Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

Bert

kako schreef:

Cynisch bedoeld of niet? We doen er allemaal aan mee als het ons uitkomt. Wie heeft niet staan juichen toen Koeman met een Duits shirt zijn kont stond af te vegen, werd hij daar voor berispt of geschorst, nee toch, hij kreeg er bijna een lintje voor.

Kijk ik persoonlijk heb er weinig problemen mee. Als ik erbij was geweest en genoeg bier ophad had ik waarschijnlijk nog mee gezongen ook. Vooral omdat je weet dat het niet serieus bedoeld is.

Dat weten jij en ik de hele shoutbox.

 

Maar de kandidaat sponsoren maken wel de benen.

 

Als voetballer heb je wel een voorbeeldfunctie.  En als er dan ook nog kamervragen gesteld gaan worden...... 

 

Theo Jansen heeft ook al voor incidenten gezorgd maar die heeft het geluk dat die bij een nette club speelt.

 

Waarom kan een wedstrijd tegen 020 niet eens een keer zonder incidenten aflopen. We richten onszelf te gronde. En 020 die lachen in hun vuistje want ondanks het puntverlies is het weer mis in Den Haag. En dat is nou precies wat ze wilden. 

0
Maandag 21 maart 2011 om 19:14 uur

kako

Haegsche Nees schreef:

Wat een zielig gedoe allemaal. Maar laten we nu we toch zo lekker bezig zijn de boel maar eens helemaal op scherp gaan zetten. In Amsterdamn bij AJAX noemen ze zich al jaren de jiooten compleet met vlaggen met Davidsster. Dit wordt door notabene het bestuur van de K.N.V.B. al jaren toestaan !! Dat dit wordt toegestaan door de K.N.V.B. is een echte schande voor het Nederlandse Volk. En de K.N.V.B. moet dan ook zeker als vertegenwoordiger van het Nederlandse volk excuses gaan aanbieden bij het Joodse Volk voor deze gotspe. Als er dan gebeurt wat je als K.N.V.B. volkomen bewust in de hand werkt namelijk dat er "wij gaan op jiootenjacht" wordt gezongen dan is ineens het land te klein. Wat zou er gebeuren als wij, supporters van ADO, ons vanaf nu de NAZI's noemen en bij Utrecht uit vlaggen met NAZI-hakenkruis vlaggen met de bedoeling een verbod op de geuzen naam uit Amsterdam. Misschien worden ze dan bij de K.N.V.B. eens wakker en gaan ze die Jooitse vlaggen en namen in Amsterdamn ook verbieden. DAAR ligt namelijk het probleem en NIET in Den Haag. 

Weet iemand eigenlijk het amtwoord op de vraag in dit stukje. Waarom mogen daar die vlaggen hangen en waarom noemen zij zichzelf altijd zo? Belangrijker nog waarom wordt dit toegestaan?

0
Maandag 21 maart 2011 om 18:44 uur

marcellino

Aad schreef:

Je schrijft wel meer dingen waarvan ik denk "Heeft die kerel een blinddoek voor?" maar nu heb je volgens mij ook nog een zak over je hoofd.

 

Supporters van een voetbalclub worden niet beoordeeld door degenen die zich normaal gedragen maar door degenen die idioot en onverantwoordelijk zijn.

Ik heb nooit ene streek in het nadeel van mijn club uitgevoerd maar ben wel jaren in hetzelfde verdomhoekje geplaatst waarin ik door een stelletje, zich ADO-supporter noemende, mongolen terecht kwam.

jij bent zeker ook de supporter die de laatste maanden roept dat we ons voorbeeldig gedragen en dat dat de renen is dat het al 6 wedstrijden is uitverkocht.

 

nou wordt wakker in het supporters home en ook daar buiten in uitwedstrijden gebeuren nog steeds veel dingen die het licht niet kunnen verdragen.

Ook in het forepark gebeuren er dingen die beter niet gemeld kunnen worden.

op de tribune zijn nog steeds kreten naar donkere spelers en naar de tegenpartij.

 

maar volgens jou gebeurd dat alleen bij den haag.

het is gewoon heel lang binnenskamers geweest en nu is het jammer genoeg een ker naar buiten gebracht door middel van een filmpje.

 

 

ik heb jou een hele lange tijd niet gehoord over de supporters en waarom omdat het word overschaduwd door de succesen.

 

het is dan een klein beetje hypocriet om nou net te doen of dit wel heel erg koud op je dak komt terwijl we toch weten dat je het nooit helemaal kan uitwissen sterker nog het is nooit weg geweest.

 

als iets goed gaat heb je vrienden en kan  je eerder iets accepteren wat een ander fout doet is er homeles dan is alles verkeerd.

 

nogmaals laten we ons niet zo erg aanstellen.

