Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Bert

Vincent schreef:

@bert,

Let je op: Boymans debuut doelpunt voor NEC.
Waarom kan het daar wel ? Toch een beetje jaloers

Koolwijk ,platje , Vd Velde,falkenburg...

Maarja ze moeten zelf ook willen natuurlijk.
Ik heb het gezien. Nette goal tussen zijn benen door.

Was leuk vandaag in Brabant. Alle PSV supporters die ik sprak waren geweest. Het was dan ook erg gezellig vanmiddag. Ik had gelukkig nog wat verweer dat ze dit nooit zonder een Haagse trainer was gelukt. En dat Dicky zijn hart bij Ado ligt en niet bij PSV getuige zijn uitspraken over Aegon.

0
Zondag 3 februari 2013 om 21:57 uur

pmc

zo slecht gaat het helemaal niet!!!!!!

FC ADO start finaleronde met overwinning op Vredenburgstar.

De finaleronde van de Eersteklasse van de Livornosportorganisatie (LSO) werd zondag voortgezet met de tweede partij. Tegenover elkaar stonden de ploegen van Vredenburgstar en FC ADO. Vredenburgstar eindigde de algemene ronde op de tweede plaats en begon met een bonuspunt. FC ADO, de ploeg van trainer Arnold Ceder, was als 4de geplaatst. Hoewel Vredenburgstar betere kansen kreeg, was het FC ADO, die de wedstrijd met 3-1 won na een 2-0- voorsprong. Arbiter Antolo Pinas floot een perfecte wedstrijd. Door deze overwinning bezet ADO de tweede plaats in de finaleronde met 3 punten. Koploper is Caravan met 5 punten, Vredenburgstar staat derde met 1 punt. Eendracht heeft er geen punt. Donderdagavond speelt Caravan tegen FC ADO.
0
Zondag 3 februari 2013 om 13:05 uur

FC Den Haag!

Pajam, goed onderbouwde shout! Ik moet zeggen dat ik ook zeker niet onder de indruk ben dit seizoen (wat overigens in mijn optiek wel het eerste seizoen is om hem fair te kunnen beoordelen) van Steijn.

Hij komt wel steeds beter over in de media en zijn voordeel is dat het een jongen van de club is. Tactisch gezien en in het beter maken van spelers valt hij mij echter ook erg tegen.

De speelstijl is naar mijn mening echter niet de reden van de vele thuisnederlagen. De uitspelende teams spelen juist dan meer compact en loeren op een foutje van onze kant. En die worden er helaas genoeg gemaakt. We missen verder aanvallend gezien ook de echte kwaliteit om het aanvallende voetbal te kunnen spelen en compact spelende tegenstanders in thuiswedsrtijden zo te kunnen verslaan. Dat maakt het dat we maar moeizaam tot thuisoverwinningen komen en dat het in uitwedstrijden beter gaat.

Terugkomend op Steijn ben ik het wel met je eens dat hij al met al niet voldoet. Maar dan, wie zou het wel op een goede manier kunnen invullen EN is betaalbaar? En wil diegene dan ook trainer worden bij een club met een zo kritische aanhang?

Denk dat bepaalde spelers als het in thuiswedstrijden niet lekker loopt zich ook niet erg zeker zeker zullen voelen door de sfeer op de tribunes. Ook dat kan wel is een reden zijn voor het slechtere spel in de thuiswedstrijden.
0
Zondag 3 februari 2013 om 11:56 uur

K.B

Pajam, aangezien je stuk te lang is om te quoten.
Merendeels van je shout sluit aan op mijn eigen persoonlijke mening over de huidige gang van zaken.

Blijkbaar is ADO niet een club als Heracles en RKC die met weinig liquide middelen een goed draaide club kan zijn zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit op het veld.

De huidige samenloop van omstandigheden heeft ervoor gezorgd dat dit keer niet de selectie met elkaar overhoop liggen en zelfs niet de supporters richting het bestuur of trainer (want de supporters verdienen een groot compliment dit seizoen) maar de individuele personen binnen de club lijken allemaal hun eigen visie te willen uitvoeren en communicatief is het de laatste tijd belachelijk qua aankopen / verkopen etc.

