Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

kako

NAC eerst op de paal had 0-1 moeten zijn , daarna een volstrekt belachelijke penalty voor AZ en dus 1-0. Maar waarom in hemelsnaam een pingel??????????????????????????

0
Vrijdag 8 april 2011 om 21:21 uur

Ruudje16

FC Den Haag! schreef:

ADO Den Haag doet bod op Chery
vandaag 15:06

DEN HAAG - ADO Den Haag heeft een bod gedaan op Tjaronn Chery. Dat vertelde ADO-trainer John van den Brom voor de microfoon van Omroep West.

ADO Den Haag wil de aanvallende middenvelder graag overnemen van FC Emmen. John van den Brom zegt 'zeer gecharmeerd te zijn van Chery'en hij heeft al een goed gesprek gehad met hem. Volgens de ADO-trainer zou de komst van Chery ook goed passen in het beleid om met jonge talentvolle spelers te werken.

De 22-jarige Chery staat nog tot 2012 onder contract bij FC Emmen.

Waarom staat dit nog niet als "nieuws" gemeld ?

(op deze site en "ADO-fans")

0
Vrijdag 8 april 2011 om 19:27 uur

ADO supporter Leidschenveen

Vraag me niet waarom, maar als ze Rado ook gestrikt hebben, verbaast het me niks als er komende weken nog meer konijnen uit de hoed van Vd Kallen en consorten komen.

Toornstra, Immers, Rado, Coutinho, Hocher, langzaam begint het team voor volgend jaar vorm te krijgen.

Ik kijk er zelfs niet eens van op als Verhoek straks ook ineens bijtekent. Ik zie Ajaks en PSV niet zo snel aankloppen met alle financiële perikelen op dit moment.

Geweldig bericht van Rado, wat een mooie start van het weekend.

0
Vrijdag 8 april 2011 om 19:21 uur

<FCDH>

Ferdy schreef:

Naar mijn idee wel, vervolgens gaan de nrs 6 tm 9 dan play-offs spelen...

Waarom heb ik toch steeds het idee dat we in de playoffs verliezen van roda of utrecht?????

0
Donderdag 7 april 2011 om 16:26 uur

ADO500

Kees schreef:

Ben net bij het stadion geweest en gekeken naar het plaatsen van de letters. Ik moet jullie wel teleurstellen dat de gemiddelde scheidsrechter in Nederland ze over het hoofd ziet en zich kleurenblind naar het stadion zoekt. De letters zijn "maar" 4.80 meter hoog.

Ik snap alleen niet goed waarom die K zo vreemd is. Er staat nu <ocera?

 

0
Woensdag 6 april 2011 om 15:22 uur

marcellino

Rome schreef:

Jij zeikt om niks!

Waar geef ik aan dat ADO niet onder een vergrootglas ligt? Je moet eens niet zo zielig doen. 

Eerst jaren Ricky aanbidden en nu hij weg is loop je weer te calimero-en over hele andere dingen. Jongen, wees eens een man in plaats van alleen maar naar andere te wijzen en nooit de hand in eigen boezem te steken.

Zowel Vicento als Immers hebben een voorbeeld functies, ze dienen zich dan ook gewoon te gedragen. Het lijkt mij alleen maar logisch dat ze op hun wangedrag worden aangesproken. Zolang acties als de hunnen door ADO supporters verdedigd worden danwel normaal worden gevonden kan ADO nooit een stap omhoog zetten en blijven we die asociale volksclub waar geen sponsor mee geassocieerd wil worden.

IK wil dat ADO stappen maken en elke speler, supporter of wie dan ook die ADO in diskrediet brengt mag van mij jaren geschorst worden.

En ja, ik was er bij tegen Utrecht. 

volgens mij kom je echt uit een ei!!!

 

weer zo een welzijns medewerker die denkt dat leuzen,irritatie,rellen endrgelijke uit te bannen is.

 

wel eens van de term succes gehoord.

het is toch het mooiste voorbeeld dat jaar in jaar uit de suporters de boosdoeners waren en nu de spelersgroep.

zegt genoeg denk ik allebij heeft het te maken met succes.

 

de supporters doen weer normaal en waarom omdat we op plek 5 staan en daar zeer blij mee zijn.

