Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

fcdh

Ik heb wel weer zin in zaterdag, je blijft toch weer iedere week hopen op een goeie reeks.
Hondstrouw als we zijn met z`n alle, ik hoop dan ook dat iedereen van plan is om te gaan zaterdag om je cluppie te steunen.
En laten we nou eerlijk zijn ze hebben ook nog veel pech gehad die selectie...

Ik blijf hopen....
0
Woensdag 13 december 2006 om 13:31 uur

fc hageneez

ADO overwintert in Turkije
ADO Den Haag overwintert net als de voorgaande jaren wederom in Turkije.

De selectie van de Haagse club vertrekt op 6 januari 2007 naar Turkije. Het plaatsje Aksu is opnieuw de thuishaven van ADO Den Haag tijdens de trainingsstage. Het trainingskamp zal t/m 13 januari plaats gaan vinden.

Vorig jaar werd het trainingskamp nog afgeblazen vlak voor vertrek door de toenmalige trainer Frans Adelaar ivm de vertrektijden. Naar alle waarschijnlijkheid zal dit trainingskamp wel gewoon doorgaan zodat de mannen van Lex Schoenmaker zich op kunnen gaan maken voor de tweede helft van de competitie. Bij terugkomst in Nederland kan ADO Den Haag gelijk aan de bak want dan wacht AZ als tegenstander in het Zuiderpark.

Het toeval wil dat ook onderleiding van Lex Schoenmaker in 2004 na terugkomst van Turkije AZ de tegenstander was met dit verschil dat het een uitwedstrijd betrof. Volgens de media was ADO Den Haag toen kansloos, het tegendeel bleek waar want ADO Den Haag won die wedstrijd met 0-1. Vorig jaar bleef ADO Den Haag thuis en dat werd geen succes. ADO Den Haag verloor toen liefst zevenmaal op rij.


0
Woensdag 6 december 2006 om 19:36 uur

fc hageneez

ADO kan weer over Rankovic beschikken
06 december 2006

Aleksandar Rankovic behoort komend weekend vermoedelijk weer tot de selectie van ADO Den Haag. De middenvelder verbleef twee weken geleden enige tijd in zijn vaderland wegens familieomstandigheden, waarna hij terugkwam met een trainingsachterstand. Deze achterstand is inmiddels echter zo goed als verdwenen en gisteren (maandag) speelde hij mee met Jong ADO Den Haag om wat wedstrijdritme op te doen. Komend weekend, als ADO op bezoek gaat bij Feyenoord, is hij mogelijk alweer van de partij.
0
Woensdag 6 december 2006 om 10:28 uur

Arendsoog

Ooievaar schreef:

Mooi. Grote strik er omheen en een mooi prijsje. Boutvoetballer en primadonna, wegwezen, rendement 0,0.
Inderdaad mooi Elia weg, hij is zeker uit gewipt met meisje Adelaar. Maar een mooi prijsje ? wie wil die sukkel nou hebben ? Ze moeten eens bij Boltini informeren misschien is hij leuk als circus act. De enige Nederlandse spits die over zijn eigen benen struikeld en  er van 10 ballen 12 naast schiet. Laat ie dan Stijn mee nemen die kan gaan Thomahawk gooien en Savreeda die kan je alles laten doen als het maar niet met voetbal te maken heeft. Eigenlijk hebben we geen nieuw stadion nodig maar een circus tent. Met deze selectie artiesten loopt dat beter dan dan een voetbalteam. Alleen jammer voor Mols dat is de enige die dan buiten de boot valt,want die kan wel voetballen. Ja dat is de oplossing Piet vd Poll Circus directeur hij heeft wel wat weg van dikke deur. Heeft ie gelijk een goeie lijfspreuk voor middennoord, Dikke Deur tegen Tereur.
0
Dinsdag 5 december 2006 om 12:57 uur

fcdh

Alles is mogelijk gasten!!
Nec wint ook met 4-1 van Feyenooit.
Iedere wedstrijd is anders, en aangezien deze selectie last heeft van de druk om te moeten scoren vooral thuis, zouden we nog wel eens voor een verassing kunnen zorgen!!!
0
Maandag 4 december 2006 om 12:48 uur

Midden-Oost

Ik geloof ook niet zo dat een nieuwe trainer nog soep kan maken van deze selectie. Beter om nu snel te besluiten dat Lex het seizoen afmaakt is dat ook geregeld. Ik hoop dat de zaak Ling doorgaat wie weet komt hij nog met een paar broodnodige versterkingen. Deze selectie heeft behoefte aan een flinke kwalitietsinjectie. Gebeurt er niks dan zal het mij niks verbazen als we er roemloos uitvliegen. Willem II en RKC thuis MOET gewonnen worden maar helaas verliezen we alle wedstrijden die gewonnen MOETEN worden.  
0
Maandag 4 december 2006 om 12:37 uur