Ondanks mijn jonge leeftijd van 19 heb ik toch al zeker 7 jaar een seizoenskaart vanaf het seizoen 2005/2006 maar deze gebeurtenissen doet je toch neigen tot opzegging van je SCC.
Wekelijks zie ik bij de beloftes ook weinig progressie wat betreft de zogenaamde aankomende jonge talenten.
Den Haag heeft erg gelukt gehad met de doorbrekende beugelsdijk en de meevallende prestaties van Meijers en Wormgoor, anders had je echt 16e geworden dit seizoen.

Ik wacht nog even de eventuele aankopen voor volgend seizoen af, aangezien ik niet kan voorstellen wie er in godsnaam verkocht moet worden en wachten op duidelijkheid vanuit ADO naar de supporters toe wat er gaat gebeuren komend seizoen, anders is dat opzeg formulier van de SCC in April snel ingevuld.

Het huidige beleid is net als de huidige tactiek van Maurice Steijn en het spel van onze spelers.

Voorzicht - Risicoloos - Afwachtend - Verdedigend!

Ik zeg ga voor:

Investeren - Gedurfd - Aanvallend - Presteren - Resultaat!
0
Zondag 3 februari 2013 om 11:51 uur

pajam

Kees schreef:

En ik verwacht dat Bodde op de korte termijn aansluit.

Ach, kritiek leveren is zo makkelijk. Steijn heeft een totaal nieuw elftal sinds Van der Brom en staat nog steeds keurig op de achtste plaats. Van de 21 speelrondes hebben we geloof ik maar één keer in het rechterrijtje gestaan. Ik kan werkelijk niet begrijpen, nu we eindelijk weer eens een clubman als trainer hebben, dat die jonegn zoveel kritiek ontvangt.

En geloof me: de taktiek onder Van der Brom was tig keer behoudender, Rado altijd met de punt naar achteren voetballend, en gokken op de snelheid van Verhoek en Vicento/Kubik.
Oef, ik heb de afgelopen periode echt keihard op mijn tanden moeten bijten!

Ik zal als uitzondering toch nog een keer posten, anders word ik gek van een aantal vragen die ik heb.

Hoe kan het toch zijn dat we onder Maurice Steijn in 27 thuiswedstrijden pas 7 keer (!!!!!) hebben weten te winnen, 11 keer gelijkgespeeld , doelsaldo 43-36 (-7)?
We winnen maar 25% van onze thuiswedstrijden en spelen er 40% gelijk.

Zal ik het alvast invullen? Speelstijl van meneer Steijn is gebasseer op NIET VERLIEZEN.

Als Atteveld, Adelaar, Wetzel e.d. dit deden, werden ze met pek en veren de stad uitgejaagd. Als Steijn zo speelt moeten we de club supporten, zijn we azijnzeikers, want kijk eens wat een jonge team.

Vorig seizoen was het al kut met peren en toen werd door Steijn en zijn fanclub al voorgedragen dat deze prins in het trainersgilde toch zoveel spelers moet inpassen. ach, ach, ach.
Gelukkig hebben clubs als Heracles, RKC, NEC, FC Utrecht, AZ etc hier totaal geen last van.

Maar dit seizoen heeft Prins Steijn toch echt zijn eigen spelers mogen halen, waren de versterkingen voor Haagse doen enorm vroeg al bekend en kon hij naar lieve lust inpassen, automatismen smeden, talenten laten groeien, de ervaren rotten laten excelleren.
Ik stel nu natuurlijk hoge eisen, want dit soort praktijken kunnen alleen goede trainers voor elkaar krijgen. Een v/d Brom, Bosz, Verbeek, maar onze Prins niet.

We zijn 21 wedstrijden onderweg, laten we eens terugkijken hoe vaak, tegen wie en hoe we gewonnen hebben;

gewonnen; 5x
Wie: VVV uit, SC Heerenveen uit, Willem II thuis , NAC uit en NEC thuis.