 

de spelers kunnen niet altijd met dit succes om gaan en gaan naast hun schoenen lopen ,gelukkig gebeurd dit buiten het veld en niet daar in.

 

voorbeeld functie !!!  iedereen heeft een voorbeeld functie ik vind het zeer hypocriet dat een bekene nederlander minder of meer zou moeten doen als jan de arbeider we hebben allemaal het zelfde te geven aan de medemens

 

ricky !! je bent de tweede die van een heel ander onderwerp zijn onderwerp maakt,ten eersteben ik niet zijn aanbider maar is het de neef van mijn vriendin en als er dingen worden geschreven die niet waar zijn kom ik daar voor op zo ook ik zijn houding scherp heb veroordeeld.

 

spelers en supporters brengen ado in diskrediet en schorsen,nou prettige wedstrijd het cultuur van ado is het cultuur van den haag en daar brengt ado en jij geen verandering in .

iedereen er dan maar uit ,ja weer spelen om plek 12 t/m 18 en dan even kijken of de sfeer die er nu is onder de supporters nog steeds zo is.

 

sterker nog als den haag dit elftal niet kan behouden en het elftal volgend jaar weer onderaan mee draait kan het wel eens zo zijn dat het finaal uit de hand gaat lopen ,want ik denk dat niemand  na dit succes zit te wachten om weer degradatie voetbal te spelen.

 

 

0
Dinsdag 5 april 2011 om 15:34 uur

Kees

Deze reactie van Richard de Mos kreeg ik een minuut geleden persoonlijk toegestuurd van hem. Let wel: ik heb helemaal niks met de PVV en wil er ook niets mee te maken hebben doch een reactie als hij spreekt over het belang van ADO publiceer ik graag.

 

PVV: ‘PvdA niet goed snik: Actie wethouder vereist’

De Haagse afdeling van de Partij voor de Vrijheid heeft met stijgende verbazing op de stelling van de PvdA dat spelers en staf van ADO moeten afzien van winstpremies.

PVV-er De Mos: ‘Die premieregeling was voor aanvang van het seizoen bekend, dan kun je het niet maken die premies niet uit te keren als spelers en staf een topprestatie leveren. Er moet loon naar werken zijn’.

De PVV stelt dat sportwethouder Klein veel actiever moet worden bij het wegwerken van de schulden van de Haagse BVO..
‘Ik heb hem een aantal voorstellen gedaan om mee te denken hoe ADO financieel sterker kan worden, maar het blijft muisstil vanuit het IJspaleis’, aldus De Mos.

Vragen van het lid De Mos (PVV aan de voorzitter van de Haagse gemeenteraad

Bent u bekend met dat de PvdA Den Haag stelt dat spelers en staf van ADO moeten afzien van hun winstpremies? Zo ja, deelt u de mening dat die stelling niet goed snik te noemen is, daar spelers en staf van ADO al een heel seizoen vreugde en plezier voor deze stad brengen en wilt u dan ook afstand nemen van deze stelling?
Bent u bekend met uw toezegging dat u de door mij voorgestelde Tientjesactie voor ADO Den Haag zal onderzoeken op de mogelijkheden en heeft u de bereidheid om die Tientjesactie alsnog, eventueel samen met mij, de club ADO en de supporters, op te pakken? Zo neen, vindt u niet dat belofte schuld maakt?
Wilt u, nu de financiële situatie van ADO weer nijpender is, alsnog overwegen om ADO een speelautomatenvergunning te verlenen, waaruit inkomsten kunnen worden gegenereerd? Zo neen, kunt u dan exact omschrijven wat het probleem van het afgeven van een speelautomatenvergunning voor de club ADO is?
Heeft u de bereidheid om ADO volledige vrijheid te verlenen in de verkoop van alcoholische versnaperingen voor, tijdens en na wedstrijden, zeker gezien het feit dat de club hiermee een hogere omzet kan genereren en dat er een Voetbalwet is waarmee mensen die over de schreef gaan kunnen worden aangepakt? Zo neen, waarom niet?
Heeft u de bereidheid om een Werkgroep ADO op te richten die gaat bezien op welke manieren ADO meer geld kan genereren en daarmee zo snel mogelijk schuldenvrij kan worden? Zo ja, wilt u de Raad zo snel mogelijk informeren hoe u deze Werkgroep ADO gestalte gaat geven?

