Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

Midden-Oost

fc hageneez schreef:

adelaar moet de eer aan ze eigen houden hij snapt toch ook wel dat dit niet meer goed komt ?en het bestuur moet harde maatregelen nemen wat is dit voor een bestuur als ze geen maatregelen durven te nemen ?
Als het bestuur geen maatregelen neemt, dan doet Deetman dit wel. Immers zijn veiligheid en de orde in de stad komen in het geding als die kk Vogel in het Zuiderpark verschijnt en na weer een verloren wedstrijd verdwijnt. 

Dat weet JvR ook wel, ik heb medelijden met die man. 10 jaar knokken en dan voor de finish degraderen en 1 grote pleuris zooi. Vergeet ook niet dat de sponsors maar 50% betalen in de Jupilair Liga en je hele selectie wegloopt. 

Kijk naar Fortuna Sittard, die ook met een nieuw stadion degradeerde en nooit meer terugkomen. Nieuw stadion zegt geen ene fuck. 

Ons wordt een lekkere worst voor gehouden, alleen het linkerrijtje zit er nooit in. Als ons stadion klaar is heeft iedereeen zijn capacitiet alweer verdubbeld en komen we weer niet in het linkerrijtje.
0
Maandag 13 november 2006 om 12:58 uur

Arendsoog

Kijk dit stukje vondt ik in de archieven over de laatste Ado Sparta, zo te lezen is er nog niet veel veranderd.

16 april 2006, ADO Den Haag speelt een belangrijke wedstrijd om het behoud van het eredivisieschap tegen Sparta. Geen topper, maat toch begrijpen de Hagenaars dat hun club ze nodig heeft. Massaal komt men dan ook naar het Zuiderpark 11.500 man, vrouw en kind komen hun ADO Den Haag steunen, ze laten hun club niet in steek, als ze nodig zijn dan zijn ze er. Alles is aanwezig om er een spetterende partij voetbal van te maken, maar helaas al na 10 minuten bereikt het bericht het Zuiderpark dat PSV met 2-0 voorstaat tegen NAC. Einde wedstrijd, totaal respectloos tegen over hun supporters, laat de Haagse selectie zien hoe je een wedstrijd kunt laten doodbloeden. Een vader op de tribune, aanwezig met zijn twee zoontjes, zestig euro heeft hij betaald om met zijn drieën in het stadion te zijn, kijkt teleur gesteld. Ze hadden er dan toch nog wel een leuke pot van kunnen maken. Poeh, zestig euro, daar had mamma de hele week boodschappen voor kunnen doen. Het feit dat de meeste spelers dit bedrag per uur verdienen, ligt misschien ten grondslag aan het totaal inzet loze spel van de Haagse selectie. Misschien is een oprecht, en openlijk excuus van de spelers en trainer wel het minste gebaar, wat men naar de supporters kan maken. Tja, de mee gereisde Sparta supporters hadden meer geluk, gefeliciteerd met het behoud in de eredivisie, op eigen kracht, ik ben jaloers op zo’n club.
0
Maandag 13 november 2006 om 12:32 uur

HET BESTUUR

’Er is veel mis bij ADO Den Haag’
Door DENNIS JANSEN

ROTTERDAM - Na afloop van de genante voorstelling op het Kasteel, waar ADO Den Haag de ’degradatiewedstrijd’...

Vreven in duel met Rose. FOTO PICS UNITED


...van Sparta verloor (2-1) en de rode lantaarn in handen gedrukt kreeg, trok aanvoerder Stijn Vreven fel van leer. „Sommige jongens,” sprak de Belg, „zijn de club ADO Den Haag naar de kloten aan het helpen.”

„Er is veel mis binnen de selectie,” vervolgde Vreven. „Dit is een jaar dat we moeten overleven, maar ik heb toch een heel andere definitie van overleven. Ik hoef de middelen toch niet op te noemen? Iedereen weet toch wat ik bedoel? ADO heeft te veel engelen in de ploeg. Niet iedereen beseft in welke positie ADO zich bevindt. Het is niet aan mij, maar ik zou zeggen: degenen die nu niet alles geven, moeten ophoepelen. Ze verknoeien het voor de anderen en dat kan ik niet verkroppen.”

Stijn Vreven luidt de noodklok. „Als je nú nog niet weet wat je moet brengen, dan houdt toch alles op? Moet je Michael Mols vandaag zien. Die rent de longen uit z’n lijf voor het team. Het team zou zich kapot moeten rennen voor hém. Sommige jongens moet de knop eens omdraaien. Dat begint op de trainingen. Je speelt zoals je traint, wordt wel eens gezegd. Maar ik vind dat er te vrijblijvend, te tam getraind wordt. Dan kun je in wedstrijden ook nooit superscherp voor de dag komen. Dat is geen verwijt aan de trainer, want ik vind dat dat uit een speler zelf moet komen. Ik ga in ieder geval niet akkoord met de instelling die sommige tonen.”

