Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

<FCDH>

ypenburg070 schreef:

Effe wat anders, volgens mij vindt van Gaal ons stadion een super locatie om te trainen? Hoe komt het dat ze graag in ons stadion trainen?
Het klinkt gek en absurd maar ik zie van gaal nog is trainer van ado worden? en vraag me niet waarom ik zie dat nog wel eens in ze nadagen gebeuren of het ooit gebeurd en of we er in den haag blij mee zijn is wat anders
0
Woensdag 20 maart 2013 om 21:24 uur

<FCDH>

Arno Vermeulen sport verslaggever van de nos zei in een interview met elf dat ado den haag de verrassing is van deze competitie met veel jonge spelers en dan 7e staan is echt een top prestatie veel clubs kunnen aan ado een voorbeeld nemen neem bv Az dat een veel hoger budget heeft dan ado staat 15e tevens vind hij dat Maurice steijn de trainer van het jaar moet worden ado is de laaste jaren goed bezig zei ie

Bron elf
0
Maandag 18 maart 2013 om 21:40 uur

BLEISWIJK-1

haagse jr schreef:

Van Peppen komt naar ADO. Vriend Meijers speelt er en hij woont in Delft. Hij gaat echt niet verhuizen, familie verlaten enz...voor 50.000 euro meer in Heerenveen.
Zijn oud trainer zit bij Roda en die wil hem graag hebben. En dat heeft voor de rest niet zoveel met geld te maken.
0
Maandag 18 maart 2013 om 12:36 uur

DaveDH

Kees schreef:

Nee hoor, die categorie 1 is helemaal niet zo belangrijk. ADO mag best een transfersom van meer dan 50.000 euro, en zelfs een van een paar ton, uitgeven. Die uitgave moet enkel aan de KNVB voorgelegd worden. Met de opbrengst van Toornstra denk ik dat we bij het eerste ijkmoment ergens begin april al weer in de categorie twee behoren.
Het tweede ijkmoment is in augustus. Nadat je twee keer achtereenvolgens voor categorie twee bent geijkt wordt je daar weer in geplaatst.

Overigens zet ADO sowieso in op transfervrije spelers of relatief zeer goedkope spelers die zich nog kunnen ontwikkelen. Des te spijtig is het dat voor Luksik en Poepon juist wel transfersommen zijn uitgegeven.
Dat blijf je toch houden, soms heb je mzzl zoals met Toornstra en van Duinen en kost het je niets en soms zit het tegen en heb je een miskoop, elke club, TD en trainer loopt daar tegen aan... cost of doing business
0
Zondag 17 maart 2013 om 16:12 uur

ADOnieuwegein

Ik kan mij volledig vinden in dit commentaar van Steijn, behoudens dat Vitesse van de buitencategorie is. In het verleden verloren sommige spelers nog wel eens hun hoofd met domme overtredingen, maar inderdaad ze bleven voetballen !!

Steijn trots op ADO ondanks 0-4 DEN HAAG - ADO-trainer Maurice Steijn was ondanks de ruime thuisnederlaag tegen Vitesse (0-4) trots op zijn elftal. „We speelden tegen een ploeg van de buitencategorie. Daar kan je van verliezen, maar wij zijn constant positief blijven spelen, we zijn niet gaan schoppen en we hebben niet raar gedaan tegen de scheidsrechter.”

Steijn zag dat zijn ploeg veel kansen creëerde, maar het uiteindelijk op kwaliteit moest afleggen. „We hadden absoluut een doelpunt verdiend, maar ik kan hier gewoon mee leven. Wij richten ons na een week rust op de ploegen die rond ons staan.”

0
Zondag 17 maart 2013 om 07:32 uur

BLEISWIJK-1

Mike van Duinen blij met contract ADO Den Haag
06 Januari 2012

ADO Den Haag aanvaller Mike van Duinen heeft een akkoord bereikt met ADO Den Haag over een contract voor tweeënhalf jaar met een optie. De 20-jarige aanvaller kwam dit seizoen in elf wedstrijden uit voor ADO Den Haag en scoorde drie doelpunten.

