Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

<FCDH>

super fc denhaag schreef:

ik vind toornstra 1 van de beste spelers aan onze kant. vind m veel belovend en net wat je zegt hij kan ze uitstekend klaar leggen. nu nog iemand die ze goed af kan maken. oper??? ik hoop dat het geen miskoop word. maar velopig heeft ie nog geen minnuut voor ons gespeeld in de eredivisie. vond van den bergh gister ook wel slim spelen toen we eenmaal voor stonden. zo blijven we mooi bij. en kan er nog van alles gaan gebeuren. door deze overwinning misschien weer volgende thuiswedstrijd een vlle bak.

daarom hoop ik ook dat we er nog een spits bij krijgen ?we missen te veel kansen we hebben wel gewonnen maar vergeet niet dat het slecht was?

0
Zondag 31 januari 2010 om 11:53 uur

GroenGeel

Ooievaar schreef:

Ja, mee eens. Het ontgaat menigeen blijkbaar dat die jongen ontzettend veel loopwerk verricht, en bijna altijd offensief denkt, een goede pass heeft en het spelletje heel aardig ziet. Trouwens die jongen komt net kijken!

 

Ben buitengewoon content met het resultaat, natuurlijk ook ik vond het slecht voor de pauze. Maar niet vergeten dat we nieuwe spelers tijdens de competititie dienen in te passen, dat er niet al te veel zelfvertrouwen is, en dat Heerenveen gewoon een heel goed elftal heeft. Denk dat die trainer het daar een stuk slechter doet met dat materiaal dan onze trainer met het zijne (...)

 

We zijn weer aangehaakt, dus hebben het helemaal in eigen hand. RKC hebben we nu definitief weggezet. Over die vermeende slechte sfeer in de selectie heb ik weinig meegekregen. Er werd hard gewerk, evenals vorige week voor elkaar. Hopelijk neemt het zelfvertrouwen door dit resultaat toe.

 

Ben blij als Oper snel zou kunnen aanhaken, want die zou wèl raad weten met de voorzetten van Verhoek.

 

Hopelijk tegen Willem II een volle bak, alleen als we eensgezind er vol achter gaan staan blijven de punten in eigen huis. We krijgen - met name thuis - nog een aantal lekkere potten.

 

Na de winterstop: twee gespeeld vier

 

Ooievaar, ben jij dit echt, of post iemand onder jou naam?

Ik herken je echt niet terug in je laatste posts!

 

De realiteit is gewoon dat als we met 11 tegen 11 hadden gestaan, met 0-3 hadden verloren. Wat een dramatisch gebrek aan kwaliteit zeg!

"Oper weet wel raad met de ballen van Verhoek" :)

Wat een waardeloze voetballer is die Verhoek, ja hij maakt een lucky, maar moet gewoon 3-1 maken maar geeft een voorzet in niemandsland en kijkt dan boos naar de rest...slecht voor de sfeer die gozer.

 

Al met al natuurlijk fantasctisch dat we drie punten pakken met en belachelijk goedgekeurde 2e goal. We hadden gewoon schandalig geluk.

 

Laten we vooral blijven denken dat we met dit materiaal punten blijven pakken. Versterkingen worden alleen door de concurrenten gehaald, maar wij hebben toch mooi een geblesseerde spits gehaald, chapeau!

 

Dus buiten de drie punten niets positiefs gezien gisteren. En wat mij nog veel meer zorgen baart is het feit dat iedereen nu weer z'n ogen sluit voor de dramatische kwaliteit en waardeloze tactisch inzicht van Atteveld.

0
Zondag 31 januari 2010 om 11:31 uur

ADODENHAAG

Ik was zo blij dat ik bijna moest janken. Maar ach ach ach. Die 1e helft had ik liever Haaglandia zien spelen. In de 16 was het dramatisch. Zowel Hulst als Milic niks laten zien.(Milic een lucky lucky goal) De alom gehate Blom zat ons niet 100% maar 120% mee. Als die rode kaart er niet was geweest had het 0-3 of 0-4 geworden. Gestolen punten van Heerenveen maar ik ben er heel blij mee! Maar we hebben absoluut een spits nodig. Van Hese zag er wankelend uit maar was nog net geen drama vandaag. Veel risico genomen waardoor we nog meer goals tegen hadden kunnen krijgen maar geluk gehad. Wat een avond..

0
Zaterdag 30 januari 2010 om 23:34 uur

haagskwartiertje

hou me hart vast vanavond het is wel duidelijk dat er veel van het plubliek verwacht wordt vanavond want zonder onze stemmen zijn we nergens kom op den haag

atteveld eruit oper naar een verzorgings huis

wielaard maar halen en nog een andere spits die wel kan spelen en niet aleen maar naar dokters hoeft

enm hoe staat het met Mitchell Piqué ?

0
Zaterdag 30 januari 2010 om 12:27 uur

Kees

Nieuwe aanvaller Andres Oper van ADO Den Haag ondergaat MRI-scan
29 January 2010 om 23:01
De onlangs door ADO Den Haag aangetrokken spits Andres Oper is nog niet inzetbaar tegen Heerenveen. Vrijdagmiddag heeft de uit Estland afkomstige speler een MRI-scan ondergaan in het ziekenhuis.

 

Het zal wel aan mij liggen maar ik vind toch dat de medische staf steeds meer steekjes laat vallen. Zo'n had misschien wel niet door de medische keuring moeten komen. Zie ook het blessureverloop en herstelproces van Pique, Ammi etc.





Op de scan blijkt er vocht te zien bij de overgang van de achillespees naar de kuit. Vanaf maandag zal er bekeken worden of Andres Oper weer voorzichtig deel kan gaan nemen aan de training.