„Een groot probleem is het concentratieverlies. Dan kun je 25 trainers voor de groep zetten, maar dat is bijna niet te trainen. We kunnen het iedere keer toch geen negentig minuten volhouden om geconcentreerd zijn. Het wordt tijd dat iedereen in de spiegel kijkt. De realiteit is dat we op degraderen staan, maar ik zal pas de handdoek gooien als de laatste wedstrijd is gespeeld.”

De matheid die in de midweekse bekerpartij bij Ajax als een deken over de Haagse ploeg viel, was op het kasteel nog niet verdwenen. Vreven: „Ik heb voor de wedstrijd in de kleedkamer gezegd: ’Laten we er samen voor zorgen dat we maandag tijdens de nabespreking niet weer met de koppies omlaag gaan zitten.’ Helaas.”

Vreven had zich veel voorgesteld van de ’degradatiewedstrijd’ tussen Sparta (laatste) en ADO Den Haag (voorlaatste). De Belg speelde prompt één van zijn beste wedstrijden van het seizoen. Hij vocht vinnige, faire en vaak gewonnen duels uit met het kwikzilveren lichtgewichtje Bouaouzan.

Het was kortom eindelijk een wedstrijd waarin Vreven kon laten zien wat hij waard was. En ook líet zien wat hij waard was. Hij vond het zelf ook wel tijd worden.

Vreven was met een enkelblessure binnengekomen bij ADO Den Haag en het duurde even voordat de rechtsback helemaal fit was. Ondertussen kende hij enkele ongelukkige momenten. Bij RKC Waalwijk zag hij ’zijn’ mannetje Tim Jansen kort voor het einde de beslissende 1-0 in koppen.

Thuis tegen FC Twente maakte hij bij een 1-0 voorsprong hands op de doellijn en kon hij met de rode kaart vertrekken. De penalty werd verzilverd en ADO verloor alsnog, 1-2.



Vreven was niet beroerd het boetekleed aan te trekken, maar wees ondertussen terecht naar de instelling, waarop nooit iets aan te merken is geweest. Niet voor niets draagt de Belgische routinier in de Residentie de aanvoerdersband. Die verschaft hem verantwoordelijkheid. „Ik heb de eerste weken een en ander aangekeken, maar het lijkt mij wel dat ik nu eens iets mag zeggen. Wanhopen doen we niet, maar dit is wel een dieptepunt. Waar ik me aan vasthoud? Nou, er komen nog zo veel wedstrijden aan. Maar dat er iets moet gebeuren, mag duidelijk zijn.”
0
Maandag 13 november 2006 om 00:56 uur

man

Oude supporter schreef:

Komop Jongens
We kunnen twee dingen doen of een puinhoop trappen dan weet je zeker dat het niks wordt of zondag nog een keer achter de club en drien punten pakken

Oude Supporter
Nou puinhoop trappen gaat wat ver maar achter frans blijven en bestuur gaat me helemaal te ver  ........als je niets doet gaan we er gewoon uit...   er moet een frisse wind door selectie met nieuwe coach en charisma..
en bestuur ook opschonen... laf bekken...
WAT EEN ELLENDE IN DIT FAREWELL SEIZOEN(EN EREDIVISIE)....
ongeloofljk...
0
Zondag 12 november 2006 om 17:34 uur

VB

mike schreef:

De Vries was ook niet veel......maar buiten Mols , wie wel?
Dit gaat nergens meer over...als je die Verhoek zag meehobbelen met zijn directe tegenstander in de laatste 5 minuten..het leek er er totaal niet op dat ze wilden vechten voor het punt!
Klote.......!!!!!!!!!
Heb ook idd geen minuut strijd gezien. Het was gewoon net zo mak als al die andere wedstrijden dit seizoen. Adelaar vlieg op!! En in de selectie mogen wat mij betreft er ook een paar koppen rollen.
0
Zondag 12 november 2006 om 16:37 uur

JP

lorenzo schreef:

Denk je nog dat het goed komt!!!!

Hoeveel krediet mag je als trainer krijgen....!!!!!

