Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

BLEISWIJK-1

D.H.zuid-west schreef:

Kees,

Slaan we nu weer een beetje door met z`n allen? Je staat 8e omdat de concurrentie met de uitslagen van de afgelopen weken je in het linkerrijtje hebben gehouden. We hebben echt he-le-maal niets te klagen over de arbitrage en gisteren hadden we ook gewoon met 3-0 achter kunnen staan bij de rust (met kans op wederom een 7-0). Had de reacties dan wel willen horen. De eindstand verbloemd het spelbeeld en de onmacht die wij hadden om tot aanvallend voetbal te komen.

Steijn doet het naar behoren met de groep die hij heeft. Toch was de eerste wissel gisteren niet mijn wissel, had liever Poepon eruitgehaald en Vicento gebracht dan Kolk voor V. Duinen. Zijn wissels kunnen mij dus nog steeds niet overtuigen en zijn opstellingen zijn mij ook niet altijd even duidelijk. Met wat geluk sta je nu op een mooie positie en daar geniet ik nu van maar maak me geen illusies.
Hier ben ik het niet mee eens. Er is altijd wel wat te vinden wat een trainer fout doet. Het feit blijft dat deze selectie voorafgaand aan het seizoen geschikt was voor plek 10 t/m 12. Ook al zitten de beslissingen van de scheidsrechters dit jaar mee en laten de concurenten punten liggen. Als we 11e hadden gestaan had Steyn het nog steeds goed gedaan. Maar we staan gewoon 8e. Al bijna het hele seizoen!

Bovendien heeft hij de spelers Wormgoor, Holla, Jansen, Meijers en Malone kunnen overtuigen om voor ADO te kiezen. Dat is mede zijn verdiensten.

Tuurlijk kan het wel eens gebeuren dat een trainer een verkeerde wissel doet. Zie Advocaat gisteren tegen Feyenoord! Of de verkeerde opstelling maakt. Feit blijt, dat Steyn op dit moment alle credits verdient. Of je nou fan van hem bent of niet.
0
Maandag 25 februari 2013 om 16:08 uur

wdr

Ik zie mezelf ook wel als kritisch (niet als negatief) maar het gaat de laatste weken sportief gezien geweldig. Na een paar teleurstellende gelijkspelen, het vertrek van Toornstra en categorie 1 vreesde ik voor een ineenstorting. Vervolgens winnen ze twee keer en spelen gelijk in de Arena. Daarvoor past alleen diep respect. Het valt me ook op dat thuiswedstrijden tegen gelijkwaardige en zwakkere tegenstanders al lange tijd niet meer verloren worden. Ok ook te vaak niet gewonnen, maar de totale wisselvalligheid die ADO heel lang heeft gehad lijkt te hebben plaatsgemaakt voor meer betrouwbaarheid.

Als we echt in het linkerrijtje eindigen heeft Steijn zich wat mij betreft wel bewezen. Mensen, we staan er beter voor dan ooit in een jaar of veertig, uitgezonderd het Brom wonderjaar! Brom is wat mij betreft een betere trainer, maar die had ook betere spelers tot zijn beschikking dan Steijn nu. Vooral de voorhoede dan. ADO heeft een voorhoede die véél zwakker is dan in het Bulykin-jaar en nog altijd staan we 8e, geweldig. Denk even aan al die jaren kansloos in de juup en geniet hiervan.
0
Maandag 25 februari 2013 om 09:26 uur

Kees

marcellino schreef:

Hoor kees net shouten we gaan voor europees.
Nou ik kan niet in mijn bol kijken maar uitgesloten je eindigt tussen plek 10 r/m 14 en dan heb je het goed gedaan
Vandaag wat ik er tot nu toe van heb gezien mag je bkijzijn als het onder de vier blijft van ajax
Ik schrijf helemaal niet dat we voor europees gaan. Ik verdedig Steijn enkel. In de meeste shouts hier is er altijd een sneer naar Steijn en ik vind dat hij dat niet verdiend.
Beginnend trainer in de eredivisie die het met beperkt materiaal uitstekend doet. Ik ben trots op Steijn en onze club.
0
Zondag 24 februari 2013 om 14:57 uur

