Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

Robin Straub

Kees schreef:

Zolang Atteveld weigert om thuis 4-4-2 of 5-4-1 te spelen blijft het kut met peren. Elke ploeg laat ons komen en profiteert direct van het balverlies van de centrumspitsen die geen bal kunnen vasthouden (Vicento/Milic/Immers 1 x). Let maar op: elke counter begint in de as van het veld.

 

AZ was nog niet in goede doen en liet zich verrassen.

 

Heerenveen had het gemakkelijk kunnen afmaken.

 

Willem 2 speelde slecht en had het tactisch niet voor mekaar.

 

fout begint vaak bij milic, begin me steeds meer te ergeren aan die gast hoor.

 

elke bal die hij voorin krijgt, verliest hij net zo goed. hetzelfde geld voor z'n kopballen.. komt echt helemaal geen gevaar uit. zet verhoek maar rechts, hulst in de spits en soltani links (tenzij iemand een betere vervanger weet)

0
Dinsdag 2 maart 2010 om 23:13 uur

Ron001

Bert schreef:

Atteveld is coach en die moet ingrijpen. Knopper veels te laat ingebracht.

 

Trainers er zijn twee goede Adriaanse en Van Gaal.

Onbetaalbaar, sorry.

Ik riep het al eerder, Opper mist wedstrijd ritme !! Conditie komt hij mij inziens nog te kort.

En met ons budget is geen enkele spits die bij clubs boven onze fc spelen te halen...

 

 

0
Maandag 1 maart 2010 om 08:19 uur

Bollie74

Zaterdag gewoon beginnen met Ditewig in het goal en oper in de spits. Knopper erbij in de voorhoede. Want zoals ik al eerder zei. 2 doelpunten gedeeltelijk te wijten aan Zwinkels. Gelukkig ben ik niet de enige die weer zit te twijfelen aan zijn kwaliteiten. Op zeker hadden we gewonnen met Barry in het goal afgelopen vrijdag.

0
Maandag 1 maart 2010 om 07:48 uur

Francisco

oodh schreef:

Die had Milic wel een cursus kunnen geven: 'aanvallend koppen'

En zijn haar bleef ook nog goed zitten. Met echte flankspelers als Harry Heijnen en Cees Aarts was het echt bijna altijd genieten.

Maar het is ook zo dat welke spits je nu ook neerzet: de aanvoer is gewoon matig. Direct na het invallen van Verhoek ging het even beter tot de rust en daarna ook geen voorzet meer gezien.

Oper heeft denk ik 2 ballen aangespeeld gekregen en de rest zag hij alleen maar langs en over hem heen vliegen.

0
Zondag 28 februari 2010 om 21:06 uur

<FCDH>

DJ schreef:

Ja beter

ik zal proberen voor volgend jaar die benschop te halen goeie spits voor ons

0
Zondag 28 februari 2010 om 16:09 uur

Kees

Filosoof schreef:

Goedemorgen Kees, jouw shout over Toornstra wordt op z´n minst bevestigd door ADODH watcher Dennis Jansen. In zijn wedstrijdverslag roert hij dit ook aan. Bronnen zijn mij niet geheel duidelijk. Dan zo´n Engelse spits. Tja, volgens mij blijft het probleem de aanvoer. Zolang we niet vaak genoeg in de 16 van de tegenstander komen, heeft zo´n jongen ook niets bij ons te zoeken /staat zo lullig he, oorlog maken met niemand om je heen/. Sterker nog, dat lijkt dan een beetje op de schaar van Milic ;)

Het is toch te gek voor woorden dat met creatieve spelers als Knopper en Van der Bergh de aanvoer stopt. Anderzijds kan zo'n Engelse spits wel een val vast houden. We hebben nu een soort flipperkast voetbal in het centrum van de aanval. Met weemoed denk ik nog weleens terug aan Hans van der Haar (ook met beperkingen) maar die hield wel de bast vast tot de rest was aangesloten.

0
Zondag 28 februari 2010 om 11:49 uur

Filosoof

Kees schreef:

Hiep hoi, eindelijk een medestander. Het boeit me geen enkele seconde of het nou wel of niet aantrekkelijk voetbal is(sorry Fransje, ieder zijn mening). Voor mij telt enkel het resultaat. Dat mooie voetbal komt nog wleens als we een blijver in de eredivisie zijn.

 

Overigens heb ik geen enkele reactie gelezen op mijn shout dat Toornstra in de belangstelling van RODA en AZ staat!!!!!!!

