Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

moettiewegdan?

El Moussaoui op proef bij VVV
donderdag 4 januari 2007, 15:22 uur 

Jong ADO Den Haag speler Samir El Moussaoui(20) zal vanaf vandaag(donderdag) een stage afwerken bij eerstedivisieclub VVV Venlo van de Haagse trainer Andre Wetzel.

De Limburgers bivakkeren vanaf vandaag tot en met zondag in Hotel De Bijhorst in Wassenaar en trainen op het complex van HVV, een van de oud werkgevers van de Haagse oefenmeester.

Donderdagavond oefent de nummer drie uit de Juplilair League op "De Diepput", aanvang: 20.30 uur tegen HVV en zaterdag doet de selectie van Wetzel mee aan een driekamp bij zaterdaghoofdklasser ASWH.

De technische staf van VVV-Venlo wil El Moussaoui tijdens het trainingskamp beoordelen op zijn kwaliteiten om te kijken of de Hagenaar een versterking kan zijn voor de Venlonaren.

Bron:
Sportsignaal ©
0
Donderdag 4 januari 2007 om 15:39 uur

Jurriën

lijst niet compleet schreef:

Heracles geïnteresseerd in Gluscevic
RKC wil Wapenaar
Twente gaat voor Aisatti (en Boukhari)

maar even zonder dollen: het gaat natuurlijk alleen om onze "directe" concurrenten en daar ben ik voorlopig nog niet echt van onder de indruk hoor. allemaal paniekaankopen. wij halen hoogendorp (als ie er echt nog voor wilt gaan) en dan zijn we toch klaar?

                          zwinkels (postma)
vreven (bakkati) kum    bunjevcevic       lompoutis

   delorge   boschaart (schwiebe)   tininho (verhoek)

                            elia (knopper)
            mols (de vries)             hoogendorp

zoiets?
Zou eerder dit doen:

---------Zwinkels----------

Vreven-Kum-Goran-Loumpia

-----------Bodde(Rankovic, Schwiebbe)

Delorge--------------Tininho(Bosschaart)

-----------Kolk(Knopper, Hakansson)

--Mols(De Vries)----Elia(Verhoek)

Heb nu de hele selectie zowat maar in principe alleen de spelers die zonder haakjes staan.
Hoogendorp kan je echt wel vergeten.
Spelers die qua ons budget, motivatie enz. enz. zijn misschien: Somers (Utrecht), Prjior (Vitesse) Smit, Nguyen (PSV) Maar als nog, waarvoor zou je die spelers halen. Als ze eerst 8 wedstrijden moeten ingespeeld raken  Je kan beter onze spelers zo houden, ze komen nu langzamerhand weer in hun oude doen. Delorge is een topper. Bosschaart en Knopper raken steeds meer gewend. En trouwens Loumpoutis, Hakansson en Roiha ()  Zijn er in de 2e helft weer bij. Dus COME ON THE HAGUE!!
0
Donderdag 4 januari 2007 om 14:18 uur

Ooievaar

kojak schreef:

we hebben lex binnen,dat is een.en van al die andere zgn versterkingen bij onze concurrenten hoeven wij toch niet van te schrikken zeker.allemaal hele goeie bankzitters bij hun club,nou nou,wat een versterkingen.en als echte hagenezen zien dat het slecht gaat met hun club,moeten ze hier maar komen spelen,en niet bij rkc op de tribune gaan zitten kijken.zo haags zijn die spelers dan ook weer niet.
Daar heb je gelijk in. Lex is de beste die we ons kunnen wensen. Lex is ADO. Als de ziekenboeg leeg stroomt dan hebben we goed materiaal. We krijgen veel minder doelpunten tegen, maar het jammere is dat we veel te weinig scoren en dat verklaart het magere puntenaantal. Hoogendorp is een golddigger die mag van mij lekker op de bank blijven zitten bij Wolfsburg. Hij hangt allerlei lulverhalen op in de trant van: ADO is mijn club, maar zijn principes zitten bij hem in zijn portemonnee. Jammer, maar het moet wel realistisch blijven. Als meneer Hoogendorp 6 ton salaris wenst, dan spreekt daar verrekt weinig clubliefde uit. Zou zo wie zo een slechte zaak zijn, want dan krijg je onherroepelijk scheve ogen in de selectie met alle narigheid van dien. Maar een scorende spits zou zeer welkom zijn. Dat kan wel degelijk het verschil zijn tussen handhaven en degradatie. En als die luistert naar de naam Paulus Roiha dan vind ik het ook prima.
0
Woensdag 3 januari 2007 om 16:20 uur