 

immers word door de club voor drie wedstrijden geschorst waarvan twee voorwaardelijk en weer door gaan waar we waren geeindigd winnen.

 

want dat is het belangrijkste van voetbal in het veld en buiten het veld

0
Maandag 21 maart 2011 om 14:06 uur

ado-kenner

waarom heeft verhoek openlijk gesolicciteerd naar ajax?

0
Maandag 21 maart 2011 om 08:38 uur

rien1

Ferdy schreef:

Nou, ik heb t weer een kwartier geprobeerd om naar studio neus te kijken maar t was weer zum kotzen!

Als ik ADO was zou ik ze aansprakelijk stellen voor misbruik van t logo...

Er wordt welgeteld 40 seconden verdeeld in 3 blokken over ADO gesproken en de rest gaat over 020 onder de noemer ADO-020.

 

 

 

 

Waarom verbaasd dit mij niet. Altijd hetzelfde liedje en ik begin echt een pesthekel aan dat programma met die zakkenvullende kliek te krijgen.

 

Ik zette dit ''programma'' iets van 5 minuten voor het einde even aan en Pollo had het bij het goeie eind. Op deze mooie dag waarop ADO voor de 2e keer in 1 seizoen won van de zogenaamde ''godenzonen'', lees ik dit nu weer bij jou.

 

En aan het eind terwijl dit tv-vod al afgelopen was, zag ik nog net dat Cheque v.G afsloot met; '' en nu dan nog even beelden van het Haagse feestje en terecht''. Bah, inderdaad zum kotzen! 

0
Zondag 20 maart 2011 om 23:48 uur

Ooievaar

rien1 schreef:

Ik wist niet dat Joden ook zondag kaarsjes aanstoken in de kerk en dat hun kinderen communie deden? Maar verder veel plezier ermee, fijne vent.

Kom gastuh niet zo kinderachtig. De tegenstander is Ajax en k hoop dat ze flink op die arrogante bek van ze gaan. 

 

Ook hoop ik dat we een keer tot een goede clash kunnen komen met hun supporters/weglopers opdat we dat akketietje met dat clubhuis ook gelijk even kunner rechtzetten. Meld me met alle plezier aan. Liefst op het Rembrandplein of het Leidse. Laten we ze weer eens lopen in eigen stad.

 

Maar laten we onze joodse medemens hier buiten laten. Die kunnen er ook niets aan doen dat die club hun vlag en volk door de poep haalt, met een schandalig laf bestuur die hier geen afstand van durft te nemen. Die zijn bang voor die paar stumperds met hun Lafca vestjes. Kwam er loverigens laatst een paar tegen op station  Zwolle, is was alleen zij niet. Éen kaar raden wie er wegliepen toen ik vroeg waarom die L niet op hun vest stond toen ze mijn FC Den Haag speldjes op mijn jas zagen(...)

 

0
Zaterdag 19 maart 2011 om 10:28 uur

Ooievaar

Kees schreef:

Pffffffff, jeetje ouwe rukker (;)) je stijgt met stip in mijn achting. De shouts op de site worden steeds realistischer.

 

Ook ik droom (de) van Europees voetbal maar laten we vooral genieten van het moment zoals zo velen reeds gezegd en geschreven hebben.

 

Ik vind het nu al prachtig/allemachtig dat we in de media niet geheel kansloos voor zondag a.s. worden neergezet. Het begin is er. 

Europees voetbal dat komt er echt wel. waarom niet? Maar niet nu. Daar is de club nog niet rijp voor. Ook al verloopt dit seizoen zeer verrrassend goed. Als we 7e zouden eindigen zou ik dat een geweldige prestatie vinden. Ongekend. Ook even naar de begroting kijken hè?

 

 Maar laten we eerst maar eens een paar van dit soort seizoenen gaan draaien, dan kan je er naar toe groeien. In alle opzichten rustig opbouwen dus. Europees voetbal spelen kost ook handenvol punten. Moet toch ook niet de bedoeling zijn.

 

Begroting zal toch echt omhoog moeten, dat komt wel goed, maar ook dat heeft even tijd nodig.

 

Heb er alle vertrouwen in dat we net als Groningen kunnen doorgroeien tot een gezonde subtopper, maar ook zij hebben dat niet één, twee drie bewerkstelligt.

 

Mocht Verhoek weg gaan - wat ik echt niet hoop - dan kan je een half nieuw elftal kopen, deze trainer heeft daar een uitstekende neus voor. Die Höcher is een uitstekende aankoop. Jonge en of redelijke onbekende voetballers aantrekken en die beter maken dan ga je daar in alle opzichten veel plezier aan beleven. De kant van Vitesse opgaan eindigt  hoe dan ook in tranen met tuiten.

 

Europees voetbal is niet wat mij befreft: nu of nooit. Maar er gestaag naar toewerken de komende jaren.