Kees

pmc schreef:

Volgens mij was de doestelling voor dit jaar tussen 10 en 12 of zo iets? dat Steijn nu zegt dat er stil gedacht wordt over europa in gaan vindt ik een verkeerde uitspraak omdat er gelijk weer een aantal zullen zeggen, hij zegt dat we europa ingaan.
De realioteit is dat we nu nog helemaal niets te zoeken hebben in europa, helaas.
We staan 22 van de 23 wedstrijden al in het linkerrijtje, de kans op de play offs voor Europa te behalen zijn er.
Als Maurice Steijn nu zegt dat hij voor plaats 10 t/m 12 gaat dan krijgt ie bijna iedereen weer over zich heen dat hij zich indekt, een laffe trainer is etcetera.

Het is ook nooit goed bij velen. Steijn presteert met dit materiaal boven verwachting, ik ben uiterst tevreden en als we de ploeg bij elkaar houden dan ontstaat er volgend seizoen nog veel moois.

Laten we eens ophouden met alles zo negatief te benaderen. Daar word je toch helemaal gek van.
0
Zondag 24 februari 2013 om 12:52 uur

BLEISWIJK-1

langnek schreef:

onder de 17 en 16 alle bij met 3-0 gewonnen vanavond in het zuiderpark,van excelsior en svv.
hele leuke wedstrijden,en die hector hevel kwam van onder de 16
gelijk aanvoerder bij onder de 17,deze jongen zal toornstra doen vergeten in denhaag,als hij hier blijft natuurlijk.
heerlijke speler,jullie moeten zelf maar een keer komen kijken.
Hij heeft ook al meegedaan in het 2e!

Hector Hevel maakt debuut in Jong ADO Den Haag
04-12-12

ADO Den Haag onder 17 speler Hector Hevel heeft afgelopen maandag zijn debuut gemaakt in Jong ADO Den Haag. Trainer Wilfred van Leeuwen liet de 16 jarige speler een kwartier voor tijd invallen in de wedstrijd tegen Jong AZ. Een beloning voor zijn goede spel in ADO Den Haag onder 17 en een goede stap in zijn voetbalontwikkeling.


Wanneer mag je zo`n speler een contract laten tekenen?
0
Woensdag 20 februari 2013 om 09:03 uur

Bert

Kees schreef:

Dat blijf ik eeuwig zonde vinden dat zijn contract niet verlengd is. Vorig seizoen had ie sowieso nog bij ons in de basis gestaan. Je had Luksik niet behoeven te kopen en Koppers niet behoven te huren. Supu en Pique hadden het dit jaar mooi kunnen uitvechten.

Wat een verloren geld voor Luksik en nu weer Koppers. Gelukkig is de scouting etc. nu veel beter geregeld. Die Brom heeft ook veel, heel veel, fout gedaan.
Ach ja nou heeft VD Brom het gedaan eerste en laatste trainer waar we een afkoopsom voor hebben gevangen. Zou je oordeel over Koppers bewaren voor het eind vh seizoen. Als hij die aanval niet op zette tegen Heeerenveen was die goal niet eens gevallen.

luksik is door diverse mensen binnen Ado bekeken en zeker niet de minste.

En als Pique zo,n wonder voetballer is waarom zit die dan bij W2?
0
Dinsdag 19 februari 2013 om 23:46 uur

pmc

BLEISWIJK-1 schreef:

Was het ook niet zo dat hij begonnen is met een duobaan? Quick Boys en ADO?