Undertaker

De Ceulaer definitief naar RKC Waalwijk
Geschreven door Pieter Ooms op woensdag, 3 januari om 15:20

Feyenoord en RKC Waalwijk hebben vanochtend een akkoord bereikt over de transfer van Benjamin de Ceulaer. De Belg tekende twee seizoenen geleden in Rotterdam, maar werd vervolgens verhuurd aan de club in Waalwijk. Afgelopen zomer werd hij bij de Feyenoord-selectie gehaald, maar kreeg hij al snel te horen dat hij mocht uitkijken naar een nieuwe club.

Afgelopen week kwam Wotte met het nieuws naar buiten dat hij de buitenspeler graag zou verwelkomen in zijn selectie. De kersverse trainer haalde in zijn periode als technisch manager van Feyenoord De Ceulaer naar De Kuip.

Tijdens zijn verhuurperiode bij RKC Waalwijk maakte hij een goede indruk met zijn individuele acties en door in 25 competitiewedstrijden zeven keer te scoren. Bij Feyenoord werd hij echter te licht bevonden en liet Koeman al snel weten dat hij niet in zijn plannen voorkwam.

De Ceulaer tekende een contract voor drieëneenhalf jaar bij RKC. Hij zal op 8 januari met de selectie van RKC afreizen naar het trainingskamp in Portugal, waar de Waalwijkers zich voorbereiden op de tweede seizoenshelft
0
Woensdag 3 januari 2007 om 15:30 uur

kojak

Mike schreef:

Laten we nou niet net doen of Hoogendorp onze redding zal zijn...
Zolang er schutteraars als Saveedra, Bakatti en Tininho in onze achterhoede lopen blijft het lastig!
Ben toch bang dat het met de huidige spelersgroep gedaan zal moeten worden.
Wie weet dat Loumpoutis en Hakansson nog wat kunnen bijdragen!
Wel jammer dat RKC en Willem 2 zoch ogenschijnlijk probleemloos kunnen versterken en dat Den Haag weer moet toekijken.....
Dan dus toch de laatste 8 thuiswedstrijden maar proberen te winnen met behulp van de supporters!!!!!!!
zo probleemloos versterken doen ze nou ook weer niet,ja  met spelers die nergens gewild zijn.wij hebben een prima selectie vind ik en daar doen we het mee,of er moet stiekum ergens nog een versterking aankomen.en ik weet nog wel dat we aan het begin erg blij waren met vreven en postma,nou let maar op na de winterstop komen we eraan.
0
Woensdag 3 januari 2007 om 10:51 uur

Advertentie

Teleleurgesteld

Ooievaar schreef:

Ben bang dat Hoogendorp naar RKC gaat. Wotte geeft aan dat er 2 verrassende transfers zitten aan te komen. Dus ga er maar vanuit dat de Ceulenaer en Hoogendorp naar RKC gaan. Het bestuur slaapt rustig verder. Dus dat wordt een erg moeilijk, zeker gezien het programma wat er op stapel staat AZ thuis en Twente uit. Leuk spelen en 0 punten. En van die Ringelestein moeten we het ook niet hebben, die slaat alleen maar D`66 luchtfietserij prietpraat uit. Zou natuurlijk te gek voor woorden zijn dat Hoogendorp wel naar RKC kan gaan, en dat we hier alleen maar met rommel uit de portefeuille van Jansen afgescheepte worden. Hebben ze dan echt niet in de gaten dat we een levensgroot ricico lopen om te degraderen?
ADO Den Haag-voorzitter John van Ringelenstein laat in zijn wekelijkse column in het AD/HC weten dat hij de Haagse selectie niet volwassen en mentaal evenwichtig vindt ogen.

