgar vd roer

Kreeg net het bericht vanuit Portugal , waar de selectie van wolfsburg zich voorbereidt op de 2e seizoenshelft, dat de club niet bereidt is Rick Hoogendorp transfervrij te laten vertrekken.Rick blijft helaas voor ons zitten waar ie zit.
0
Woensdag 10 januari 2007 om 18:36 uur

VROLIJK

Hakan Turkoz is tot donderdag 11 januari aanstaande op proef bij eerstedivisionist FC Omniworld.
De negentienjarige aanvaller speelde eerder voor de Haagse amateurclub VCS en komt vanaf de C-jeugd uit voor ADO Den Haag. Turkoz behoort nu tot de selectie van Jong ADO Den Haag.

Hakan Turkoz heeft bij ADO Den Haag een contract tot aan het eind van dit seizoen.

0
Maandag 8 januari 2007 om 22:34 uur

christian

Knopper achtergebleven in Nederland
Richard Knopper heeft dubbele pech. Of zijn enkelblessure nog niet vervelend genoeg is, bleef de speler om die reden ook achter in Nederland. De rest van de selectie van ADO Den Haag is op trainingskamp in het Turkse Aksu. Volgens trainer Lex Schoenmaker heeft het geen zin een dergelijk gebleseerde speler mee te nemen. `Een trainingskamp is niet voor niets, je moet wel iets kunnen uitrichten.` Er zal hard getraind moeten worden, want ADO begint de tweede seizoenshelft tegen achtereenvolgens AZ, FC Twente, FC Utrecht en Ajax.

De geblesseerden Konstantinos Loumpoutis, Pascal Bosschaart en Stefan Postma zijn wel van de partij. Het trio is in staat een aangepast programma te volgen. Schoenmaker vulde zijn groep verder aan met de jongelingen Nick Koster, Ruud Jong en Richard van Nieuwkoop. Zij maken de stap van Jong ADO Den Haag en doen op deze manier ervaring op.

0
Maandag 8 januari 2007 om 11:47 uur

ado-lover

stef schreef:

iedere dag lees ik het ado nieuws maar lees geen woord over een trasfer naar onze club terwijl iederen club druk doenden is op dat gebied. hoop snel te horen dat hier verandering in is gekomen als ploegen net boven ons en een onder ons zich versterken en wij niet heeft deze selectie geen schijn van kans
De selectie van ADO Den Haag arriveerde zaterdagavond rond de klok van elf uur in het Kremlin Palace Hotel in het Turkse Aksu. De Haagse BVO neemt in Turkije deel aan de strijd om de Antalya Cup.

door Ton Beije

De formatie van trainer Lex Schoenmaker was aan het einde van de middag vertrokken vanaf vliegveld Eindhoven, met als bestemming Antalya. Alle spelers maken de trip mee, met uitzondering van Paulus Roiha, die op proef is in Noorwegen.

Ook sluit Konstatinos Loupoutis bij de groep aan en eveneens is doelman Stefan Postma bij de groep (Schoenmaker: “De hele groep bij elkaar is goed voor de teambuilding”). 

Na het nuttigen van een lichte maaltijd gingen de spelers de kamer opzoeken van het fantastische Resort. Ook twee seizoenen terug, toen ADO Den Haag ‘overwinterde’ in Turkije. Verbleef de Zuiderparkclub in het Kremlin Palace. In het zelfde hotel verblijft nu ook een groep businessleden, dat met de selectie is meegereisd.

Voor zondag staan een tweetal trainingen op het programma. De eerste om half elf en de tweede om half vijf. De eerste wedstrijd om de Antalya Cup wordt niet op dinsdag gespeeld, maar waarschijnlijk op donderdagavond. Zekerheid daarover was er nog niet op zaterdagavond laat.

Naar verluidt zullen nog twee nieuwe spelers – op proef – zich aansluiten bij de selectie van Lex Schoenmaker. Sportsignaal Voetbal Magazine houdt u op de hoogte vanuit Turkije.


© Sportsignaal Voetbal Magazine
0
Zondag 7 januari 2007 om 10:26 uur

Ooievaar

mike schreef:

Wel leuk om te speculeren met z`n allen!
Wie er evt bij komt en wie niet....vooral niet denk ik....
Afwachten maar weer....
Als je weer moet lezen dat Ruurd de Boer degradatie geen ramp zou vinden, dan weet je genoeg!
Voorlopig heeft Den Haag nog geen enkele speler erbij en Excelsior, Rkc en Willem 2 wel...
Gaat in ieder geval een spannende 2e seizoenshelft worden!!!!
Ruurd de Boer Mike heeft maar één belang. En dat is het pluche waarop meneer de Boer zit. Hij is de grote beleidsbepaler, en wij de supporters wij dienen gewoon onze bek dicht te houden. Want meneer de Boer maakt het beleid. En als meneer de Boer van mening is dat degradatie geen ramp is, dan moeten wij dat maar accepteren want meneer de Boer heeft hart voor de club, en is een groot visionair. En als het inderdaad zo is dat van Ringelesteijn zijn geld heeft terug gehad met forse rente hierover dan vind ik dat een schandalige zaak. Geef mij maar Dingeman Stoop, die heeft ons ook gered, maar vroeg hier geen rente over. Ik hoop dat die lulhannussen in het bestuur in de gaten hebben, dat we nu AZ en Twente hebben en dat dat geheid 0 punten op gaat leveren. Hoe je het wendt of keert: deze selectie mist scorend vermogen. Je gaat over een paar maanden naar het nieuwe stadion, dus ga naar de bank en sluit een lening af en haal een spits. Die lening kan je makkelijk aflossen omdat je veel meer inkomsten genereert door het nieuwe stadion. Als eredivisieclub wel te verstaan. En dan opdonderen met die patjepeeërs als Ruurd de Boer, van Ringelesteijn en die griezel van een Rob Jansen en die idioot van een Rijenga die een beete comissaris speelt maar geen idee heeft wat de versschillen zijn tussen de echte clubkleuren en de historie van ADO en het gedrocht FC Den Haag geheten. Dat laatste had nooit en te nimmer mogen gebeuren, dan hadden we alleen met de 1e divisie te maken gehad als we daar toevallig eens tegen hadden moeten bekeren. En als het dadelijk toch scheef gaat dan krijgt Lex een echte clubman en ééntje met visie, het op z`n brood en mag jij raden wie er dan vrolijk blijft zitten...
0
Zaterdag 6 januari 2007 om 17:58 uur

stef

iedere dag lees ik het ado nieuws maar lees geen woord over een trasfer naar onze club terwijl iederen club druk doenden is op dat gebied. hoop snel te horen dat hier verandering in is gekomen als ploegen net boven ons en een onder ons zich versterken en wij niet heeft deze selectie geen schijn van kans
0
Zaterdag 6 januari 2007 om 17:24 uur

Advertentie

ado-lover

ado-lover schreef:

Kijk ff op het forum, daar staat een e-mailadres, hier kan je aangeven aan de KBG welke zaken ze voor je kunnen aankaarten.
Nog even een aanvulling, er zijn zeker niet alleen supporters van Noord vertegenwoordigd, er is echt een selectie gemaakt en uit alle delen van het stadion is er een vertegenwoordiger (behalve van Oost).
0
Vrijdag 5 januari 2007 om 19:33 uur

vincent

leidschenveen schreef:


Ik hoop dat de supportersvertegenwoordiging zich hard maakt voor overal vrije plaatsen. Ik had er graag zelf bij geweest, maar ben helaas niet uitverkozen. In het nieuwe stadion wil ik uiteraard ook op de lange zij zitten en gewoon af en toe mijn zoontje mee kunnen nemen. Dit zou onmogelijk zijn in een stadion met vaste plaatsen. Tenzij mijn zoontje in z`n eentje ergens anders gaat zitten, maar dat lijkt me niet zo`n goed plan. Die vaste plaatsen zijn echt belachelijk!
Ik ben helaas ook niet uitverkoren om mee te praten, maar ado garandeerde mij dat het een brede selectie van supporters is..
Ik heb ze als aanbeveling meegegeven dat ze ieder bij binnenkomst een volgnummer moeten geven (zoals bij de slager oid) Kun je altijd iemand meenemen en als je tegelijk naar binnen gaat ook bij elkaar zitten.
de betere plaatsen worden als eerste weggegeven zodat je je ook niet hoeft te ergeren aan mensen die 5 minuten na aanvang nog voorlangs willen en een hele rij op moet staan om ze erlangs te laten.
ben benieuwd  of ze er iets mee doen.

0
Donderdag 4 januari 2007 om 22:29 uur

fc hageneez

VVV heeft verdediger ADO op proef

4/1/2007 15:39

Tijdens het trainingskamp dat VVV-Venlo in Wassenaar heeft belegd, zal de club Samir El Moussaoui testen. De twintigjarige verdediger staat onder contract bij ADO Den Haag.
In Het Zuiderpark kan El Moussaoui niet op speeltijd rekenen. Hij werd aan het begin van dit seizoen naar de Haagse A-selectie gehaald, maar wacht nog steeds op zijn debuut in het eerste elftal. 





0
Donderdag 4 januari 2007 om 17:52 uur

Nu online

Lellow, Steef070 en 149 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4