Met vriendelijke groeten,
Richard de Mos
Tweede-Kamerlid PVV
Woordvoerder Milieu- en Klimaatbeleid, Taxibeleid, Groepsvervoer, Infrastructuur Water, Kinderopvang, Kindregelingen en Sport.
2de Woordvoerder LNV

Fractiesecretaris PVV Den Haag
Woordvoerder Verkeer, Milieu, Leefomgeving en Sport
 

0
Dinsdag 5 april 2011 om 14:09 uur

marcellino

ADODENHAAG schreef:

http://www.youtube.com/watch?v=rfcRko17tqk

Overduidelijk 0:12 tot 0:16.

raar dat een ado supporter alles veroordeeld wat onze spelers doen ,maar niet water bij de tegenpartij gebeurd.

 

wat immers en vicento hebben gedaan is niet goed maar gebeurd elke zaterdag en zondag in en rond het veld.

 

Het is waarschijnlijk dagt je niet in het stadon bent geweest tegen utrecht anders had je gehoord wat zij allemaal zongen(iets waar immers veel te hoog voor gestraft is)

 

Maar hoor je daar nog wat over

tuurlijk vicento had bij het aangeven van de stand 1-3 misschien beter een andere vinger kunnen gebruiken.

 

maar als je dit erger vind als leuzen van haagsche joden en we gaan op jodenjacht dan heb je het totaal niet begrepen.

 

 

gelijke monniken gelijke kappen.

jammer genoeg gaat dit voor ado niet op

en zijn wij altijd het voorbeeld voor de rest.

 

en waarom we zijn gewoon een clubje die  vecht om status te krijgen

en hebben totaal geen rol gespeeld laat staan een voobeeld functie.

 

die zijn voor ploegen als ajax,feijenoord en psv.

 

en weet je daar gebeurd veel meer dan wat ooit bij ons zou gebeuren ,maar door vriendjes politiek en liefde voor deze clubs verzwijgen ze het of publiceren ze het niet.

 

misschien tochwat aktiever aanwezig zijn in en rond het voetbal had je misschien dit zelf ook geweten

0
Dinsdag 5 april 2011 om 13:36 uur

Advertentie

Ruudje16

ado-kenner schreef:

i k moet wel zeggen dat het eerste doelpunt van utrecht makkelijk verdedigd kn worden als coutinho zijn voet opzij zetten inplaats de bal proberen met zijn hand te pareren net zoals bij de de doelpunt waar hij niks doet en 3 verdedigers afwachten totdat iemand anders de bal wegschiet

Nou weet ik waarom je jezelf "kenner" noemt.........

0
Dinsdag 5 april 2011 om 09:41 uur

yesyes

Kees schreef:

Toornstra zijn voorzet is volkomen dramatisch. Die jongen heeft zo wat de slechtste voorzet, tezamen met Buijs, van het gehele elftal.

 

Toevallig is een enkele bal over de grond de laatste maanden van hem aangekomen maar voor de rest is het eredivisie onwaardig. Wel een voetballer overigens die zich erg goed ontwikkeld.

Ik weet niet waar jij zondag om, wat zal het geweest zijn, rond 13:00 naar heb zitten kijken. Het was toch echt toornstra die een voorzet gaf op vicento waar een goal uit kwam. Maar je heb wel een beetje gelijk dat is niet ze sterkste punt en hem moet je ook gewoon op het middenveld houden met ze inzicht en loopvermogen. Ik zal toch eens proberen om ammi rechtsbuiten te zetten al is het maar alleen om ze voorzetten op bulykin.

 

Trouwens ben ik de enige die opvalt hoe dramatisch Kum de laatste wedstrijden speelt. Zoveel dekkingsfouten maakt kum en veelste veel risico met ze slidings in de 16. Ben benieuwd wat de reden is waarom pique plaats moest maken

0
Maandag 4 april 2011 om 14:18 uur

Nu online

Renearmand56, fcdh-denhaag, GroenGeelHart070, GGH, Bleek en 249 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4