"Het is mijn vaste overtuiging dat de eindverantwoording bij Lex Schoenmaker in goede handen is. Ook denk ik dat onze selectie voldoende voetbalkwaliteit heeft. Toch mis ik iets. Naar mijn mening komt onze selectie niet over als een mentaal evenwichtige en volwassen groep. Het heilige vuur om met elkaar en voor ADO de wedstrijden te winnen zie ik niet bij iedereen en in elke wedstrijd terug." Aldus Van Ringelenstein.

De Haagse (officieel vice-)voorzitter gelooft niet dat het een kwestie is van onwil, maar van onmacht. Hij sluit af met: "Er zijn op dit moment nog veertien wedstrijden te gaan en het doel is om vijftiende te worden. Als we eensgezind en in volledige harmonie met elkaar en onszelf kijken vanuit welke behoefte onze voetballers beter gaan voetballen, dan zie ik de toekomst met vertrouwen tegemoet."

Vind je het gek. Meer dan de helft van onze selectie bestaat al jaren uit huurlingen, of oudgedienden spelers, die nog een of twee seizoenen op het hoogste niveau willen spelen. Dit is geen basis om een goed elftal op te bouwen. Zolang ze hun salaris krijgen, vinden ze het wel best. Er moet iemand opstaan met een zak geld om onze ploeg dit jaar nog te behoeden voor eerste divisie. En daarna investeren in langdurige contracten en jeugd.
0
Dinsdag 2 januari 2007 om 17:21 uur

supporter

Eindhovenaren sluiten jaar in stijl af
PSV wint van ADO Den Haag 

EINDHOVEN - Met een eenvoudige 2-1-overwinning op ADO Den Haag heeft PSV het jaar in stijl afgesloten. De koploper in de eredivisie heeft een bijzonder goede eerste seizoenshelft achter de rug en het lukte de ploeg die goede reeks tegen ADO een passend vervolg te geven. PSV brak daarmee met een traditie; de laatste drie jaar leden de Eindhovenaren steevast puntenverlies in de laatste wedstrijd van het jaar.
De PSV-spelers kunnen met een gerust hart genieten van de winterstop. De club heeft een voorsprong van liefst elf punten op het kwakkelende Ajax en met AZ is het gat tien verliespunten. Alleen als PSV na de winterstop een enorme inzinking krijgt, komt het kampioenschap van de Brabanders nog in gevaar.



Voor het eerst dit seizoen speelde PSV met een driemansvoorhoede waarin Patrick Kluivert de midvoor was. Arouna Koné en Jefferson Farfan bespeelden tegen ADO Den Haag de flanken. Het was voor Kluivert de tweede basisplaats in de afgelopen drie wedstrijden. Alleen in de topper tegen Feyenoord voetbalde de voormalig international niet vanaf het eerste fluitsignaal.
Daarmee heeft Koeman weer een extra aanvallend wapen. Niet dat hij daar genoegen mee neemt; de laatste weken heeft hij al meermalen laten weten graag nog een spits aan zijn selectie te willen toevoegen. De Ecuadoraan Franklin Salas was enkele dagen op proef, maar is nog niet fit genoeg om al wedstrijden te kunnen spelen en dus afgevallen.

