Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

Richard

Kees schreef:

Grotendeels mee oneens. De sfeeractie was perfect georganiseerd en (bijna) het gehele stadionpubliek deed er aan mee.

 

Vuurwerk en rookbommen moeten voor altijd en eeuwig verboden worden. Werkt voor een groot gedeelte enkel bedreigend na je jongste supporters en ouders. Er is tegenwoordig een meer verschillend publiek dan vroeger toen je grotendeels enkel ouderen had.

 

Het is aan Derijck, de aanvoerder van Groningen en Vink te danken dat de wedstrijd in de 86 ste minuut niet gestaakt werd voor enige tijd met als gevolg iedereen naar de kleedkamer.

 

Nu werd er afgesproken dat er direct afgefloten werd na de ingooi van Groningen. Gelukkig kreeg de rest van Nederland er zo goed als niets van mee.

 

Dat vak G en MN weer samen moeten ben ik wel met je eens.

Vuurwerk en rookbommen verbieden? Waarom?

Ik had ook een veel groter iets verwacht, zeker na de teksten dat we iets konden verwachten wat de hele wereld over zou gaan.

Mooiste actie tot nu toe was het vuurwerk tegen 010, daar hoor ik nog steeds heel veel mensen over. Als je dat organiseerd dan staat de KNJB en ook het bestuur er volledig achter, zeker na zo'n schitterend seizoen

0
Zaterdag 7 mei 2011 om 20:05 uur

BLEISWIJK-1

Ferdy schreef:

Heilig gras, wat een uitzending..geweldig!

Zou een mooi dvd-tje zijn voor moeder de vrouw a.s. zondag!

Inderdaad een mooie reportage! En ik denk ook een hoop goede PR voor ADO!!!

 

Ik heb het meest gelachen om Martin Jol. Blijft toch echt een ADO man. Het zou mooi zijn, als hij in de toekomst nog eens wat voor ons gaat doen. 

Wat mooi was is dat Martin ooit een keertje in de kleedkamer zat te huilen.....! Wil je meer weten waarom kijk dan naar de aflevering hard gras op ADOfans.nl 

 

Wat gewoon super was, is dat er zoveel Haagse iconen aanwezig waren. Zelfs onze Burgemeester werkte aan het programma mee!     

0
Vrijdag 6 mei 2011 om 23:19 uur

Ooievaar

marcellino schreef:

waar ik meer moeite me heb is de gezegde als we de finale niet halen kunnen we daarmee het elftal versterken.

 

 

kubik is al weg

bulykin voor 90 % weg(zij ik een maand geleden al maar toen was ik negatief)

dereijck ik denk dat hj ook niet blijft,en dan krijg je een sneeuwbal efect want dan denk ik dat je verhoek en toornstra ook gaat verliesen.

 

en Tuurlijk hebben ze nog een contract en kan den haag ze daar aan houden,maar een voetballer die weg wil heb je niks meer aan dan maar vangen.

 

ik hoop natuurlijk dat ik heel negatief ben en dat het uiteindelijk wel mee zal vallen maar waar ziet v/d brom dan de opening om van dat tientje het elftal te versterken terwijl het eigenlijk verzwakt ,want laten we eerlijk zijn voor het budget wat ado heeft koop je geen vervanger voor bulykin,verhoek,toornstra en dereijck

Verhoek, Toornstra en Derijck leveren mimimaal 7 miljoen op, dus daar kan je heel aardig boodschappen mee doen anders. Alleen zie ik zeker Verhoek en Toornstra niet gaan, wie gaat die miljoenen neerleggen dan?

 

In ieder geval is de tijd voorbij dat spelers bijna voor niets de deur uitlopen.

 

Ik zie het liever anders. Rado heeft bijgetekend, die jongen moet dan toch wel degelijk perspectief zien. Toornstra en Verhoek liggen nog voor meerdere jaren vast. Höcher is volstrekt tweebenig en lijkt me een regelrechte versterking. Vicento gaat komend jaar echt doorbreken, en daar heb ik hoge verwachtingen van. Net als Pellatz, Visser en Beugelsdijk.

 

Er schijnen nog mininaal vier speler bij te komen, dus waarom zouden wij in vredesnaam minder moeten zijn dan Nec, Nac of Roda komend jaar? We moeten ons dus gewoon richten op het linkerrijtje. Dus niet meer de doelstellng uitspreken om niet te degraderen. Indien de club dat aangeeft dan toont ze ambitie.

 

Dit seizoen is een uitschieter naar boven, dus is het niet realistisch om dit komend seizoen weer te verwachten na dertig wedstrijden op plek 4. Maar als we dan op plek 8 staan, dan kunnen we zeggen dat we echt progressie hebben geboekt. Dat zou het tweede jaar op rij zijn dat we dus in het linkerrijtje eindigen.

 

Daar moeten we toch naar toe. Dat degradatie gepruts, dat niveau moeten we definitief ontstijgen. Daar heb ik ook alle vertrouwen in.

Er zal best wel weer een aardige spits opduiken. ADO staat nu veel beter op de kaart dan een jaar terug. Dus zullen er zeker wel aardige spitsen worden aangeboden. Hoe hoger je eindigt hoe meer en beter het aanbod.

