Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Don

harryk schreef:

als je nu op az fans kijkt zie je dat ze bang zijn voor de karakterploeg ADO
Inzet, mentaliteit en no nonsens dat vinden ze van ons
Toch leuk dat we zo worden omschreven en worden gevreesd
Mooi om te lezen inderdaad. "Maurice Steijn, een trainer naar mijn hart", "met het mes tussen de tanden", "kansloze wedstrijd"

Altijd lekker om zoiets van supporters van de tegenstander te lezen
0
Maandag 4 maart 2013 om 12:20 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Bob Kootwijk trainer SV Nootdorp
Bob Kootwijk gaat weer het trainingsveld op. Vanaf volgend seizoen wordt hij hoofdcoach bij SV Nootdorp, meldt het AD.
Lees het nieuwsbericht
0
Maandag 4 maart 2013 om 07:54 uur

Ron001

Vincent schreef:

Vd laatste. 8 wedstrijden maar 1 keer verloren ( en gelijk goed ook )
Vorig seizoen wonnen we er 8 in het hele seizoen, dat aantal hebben we nu ook al.
Vorig jaar 18 keer verloren, nu pas 6, en met nog 9 te gaan gaan we dat dus ook verbeteren.

Wie zegt er nu nog dat we geen stapjes maken ?
Support our team !!
Ik heb ook genoten, en als ik kan ben ik er altijd bij in goede en slechte tijden. .. maar we moet een wel realistisch blijfen, Ik erger me nog steeds aan het te verdedigende spel!! We hebben echt een keeper die veel punten gepakt heeft voor ons!!
(Dit is de mazzel van Steyn, maar zoals gezegd : de winnende trainer heeft gelijk!! )

We blijfen maar met de kont in de eigen goal hangen bij corners/vrijetrappen tegen!! Laat nou 1 jongen in de spits hangen zodat je wat lucht krijgt bij het uit verdedigen. En ook het spel breed houden !
Af en toe lijkt het wel op miniwelpen!!
Maar al met al als je punten pakt tegen fyenooit en Az dan gaan we de goede kant op. (Uiteindelijk , als we winnen dan maakt het ons niet uit hoe!! Haha
0
Maandag 4 maart 2013 om 07:38 uur

Zuiderparker

Bert schreef:

Mijn zoontje van 12 debuteerd morgen in de C1. Iets wat hem zonder Jenner absoluut niet gelukt zou zijn.

Hij heeft hem vooral heel veel zelfvertrouwen gegeven.

Zou trots zijn als een aap met 7 lullen als die echt het eerste haalt van Schipluiden.
Hoop t met je Bert!! Doelde meer op t feit dat `ie zich mi veel te veel bemoeide met de clubs(Trainers!! van de clubs) waar zijn geweldige kinderen speelden.. Stond ooit eens 1helft naast hem terwijl `ie de hele tijd stond te coachen, terwijl Wim v Laar toen toch echt de trainer was....

En als je naar de carriere van Julian kijkt is t toch vooral bij veel blahblah gebleven
0
Zaterdag 2 maart 2013 om 12:05 uur

D.H.zuid-west

BLEISWIJK-1 schreef:

Zo`n lijstje kan je ook maken met positieve zaken van Steyn. Die punten zijn dan ook niet relevant. Je hebt gewoon een persoonlijk voorkeur.

En wat Ron Jans betreft. Ron Jans heeft ook een slechtjaar bij Heereveen gehad en is ontslagen bij Standard Luik. Waarom dan Ron Jans?
Ron Jans was beschikbaar destijds en heeft ervaring, iets wat ik belangrijk vind, zeker bij een zeer jonge groep spelers. Heeft met Groningen laten zien een goede trainer te zijn en komt sterk over als persoonlijkheid. Zou het ook niet raar vinden als hij straks bij Twente voor de groep staat.

Wij kozen voor een beginneling die je punten heeft gekost en door meer geluk dan wijsheid sta je 8e (maar daar heb ik al genoeg over geschreven).
Nogmaals, ben blij met de positie en wedstrijdinstelling van de spelers maar niet met het vertoonde spel. Maar goed, deze discussie kan eindeloos doorgaan, ieder zijn voorkeur en elkaar overtuigen gaat vast niet lukken.

0
Dinsdag 26 februari 2013 om 21:26 uur

D.H.zuid-west

Kees schreef:

Het nut is om meer support en begrip voor Maurice Steijn te krijgen. Die jongen krijgt nog steeds niet voldoende begrip en ondersteuning van het publiek. Ook op deze site is er regelmatig kritiek op hem terwijl hij het in mijn beleving uitstekend doet.
Jouw beleving is wellicht niet de beleving van anderen en een realistische blik is iets anders dan kritiek.

Mijn persoonlijke voorkeur voor een trainer was Ron Jans maar de club koos voor een goedkopere trainer zonder ervaring. Door het gebrek aan ervaring gaan er weleens dingen fout en dat mag toch ook gezegd worden?

Een paar voorbeelden:
- 4-3-3 willen spelen met een 4-4-2 selectie
- Omeruo op RB i.p.v. CV
- Chery als buitenspeler gebruiken
- v. Duinen als buitenspeler gebruiken
- veel te lang vertrouwen houden in Poepon die werkelijk niets laat zien
- Wissels die onlogisch zijn etc

Bovenstaande is puur mijn mening, daar kan je het volledig mee oneens zijn. Maar nu Steijn er zit en alles geeft wat hij heeft krijgt hij wel mijn support en brand ik hem niet af volgens mij.
0
Dinsdag 26 februari 2013 om 16:04 uur

Kees

En toch wil ik deze vraag er nog eens ingooien:

Welke trainer in de eredivisie presteert er na Ard Langeler het beste met het beschikbare materiaal en budget?