-De eerste 4 overwinningen waren allen zonder enige vorm van uitzondering op het moment dat de tegenstanders extreem slechte periode doormaakten in de eredivisie.

-4 van de 5 teams spelen nog altijd onderin de eredivisie, al is NAC extreem goed aan het tweede seizoenshelft begonnen en kunnen wij ze aankomende week over ons heen zien springen.

-Durf je deze wedstrijden terug te kijken? Dan zal je minimaal tot de conclusie komen dat we tegen met name NAC, SC Heerenveen en NEC net op de goede momenten geholpen zijn door dwalingen van scheidsrechters of knullige fouten van de tegenstander.
Voordat over dit punt op me geschoten wordt, ik duid hiermee op het feit dat wij dit seizoen nog niet 1x overtuigend een wedstrijd gewonnen hebben!

Prins Steijn heeft vorig seizoen allerlei aankopen waar hij voor het vertrek van v/d Brom aangaf overal SAMEN OVER TE BESLISSEN, in de schoenen van v/d Brom kunnen stoppen.
Maar de volgende spelers heeft Steijn toch echt zelf aangetrokken;
Horvath, Tano, Boussaboun, J.Verhoek, Poepon, Kolk, de Korte, Jansen, Holla, Meijers en Wormgoor.
Totale kostenplaatje ca.: 1,5 miljoen
mislukkingen: Horvath, Tano, Boussaboun, Kolk, Tano, de Korte en Poepon.
Geslaagd: Meijers, Wormgoor en Holla

Welke spelers zijn beter geworden onder Steijn?
Deze vraag kan ik niet beantwoorden, naar mijn idee is er geen enkele speler in de selectie die aantoonbaar beter is gaan renderen onder de Haagse CoachKoning Steijn.

Vergelijk dat eens met zijn voorganger, waar spelers als Kubic, Bulykin, Vicento, Immers, Verhoek, Ammi, Coutinho, Rado, Kum, Toornstra etc. etc. etc. ALLEN zijn opgestaan.

Ik vindt het meer dan schandalig dat de fanclub van Prins Steijn iedere keer weer schermt met de stand op de ranglijst, terwijl je bij een functionerings ronde tot het volgende komt;

- Slecht voetbal
- Geen enkele talent gebracht (Nee hij heeft van Duinen niet gebracht)
- Geen enkele speler beter geworden
- ca. 1 miljoen aan transfergelden verbrand uitgegeven
- niet verder gekomen dan 25% van de thuiswedstrijden winnen af te sluiten in 1,5 seizoen(!!)
- Op Feyenoord uit (11/12) en Ajax thuis (12/13) geen enkele overtuigende wedstrijd gespeeld
- Stadion loopt leger en leger (onder zijn voorganger de andere kant op, meerdere malen uitverkocht en we stonden voor de ranglijst fetisjten op ongeveer dezelfde positie, dus hoezo loopt het nu niet vol??)

Ik ben een azijnzeiker volgens de supporters hier, ik heb helaas ook geen roze bril die zij iedere week 90 minuten opzetten.
We spelen slecht voetbal en we zakken langzaamaan richting onderkant van de ranglijst waar de Steijn Fanclub graag naar kijkt.

rond de lente staan we hoogstwaarschijnlijk 13-15e en dan heeft Prins Steijn en zijn aanhangers al de smoesjes klaar;
spelers inpassen, de messi van Den Haag kwijtgeraakt, Poepon die zo veel goede voorzetten kreeg in een aanvallend ingestelde elftal die maar niet wilde renderen, geen 2e keeper na uitvallen van Zwinkels, Supusepa is linksback, Omeruo was in Afrika, Leeuwin was geblesseerd, Horvath was geblesseerd, Maya`s kalender kwam niet uit.

Ik hou van ADO Den Haag als mijn club, maar ik word al 1,5 seizoen ziek van een trainer die maar eens bij AGOVV in de 3e klasse moet gaan proberen en wellicht dat hij in 2024/2025 weer een eredivisie club kan proberen.

