Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

Karel KLaver

Kees schreef:

Ik vind alle kritiek op het spel van Verhoek van gister zwaar overdreven. Tuurlijk leed hij alleen al in het eerste kwartier een paar keer balverlies, verdedigde hij op een cruciaal moment niet mee maar toch...

 

Bekijk het is van een andere kant. Ik teken direct voor een vleugelaanvaller die per wedstrijd een beslissende assist geeft. Dat deed hij gister bij het eerste doelpunt. Ook kwamen er gedurende de gehele wedstrijd zeker een vijftal bruikbare voorzetten van hem.

 

Noem eens een paar vleugelaanvallers die dat in de eredivisie hem  bijna wekelijks nadoen. Je kunt ook stellen dat ADO aanvallend een stuk minder is als Verhoek niet in goede doen is. Dat is hoe je het went of keert toch een compliment voor hem.

 

Verhoek is typisch een speler waar je je af en toe kunt dood ergeren (aantal gele kaarten/handgebaar achter het oor) maar waar je ook voor naar het stadion komt.

 

Ik zag gister wel een aantal spelers veel meer verzaken dan Verhoek en daar lees je bijna niets over.

 

Probleem is dat het verwachtingspatroon rondom Verhoek veels te groot is geworden. Dat verwachtingspatroon is ook al voor het komende seizoen aan het ontstaan. Gewoon nuchter blijven en stapje voor stapje groeien en dat geldt zeker ook voor een aantal van onze spelers die te snel op een voetstuk worden geplaatst. Geef die gasten de tijd. gister werd er zelfs een tijdlang gefloten. Ongehoord, dit is pas de eerste keer van het seizoen dat we echt weggespeeld zijn en de eerste keer met vier tegentreffers. Gewerkt werd er echt wel maar op een of andere manier lukte het gewoon niet wat iedere ploeg weleens overkomt en dacht ik, en mede tribunegenoten, terug aan vele wedstrijden van de laatste twee seizoenen. Dat is ons nu pas één keer overkomen. Jammer dan maar ik had er voor het seizoen direct voor getekend.

 

Mag het een keer een onsje minder zijn.....

Probleem is dat het verwachtingspatroon VAN Verhoek veel te groot is. Hij heeft een 2/3 fantastisch seizoen gedraaid, en hij verwacht dat de topclubs voor hem in de rij staan. Zijn gedrag nu toont exact aan waarom de topclubs niet voor hem in de rij staan -Wesley mist (nog) de topsport-mentaliteit. Als het niet gaat, beperk je je tot de basis en werk je je helemaal de klere. Zo niet Wesley. Die gaat over het veld zwalken, de ene k.. pass na de andere geven, de ene mede speler na de andere uitkafferen, en de ene onnodige gele kaart na de andere pakken.

 

Hij moet nog veel leren, en ik sluit me aan bij andere shouters, dat hij dat zeker ook kan doen van Vicento.

0
Maandag 2 mei 2011 om 14:08 uur

Kees

ADO Den Haag gaat gehavend play-offs in
01 mei 2011 om 19:25
Na afloop van de verloren wedstrijd tegen FC Groningen waren de meningen onder de supporters, maar ook de spelers verdeeld. Hoe en - misschien wel belangrijker - met wie gaat ADO Den Haag de laatste wedstrijd spelen tegen Heracles Almelo. 


Worden de spelers die op scherp staan gespaard? Worden de spelers met een lichte blessure langs de lijn gehouden? Of gaat de ploeg voor het goede gevoel, waar trainer John van den Brom het altijd over heeft? Haaglandenvoetbal.nl legde het na afloop voor aan de trainer in kwestie.

Over twee weken staat Heracles op het programma in Almelo. Direct daarna op donderdag wacht alweer de eerste wedstrijd voor de Play Offs. Heb je al nagedacht over hoe je die wedstrijd gaat spelen en met wie. Ben je daar al uit?

