Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

supporter-noord

ADODENHAAG schreef:

Boymans is een leuke speler voor VVV, maar ik twijfel erover dat hij in het Haagse klimaat past..

klopt, die Boymans vind ik nou niet echt de spits die Bulykin doet vergeten. Dan vind ik die Uchebo veel beter, ook een krachtmens, ook moeilijk van de bal te krijgen en lang.

Ik snap niet waarom er direkt een ander moet komen. Brouwer en Immers hebben we nog. Ze kunnen weer beter ff wachten en dan kijken of er weer ergens een goeie spits op de reservebank beland en die dan weer huren. 

0
Woensdag 27 april 2011 om 19:46 uur

MTB

rien1 schreef:

 Natuurlijk hoop ik dat onze Haagse tsaar geschorst wordt. Wat heb je aan die vent. Toch???

Zonde dat je het zo snel in de gaten had. Had inderdaad een hoop onrust betekent hier.

waarom niet gewoon je bron erbij vermelden?

0
Woensdag 27 april 2011 om 16:33 uur

Kees

Ooievaar schreef:

Waarom niet? ADO is booming. Lijkt me een logisch vervolg na een stadion- nu ook een nieuwe shirtsponsor.

Waarom niet? Dat antwoord kan ik je als ik diep nadenk eigenlijk niet geven.

0
Maandag 25 april 2011 om 16:53 uur

Ooievaar

Kees schreef:

Nee vriend dat geloof ik niet alhoewel je nooit in de ruimte lult. Twee jaar geleden ging dat gerucht ook kort toen ze een grootse ontvangst bij een van de wedstrijden in het stadion hadden.

Waarom niet? ADO is booming. Lijkt me een logisch vervolg na een stadion- nu ook een nieuwe shirtsponsor.

0
Maandag 25 april 2011 om 15:33 uur

oodh

Mr. FC DEN HAAG schreef:

Laat ik voorop stellen dat ik niets meer of minder ben dan welke shouter ook op dit forum, of waar dan ook op deze wereld!
Ook ben ik van mening dat jij de zaak zwaar overdrijft en dat ik een statement wilde maken waar jij je kennelijk aan ergert of storend vindt waardoor jij je op deze manier uit. Dat vind ik persoonlijk zeer jammer maar goed het is jou recht in een vrij gekozen democratisch land hier jou mening te verkondigen ook al vind ik mij met een dictator vergelijken nogal bruut en kwetsend overkomen, maar goed als jij dat zo wilt opvatten.
Prima toch dan zijn wij snel met elkaar uitgesproken en wens ik jou het allerbeste in het leven of dat nou met FC/ADO DEN HAAG of andere dingen zijn....
Waar je ook komt er zijn altijd mensen tegen je of voor je onthou dat maar eens goed. Echter zijn er maar weinig mensen op deze wereld die volken kunnen verbroederen zoals toendertijd Gandi of moeder Teresa aangezien ik geen van beiden ben en ik ook mijn onhebbelijkheden heb net zoals ieder ander mens voel ik mij werkelijk niet boven wie dan ook behalve mijzelf staan!
Laat ik afsluiten dat shouters die mij al heel lang kennen op deze site, weten dat als ik ongelijk heb, mijn ongelijk ook altijd ruiterlijk toegeeft: Een man een man en een woord een woord! Nogmaals aan iedereen op dit forum moge dit duidelijk zijn ik heb het beste met iedereen voor en zet mij altijd 120% en meer in voor mijn club FC/ADO DEN HAAG. Diegene die het tegendeel beweren zijn in mijn ogen geen knip voor de neus waard en ook al respecteer ik hun meningen dan zal ik ze wel negeren want een vermeden gevecht is een gewonnen gevecht!

Last but not least (omdat het Pasen is een stukje Christelijke achtergrond)  : "In Gods ogen zijn wij allemaal even waardevol!"
Of je nou Nero, Rembrandt, Elvis Presley, Hitler, Anne Frank, Abraham Lincoln, Julius Ceaser, Theo van Gogh, Moeder Teresa, Napoleon, Leonardo da Vinci, Pim Fortuyn, Pol Pot, Gandi, Joan of Arc, Michael Jackson, Djengis Khan, Marlene Dietrich, Willem van Oranje (Vader des Vaderlands) of een gewone straatveger ergens in de wereld geweest bent, of FC/ADO DEN HAAG supporter ben!