WEG MET STEIJN.
0
Zondag 3 februari 2013 om 11:40 uur

Mr. FC DEN HAAG

Liever John van Zweden dan dat hele zooitje wat er nu zit en dat zich Bestuur durft te noemen....

Dit team is puur brandhout niets meer en niets minder met het lichtpunt Maurice Steijn voorop.... ANTI-voetbal!

Met dank aan het huidige ADO Bestuur (lees chaotische bende) die zo`n goedkope amateur trainer als hoofdcoach aanstelde!
0
Zondag 3 februari 2013 om 08:40 uur

Advertentie

Mr. FC DEN HAAG

Dit team is puur brandhout niets meer en niet minder met het lichtpunt Maurice Steijn voorop.... ANTI-voetbal!

Met dank aan het huidige ADO Bestuur (lees chaotische bende) die zo`n goedkope amateur trainer als hoofdcoach aanstelde!
0
Zondag 3 februari 2013 om 08:34 uur

ADODENHAAG

Appie Happie schreef:

Eens. Heb geen moeite met wegsturen trainer, maar ik zou echt niet weten wie het dan moet doen. Ja genoeg namen te noemen, maar bijv Jol of Advocaat komen toch nooit!
Klopt, we hebben niet eens geld voor een nieuwe trainer joh.. eerst ff alles op orde krijgen, in ieder geval financieel.. als je in de zomer idd al die miljoenen van de Fox kan incasseren is er ruimte om na te denken en eventueel te investeren..
0
Zondag 3 februari 2013 om 00:20 uur

Appie Happie

Kees schreef:

En ik verwacht dat Bodde op de korte termijn aansluit.

Ach, kritiek leveren is zo makkelijk. Steijn heeft een totaal nieuw elftal sinds Van der Brom en staat nog steeds keurig op de achtste plaats. Van de 21 speelrondes hebben we geloof ik maar één keer in het rechterrijtje gestaan. Ik kan werkelijk niet begrijpen, nu we eindelijk weer eens een clubman als trainer hebben, dat die jonegn zoveel kritiek ontvangt.

En geloof me: de taktiek onder Van der Brom was tig keer behoudender, Rado altijd met de punt naar achteren voetballend, en gokken op de snelheid van Verhoek en Vicento/Kubik.
Eens. Heb geen moeite met wegsturen trainer, maar ik zou echt niet weten wie het dan moet doen. Ja genoeg namen te noemen, maar bijv Jol of Advocaat komen toch nooit!
0
Zondag 3 februari 2013 om 00:17 uur

Kees

Bert schreef:

Bodde ipassen? Die staat helemaal niet onder contract.
Ga jij je maar lekker weer met je vriend Dave DH uitlaten wat voor een fantastische trainer Steijn is. Visser zal je ook wel fan van zijn. Te triest voor woorden.
En ik verwacht dat Bodde op de korte termijn aansluit.

Ach, kritiek leveren is zo makkelijk. Steijn heeft een totaal nieuw elftal sinds Van der Brom en staat nog steeds keurig op de achtste plaats. Van de 21 speelrondes hebben we geloof ik maar één keer in het rechterrijtje gestaan. Ik kan werkelijk niet begrijpen, nu we eindelijk weer eens een clubman als trainer hebben, dat die jonegn zoveel kritiek ontvangt.

En geloof me: de taktiek onder Van der Brom was tig keer behoudender, Rado altijd met de punt naar achteren voetballend, en gokken op de snelheid van Verhoek en Vicento/Kubik.
0
Zondag 3 februari 2013 om 00:11 uur

Nu online

wijstaanboven, Alle ballen op Jort, ADO079, ADO73, wiegah070, ypenburg070, Bhattoe 74, TheMariner, Haago, Kees en 250 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 Telstar 7 - 11
6 Graafschap 6 - 10
7 Jong AZ 6 - 10
8 FC Volendam 7 - 10
9 Vitesse 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Eindhoven 6 - 8
14 FC Emmen 7 - 8
15 TOP Oss 6 - 7
16 ADO Den Haag 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 SC Cambuur 6 - 4
20 Jong Utrecht 6 - 2