 

Zaak is om nu niet in paniek te raken, maar gewoon goed in kaart te brengen wat je wil hebben. Ik hoop in ieder geval ook op twee goede backs.

 

In december was al duidelijk dat we ons zouden handhaven - is wel eens anders geweest - dus ik ben er zeker van dat het geen proeftuin wordt in de voorbereiding - is ook wel eens anders geweest - en je gelijk vanaf dag één aan het team kan boetseren. Dus inclusief de versterkingen. Dan moet je volgend jaar ook voor de play-offs kunnen gaan spelen.

 

We zijn geen debutant meer in de eredivisie met een plakband elfal, maar gaan doorgroeien naar een vaste klant in het linkerrijtje en later een robuuste subtopper.

 

Plek 5/6 dus. Wat in Groningen kan, is hier ook zeker mogelijk.

 

 

 

 

 

 

 

 

0
Vrijdag 6 mei 2011 om 23:14 uur

Ferdy

Kees schreef:

Op die play offs komen traditiegetrouw(en zeker in de eerste ronde) in verhouding maar heel weinig toeschouwers af. Utrecht had er vorig jaar in de play offs ook maar 8000 bij een wedstrijd terwijl ze in de competitie zo'n 20.000 draaiden.

 

Je geeft zelf eigenlijk het antwoord al waarom t bij ado wél vol zit met play-offs, wij hebben geen traditie in deze en tevens zijn wij Utrecht niet, wij zijn DEN HAAG!

 

Als t niet vol zit na de prestatie dit seizoen ga ik voortaan mee in t ge over nepsupporters. Als je als supporter op dit moment nog niet 100.000 % achter je club staat en ze niet steunt voor die paar tientjes ben je een nono en ben je geen ene moer waard als supporter (niet tegen jou gericht dus, ouwe pindasausfetisjist)!

0
Donderdag 5 mei 2011 om 20:57 uur

BLEISWIJK-1

Ferdy schreef:

Ik wil met jullie beider shouts wel een stuk meegaan maar vergeet niet dat een Bulykin of Rado t geweldig naar dr zin hebben bij ADO, in geval Buly kan dit best een rol spelen. Ik werk liever in een leuke groep met wat minder salaris dan een klotegroep met evt bankzitten en een hoger salaris. Bulykin is al zwaar binnen dus die maakt zich echt niet zo druk, is t volgens mij helemaal t mens niet naar. Hoeveel je verdient in de play-offs weet ik niet maar is minder dan 3 ton maar i.t.t.  kees (6 k..laat me niet lachen) durf ik te zweren dat je een volle bak hebt, zelfs als je om 3 uur snachts speelt.

Anyway, ik geniet ervan...t gehele moderne voetbal is een momentopname dus pak 't moment! Tien jaren plannen zijn leuk maar als je er geen bal inschopt is na een half jaar je tien jaren plan al rijp voor de sloop.

 

 

 

 

Het rare is ook dat Bulykin al eerder aangegeven heeft (voor de kerst) dat hij de kans niet groot inschatte dat hij bij ADO zou blijven. Een paar maanden geleden veranderde dat weer. En gaf hij aan dat geld niet alles bepalend was, en dat hij wel open stond voor een langer verblijf in Denhaag. En nu dit verhaal weer. Misschien is dit de manier om ADO 'maximaal' te laten betalen! Maak ze eerst bang dat je weg gaat, om vervolgens tegen een heel hoog salaris bij te tekenen.

 

Wat ik ook niet helemaal snap is, waarom hij dit naar buiten brengt. We staan aan de vooravond van de playoffs. Alles is nog mogelijk. Bovendien laat hij de deur richting ADO op een kier. Als er extreem goede aanbiedingen binnengekomen zijn dan kan je toch aangeven dat je vertrekt. Ondanks dat ik het jammer vind dat hij weg gaat, ben ik benieuwd wat er allemaal nog gaat gebeuren.

 

Er zal van het bestuur / staf snel een reactie in de pers komen. Dit zal waarschijnlijk meer duidelijkheid geven. Of Frans moet al meer weten!!!

  

0
Donderdag 5 mei 2011 om 18:50 uur

Advertentie

oodh

shannii1 schreef:

Dit is vreselijk nieuws maar als er tig clubs achter hem aanzitten ook niet tegen te houden .Feit is wel dat we er steeds meer ernstig rekening mee moeten houden dat dit een seizoen is wat we niet snel meer zullen meemaken .De volgende die zal volgen zal Timothy zijn .Ben bang dat we volgend jaar weer voor degradatie zullen strijden.

We hebben dit jaar ook een ploeg die van iedereen kan winnen maar ook net zo goed kan verliezen. Met Kubik (eerste helft van het seizoen), Bulykin en Derijck achterin heb je natuurlijk spelers die er bovenuit stijgen. Ik reken er ook op dat ze alle drie weg gaan. Goede vervangers zijn voor ons niet te betalen. (Mulder is zelfs een reserve speler in de Jupiler, wat schieten we daar mee op?). Waarom bijvoorbeeld niet voor Nijland aangeklopt? Wordt ongetwijfeld het rechter rijtje volgend jaar. Maar goed, besef wel dat we dit jaar erg gelukkig waren. V.d. Brom wilde Bulykin eerst niet eens hebben. We moeten langzaam groeien maar eerst een forse (?) stap achteruit zetten helaas.  