Goedemorgen Kees, jouw shout over Toornstra wordt op z´n minst bevestigd door ADODH watcher Dennis Jansen. In zijn wedstrijdverslag roert hij dit ook aan. Bronnen zijn mij niet geheel duidelijk. Dan zo´n Engelse spits. Tja, volgens mij blijft het probleem de aanvoer. Zolang we niet vaak genoeg in de 16 van de tegenstander komen, heeft zo´n jongen ook niets bij ons te zoeken /staat zo lullig he, oorlog maken met niemand om je heen/. Sterker nog, dat lijkt dan een beetje op de schaar van Milic ;)

0
Zondag 28 februari 2010 om 11:44 uur

Advertentie

Bert

rien1 schreef:

Ik ben toch wel wat genuanceerder over Milic. Zoals een shouter hieronder al zegt. Milic heeft AZ en vooral Koeman tot wanhoop gedreven. Maar hij heeft ook wel andere goede wedstrijden gespeeld. Ondanks de boosheid gisteren had ik toch wel met hem te doen. Vooral na die lachwekkende schaar, waar het er sterk op leek dat hij zo graag beter wil spelen. Maar ADO moet verder, dus volgende week Oper, Knopper en Verhoek dan maar voorin?? Het is frustrerend dat je zo'n wapen als Milic in handen hebt waar je zoveel mee kan. Alle hoge ballen in zijn buurt horen toch voor hem te zijn, maar ik vraag me af of daar wel mee wordt getraind. Of hij kan het ondanks die honderduizenden euros gewoon niet. Misschien was het in plaats van A.Wetzel toch zijn broer B.Wetzel die Milic heeft gescout

Ik vind wel dat de scouting zich in het vervolg dient te richten op spelers uit Nederland of binnen de EU.

 

Haal maar zo'n spits uit Engeland waar Kees het altijd over heeft. Eentje die al een paar vast heeft gezeten. Die een paar tanden mist en zijn jeugd in een tuchtschool heeft doorgebracht.

0
Zondag 28 februari 2010 om 11:13 uur

Midden-Oost

Hé mannen alles goed? Nee natuurlijk niet. Gisteren weer terug van een mooie maand vakantie in Brazilië, wat een mooi voetbal en sfeer daar jongens….. en dan weer naar huis. Motregen en 9 graden, de A4, alle clubs uit de EL en dan ‘s-avonds in de 88e minuut de knikkerbak in, welkom thuis in de NL politiestaat.

 

Heerlijk al die zekerheden hier in NL. Wat is dat voetbal hier toch baggerkut, weet zeker dat wij verliezen van elk doorsnee dorpselftal uit Brazilië. Waar zitten we naar te kijken joh, wat een simpele kneuzen zooitje. Toch redden we het wel of niet via de NC dit jaar ook wel weer maar dan?
 

Godzijdank lopen er een paar contracten af, Bossie, Yuri, Verhoek, Knopper, Waterman, Coutinho, Horvath, Schwiebbe en Soltani en dan nog een paar die we ook niet terug zullen zien zoals Fabio, Powel en Buijs maar we wel nog een paar centjes voor terugzien. Wat een zegen, das zomaar 12 x 3 ton = 3,6 MILJOEN in het zakkie, tsjakkaa.
 

Moeten we verder Ammi slijten aan VVV, Miliç verhuren aan Potjandorie in Montenegro, samen met Ranko en ook de Geer mag gratis naar Australië. Noem mij nou 1 naam waarvan je zegt, oh nee oh nee die moet ECHT blijven?

 

Als je Sinterklaas in de spits zet, geeft dat meer gevaar en iig leukere momenten. Allemaal drama’s of uitgebluste zakkenvullers, lekker wegwezen allemaal. Met die centen die we er aan overhouden gewoon de financiële gaten vullen (hoe durven ze weer bij de gemeente aan te kloppen) en nog een paar Toornstra’s scouten en balans brengen in de selectie, dit is onze kans.

 

Financieel overeind blijven, slim inkopen dan gaan we vanzelf wel weer stijgen. Vitesse, VVV, NEC en RKC moeten nu eerst 4 x 3 punten opleveren.
 

0
Zaterdag 27 februari 2010 om 20:09 uur

DeHaagseHyena

Grappig want normaal speel je met een aanval met verhoek op links,knopper op rechts en oper centrum spits.....door onvoldoende fitheid van spelers gaat ie puzzelen met de opstelling terwijl we als iedereen fit is een goed team hebben staan.....

Je kan buijs niet verdediger laten staan...want die heb je nodig in de brug van middeveld naar aanval...buijs valt weg rechts achter en hulst loopt steeds een gat van 60 meter dicht...daaromw erd ie zo vroeg gewisseld.

 

OPSTELLING ALS IEDEREEN FIT IS:

 

                             OPER         

VERHOEK                                   KNOPPER

 

                         V.D BERGH

BOSSCHAART                             BUIJS       

 

 

PIQUE        KUM           DERREICK         AMMI

 

                      ZWINKELS

 

Daar wou je geen 10e mee worden?

 

GR. D.H.H

0
Zaterdag 27 februari 2010 om 12:35 uur

Nu online

ADO079 en 139 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4