Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Ron001

tanker070 schreef:

Volgende week een PSV scenario tegen die neuzen, zo` n gevoel heb ik nu al......
ben hier ook bang voor , Maar dit zijn bonus punten die je bij deze clubs haalt!! Daarbij hebben wij niet de spelers (trainer) die er vol op klappen zoals we gewend zijn!!! Als ze achteruit lopen ben ik bang dat het weer niks wordt!! En Heracles moet te doen zijn , al ben ik ook hier blij mee als we een punt pakken!!!
0
Maandag 18 februari 2013 om 08:27 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Kolk dankt trainer na goal
Nadat Santi Kolk had gescoord tegen SC Heerenveen rende hij op zijn trainer af om het doelpunt te vieren.
Lees het nieuwsbericht
0
Zondag 17 februari 2013 om 20:40 uur

Een oudere supporter

Kees schreef:

Interviews op eredivisielive zijn mooi om terug te zien op internet. Steijn geeft een prima verklaring. Vorig seizoen verloren we dit soort wedstrijden en nu staan er een paar echte kerels op het veld die dat niet meer laten gebeuren. Prachtig.

Van Basten wordt op het laatst boos tegen die schattige Barbara toen zij over zijn emoties begon. Volkomen ten onrechte van Van Basten.

Realistischer zou Steijn nababbel moeten zijn:

"Dit seizoen hebben we gigantisch veel geluk tegen aanmerkelijk beter spelende ploegen. Weer drie punten onverdiend in de knip. En natuurlijk ben ik als trainer blij met de drie punten.
Maar waar ik niet blij mee ben: Ik zal mijn spelers toch eens meer op het hart drukken om eens vooruit te spelen in plaats van continue achteruit, want het leek nergens naar. Zelfs met een man meer creëeren we geen tot weinig kansen, en staat de tegenstander constant voor ons doel. Dit moet voor het publiek niet om aan te gluren zijn geweest. Ik heb veel respect voor de supporters die er altijd weer zijn, in goede en in slechte tijden."
0
Zondag 17 februari 2013 om 18:39 uur

Langebach2

Haagse Roel schreef:

Maak je niet druk , ben snel weer weg van deze popiejopie site........maar kan het toch niet laten jullie ff op te fokken :
klantenbinding ......hoe krijg je het uit je strot man , tegen 10 man wordt je tegen de muur gezet, sterker nog H`veen had nou 20 min. al met 0-3 voor moeten staan ......hele 2e helft wordt je weggespeeld en mag je blij zijn dat je niet het onderspit delft..........dream on hier.

Zoals v.d. Laan terecht zegt , ADO heeft zoveel mazzel , dit blijft niet goed gaan..........helemaal gelijk heeft ie ....druk eens op wedstrijden hierboven en zie wat er komen gaat...........pffffffffff maar lul maar lekker door hier hoor .........hoe fantastisch het gaat .......kom er maar in.......reageer over een 100 shouts wel eens .......Fijne avond.
Als je puur naar materiaal kijkt dan staan wij te hoog.
Heerenveen, AZ staan te laag.

Prima prestatie van de trainer dus om met dit elftal 8e te staan.
Dat heeft ook te maken met mentaliteit.
Geen speler kan ik betrappen op het niet tonen van inzet.
Zonder Toornstra nu al 2x gewonnen een prima prestatie,

0
Zondag 17 februari 2013 om 17:44 uur

pmc

Vol trots kan ADO Den Haag melden dat niemand minder dan onze bondscoach, Louis van Gaal, op zondag 2 juni 2013 de prijsuitreiking van het Internationaal Jeugdtoernooi van ADO Den Haag zal doen. Het winnende team zal de beker krijgen uit zijn handen, vast en zeker een extra motivatie voor alle teams om de toch al felbegeerde cup te winnen. Het toernooi beleeft dit jaar haar 60e jubileum en zal voor het eerst in het Kyocera stadion worden gespeeld in plaats van op De Aftrap.

Louis van Gaal heeft zelf als speler van Ajax en als trainer van Ajax deelgenomen aan ons Internationaal Jeugdtoernooi. Als trainer haalde hij zelfs de finale, Ajax verloor deze toen van het Japans jeugdelftal. Voor de editie van 2013 zijn inmiddels zes ploegen vastgelegd: uiteraard ADO Den Haag Onder 19, Club Brugge, Legia Warschau, Cruzeiro en de nationale teams onder 19 van Schotland en Mexico.
0
Donderdag 14 februari 2013 om 15:50 uur

BLEISWIJK-1

Kees schreef:

Vreemd. Ik denk juist dat we een heel goed komend seizoen tegemoet gaan. Ik zie Coutinho, Beugelsdijk, Malona, Meijers, Holla, Jansen, Chery, Van Duinen, Wormgoor, Poepon, Zwinkels en nog een enkeling die ik vergeet op zeker blijven. Dat is alvast een heel stevig geraamte aangevuld met nog wat spelers van de huidige selectie en een vijftal nieuwe spelers. Die vijf zullen natuurlijk niet veel mogen kosten.