Trainer Raymond Atteveld: ‘Het is een jongen met een conditionele achterstand dus dan is het al heel erg gevaarlijk om die op korte termijn klaar te stomen. Het is een jongen die zeker staat te popelen, maar die wordt even door fysieke beperkingen tegengewerkt.’



© Haaglandenvoetbal.nl (TR Media)
 

0
Zaterdag 30 januari 2010 om 10:20 uur

Ooievaar

Vak Q schreef:

 

Er komt voor het weeknd nog een grote verassing naar ADO !

 

ze zijn in onderhandeling met een topper !

 

Zijn naam :  Rien Ne va Plus !!! 

 

Holland Casino staat garant voor zijn salaris !!!

 

 

Zo Rien, ouwe zeeschuimer dus jij bent die verrassing in de spits.

Dacht dat je een cursus geheim agent volgde, maar je was in training

0
Vrijdag 29 januari 2010 om 22:52 uur

Kees

Ruudje16 schreef:

Kees,

 

wanneer had jij voor het laatst een goed gevoel voor een wedstrijd........

Even serieus van mijn zijde dan. Ik heb zowat het hele seizoen al een slecht gevoel voor een wedstrijd behoudens bij RKC uit geloof ik.

 

Vanaf de zomerstop roep ik al dat deze selectie niet uitgebalanceerd is en we minimaal er 4 a 5 gerichte versterkingen bij hadden moeten hebben.

 

Eveneens roep ik vanaf de zomer of eerder dat Milic niet de spits voor ons is en absoluut niet aanvallend kan koppen. Dat is nl. een kunst op zich.

 

Ook roep ik al vanaf het prille begin dat we geen 4-3-3 moeten spelen in thuiswedstrijden.

 

Kijk mijn shouts er maar op na.

 

Wel vind ik dat er teveel op de persoon Atteveld gespeeld wordt. Ikzelf heb ook kritiek op hem maar aan de andere kant is hij opgescheept met een verwachtingspatroon door Wetzel en de RVC naar de supporters toe waar hij ook niets aan kan doen.

0
Vrijdag 29 januari 2010 om 21:24 uur

<FCDH>

slain schreef:

Seizoenkaart dus ook.

 

?

ik heb het van de officiele site

 

op ado fans staat dat Oper niet mee doet zaterdag waarschijnlijk spierschuring??GVD

 

laat ie verdediger maar zitten zoek maar een nieuwe spits

0
Donderdag 28 januari 2010 om 20:57 uur

Advertentie

Davidovic

Ik denk dat wij nu op een mooi punt zijn beland om de discussie over trainers en spelers en mislukte TD moeten beeindigen en on met zijn allen gaan richten op zaterdag. Ik denk wanneer je vooraf aan het seizoen zegt 0/0 uit tegen sparta prima resultaat. Ik beschouw dat nu ook zo. Het veld was dramatisch en het is altijd lastig de eerste wedstrijd na de winter. Je speelt 0/0 tegen een direct concurrent.

Laten we met zijn allen zorgen voor uitstekende sfeer aankomende zaterdag zodat wij onze BOYS er weer boven op helpen. Als een man achter DEN HAAG. Ik geef toe ik kan ook kritisch zijn, ook in het stadion maar het is gewoon overleven dit jaar en misschien volgend jaar ook nog maar overleven is uiteindelijk wat wij allemaal willen. En als wij met zijn allen onze ploeg er nu doorheen slepen dan hebben we uiteindelijk een trainer die iedereen wilt en 2 goede lincks en rechtsback en een spits die er 30 per seizoen maakt en een jeugdopleiding waar de gehele regio trot op kan zijn. Daarom is het belangrijk dat wij wel kritisch blijven maar het nu met de middelen moeten doen die er zijn.

Dus voor zaterdag neem ik eerst een biertje voor de wedstrijd en dan knallen dan zorgen de spelers voor de 3 punten

0
Donderdag 28 januari 2010 om 18:05 uur

Haagse Roel

pascal-070 schreef:

Daarvoor alle respect maar zijn opstellingen zijn de laatste tijd buitengewoon dom en niet te begrijpen. Minste goals na rkc en weer dezelfde voorhoede, als je de feiten ziet en je blijft als trainer zeggen dat de aanval potentie heeft dan denk ik dat je niks in deze wereld te zoeken heb.

Die kanttekening heb ik ook eerder gemaakt bij RA, vasthouden aan die vleugelspitsen met Milic als spits werkt niet en moet dus veranderen........ben ik met je eens. Ik ben geen blinde volgeling van RA  maar de 16e plaats nu volledig op zijn conto te schrijven vind ik niet terecht. Als Die Wetzel slim was geweest had die types als Luijkx , Oper en Wielaert v/d zomer gehaald, had je nu 10e gestaan. Maar nee, volgens "het licht " konden we met de selectie ( met geblesseerden als Knopper, Ranko , M. Pique ) makkelijk 12e worden . Dat is waar RA terecht z'n enstige bedenkingen over had.

 

Ook ik baal stevig over de preataties en realiseer mij best dat als het nog ff zo door gaat  het exit RA zal zijn.......zo werkt het in voetballerij.

 

Ik heb sterk de indruk dat de anti RA mensen hem weg willen hebben vanwege Ricky. Vandaar mijn eerdere shout over dat geneuzel dat alles maar Haags moet zijn binnen de club. Ik vind Ricky een leuke voetballer ( niet meer dan dat ) en als ie eens laat zien wat hij kan komt die vanzelf in de basis. Voorlopig heeft ie zich nog geen meerwaarde getoond en staat er terecht naast !!!

 


 

0
Donderdag 28 januari 2010 om 16:31 uur

Nu online

Erik070, 10, Superjantje, GroenGeelHart070, Superfan en 151 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4