Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

Kees

Aad schreef:

Kees, het is heel simpel: Wanneer gisteren van de 5 / 6 kansen die er in het eerste half uur waren benut of de vrije trap van Ricky nu eens niet tegen de lat was gekomen had iedereen hier hosanna geroepen.

Maar ook ik was diep teleurgesteld in de wijze waarop er gespeeld werd: Traag en zonder bezieling (op een paar na). En die aanvallende taktiek van Atteveld, daar heb ik zo mijn twijfels over. Ik denk dat juist hij het is die het elftal met de handrem er op laat spelen en dus schijt heeft aan zijn eigen supporters.

De RvC greep in toen Ricky buiten de ploeg werd gehouden, laten ze nu ook ingrijpen en Atteveld dwingen om, in ieder geval in de thuiswedstrijden (ook en misschien wel vooral tegen 020) voluit te gaan.

Je hebt best wel gelijk dat er soms met de handrem er op gespeeld werd. Maar starten met Knopper en Van der Berg en een Toornstra die zijn aanvallende acties mocht maken vind ik niet defensief.

Zelfs Kees Luijcks schoof regelmatig in en Ammi ging elk moment wanneer het maar even mogelijk was.

 

Overigens ben ik een groot voorstander van met name in thuiswedstrijden een 4-4-2 of zelfs 5-4-1. Maar dan heb je wel een balvaste spits (a la Hans van der Haar) nodig.

0
Maandag 22 maart 2010 om 18:28 uur

dh-fan

de wedstrijd was werkelijk verschrikkelijk.

 

had had wel iets weg van een oefenwedstrijd

er was weinig wil om te winnen.

 

staat oper in de spits blijven ze hoge ballen spelen. die arme gast is amper aan de bal geweest.

eenmaal met milic en immers gingen ze de bal over de grond spelen terwijl ze hem gewoon naar voren moeten ;pompen!

 

m.u.v. toornstra en v/d berg waren de rest in en in triest. bosschaart die af en toe nog red wat er te redden valt.

 

Hoe durven sommige spelers dan nog te zeuren dar als dh in de jupiler terecht komt ze daar niet willen spelen.

Sommige verdienen het niet eens om in de eredivisie te spelen, ik kan me daar zo kwaad om maken.

 

0
Maandag 22 maart 2010 om 16:39 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Feyenoord schiet onder Haagse duiven
Feyenoord heeft zijn oog laten vallen op een 15-jarig talen van ADO Den Haag. Het gaat om Jordy Toorenburg een spits van de B-jeugd.
Lees het nieuwsbericht
0
Maandag 22 maart 2010 om 12:40 uur

Johannes

Wat een onwaarschijnlijk slechte wedstrijd was dit zeg! Nou ja: de eerste helft was nog te pruimen, veel kansen gehad. Maar die tweede helft... Brrrrrrrrrrrr..!

 

Nu we toch aan het zeiken zijn: wat een waardeloze spits is die Oper toch. Dramatich. Enkele reis terug naar Estland en een eervolle vermelding in de spitsengallerij: Aschwin de Bruijn, Lowie van Schijndel, Anders Oper. Leuk hoor, elke keer je hand opsteken, en als die bal dan komt een foute pass geven, buitenspel lopen of gewoon niet vrij lopen. Een enorme blunder van Atteveld om deze speler steeds weer in de basis te zetten. Milic miste twee enorme kansen, dat is waar, maar was veel gevaarlijker/dreigender. En waar zijn Vicento en Ignacio gebleven??

 

Ricky speelde als een natte krant helaas, maar die Toornstra was toch weer geweldig. Immers viel heel matig in, je kan zien dat we Luijckx gaan missen. Derijck en Ammi waren heel goed vond ik. 

 

Hoe dramatisch het ook was: we MOETEN er achter blijven staan. Als zij het niet kunnen, moeten wij het vanaf de tribune maar doen! A.u.b. ophouden met binnen vijf minuten een speler als Milic afbranden! COME ON THE HAGUE!!

 

En mijn seizoenskaart verleng ik, no matter what!!!

0
Maandag 22 maart 2010 om 10:56 uur

ADODENHAAG

Jammer maar helaas.... we hadden gewoon paar keer moeten scoren dan had niemand geklaagd. Er wordt volgens mij nog steeds veel te laf gevoetbald. Veel te veel spel op eigen helft. Ik zie liever een goed uitgevoerde 4-4-2 of desnoods 4-5-1 maar geen 4-3-3 meet 1 zwervende spits. Ik denk toch dat Atteveld niet geschikt is voor ons ADO. Met dit team hadden we echt gemakkelijk moeten kunnen winnen van dit zwakke VVV

0
Zondag 21 maart 2010 om 22:36 uur

hansepans

Het was vandaag wel erg eng om te scoren..... jeetje!
Met de komst van Horvath in de spits werd het pas echt duidelijk hoe groot het spitsen probleem is..