Tijd voor een nieuwe wind in de selectie
0
Zondag 12 november 2006 om 14:03 uur

Advertentie

Haagse Roel

[ Ajax , KNVB Beker ] [Geplaatst door Remco Janssen] 09 November, 2006 22:37
Ajax-ADO geen bekerclash tussen aartsrivalen, maar genant oefenpotje

Ik viel er plompverloren in, toen ik Talpa aanzette na het werk. Nog een kwartiertje slaapverwekkend amateurvoetbal, hoewel het de bekerclash betrof tussen de aartsrivalen Ajax en ADO Den Haag. Genant, werkelijk. Geen ADO-publiek, maar ook geen theaterpubliek van Ajax, en geef ze eens ongelijk. Wéér tegen ADO, waar geen fut meer inzit, dat wordt oefenen voor zondag tegen PSV. En de Hagenezen denken meer aan niet-degraderen, dan aan positief voetballen . Het bestuur laat Adelaar zitten en klopt zich op de borst. En waarom? Hij krijgt een voor ADO-begrippen dure en knappe selectie totaal niet aan het renderen.

Ik heb hier niets aan toe te voegen !!!!!
0
Vrijdag 10 november 2006 om 15:56 uur

Midden-Oost

Boggel schreef:

Ze moeten Hoogendorp halen, 
wat er ook gebeurt!! Een aantal spelers doorverhuren!
Vreven op de bank zetten! Kum aanvoerder.
Wat is die Kum een wereldspeler zeg!! Onbegrijpelijk veel longinhoud ook! Vreven gisteren zwaar veel bout voorzetten en twee doelpunten door te laat stappen!

mzl
Boggel

Inderdaad Kum aanvoerder !! Gisteren ook weer veruit de beste. Speler waarvoor je naar het stadion komt.  

Verder Zwinkels, Kum, Bodde, Swiebbe, Kolk, Elia en Verhoek langdurig vastleggen. 

Volgend jaar zijn Vreven, Saavreda, Mols, Postma, Baki, Ranko, Bunji pleitte. Naast ook nogeens de bankvulling als een Roiha, Rijaard, Hakansson etc.. (tenminste laten we het hopen...) 

Bestuur moet selectie op peil brengen, ze hebben nu Tininho, Knopper en Bosschaart lang vast gelegd daar moet snel een Hoogendorp, Ricky vd Berg en een pak`em beet Glann Salmon bijkomen. In de winterstop komen er spelers vrij en met het oog op de toekomst en straks een groter budget, moet dat toch mogelijk zijn ? 

Geen versterkingen in de spits = max. 17e plek !!!
0
Zondag 5 november 2006 om 17:10 uur

Midden-Oost

Haagse Spion schreef:

Correctie de loopplankfinanciering bedraagt slechts
€ 2.000.000,=.  
Wat wordt het budget volgend jaar, zijn daar al voorspellingen van ? Ik begreep dat alle skyboxen ook al verkocht zijn a € 75.000 per stuk per seizoen.

Om in het linkerrijtje te komen hebben we toch wel 15 a 20 miljoen nodig.

Wordt van de zomer dromen van een puike selectie met nu geen afdankertjes maar echte toppers.

Maar eerst maar morgen weer eens winnen, houdt het op 2-0 en een mannteje of 8.500 op de tribunes
0
Vrijdag 3 november 2006 om 14:56 uur

Rome

Haagse Lente
Auteur : Rick Arnoldus . 1 november 2006 23:22 . 12 Reacties
Stuur deze pagina naar een vriend


HFC ADO Den Haag won afgelopen zondag voor het eerst sinds april een competitiewedstrijd. De club zal er keihard voor moeten knokken om net zoals in de laatste drie seizoenen de nacompetitie te ontlopen. Maar realistisch gezien lijkt het er op dat de Hagenezen dit jaar blij mogen zijn met plaats 16 of 17. Hoe kan het toch dat de derde stad van Nederland, een stad met bijna een half miljoen inwoners, het niet voor elkaar krijgt om een fatsoenlijke ploeg op het veld te zetten?

Zit het in het geld? Om succesvol te zijn in het moderne voetbal, heb je nu eenmaal een hoop geld nodig. En daar zat tot voor kort wel een behoorlijk probleem voor Den Haag. Er is nu eenmaal geen geld in Den Haag. Er is geen bloeiende industrie zoals in Rotterdam. Het stikt er niet van de rijke banken, zoals in Amsterdam. In Den Haag staan wel een hoop kantoren, maar die zijn van de overheid. Dus tenzij Hare Majesteit spontaan zin krijgt om haar naam op een paar voetbalshirts te laten drukken, kunnen we de sponsors uit de regio wel vergeten. Vanaf dit seizoen heeft ADO voor het eerst sinds lange tijd een grote landelijke hoofdsponsor. Het is te hopen dat die een tijdje blijft.

