Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

200%ANTI VI, AJACHES ENZ

platje schreef:

ik hoorde net van betrouwbare bron dat ali boesabon in belang stelling staat als hand in hand homos 1 spits aan trekken in de winterstop dna wilt hij weg het liefst naar den haag
En wie is die bron dan???

Als alle spelers die hier op deze site hebben gestaan met de mededeling, "volgens een betrouwbare bron zou ........... wel in Den Haag komen spelen". Dan hadden we een selectie gehad, jongen, dan zouden we het voor het kampioenschap spelen. Dus weet zeker van je info voordat je het op deze site zet. Van al die onzin schijt ik en vele peuken van!
0
Maandag 16 oktober 2006 om 18:16 uur

200%ANTI VI, AJACHES ENZ

Kunnen we die niet laten spelen in het eerste!! Kunnen ze het eens voor doen aan de huidige selectie.
0
Maandag 16 oktober 2006 om 17:23 uur

fc hageneez

Ooievaar schreef:

Op deze manier gaat dat niet lukken. Het is een slap zooitje, zonder enig vernuft, zonder enige bezieling, zonder enig karakter. Er zit maar 1 ding op. En dat zal ik blijven herhalen, ook al wordt met dat door een enkeling niet in dank afgenomen. Adelaar moet weg, hij brengt ons naar de afgrond. Vrij naar Wouter Boslim: deze groep kan zoveel beter.
adelaar moet er ook uit ik snap niet dat sommige adelaar nog het voordeel van de twijfel geven?we hebben echt geen slechte selectie en als het dan niet goed loopt ligt echt niet aan hun maar aan de trainer die het neerzet ?echt goed aanvallend voetbal heb ik nog niet gezien.hoelang krijgt adelaar dan nog de kans bij sommige leg mij dat is uit dan als het te laat is?
0
Zondag 15 oktober 2006 om 14:18 uur

vincent

man schreef:

ik begrijp niet dat sommige nog geloven in adeloser,
ga nou kijken 2,5 seizoen adelaar ....hoeveel momenten wedstrijden hebben we gewonnen en goed gevoetbald........???  ik heb al 2,5 jaar geen moment meer gehad dat je voelt en denkt dit team heeft vertrouwen en straalt dat ook uit....... Je geeft het team er trainer vertrouwen , maar als je na 2 ,5 sezoen nog geen team kan samensmelten....nee mensen  ik weet zeker met deze trainer en misschien andere oorzaken maar vooral tactische onkunde en lafheid we niet vooruit komen.
wanneer gaat er iets veranderen.......
dit doet allemaal zo pijn als je ze ziet spelen...
Misschien verwachten we wel gewoon teveel?
Met spelers als de leegte, saeys en stroeve had je kwaliteit. Nu hebben we vooral spelers die "vroeger" goed waren
Als je de selectie ziet denk ik (of hoop ik het?) nog steeds dat je in het 1e rijtje moet kunnen spelen., maar het is geen ploeg. ze gaan er gewoon niet voor.. Misschien komt het wel door al de vergane glorie van dikbetaalde vedette in het team?
Misschien dom , maar als ik bodde was en ik zag een dikbetaalde knopper rondbanjeren zou ik ook denken "waarom zou ik dan mijn poten uit mijn lijf lopen" Het blijft tenslotte werk... vergelijk het maar met je eigen omgeving. Waarom zou jij harder werken als je collega die misschien ook nog meer verdient?
Bodde kan natuurlijk veel beter, en de rest mag je gewoon ook gebrek aan inzet /inzicht verwijten.

0
Zondag 15 oktober 2006 om 09:30 uur

Supporter


“Ik kan u zeggen dat het soms niet meevalt om hier te werken. Nog steeds denken teveel spelers van Vitesse een wedstrijd op zestig of zeventig procent af te kunnen. Er zit iets fout in de groep. Ik ga de komende dagen ingrijpen. Het moet afgelopen zijn met de vrijblijvendheid. Welke sancties ik neem, zeg ik niet”, aldus De Mos na afloop. 