Ik denk dat het niet doorgaan van een opleiding ADO/Dordrecht en het beschikbaar zijn van geld (transfers Toornstra en Mendes) ook wel eens de druppel geweest kan zijn. Misschien was er bij de jeugd financieel niets mogelijk.
PS. Hij was wel trainer van Quick Boys trainer maar of dat in combinatie was met ADO weet ik niet zeker.
0
Dinsdag 19 februari 2013 om 15:37 uur

Ron001

supporter-noord schreef:

gewoon.....5 man achterin. Ga maar lekker verdedigen. Er is toch geen eer te behalen daar en al helemaal niet door onze voorste linie. Die vent zet toch iedereen meestal op de verkeerde plek dus kan dit ook wel.
Denk dat Stijen het liefst nog met een Stopper spil (Inderdaad 4 man achterin, 3 op lijn en Omerou daarachter !!)

En hij (en een hoop clubs) moeten is bij hoekschoppen tegen niet iedereen terug roepen !! Laat nou eens de spits voorin hangen!! Trek je in iedergeval 2 tegen standers weg uit je eigen schafschop gebied!!
En als die bal dan voorin opgevangen wordt kan de rest bijsluiten!

Maarja daar moet je wel op trainen, en de laatste keer dat ik ben wezen kijken leek Stijen wel de materiaalman!! Was absoluut niet met zijn elftal bezig! Maar een winnende trainer heeft gelijk!!!
0
Dinsdag 19 februari 2013 om 12:46 uur

Advertentie

Kees

Rob2002 schreef:

Mensen..als je nog 3 punten pakt ben je veilig....

Wat denk je dat dit met zo`n jonge groep doet?
Wat denk je dat dit betekent voor eventueel spelers die men wil halen?

Ik denk..een stabiele middenmoter waar men graag voor wil spelen.

Eigenlijk toch best knap om met weinig centen zo goed te presteren.

Tuurlijk mag het allemaal spectaculairder ...wn inderdaad..het voetbal is niet zo best...maar laten de andere clubs dat dan wel zien? Een Heracles is misschien de enige club die bij ons in de buurt staat die echt leuk voetbal speelt. De rest is toch ook niet zoveel? AZ valt ook zwaar tegen en Heerenveen kan leuk voetballen, maar scoren niet.

Willen jullie ruilen met Zwolle...leuk voetbal, complimenten en in de degradatiezorgen?
Rob, ik ben het met je eens. Ik leg liever de nadruk op de zaken die goed gaan. We hebben een hele nieuwe ploeg sinds Brom, een trainer die pas anderhalf jaar de eindverantwoording draagt, weinig geld en een heel smalle selectie.

Al met al zijn 31 punten een buitengewoon knappe prestatie. Het weer is dus wel degelijk van invloed geweest op de toeschouwersaantallen. Je zag dat het gister weer aardig tot goed gevuld was.
0
Maandag 18 februari 2013 om 10:18 uur

070

Het spel is niet om aan te zien, de trainer blijft een veredelde amateurtrainer, en we hebben een matige selectie. Maar toch staan we achtste, we staan dichter bij plek 7 dan bij plek 9, en met dit puntenaantal zijn we zo goed als veilig, voorzover daar nog twijfel over was. Volgens mij zegt dit alles over het niveau van de eredivisie, dat er dus clubs zijn die een nog matiger selectie hebben. Jammer dat het spel zo onaantrekkelijk is, en ongelofelijk dat we zo laf spelen, maar voor de rest ben ik gezien alle omstandigheden dik en dik tevreden.
0
Maandag 18 februari 2013 om 09:33 uur

Nu online

Dannyy, wiegah070, KickOff, GGordeau, Bleek, Edje, Vakkie-G, ADO079, Max, frans swa, Madmax en 269 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 Telstar 7 - 11
6 Graafschap 6 - 10
7 Jong AZ 6 - 10
8 FC Volendam 7 - 10
9 Vitesse 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Eindhoven 6 - 8
14 FC Emmen 7 - 8
15 TOP Oss 6 - 7
16 ADO Den Haag 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 SC Cambuur 6 - 4
20 Jong Utrecht 6 - 2