Ligt het aan de spelers en staf? Ook hier zit het in principe wel goed. Ik geef toe dat trainer Frans Adelaar geen hoogvlieger en al helemaal geen ooievaar is, maar de spelers zijn er dit jaar wel. De verwachtingen van eigen jeugdspelers als Elia zijn hoog. Aangevuld met een aantal zeer ervaren routiniers, als Tininho, Knopper en Mols, moet de selectie voldoende zijn om dit jaar in ieder geval boven plaats 16 te eindigen.

Ligt het dan aan het publiek? De Haagse supporters zijn in binnen- en buitenland berucht om hun fanatisme, maar het zijn er niet zo veel. En daar hebben we misschien wel het grootste probleem te pakken. Waarom komen er wekelijks maar hooguit achtduizend van dat half miljoen mensen naar ADO? Ligt dat aan de negatieve publiciteit die rondom de supporters van Den Haag hangt? Ja en nee. Tot een paar jaar geleden bleven er om die reden inderdaad een hoop mensen weg. Maar dat agressieve sfeertje is er al een tijdje niet of nauwelijks meer. Tuurlijk, als Feyenoord of Ajax op visite komen, loopt het kwik op Midden-Noord nog wel eens hoog op, maar dat is in andere stadions niet anders. Nee, met Den Haag is iets anders aan de hand. Het probleem zit diep en gaat heel ver terug in de geschiedenis. Eigenlijk heb je in Den Haag niet te maken met één stad. Het zijn er eigenlijk twee, of drie, als je Scheveningen mee telt. Om met die laatste groep te beginnen; je zult niet snel een Scheveninger aantreffen in het Zuiderpark. FC Den Haag is in de jaren `70 wel ontstaan uit een fusie tussen Scheveningen-Holland Sport en ADO, maar toch komen de vissers niet graag hun dorp uit.

Maar de kloof tussen Den Haag en Scheveningen is niet de grootste kloof. Er heerst een veel grotere, historische kloof in Den Haag. De kloof tussen arm en rijk, of wel de kloof tussen het zand en het veen. Als je aan de Laan van Meerdervoort woont, ga je niet naar ADO. Zandbewoners schamen zich kapot als de buren er achter komen dat ze boodschappen doen bij de Jumbo op de Leyweg, laat staan dat je naar die volksclub gaat. Kap nâh! En daar zit dus het echte probleem. Het merendeel van de inwoners voelt zich gewoon ‘te goed’ voor ADO. Daarom zal Den Haag nooit een club als Ajax of Feyenoord worden. Omdat het gewoon de aanhang niet mee krijgt.

Komend voorjaar wordt het nieuwe stadion geopend. De profclub ADO vertrekt naar een splinternieuw modern onderkomen en hoopt op deze manier het imago een beetje op te poetsen. Bovendien is er één ding wat alle Hagenezen bindt. De Haagse trots. ADO is daar volgens sommigen dan misschien geen onderdeel van, maar de ooievaar is dat wel. En laat nou door een briljante actie van het gemeentebestuur die ooievaar vanaf vandaag alleen nog maar in het wapen van ADO te bewonderen zijn. Het is de laatste plek waar de historische vogel nog leeft. Dus al die Vogelbuurt-geiten moeten straks wel met hun kinderen naar ADO als ze willen laten zien hoe een ooievaar er uit ziet.

Alle problemen de wereld uit zou je dus denken. Er is een sponsor, er zijn goede spelers en dankzij de gemeente en de ooievaar, is eindelijk de kloof gedicht. Zal na een eindeloze winter nu dan eens de Haagse lente doorbreken? Ik hoop het voor de club en voor die jongens die al die jaren in dat tochtige Zuiderpark de longen uit hun lijf hebben staan schreeuwen. Maar ik ben eerlijk gezegd bang van niet. En ergens diep van binnen ben ik blij toe. Weet je waarom? Omdat wij Hagenezen nou eenmaal een verschrikkelijk chagrijnig volkje zijn. Wij "en" graag, zoals wij dat noemen, op vanalles en nog wat. Ik moet er niet aan denken dat het ineens goed gaat met de club en dat er op maandagochtend in het koffiehuis niks meer te zeiken valt. Nee, geef ons maar regen, wind en ADO. Dan zijn we stiekem toch gelukkig.
0
Donderdag 2 november 2006 om 22:05 uur

Nu online

Fido, zuiderwijk, carbayon, Max, S.upporter en 335 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4