deze trainer is eerlijk naar zijn selectie.
0
Zaterdag 14 oktober 2006 om 23:51 uur

fc hageneez

Adelaar laat ADO Den Haag ontsporen
Frans Adelaar krijgt ADO Den Haag maar niet op de rails. Dat is de enige conclusie die moet worden getrokken na de 1-2 thuisnederlaag tegen FC Twente.
De coach lijkt de ploeg zijn grootste tegenstander. Tactisch falen aan de kant van de trainer komt wekelijks voor en de situatie lijkt nu toch echt onhoudbaar.
ADO Den Haag verloor vanavond met 1-2 van FC Twente, nadat het met rust nog 1-0 voor stond na een weergaloos doelpunt van Michael Mols.
De oudste man op het veld was wederom de uitblinker. En dat zegt genoeg over het gebrek aan kwaliteit bij ADO Den Haag.
Frans Adelaar wilde de afgelopen zomer een hoop versterkingen hebben en bijna alle gewenste spelers werden aangetrokken. En toch lukt het hem niet op de ploeg op de rails te krijgen.
Een gebrek aan kwaliteit bij een hoop spelers en een gebrek aan tactisch vermogen van de trainer is helaas de enige conclusie die vanavond kan worden getrokken.
Stijn Vreven is nauwelijks een versterking te noemen. De Belg wordt wekelijks aan alle kanten voorbij gesprint en vandaag kostte de kortsluiting in zijn hoofd hem de rode kaart en ADO Den Haag de nederlaag.
Ook Pascal Bosschaart lijkt meer om zijn kapsel te geven dan om zijn spel. De verdediger, die van Feyenoord werd aangetrokken, doet na elk duel zijn haar `goed`, let in de duels totaal niet op de bal maar let alleen maar op zijn tegenstander en gaat de duels vaak gewoonweg heel dom aan.
Op basis van het spel van vanavond zou het contract van Eljero Elia moeten worden ontbonden. De spits toonde vandaag totaal geen inzet, nam geen enkele bal goed aan en leed bij elk balcontact balverlies.
En daarbij komt ook nog dat trainer Frans Adelaar er allemaal weinig van lijkt te begrijpen. De beste man op het veld, Michael Mols, haalt hij van het veld en daarvoor brengt hij een rechtsbuiten Verhoek in! Een wissel die niemand begrijpt. Elia solliciteerde vanaf de aftrap al naar een wissel.
Vervolgens haalt hij Bunjevcevic naar de kant en brengt hij De Vries. Waarom hij Kum niet wisselt en zijn leider in de verdediging wisselt is echt een raadsel.
Twee wissels die van tactisch onvermogen spreken. ADO Den Haag stond de tweede helft onder druk. Wat je dan nodig hebt is iemand die de bal voorin vast houdt en een actie in huis hebt. Iedereen begrijpt dat en ging er vanuit dat Elia in de rust door Kolk zou worden vervangen.
En om het nog erger te maken wisselt Adelaar Mols en laat Elia staan! Hij brengt twee spelers in die het niet bepaald van hun technisch vermogen en inzicht moeten hebben.
Als Adelaar nog een klein beetje fatsoen heeft neemt hij zelf ontslag! De spelers moeten zich maar eens goed in de spiegel bekijken en zichzelf afvragen of zij het waardig zijn om het shirt van ADO Den Haag te dragen!
De enige spelers die vanavond het shirt vanavond waardig waren, zijn Mols, Rankovic en vooral Kum. De jonge verdediger speelde met meer passie dan de hele ploeg bij elkaar en moest helaas met een blessure geforceerd het veld verlaten. Meer dan de helft van de selectie zou eens een voorbeeld aan hem moeten nemen.
De supporters willen Haagse bluf en mentaliteit terug in het elftal en als ze dat niet kunnen opbrengen zijn ze niet waardig om het shirt te dragen en kunnen ze liever gister dan vandaag nog vertrekken.
0
Zaterdag 14 oktober 2006 om 17:53 uur

200%ANTI VI ENZ

Haagse Roel schreef:

Dank 200% anti VI enz.

Maar jah, ik weet niet hoe het met jouw emoties is als we onverhoopt met 0-3 achterstaan en die aap gaat langs Noord   lopen met zo`n grijnsbek en z`n hand bij z`n oor...........................die gaat bij Roeltje een stekkertje los
Mijn reactie zal feller zijn dan de kernproef van Noord-Korea. En in het verleden had ik me longen uit gekotst richting het veld. Maar wat levert het uiteindelijk op, een schore keel + dat de club een boete moet betalen. Als Den Haag al dat geld nog had gehad  wat het in de loop der jaren heeft betaalt, dan had de club nog meer mogelijkheden bijv voor de selectie of voor andere zaken. Dat kan toch niemand ontkennen, toch wees eens eerlijk mensen!!!
0
Maandag 9 oktober 2006 om 17:31 uur

Advertentie

supporter

AZ verspeelt koppositie

ALKMAAR - AZ is zondag de koppositie in de eredivisie kwijtgeraakt. De Alkmaarders speelden thuis met 2-2 gelijk...



...tegen hekkensluiter ADO Den Haag, dat daarmee het eerste punt in de competitie pakte.