,,Je overvalt me met deze vraag direct na de wedstrijd tegen FC Groningen. Ik heb daar nog niet over nagedacht. Het feit dat er spelers op scherp staan maakt niet uit. Ze nemen die gele kaarten niet mee in de Play Offs in. Tenzij er een speler direct een rode kaart krijgt. In de Play Offs tellen alleen de gele kaarten die in Play Offs zijn gegeven. Dat is ook de reden waarom wij in de eerste wedstrijd van de Play Offs drie spelers missen: Pascal Bosschaart, Chris Kum en Wesley Verhoek. Die hadden nog een schorsing open staan van de Play Offs, waarin ADO Den Haag promotie afdwong naar de Eredivisie’’.



 

0
Zondag 1 mei 2011 om 21:26 uur

andy

Rome schreef:

 

Trots op de supporters!

Geweldige sfeer + ambiance ondanks het verlies. We mogen echt trots op ons zelf zijn!

 

Hulde aan de mensen die zo hard gewerkt hebben voor die "grote sfeer actie" maar waarom niet alles tegelijk,,dan lijkt het veel grootser dan dat het nu was.. nu leek het wel (op de vlaggetjes na) een gewone sfeeractie...

 

spandoeken en vlaggen hadden best wel gelijk omhoog gekund tesamen met de rest .. de wedstrijd ging hoe toepasselijk in rook op.

 

maar de sfeer vond ik trouwens  mat(ig)... maar dat kwam ook door het vertoonde spel

 

al met al een mooi seizoen. dat neemt niemand ons meer af.

0
Zondag 1 mei 2011 om 20:11 uur

friuli

yesyes schreef:

Ben jij niet goed? 1 van de lichtpuntjes was voor mij toch wel vicento die gaat echt steeds beter spelen. Zo zonde dit , utrecht had opzeker thuis gewonnen van AZ omdat ze weten dat wij ook van heracles moesten winnen dan en had je waarschijnlijk gewoon die 4de plek gehaald

 

Dan alles maar op de playoffs. Liefst toch 6de worden want dan speel je eerst uit tegen waarschijnlijk groningen want die gaan echt niet winnen van PSV let maar op. Roda wordt 5de op basis van doelsaldo

Waarom zou Groningen niet winnen van PSV thuis???Psv kan geen kampioen meer worden en dzsudzak is geschorst.En hun top scorder Matavz is over 2 weken ook echt wel weer fit.

0
Zondag 1 mei 2011 om 17:52 uur

<FCDH>

jamesjones schreef:

Ja en gelijk die voor 15 mei ook aanvragen, want die zenden ze vast ook niet uit! Je kan ze ook mailen, maar of ze nog zo snel reageren vandaag, dan is bellen wat beter.

Het vage is dat ze het elk jaar bij tele 2 wel gewoon de laaste 2 duels altijd uitzenden waarom hun dat dan weer wel hebben?

0
Zondag 1 mei 2011 om 11:31 uur

Advertentie

BLEISWIJK

Joop schreef:

Ik snap niet waarom iedereen zo inzit over het salaris van onze Russische sloopkogel. Net zoals Rado heeft hij zijn centen al ruim verdiend en hoeft hij het dus niet meer voor het geld te doen.

Waarom Bulykin bij ons blijft:

1.Hij is in Denhaag een held.
2.Hij speelt bij ons in een 3-spitsensysteem.
3. V.d. Brom geeft hem alle vertrouwen.
4. Hij woont naar alle tevredenheid in Denhaag
5. Hij gaat sowieso weg bij Anderlecht
6.Over het salaris zullen ADO en Dimirty het wel eens worden.
7.Omdat zijn goede vriend “Rado” al bijgetekend heeft, zal Buly niet naar een andere Nederlandse (top)club gaan.
8.De afkoopsom die Anderlecht gaat vragen is conform een speler van bijna 32 jaar vrij normaal. Bovendien had ADO voor dit seizoen de mogelijkheid om Dimitri tranfervrij over te nemen. Zie bericht hieronder! Dan kunnen ze nu niet ineens een onmogelijk bedrag vragen.


Bulykin doet 'ernstige financiële inspanning' voor transfer naar ADO

Dmitri Bulykin heeft veel waardering gekregen van zijn oude club Anderlecht. De aanvaller, die naar ADO Den Haag vertrekt, deed veel water bij de wijn om de transfer dinsdag af te ronden.