Advertentie

Lydia

sv schreef:

shouf shouf is geschorst dus die doet niet mee morgen!!! weet niet of dat een voordeel is of een nadeel want hij heeft wel alle wedstrijden gespeeld mij nec dit seizoen en weet niet wie er op zijn plaats komt ..
Bron:site van NEC

Met welk team Mario Been in Den Haag gaat spelen is op dit moment niet duidelijk. Hij beschikt over een vrijwel volledig fitte selectie, alleen Günther Vanaudenaerde ontbreekt. Jonas Olsson keert terug van een schorsing en ook belofte Saidi Ntibazonkiza is weer fit en kan door Been worden opgenomen in de selectie. `Never change a winning team` is een optie. Op basis van de wedstrijd van vorige week verdienen alle spelers die toen speelden het eigenlijk ook om te blijven staan. Youssef El-Akchaoui is geschorst
0
Vrijdag 1 december 2006 om 16:28 uur

supporter

FC Den Haag zoekt supportersafvaardiging
(Novum) - FC Den Haag wil op korte termijn een gesprek aangaan met `een brede en representatieve afvaardiging van de eigen achterban`. De Haagse club wil `in een open en constructieve sfeer een breed scala aan onderwerpen` met de fans bespreken. Onder meer de supportersfaciliteiten in het nieuwe stadion van de club komen bij de gesprekken aan de orde.
FCDH zoekt supporters `met een heldere en kritische visie op zaken die van invloed zijn op de beleving van de eigen fans in het nieuwe stadion`, stelt de club op de eigen website. Anderhalve week geleden kwam het in het huidige Zuiderparkstadion tot supportersrellen tijdens het competitieduel met Vitesse. Ontevreden fans bestormden het veld en de eretribune uit onvrede over de slechte prestaties van dit seizoen en de, volgens hen, gebrekkige inspraakmogelijkheden bij het beleid van de club en de aanleg van faciliteiten in het nieuwe stadion.

Onduidelijk is of fans uit de harde kern ook voor het onderhoud met de FCDH-leiding worden uitgenodigd. De club stelt wel bij de selectie te streven naar het samenstellen van een groep van circa vijftien personen, waarin alle geledingen van de eigen supportersschare zijn vertegenwoordigd.

De KNVB maakte woensdag bekend dat de gestaakte competitiewedstrijd tussen FCDH en Vitesse niet wordt uitgespeeld. De tussenstand van 3-0 is door de voetbalbond als eindstand aangemerkt. Het is nog niet bekend welke straf de club krijgt voor de ongeregeldheden van de Haagse fans.

Bron: www.trouw.nl

0
Donderdag 30 november 2006 om 21:12 uur

Jonkah

Kunnen die 30 technische leden en spelers van de A-selectie niet de man 40 euro neertellen ipv 1200 supporters 41 laten betalen.. :P Kijk hoeveel ze verdienen!!
0
Woensdag 29 november 2006 om 16:26 uur

supporter

dinsdag 28 november 2006
ADO-supporters praten met spelers van hun club
Door MAAIKE KRAAIJEVELD

DEN HAAG - Een vertegenwoordiging van supporters van ADO Den Haag heeft woensdag een gesprek met spelers van hun club.
In het gesprek zal het gaan over de bestorming van het veld door supporters tijdens de thuiswedstrijd tegen Vitesse en de oorzaak daarvan, de onvrede die er heerst over de plek voor supporters in het nieuwe stadion dat in het Forepark wordt gebouwd. „De spelers zullen om onze steun vragen’’, verwacht Dennis de Bruijn, voorzitter van Fan Club ADO Den Haag. „Er zullen zaterdag tijdens de thuiswedstrijd tegen NEC geen acties zijn’’, zegt De Bruijn.

Volgens de fanclub-voorzitter gaat het contact met het bestuur van de voetbalclub ’iets beter’ dan voor de supportersactie, die de club in een crisis stortte. „We hebben inmiddels een gesprek gehad en daar is afgesproken dat er een bredere selectie van supporters een groepje gaat vormen om met het bestuur over onze tribuneplekken in het nieuwe stadion te gaan praten en ons supportershome.’’

Het gesprek met spelers woensdag , waarover zeker is dat aanvoerder Stijn Vreven er zal zijn, is volgens De Bruijn ook samen met de club tot stand gekomen. „Er waren spelers die naar onze vergadering vorige week in het Zuiderpark hadden willen komen. Dat ging toen niet. Nu praten we alsnog.’’
0
Dinsdag 28 november 2006 om 21:21 uur

Nu online

Max, Jap en 326 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4