0
Donderdag 5 mei 2011 om 12:55 uur

Johannes

Met iedere goal die hij maakte werd het plezier groter (Kalinka!) maar de kans dat hij zou blijven juist kleiner.

 

Zoals ik al eerder schreef: binnen de raad van commisarissen was net na de winterstop al duidelijk dat het bijna niet mogelijk zou zijn om Bulykin te behouden. We hebben dit seizoen echt een winnend lot uit de loterij getrokken.

 

Maar: die hele kleine kans dat hij toch blijft is er nog, en waarom zouden we ook een nieuwe loterij niet kunnen winnen? Boymans lijkt me echt een hele aardige speler voor ons. En een grote onbekende, zoals AZ ineens met Sigthorsson aan kwam zetten en NEC met Vlemincx - en ADO Den Haag met Bulykin - waarom zou dat niet nog een keer kunnen?

Dus: ja, het is zonde als Bulykin vertrekt, maar: nee, dat is niet het einde van ons bestaan.

0
Donderdag 5 mei 2011 om 12:46 uur

MTB

Bert schreef:

Ik heb inmiddels een stuk of 15 vlaggetjes groen en geel.

 

De meeste lieten ze liggen. Kun je zo'n rookbom niet bewaren tot het eind vd wedstrijd?

 

Dat fouilleren bij oudere supporters moet ook maar eens afgelopen zijn. Volgend seizoen mag dat net als toen we nog in de 1e divisie speelden alleen maar door een vrouw gedaan worden < 30.

 

Was een mooi seizoen Vincento is nog lang niet klaar om Kubik op te volgen. Pique tot ziens en bedankt. Kum was een drama net als Immers. Moet volgende keer beter ook Coutinho was matig.

goh..waarom zou iedereen nou toch die vlaggetjes hebben laten liggen?

 

 

eh.....mischien omdat fansupport hier met flyers om gevraagd had????????

0
Dinsdag 3 mei 2011 om 12:28 uur

DenHaagFC

André Wetzel: ‘’ Ik droom niet van Ajax, maar van ADO ‘’

André Wetzel is bezig aan een geweldig seizoen als trainer bij VVV-Venlo. De oefenmeester doet het ook goed tegen de grotere clubs en staat, naast zijn spelers, zelf ook in de belangstelling van andere clubs.

Wetzel ziet wel een plek weg gelegd bij Ajax, als assistent trainer. ‘’Als ik de trainer zou aanvullen, waarom niet? Daar zou ik me niet voor schamen. Stel ze nemen Frank de Boer, dan zie ik voor mezelf wel een rol weggelegd.’’

De 56-jarige trainer droomt er echter van om hoofdtrainer bij ADO Den Haag te worden. ‘’ Ze mogen me altijd bellen, de kans is dan zeer groot dat ik ja zeg. Ik droom niet van Ajax, maar wel van de ADO-selectie die in 2012 op het border in Den Haag staat omdat ze Europees voetbal gehaald hebben.’’

Wetzel wil alleen voor een langere periode bij ADO Den Haag bezig zijn. ‘’ ADO terugbrengen in de Eredivisie, dat is wat ik heel graag wil. Den Haag is mijn stad, ADO mijn club. Het maakt niet uit of ik hoofdtrainer of technisch directeur ben. Maar niet voor maar dan n of twee jaar.’’

www.voetbalprimeur.nl 4 Januari 2008
 

Jongens geen zorgen. Wij zijn allemaal één seizoen te vroeg. ADO gaat volgend jaar Europees Voetbal halen dat is door deze god gezegd.

0
Dinsdag 3 mei 2011 om 11:58 uur

Bert

Vincent schreef:

3e keer (dezelfde) collega mee naar ado.. 3 keer verloren...

 

die mag dus niet meer mee voortaan haha

 

zou graag 5e of 6e worden omdat we dan op zondag thuis spelen, maar zie het niet gebeuren.

heracles uit gaan we helaas weer geen punten pakken, maar het blijft een geweldig seizoen..

 

jammer van dat gedoe met die rookbommen en bijbehorende schade. sponsors zullen niet in de rij staan denk ik

(opvallend dat er in de samenvatting op studio sport niks van werd laten zien trouwens)

 

 

Ik zou niet weten waarom we niet van Heracles kunnen winnen.

 

Tegen Exelsior lukte het ook op kunstgras.

 

Bij jou in dat vak leren ze het ook nooit he altijd maar dingen slopen.

 

Hier liggen 30 vlaggetjes die worden gewassen want sommige zien er niet uit en gaan weer mee voor het nieuwe seizoen.

 

0
Maandag 2 mei 2011 om 23:48 uur

Nu online

Bleek, Marcie, Marcelvld en 165 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4