Ach, en met name spelers die op ons niveau acteren hebben niet erg veel te kiezen in de huidige tijd. Wel bij een transfervrije status maar dan nog.

Er staat in mijn beleving een (heel) stevig geraamte.
Ik bedoelde ook meer nieuwe spelers. Een directeur en trainer die niet op 1 lijn zitten. Wie bepaald het technische beleid? Dan kan je zeggen vooralsnog Steyn, maar Driebergen moet wel de spelerscontracten financieel goedkeuren. Dat zal allemaal niet zo makkelijk gaan.

En het is leuk dat je zo positief bent tegenover de huidige selectie. Wormgoor, Holla, Jansen, Meijers en Malone zijn mij ook reuze meegevallen. Daar kunnen we dan ook nog wel mee verder.

Maar ik wil je er ook wel op wijzen dat het dit jaar ook wel vaak mee zit. Zo krijgen onze tegenstanders wel heel vaak een rode kaart en hebben we nog nooit zoveel strafschoppen meegehad.
0
Donderdag 14 februari 2013 om 12:51 uur

Prutser 070

ADODENHAAG schreef:

Jezus man mn shout is zo kort, ik zeg dat ik hoop dat we kunnen overnemen omdat ie misschien weer uit beeld raakt bij Chelsea.
Chelsea gaat hem echt niet aan ons geven, het lijkt er op dat het als volgt zit.

Chelsea en ADO hebben een afspraak deze maand om te praten over de toekomst van Omeruo. Het gerucht gaat dat Chelsea hem graag wilt terug halen omdat ze overtuigd zijn na de Afrika Cup, maar dat zie ik niet gebeuren.

Omeruo geeft zelf ook het volgende aan `Natuurlijk wil ik ooit voor Chelsea spelen`, aldus de voetballer zelf, `maar als ik nog niet in de basis kom, wil ik weer verhuurd worden. Nog een jaartje Den Haag is voor mij best een optie.` Dus Omeruo wilt wel blijven maar helaas heeft Chelsea het voor het zeggen en als er een club komt die geld voor hem neerlegt wordt hij verkocht ipv verhuurd aan ons gok ik.

ADO Den Haag-trainer Maurice Steijn is vol lof over zijn verdediger. `Dit is ook geweldige reclame voor ADO. Hoe vaak komt het voor dat een club uit de Eredivisie een winnaar van de Afrika Cup levert? En verder is het natuurlijk aan Chelsea, maar ik hoop dat we ook volgend seizoen over hem kunnen beschikken.`
0
Woensdag 13 februari 2013 om 16:03 uur

Advertentie

Ron001

pmc schreef:

http://rijnstreekbusiness.nl/2011/11/%E2%80%98geef-mij-een-uitdaging-en-een-leuk-leven-dan-ben-ik-tevreden%E2%80%99/
Of hij kent zijn zwakkheden... En die van onze top trainer!!! Vandaar dat hij een nieuwe td wou hebben!! Waarom niet een technische adviseur??? Ipv. Directeur!! Kosten drukkend.. Maar ja als er geen geld is!!!!????
0
Dinsdag 12 februari 2013 om 12:11 uur

pmc

DEN HAAG – ADO-trainer Maurice Steijn hoopt aankomend weekend verdediger Kenneth Omeruo tot zijn beschikking te hebben. De Nigeriaan won afgelopen weekend de Afrika Cup met zijn land.

`Momenteel verblijven zij in Zuid-Afrika. Donderdag worden zij gehuldigd in Nigeria`, laat Steijn aan Omroep West weten. `Ik hoop dat hij daarna zo snel mogelijk naar Nederland kan komen`, vervolgt de Haagse trainer. `Hopelijk kan hij zaterdag aansluiten op de laatste training voor Heerenveen.`

ADO Den Haag neemt het zondag in eigen huis op tegen SC Heerenveen. De wedstrijd start om 14.30 uur.
0
Maandag 11 februari 2013 om 22:43 uur

BLEISWIJK-1

FFL schreef:

Heb helemaal niks tegen Steijn, zie hem graag nog blijven zelfs maar trainers zijn passanten dus ff dimmen.
Zou een lekkere zaak worden als een directeur aan een werknemer moet vragen of hij met iemand mag gaan praten.

Dat ben ik niet met je eens. Het probleem is dat er tegen Steyn gezegd is dat er geen geld beschikbaar is. Dan kan je niet gelijktijdig achter de rug van van de trainer, die ook td taken op zich heeft genomen met vd.Hoorn zaken doen.
0
Maandag 11 februari 2013 om 21:11 uur

Nu online

Wahter, RemcoOnX, Kees, BLEISWIJK-1, Madmax, Bleek, Advocado, Twa en 338 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 Telstar 7 - 11
6 Graafschap 6 - 10
7 Jong AZ 6 - 10
8 FC Volendam 7 - 10
9 Vitesse 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Eindhoven 6 - 8
14 FC Emmen 7 - 8
15 TOP Oss 6 - 7
16 ADO Den Haag 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 SC Cambuur 6 - 4
20 Jong Utrecht 6 - 2