Ik wil graag met iedereen door 1 deur op dit forum en daarbuiten maar het verleden heeft mij al eens uitgewezen dat men mij mag of vergruist, het is mij daarom om het even. Maar omdat het Pasen is maak ik graag een uitzondering, hierbij doe ik een handreiking richting jouw kant, wat jij ermee doet is helemaal aan jezelf....

Is er een dieper achterliggende gedachte waarom je jezelf zo fantastisch vindt?

0
Maandag 25 april 2011 om 11:01 uur

Advertentie

DHFC070

Kun je de uitsupporters moeilijk kwalijk nemen want je hoeft maar naar die stoeltjes te kijken en ze vliegen er al af. Vraag me af welke kut dit bedacht? 

Ik begrijp ook niet waarom ze in het uitvak niet zo'n stalen rand onder de stoeltjes monteren net zoals op Midden Noord. 

 

En @Mr. FC DEN HAAG

-Bulykin was gewoon een 100% elleboog en dat zag je ook wel aan zijn reactie. Waarom de ene keer wel rood en de andere keer niet?

- Derijck was 35 minuten te laat bij zijn sliding en raakte alleen de man van achter = ook rood. Moet wel gezegd worden dat de Jong aan het begin vd wedstrijd een soortgelijke overtreding maakte en ook geen rood kreeg. 

0
Zondag 24 april 2011 om 13:33 uur

Teeg070

JAJAJAJA we hebben nog een leuke kans ik dacht na de wedstrijd van gister zo van nou gewoonb een paar spelers een beetje rust geven de laatste 2 wedstrijden want we gaan het toch niet meer redden de 4e plaats MAAR NU ik denk dat we 4e worden en waarom ? wij winnen in een mooie entourage van groningen met 3   1 met immers er weer bij en ik HOOP MET BULY als hij niet geschorst word door die golera knvb en dat az wint van de graafschap  thuis en dat roda gelijk speelt bij nec dan de laatste speel ronde moet az naar utrecht die gaan daar echt niet winnen want utrecht moet winnen denk ik en roda wint thuis van heerenveen MAAR WIJ WINNEN DAN GEWOON VAN DAT MOEILIJKE HERACLES OP DAT GOLERA VELD en weet je wie hem maakt  lexie lexie immers let op mij woorden dit word nog heel mooi    dus niks spelers sparen maar er nog steeds vol voor gaan ik geloof er echt voor 1000 procent in .

 

   jongens we moeten deze ploeg blijven steunen WAT EEN SEIZOEN HEERLIJK

 

 COME ON THE HAGUE  FCDENHAAG YOU NEVER WALK ALONE :P

0
Zondag 24 april 2011 om 03:11 uur

Johannes

Mr. FC DEN HAAG schreef:

En Dereijck blijft ook, hij zal wel gek zijn om ergens anders te beginnen op de bank en niet zoal hier in de basis.

De HBC zal hem anders extra in de watten leggen zodat onze Belg zich een beetje meer HAAGSCH gaat voelen!

Ik wil hierbij ook de Haagse supporters groepen oproepen een aktie te beginnen: "Onze Haagse Belg Dereijck moet blijven!" ;-D

(Met een vette knipoog!)

(Met het risico dat ik er weer ingevlogen ben...)

 

Wat is de HBC precies voor club en wie zitten daarin? Hoe komt het dat ze laatste jaren ogenschijnlijk niets voor ADO gedaan hebben en waarom zouden ze dat nu wel doen?

0
Donderdag 21 april 2011 om 11:05 uur

Ooievaar

marcellino schreef:

ik denk dat dit jaar toch wel laat zien dat we net als 020.

 

succes supporters hebben.

volgend jaar voor plek 10 t/m 15 spelen betekend ook gelijk 5000 mensen minder op de tribune.