PSV ging met een voorsprong de kleedkamer in, al kwam de openingstreffer wat gelukkig tot stand. In de 33e minuut legde centrumverdediger Alex aan voor een afstandschot, maar raakte de bal niet goed. Kluivert stond op de rand van het strafschopgebied klaar om de bal aan te nemen en vervolgens met een prachtig stiftje af te ronden: 1-0.
Direct na de pauze verdubbelde Jefferson Farfan de score naar 2-0, maar om dat doelpunt zat een randje van geluk. De vrije trap van de Peruviaan leek houdbaar voor keeper Robert Zwinkels. De Haagse goalie slaagde er echter niet om de bal buiten de palen te tikken, waardoor de wedstrijd direct beslist was. Ook een treffer van Wesley Verhoek (2-1) bracht PSV tien minuten voor tijd niet meer uit evenwicht.

Voor de tweede seizoenshelft begint, waarin nog slechts 14 van de 34 competitieduels moeten worden gespeeld, krijgt PSV waarschijnlijk nog een kwaliteitsinjectie. Koeman wil nog een aanvaller en een verdediger, waarmee het verschil met de rest van de eredivisieploegen waarschijnlijk alleen maar groter wordt.

datum tijd uitslag bijz
30-12-2006 19:30 PSV - ADO Den H. 2 - 1
1 - 0 33e minuut Patrick Kluivert
2 - 0 48e minuut Jefferson Farfan
2 - 1 78e minuut Wesley Verhoek

selectie PSV:
Gomes, Alex, Salcido, Kromkamp, Reiziger (52`, E Addo), Afellay (86`, Culina), Cocu, Simons, A Kone, Farfan, Kluivert (59`, Tardelli)
selectie ADO Den H.:
Zwinkels ( 32`), Saavedra, Kum (36`, Bakkati), Bunjevcevic, Vreven, Rankovic (67`, de Vries), Bodde (50`, Schwiebbe), Delorge, Mols, Kolk, Verhoek
scheidsrechter
Kuipers
aantal toeschouwers
33000 

BRON: TELE"vaag"






0
Zaterdag 30 december 2006 om 23:41 uur

christian

Stefan Postma, keeper van ADO Den Haag wil mee op trainingskamp met ADO. De 30 jarige keeper raakte in het begin van het seizoen tegen PSV geblesseerd aan de scheen- en kuitbeen.

Na maanden van revalidatie is Postma bijna hersteld. Volgende maand vertrekt de selectie van de Haagse club naa Turkijke voor een trainingskamp, de 30-jarige goalie verwacht dat hij gewoon meegaat
0
Dinsdag 19 december 2006 om 16:28 uur

supporter

Postma wil met ADO mee op trainingskamp
Door: Yvonne Dombrakis
19/12/2006 14:35


Stefan Postma is bijna hersteld van zijn dubbele beenbreuk. De goalie van ADO Den Haag raakte aan het begin van het seizoen zwaar geblesseerd in de wedstrijd tegen PSV. Na een duel met Kone brak de keeper zijn scheen- en kuitbeen.

Na een maandenlange revalidatie is Postma nu bijna hersteld. Hij verwacht volgende maand met de selectie mee te gaan naar het trainingskamp in Turkije. Daarna kan hij de concurrentie met Robert Zwinkels weer aan voor een plek onder de lat.

0
Dinsdag 19 december 2006 om 14:55 uur

fcdh

Rick Hoogendorp (foto rechts) maakt momenteel deel uit van de selectie van het Duitse Wolfsburg maar heeft daar te horen gekregen dat hij in de winterstop mag vertrekken.

Een van de fansite`s van de Nederlandse eredivisieclub ADO Den haag (www.northside.nl) heeft te kennen gegeven dat Rick Hoogendorp graag terug zou willen keren naar de Haagse club. Eerder kreeg Hoogendorp al een aanbieding van WIllem II maar hij zou deze om voornoemde reden niet hebben geaccepteerd. Volgens de genoemde site heeft de speler in kwestie zelf contact gezocht met www.northside.nl en daar zijn wens kenbaar gemaakt


Ricky Hoogendorp jalalalalal !!!!!
0
Zaterdag 16 december 2006 om 11:33 uur

Nu online

Fido, LeoH, zuiderwijk, carbayon, Max, S.upporter en 290 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4