De inwoner van Pijnacker is dolgelukkig met zijn contract. "Ik ben hartstikke blij met mijn eerste contract. Het heeft even geduurd maar uiteindelijk hebben we elkaar gevonden op een reëel punt. Het geeft aan dat de club vertrouwen in mij heeft. Ik merk ook dat de trainer vertrouwen in mij heeft en veel met me bezig is, samen met Rick Hoogendorp, daar leer ik zoveel van. Ik wil dit graag terugbetalen en blijf daar hard aan werken. De laatste maanden is het allemaal best snel gegaan, ik begon in het amateurelftal van ADO Den Haag, en nu dit allemaal. Zo zie je maar hoe het kan lopen binnen een paar maanden in de voetballerij. Ik besef maar al te goed dat dit pas het begin is en ik nu keihard moet knokken voor iedere minuut in het eerste elftal van ADO Den Haag".

De FDS`er is blij dat hij de komende jaren zal spelen voor ADO Den Haag. "Een andere club was nu helemaal geen optie voor mij, het is mijn club waar ik een goed gevoel bij heb en de ADO fans zijn echt geweldig. Toen ik laatst de 1-0 scoorde tegen Heracles en het stadion ontplofte had ik echt kippenvel op mijn armen staan. Wat een heerlijk gevoel was dat, dat hoop ik nog vaak te mogen meemaken. Maar wij hebben ook echt een heel leuk team en een sterke ploeg en doen voor niet veel ploegen onder, dus wat dat betreft moet er een goede eindklassering in zitten. Ik ben blij dat ik de komende jaren onderdeel van ADO Den Haag mag uitmaken"
0
Maandag 11 maart 2013 om 21:57 uur

Advertentie

Kees

Ik zat nog geen 20 maanden geleden te kijken naar een elftal en een trainer die zich voor europees voetbal kwalificeerden. Trainer is naar Anderlecht en het gehele elftal is er ook niet meer.

En nu? Nu kijk ik weer naar een elftal dat op de zevende plaats staat.
0
Maandag 11 maart 2013 om 21:43 uur

DaveDH

Beest schreef:

Toch wel leuk om te horen dat je resultaat belangrijker vindt dan of het leuk is om ernaar te kijken vindt dat.namelijk zelf andersom

En wat je me wel ff moet uitleggen is dat de spelers aanzienlijk beter worden dat vind ik een gedurfde aangezien twee maanden geleden was dat nog het grootste punt wat ie verkeerd deed maar nu een paar keer hebben gewonnen worden in een keer alle spelers beter ik ben niet overtuigd

Moet wel eerlijk bekkenen dat ik niet had verwacht dat ze zo sterk na de winterstop zouden beginnen maar om nu te roepen dat steijn het geweldig doet en de juiste trainer is voor den haag durf ik niet te zeggen resultaten zijn mooi net als de kans op playoffs maar steijn os nog steeds een beginnend trainer met veel pech vorig jaar en dit jaar veel geluk niet meer en niet minder

Maar al met al weer puntje gepakt plekje gestegen goed gedaan
Dat vrind ik vreemd, aangezien bij Den Haag het voetbal er nooit goed heeft uitgezien, dat blijft me van jullie verbazen het geroep om "mooi" voetbal... blijkbaar is het niet duidelijk dat DH niet de spelers heeft voor "mooi" en "verzorgt" voetbal, die hebben we ook nooit gehad daar hebben we simpelweg het geld niet voor...