 

n het risoco dat er weer gekken zijn die het niet kunnen verdragen dat we weer drie wedstrijden achter elkaar verliesen.

 

nee je moet nu doorpakken

Wie zegt dat dat niet gebeurt dan? ik had er in de verste verte geen rekening meegehouden dat we nu serieus om voetbal zouden meedraaien, en dat met een selectie die op papier niet noemenswaardig was versterkt. Laat staan dat het een hoop geld kostte.

 

Wellicht zitten er bij die jongens die komen vanuit de juup een paar hele bruikbare krachten bij. En ik zie Verhoek echt niet weg gaan, en als Bolke zegt dat Don Kozak blijft, dan hoef je eigenlijk alleen voor Derijck een vervanger te halen. En wellicht is die Toko dat wel, wie zal het zeggen?

 

Ik zou met de beste wil van de wereld niet weten waarom we ook volgend jaar niet in het linkerrijtje zouden spelen.

0
Woensdag 20 april 2011 om 23:03 uur

Ooievaar

De doelstelling was geen nc spelen, dus dat is denk ik aardig gelukt met plek fèf, drie wedstrijden wedstrijden voor het einde. Dat er daarom aan je spelers wordt getrokken dat is dan een logisch gevolg hiervan.

 

Indien Derijck weggaat dan is dat jammer, maar de wereld stort echt niet in. Er zal best wel een goede vervanger voor terugkomen. Toornstra, Immers - die wordt heel erg gemist - Verhoek, Rado liggen nog vast voor meerdere seizoenen. Dus zo slecht vind ik dat nog niet, voor een club die nog steeds met een vrij lage begroting werkt.

 

Ook volgend jaar zal er best een leuk elftalletje staan, waarom dat paniekvoetbal in énen. En als Verhoek weggaat dan levert dat toch een vermogen op? Voor 4 miljoen kan je toch enorm veel doen?

 

Al steun ik de beleidsbepalers volledig als met stelt dat men nooit meer richting faillisement wenst te gaan door risico's te nemen die niet te veranwoorden zijn. Ik heb de mars op het Ijspaleis meegemaakt, en dat mag nooit meer gebeuren.

 

Dus laten we gewoon genieten van het prachtseizoen wat we beleven, en er op rekenen dat we gewoon aan het groeien zijn.

ADO moet weer een lekker felle middenmoter worden, waar de mensen weer graag naar toe gaan, omdat ze leuk voetbal te zien krijgen.

 

Wellicht eindigt dit seizoen wel in europees voetbal, zou hardstikke leuk zijn. Zou ook een enorme boost geven richting sponsors en verkoop scc's

 

Indien dit niet geschiedt zal ik de laatste zijn die hier een traan om zal laten. Het heeft ook een keerzijde natuurlijk.

 

Je moet eerder met je voorbereiding beginnen, en het is nog maar de vraag of je die voorrondes weet door te akkeren, of je krijgt tegenstanders uit Azerbeidjan of iets in die geest, waardoor je er geld op toe moet leggen. Tevens speel je veel meer wedstrijden, en dan zal je toch een hele brede selectie moeten hebben. Kijk naar Utrecht, hardstikke leuk geweest, maar die gasten schoppen geen krant meer van tafel af, en hebben inmiddels wel 4 keer achter elkaar op hun kloten gehad. De pijp is daar finaal leeg.

 

Laten we eerst maar eens de hele organisatie op orde brengen, op een dusdanige wijze dat europees voetbal een logisch uitvloeisel hiervan is.

 

Voorlopig is het stadion stijfuitverkocht, zien we leuke wedstrijden met prachtige resultaten in een prachtig mooi nieuw stadion, wat sinds kort ook een stadionnaam heeft. Kassa(...)

 

We zijn niet rijk, maar liggen ook niet aan de dallas. Reken maar dat er vele clubs fors terug zullen moeten. En wij? wij zijn aan het groeien.

0
Woensdag 20 april 2011 om 21:10 uur

Nu online

Jap, S.upporter, Luc2000, Max, ruudjuh070 en 203 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4