Volgens mij toch echt Maurice Steijn.
0
Dinsdag 26 februari 2013 om 11:49 uur

Advertentie

Kees

D.H.zuid-west schreef:

Zo zie je maar, blind voor de prestaties op het veld en alleen maar kijken naar de stand op de ranglijst. W2 uit was een draak van een wedstrijd (om er maar 1 te noemen) maar wel 1 punt. Dit geeft precies weer wat ik bedoel, door de concurrentie bleef je staan op plek 8, niet door eigen kunnen. Het gaat goed zeg je?? als het allemaal zo goed was moet je zeker ook dit soort wedstrijden winnen. Nogmaals ik ben reuze blij met de 8e plaats maar doe a.u.b. alsof dit alleen maar komt door ons geweldige spel en wereldtrainer. Alles zit voorlopig mee en ik geniet zolang het kan maar anders dan Kees blijf ik wel realist (sorry Kees, ik loop niet mee in jouw polonaise )

Jij jouw keuze en daar is helemaal niks mis mee. Moet iedereen voor zich weten maar noem mij eens een trainer in de eredivisie die naast Steijn en Langerer zo goed presteert met het beschikbare budget en spelersgroep.
Zelfs Pastoor en Lokhoff komen verhoudingsgewijs niet in de buurt van de prestatie van Steijn en Langerer.
0
Maandag 25 februari 2013 om 21:12 uur

BLEISWIJK-1

D.H.zuid-west schreef:

Ik zeg niet voor niets dat Steijn het naar behoren doet. Maar alle geluksfactoren (concurrentie en arbitrage) zitten dit seizoen wel mee en vertekenen het beeld.

Na 2x winst en 1x gelijkspel lijkt het geweldig maar denk terug aan hoe moeilijk alles is gegaan en hoe dom we ook punten hebben laten liggen. In sommige gevallen kan je dit wijten aan de opstelling / wissels, daarom ben ik niet overtuigd van Steijn ook al heeft hij ook, zoals jij terecht zegt, ook genoeg goede dingen gedaan. Ik vraag ook niet om het vertrek van Steijn, ik wil alleen dat we reeel blijven.
Laat ik voorop stellen dat ik dit een hele nette uitleg vind. Alleen stap je gewoon aan heel veel dingen voorbij. Zo kan je zeggen dat hij fouten maakt met opstellingen en wissels. Maar volgens mij wordt er nog wel eens vergeten dat dit zijn eerste seizoen als hoofdcoach is, waarbij hij zelf zijn selectie mocht samenstellen. Ik denk dat je hem ook gewoon als beginnende hoofdcoach moet zien. Hem vergelijken met Jans,Verbeek etc. is geen vergelijk. Deze mensen lopen al veer langer mee en daar betaal je dan ook een veelvoud van Steyn`s salaris voor.

Steyn is een beginnende trainer. Dit is zijn 2e seizoen dat hij hoofdcoach is. Als je er zo naar kijkt dan accepteer je misschien ook wat sneller een foutje. ADO heeft geen geld voor dure trainers. Dat is ook de realiteit.



0
Maandag 25 februari 2013 om 20:00 uur

Prutser 070

D.H.zuid-west schreef:

Ik zeg niet voor niets dat Steijn het naar behoren doet. Maar alle geluksfactoren (concurrentie en arbitrage) zitten dit seizoen wel mee en vertekenen het beeld.

Na 2x winst en 1x gelijkspel lijkt het geweldig maar denk terug aan hoe moeilijk alles is gegaan en hoe dom we ook punten hebben laten liggen. In sommige gevallen kan je dit wijten aan de opstelling / wissels, daarom ben ik niet overtuigd van Steijn ook al heeft hij ook, zoals jij terecht zegt, ook genoeg goede dingen gedaan. Ik vraag ook niet om het vertrek van Steijn, ik wil alleen dat we reeel blijven.
Ik ben het helemaal met je eens, ik ben ook totaal nooit voorstander geweest van het ontslag van onze trainer en de resultaten zijn dit jaar geweldig maar ik vind dat Steijn nog steeds veel te wissels pleegt waar ik het niet mee eens ben. Dat betekent niet dat ik hem een waardeloze coach vind. Ik denk dat hij de meest geschikte coach is omdat betere simpelweg niet haalbaar zijn.

Maar eerlijk is eerlijk ik ben het helemaal met D.H.zuid-west eens dat we dit seizoen echt niks te klagen hebben over de arbitrage. Heel veel penaltys gehad en erg vaak een rode kaart voor de tegenstander waardoor we veel hoger staan dan ik had verwacht. Want ik had aan het begin van het seizoen verwacht dat een 11de 12de plek al een prima prestatie zou zijn. Nu is de competitie nog niet afgelopen en zou het ook zomaar kunnen dat we rond die plek gaan eindigen en dan zou ik er nog steeds tevreden mee zijn. Deze groep presteert we op dit moment boven hun kunnen en daar geniet ik alleen maar van, maar blijf wel met beide benen op de grond staan.

We staan nu op een plek waarbij play-offs haalbaar zijn en dan moet je daar voor gaan, maar als we die niet halen moet je nog steeds tevreden zijn, want het geluk dat we nu vaak hebben kan ook flink tegenzitten.
0
Maandag 25 februari 2013 om 16:57 uur

Nu online

Law, S.upporter, wiegah070, Kees en 311 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 Telstar 7 - 11
6 Graafschap 6 - 10
7 Jong AZ 6 - 10
8 FC Volendam 7 - 10
9 Vitesse 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Eindhoven 6 - 8
14 FC Emmen 7 - 8
15 TOP Oss 6 - 7
16 ADO Den Haag 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 SC Cambuur 6 - 4
20 Jong Utrecht 6 - 2