Over de ontwikkeling van spelers kan ik kort zijn, een blinde ziet hoe Beugelsdijk, Malone en van Duinen flinke stappen in hun ontwikkeling maken, en het team als geheel stappen heeft gemaakt, vooral verdedigend.... Dat valt zelfs voor de grootste fundamentalistische Steijn haterT niet meer te ontkennen, en of je dat nu leuk vind of niet, dat komt ook door de trainer

Als spelers niet ontwikkelen volgens jullie, dan is het Steijn zijn schuld omdat die er niets van kan en een prutstrainer is (de box staat vol met die onzin), en nu ze wel stappen maken heeft Steijn er ineens niets mee te maken? kom op zeg, wel eerlijk blijven hé...
0
Maandag 11 maart 2013 om 09:58 uur

Dennis72

TeleVisie: Steijn coach van het jaar De klassering van ADO Den Haag als zevende is bijzonder opmerkelijk. De ploeg is hard op weg naar een plaats in de play-offs voor Europees voetbal, waar directe handhaving het uitgangspunt was voor de uitgeklede Haagse ploeg.


Telesport Nieuwsbrief
De Telegraaf

Trainer Maurice Steijn verdient alle credits voor de resultaten van ADO. De pas 39-jarige oefenmeester heeft minimaal recht op een nominatie voor de verkiezing Trainer van het Jaar. Hij is wellicht zelfs de beste presterende oefenmeester op het hoogste niveau dit seizoen.

Oud-bondscoach Bert van Marwijk vertelde tijdens een televisie-optreden dat de eerste verantwoordelijkheid van een hoofdtrainer is om het maximale rendement te halen uit de aanwezige spelersgroep bij een club. Langs deze meetlat van Van Marwijk presteert Steijn geweldig bij ADO.

0
Maandag 11 maart 2013 om 07:10 uur

Beest

DaveDH schreef:

Muahhh ook wel een beetje geluk hoor, sommige wedstrijden hebben we natuurlijk wel windje mee gehad zo eerlijk moet ik ook zijn, maar ik heb wel altijd vertrouwen in Steijn gehad, hij is de juiste man op de juiste plaats.

Spelers worden zichtbaar beter, de wissels zijn veel beter ook de tactiek pakt steeds goed uit, zoals eerder gezegd: hier en daar met een mzzltje , maar geluk dwing je ook af.

Het voetbal is niet altijd mooi, maar dat interesseert me ook echt geen reet, het resultaat is voor mij heilig, die mooi voetbal roepers hebben nog nooit mooi voetbal in DH gezien dus ik begrijp het zure gezeur om mooi voetbal ook niet.

Overigens is het voetbal helemaal zo slecht nog niet, ik zag gisteren weer aardige combi`s ook tegen Heracles heb ik goed voetbal gezien, het mooist vind ik dat ze met elkaar voor het resultaat vechten, en dat is wel anders geweest. En dat is toch echt door de input van de trainer, en ik ben blij voor de club dat ik gelijk heb gehad.
Toch wel leuk om te horen dat je resultaat belangrijker vindt dan of het leuk is om ernaar te kijken vindt dat.namelijk zelf andersom

En wat je me wel ff moet uitleggen is dat de spelers aanzienlijk beter worden dat vind ik een gedurfde aangezien twee maanden geleden was dat nog het grootste punt wat ie verkeerd deed maar nu een paar keer hebben gewonnen worden in een keer alle spelers beter ik ben niet overtuigd

Moet wel eerlijk bekkenen dat ik niet had verwacht dat ze zo sterk na de winterstop zouden beginnen maar om nu te roepen dat steijn het geweldig doet en de juiste trainer is voor den haag durf ik niet te zeggen resultaten zijn mooi net als de kans op playoffs maar steijn os nog steeds een beginnend trainer met veel pech vorig jaar en dit jaar veel geluk niet meer en niet minder

Maar al met al weer puntje gepakt plekje gestegen goed gedaan
0
Zondag 10 maart 2013 om 17:14 uur

Nu online

Aad, The Hague FC, RickZ, Marcush, wiegah070, Tuurke63, Swaber, Kees, M1905 en 343 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 Telstar 7 - 11
6 Graafschap 6 - 10
7 Jong AZ 6 - 10
8 FC Volendam 7 - 10
9 Vitesse 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Eindhoven 6 - 8
14 FC Emmen 7 - 8
15 TOP Oss 6 - 7
16 ADO Den Haag 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 SC Cambuur 6 - 4
20 Jong Utrecht 6 - 2