 

0
Zondag 21 maart 2010 om 20:29 uur

Advertentie

Francisco

Bert schreef:

Dit is samen met de shouts van Kees de enige zinnige shout van vandaag. Als die bal van Ricky erin was gegaan was het hossana hier. Steun je club en blijf erachter staan.

 

Ado heeft 1e helft goed gespeeld. Alleen de wissel Luickx Immers volgende keer maar niet meer doen.

 

Zwinkels moet dat flesje water eens laten voor wat het is en gewoon eens die bal goed naar voren schieten.

Je kan dat wel "zinnig" noemen maar ik heb al eerder vermeld: ALS telt niet in de voetballerij.

Ik mis nu ook het schema van de teams waartegen we punten kunnen pakken. Ik meen mij te herinneren dat we tegen Roda (3), Vitesse (3) en VVV (3) in totaal 9 punten konden pakken. Met 7 was ik al blij geweest, het werden er 2. Vandaag met inspiratieloos voetbalen  te weinig wil om te winnen. Met een daverende inzet slaat dat ook over op het publiek (wat was het weer rustig). Horvath in de 88e minuut brengen als breekijzer terwijl de ballen het doelgebied amper haalden. Ook Oper stond in deze THUISwedstrijd constant op een eiland, de zoveelste spits die de dupe is van de manier van spelen. Uitblinkers in mijn ogen Toornstra en Kum.

0
Zondag 21 maart 2010 om 20:16 uur

marcellino

GroenGeel schreef:

Die nacompetitie gaan we nog wel ontlopen als we winnen van RKC en NEC. Niet dat we dat zomaar doen, we moeten weer het geluk hebben van eigen doelpunten of rare klutsballen. Zelf kunnen we geen normale goal maken. Programma van enkele concurrenten zijn nog zwaarder, dus wie weet..Het is wel te hopen, want dat we een Cambuur of GAE zomaar even pakken, daar geloof ik niet in.

 

Wat een niveau zeg, en niet voor het eerst. We kunnen de bal niet eens van A naar B krijgen, Jupiler niveau.

Ik wou helemaal niet reageren vandaag verspeelde moeite.

Maar ik heb een verzoek kunnen we a.u.b.ophouden met roepen van wie we wel punten gaan pakken.

 

misschien moeten we nog blij wezen met de nacompetitie kunnen we in ieder geval voor de helft van dat geld wat uit die competitie komt een spits halen.

0
Zondag 21 maart 2010 om 17:49 uur

rien1

Midden-Oost schreef:

Toornstra, ja klopt die was ik vergeten. Nivo Alphense Boys is beter dan wat wij verder hebben. Die RA moeten ze ook snel wegtrappen, hoe ken je nou in hemelsnaam een Oper halen waarvan je zou moeten weten wat hij kan. Miliç en Oper lekker oprotten, zet die Horvath maar in de spits.

Ik zou wel eens een keer willen weten wat nou eigenlijk de strategie is van uncle Ray voor zo'n wedstrijd als vanmiddag.

Ik hoorde na deze schitterende wedstrijd ergens dat ze zo ''keihard getraind'' hadden in de aanloop naar deze wedstrijd. 

 

En ja, de spitsen die we nu hebben scoren nog niet in 65 miljoen jaar, dus zet voor mij part Horvath er maar in. Of Knopper dan maar in de spits. Je moet iets want zo wordt het zeker 0,niks.

0
Zondag 21 maart 2010 om 17:34 uur

supporter-noord

Midden-Oost schreef:

Toornstra, ja klopt die was ik vergeten. Nivo Alphense Boys is beter dan wat wij verder hebben. Die RA moeten ze ook snel wegtrappen, hoe ken je nou in hemelsnaam een Oper halen waarvan je zou moeten weten wat hij kan. Miliç en Oper lekker oprotten, zet die Horvath maar in de spits.

wie je ook in de spits zet, het zal allemaal niks uitmaken, misschien als je Messi haalt. Kan je zien dat het al begon met het onterecht weg laten gaan van Caracciolo. Met deze trainer zal je ook de oorlog niet winnen, hij krijgt deze ploeg gewoon niet aan het voetballen, ik zie totaal geen haagse bluf en dat is toch wel het minste wat je kan verwachten. Deze ploeg is kampioen balletje breed leggen achterin en uit armoe, omdat het gewoon te lang duurt, gaat de bal maar weer eens lang naar voren. Zelden zo'n armoe gezien. Deze ploeg zal ook niet winnen van RKC en NEC thuis. Ik heb het al zo'n 4 weken geleden voorspelt, deze ploeg wint niks meer.

0
Zondag 21 maart 2010 om 17:34 uur

Nu online

GroenGeelHart070, Swaber, Jk23, Don Leo, slash070, pajam en 223 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4