ADO verspeelde in het DSB-stadion twee keer een voorsprong.


Richard Knopper en Michael Mols scoorden voor het elftal van trainer Frans Adelaar. Danny Koevermans en Kew Jaliens maakten de doelpunten voor AZ.


Het was de tweede keer op rij dat AZ thuis punten liet liggen.


Twee weken eerder speelde FC Twente ook met 2-2 gelijk in Alkmaar.


Na de zware wedstrijd tegen Kayserispor in de UEFA-beker van donderdag (1-1), dachten de Alkmaarders in ADO Den Haag de ideale tegenstander te treffen. Louis van Gaal greep het duel zelfs aan om Shota Arveladze extra rust te geven. De 33-jarige aanvaller bleef buiten de selectie. Danny Koevermans, die door Van Gaal was gepasseerd voor het duel tegen Kayserispor, keerde daardoor terug in het basisteam. Verder startte AZ met dezelfde spelers als donderdag.


Ryan Donk en Maarten Martens krijgen van Van Gaal voorlopig de voorkeur. Zij vervingen donderdag al Simon Cziommer en Martijn Meerdink, die net als Koevermans waren gepasseerd.


Tegen Kayserispor pakten de drie omzettingen uiteindelijk goed uit, het duel met ADO verliep anders voor de Alkmaarders. De verdediging van AZ maakte in de eerste helft een zeer slechte indruk.


Den Haag nam na vijf minuten verrassend de leiding in het DSB-stadion. Michael Mols glipte tussen Tim de Cler en Barry Opdam door en behield vervolgens het overzicht. Richard Knopper hoefde de bal alleen maar binnen te schieten: 0-1.


AZ herstelde zich snel. ADO-doelman Josh Wagenaar kon een schot van Demy de Zeeuw nog blokken, maar in de rebound was hij kansloos op de inzet van Koevermans: 1-1.


Hoewel AZ in het vervolg grote kansen kreeg op een voorsprong, was ook ADO Den Haag via counters gevaarlijk. Eén uitval leverde tien minuten voor rust een doelpunt op. Eljero Elia sprintte de verdedigers van AZ eruit en gaf de bal op Mols. De spits schoot diagonaal binnen: 1-2.


Van Gaal kwam daardoor voor problemen te staan. Met de afwezigheid van Arveladze had de trainer geen spits meer voorradig.


Toch wisselde Van Gaal de tegenvallende Koevermans. Rechterspits Julian Jenner verving de doelpuntenmaker, waardoor AZ na rust met drie aanvallers speelde. Martens schoof door naar de linksbuitenplaats.


De druk van AZ nam steeds verder toe. Twintig minuten voor tijd maakte de thuisclub gelijk. Kew Jaliens kopte een vrije trap binnen: 2-2. Verder kwam AZ niet.


Van Gaal zal zich voortaan wel bedenken voor hij spelers als Shota Arveladze rust geeft. Het puntenverlies had vermoedelijk voorkomen kunnen worden met de doeltreffendheid van de Georgische spits. (ANP)
0
Zondag 1 oktober 2006 om 16:45 uur

Yo

El Akchaoui in Marokkaanse selectie
Geschreven door Daniel Cabot-Kerkdijk op donderdag, 28 september om 20:04

Youssef El Akchaoui heeft vandaag voor de eerste keer een uitnodiging ontvangen voor het Marokkaanse nationale elftal. De verdediger van NEC zit bij de selectie voor de vriendschappelijke wedstrijd op 5 oktober tegen FC Utrecht.

“Ik ben hier heel blij mee. Ik meld me maandag en zie wel wat er gaat gebeuren. Ik heb geen idee of ik aan spelen toekom”, aldus El Akchaoui aan Omroep Gelderland.

Het is nog onduidelijk of Marokko ook op 7 oktober een oefenduel zal afwerken.
0
Donderdag 28 september 2006 om 20:07 uur

Jonkah

De selectie van ADO Den Haag kent met betrekking tot de inzetbaarheid in de thuiswedstrijd tegen PSV drie twijfelgevallen: Goran Bunjevcevic, Alberto Saavedra en Stijn Vreven.
Bunjevcevic kampt met hamstringklachten en Saavedra heeft een teenblessure. Vreven kan mogelijk vanwege een bilkwetsuur niet in actie komen.

Trainer Frans Adelaar kan aanstaande zaterdag sowieso geen beroep doen op Raimund Riedewald (knie), Konstantinos Loumpoutis (kruisband) en Paulus Roiha (knie).
0
Vrijdag 22 september 2006 om 15:07 uur

Nu online

pajam, Alle ballen op Jort, 10 en 310 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4