Dmitri Bulykin verdiende een flinke smak geld bij Anderlecht, dat voor zijn komst twee jaar geleden anderhalf miljoen euro neertelde. De aanvaller aarde echter nooit in België en probeert het nu bij ADO. Anderlecht was bereid om de Russische spits transfervrij af te staan, maar ADO Den Haag zit krap bij kas en heeft geen geld voor dure contractspelers.


Ik denk dat de transfersom rond de 800.000 zal liggen. Dit kan ADO betalen.

Het enige gevaar komt uit Rusland. Als er een club uit Moskou komt zou hij wel weg kunnen gaan. Dit omdat Moskou zijn echte huis is. Laten we hopen dat die niet komen!
 

0
Vrijdag 29 april 2011 om 15:08 uur

Joop

rooney schreef:

Ado wil met een kleinere spelersgroep gaan werken. Met Vicento op links en Hocher die op meerdere plekken uit de voeten kan, hoef je in principe geen vervanger aan te trekken, maar mocht je blessures en schoringen krijgen dan zit je op links wel krap in je linkspoten.

 

Het geld wat je nu niet hoeft te investeren in Kubik (+ zijn salaris) zou misschien aangeboord kunnen worden om Bulykins contract af te kopen, maar dan nog zou hij denk ik genoegen moeten nemen met een veeeeeel lager salaris.

 

Ook door het tweede elftal samen te voegen met Dordrecht zal een duidelijke besparing opleveren. Ik hoop maar dat we hem kunnen houden, want met een as van: Coutinho, Derijck ?/Kum, Rado, Toornstra en Bulykin hebben we dan niets te klagen.

Ik snap niet waarom iedereen zo inzit over het salaris van onze Russische sloopkogel. Net zoals Rado heeft hij zijn centen al ruim verdiend en hoeft hij het dus niet meer voor het geld te doen.

0
Vrijdag 29 april 2011 om 14:22 uur

Kees

shannii1 schreef:

Anderlecht is bezig 2 goede vleugelspitsen te halen te weten Assaidi en Boerrigter!!!! Het is niet ondenkbaar dat ze dit doen om Bulykin volgend jaar in de spits te zetten .

Tsja, maar waarom brengen ze dan geen bod uit op Verhoek? Die zal niet duurder zijn dan Assaidi. Wel is Verhoek voetballend minder maar je weet wel dat het klikt tussen Buly en Verhoek.

0
Vrijdag 29 april 2011 om 12:39 uur

Aad

Kees schreef:

Ik denk eerder dat hij in zijn contract afgedwongen wil hebben dat Henk Patat eindelijk pindasaus gaat verkopen. Iets belangrijkers kan ik me niet voorstellen.

Even serieus Kees. Waarom zou hij geen pindasaus hebben?

 

Hij zal best een stekkertje overhebben om een warmhoudplaatje aan te sluiten.

 

Er moet een dieperliggend psyglogisch probleem zijn. Teveel pindakaas op brood gehad .... ?

 

Graag jouw analyse .....

0
Vrijdag 29 april 2011 om 11:06 uur

ADO supporter Leidschenveen

rien1 schreef:

 Dan zal Hocher of zaakwaarnemer open kaart moeten spelen, want dan heb je inderdaad niets aan deze speler die het al vanaf dag 1 niet (meer) ziet zitten. Erg jammer, maar inderdaad graag of niet. Het lijkt mij ook dat dit echt spijkers op laag water zoeken is. Verhuisvergoeding.........  

Ik heb uit betrouwbare bronnen gehoord dat er nog veel meer dingen spelen waarom Hocher nog niet wil komen.

Hij schijnt een fiscaal aftrekbare dienstfiets te willen ( Max 750 euro ), over heel 2011 nog volledig meedoen aan de spaarloon regeling ( Max 613 euro ), korting van 40% op aankoop nieuwe voetbal sloffen bij Free Kick in de Weimarstraat, gratis deelname aan de personeelsvereniging t.w. 2,50 per maand en gratis eten in de kantine in het Zuiderpark tussen de ochtend- en middag training.

Pfffffffffff, waar gaat dit in godesnaam over, een 13e maand !

Die gasten mogen God op hun blote knieën bedanken dat ze zo'n salaris verdienen voor een paar uur werken in de week.

0
Vrijdag 29 april 2011 om 00:19 uur

Nu online

Marcie, Edje en 233 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4