Blijven luisteren naar mensen met kennis van zaken, komt het best wel goed.

 

Overigens verdient Ammi wat mij betreft wel wat meer respect. Die jongen hoeft voor mij echt niet weg. Hele nuttige kracht. Weet ook Wesley over mee te praten(...)

 

 

 

0
Donderdag 17 maart 2011 om 19:14 uur

Advertentie

marcellino

Kees schreef:

Ook dit vind ik tezamen met die van Marcellino een goeie reactie.

 

Over de gehele linie lees je dat in het betaalde voetbal, en ook in het buitenland/uitzonderingen daargelaten, de kosten gedrukt moeten worden.

 

Het is toch ook absurd dat in de huidige tijd het gemiddelde salaris in de eredivisie rond de 350.000 ligt met uitschieters naar boven en beneden.

 

Bij ADO zijn er spelers die relatief weinig verdienen en zelfs een verbeterde contractaanbieding hebben gekregen. Prima, dat mes snijdt aan twee kanten (lees Verhoek, Toornstra etc.).

 

Echter bij modale voetballers a la Pascal(die er begrip voor had), Ammi etc. is het niet meer dan terecht dat de contracten tegen een lagere vergoeding worden voortgezet.

 

ADO is hiermee op de juiste weg en bijna alle andere clubs volgen dit. Nu nog het besef bij de spelers en hun makelaars.

Aan alles zie je dat ze geld willen genereren.

nadenken om het tweede elftal op te doeken heeft ook met de huidige stand van zaken te maken.

 

zo blijft er meer geld over voor het eerste elftal.

Alleen maak je de vundering wil heel erg zwak.

 

Den haag is bezig om dit elftal bij elkaar te houden maar zal aan het eind van de rit moeten concluderen dat het al zeg je het tweede op en zal je misschien ook het vrouwen voetbal vaarwel zeggen dit niet genoeg is.

 

er moeten echt externe geldschieters opstaan.

en dan heb ik het niet over sponsors die dalijk hun naam gaan geven aan het shirt.

 

elk succes is meegenomen en moeten we ook van genieten.

Maar waarom denk je dat veel sponsors,supporters en voetballers ondanks dit werled seizoen toch niet definitief erin stappen.

 

een zwaluw maakt nog geen zomer.

 

als we volgend jaar dit kunnen volhouden met de zelfde spelersgroep

xou je zien dat de sponsors in rijen staan en de seizoen kaarten niet aan te slepen zijn.

 

nu zit iedereen toch in dubbio,en denken de meeste dat den haag een eendagsvlieg is en volgend jaar weer staan waar ze al dertig jaar hebben gestaan en dat moeten we voorkomen

0
Donderdag 17 maart 2011 om 12:56 uur

Thijs

marcellino schreef:

De eerste scheurtjes zijn vorige week ontstaan.

 

Iedereen heeft verbaast de wedstrijd tegen de graafschap gevolgd.

De eenheid die er het hele seizoen is was totaal weg.

 

met verbazing vroeg ik mij af wat er gebeurd was dat er een onherkenbaar elftal op de mat stond die juist op hun eigen kwaliteit strijden en werken tot het eind werden afdgetroefd door de graafschap.

 

Nu een week later blijkt dat er gerommel is tussen spelers en beleidsbepalers.

 

Wat al vaak op deze site is gezegd dit succes mpoeten we koesteren en kan ons niet meer worden afgenomen maar komt veel te snel.

 

spelers zijn of niet te houden of willen meer gaan verdienen ,of wat nu blijkt de zekerheid dat spel bepalende spelers blijven(verhoek,bulykin,rado,buijs,kubik en de reijck )

 

Den haag zit gewoon op hun plafond wat lonen betreft en mag ook niet meer uit geven dan het gemiddelde(afspraak met gemeente)of het moeten externe sponsors zijn.

 

Tot nu toe ondanks het heel goed gaat met den haag,loopt het niet echt storm met grote sponsors en is er nog niemand opgestaan om den haag dat ohh zo belangrijke duwtje te geven in de goede weg.

 

Wat nu een sensatie van voormaad is kan volgend jaar wel eens uitlopen op een deseptie.

Met het aankopen hocher hebben ze een goede slag geslagen al hoop ik dat hij voor de breedte is gehaald en niet voor de bassis want dat zou beteken daat we toch afschreid gaan nemen van een of twee vleugel spitsen.

 

Bulykin is gewoon weg niet te houden voor den haag(mits er een sponsor opstaat)Hiervoor is jordy brouwer aangetrokken.

 

Tuurlijk hor je hier ook maakt niets uit we hebben een bassis.

Maar verlies je deze bassis misschien dalijk niet.

 

terug vallen naar plek 12 t/m 18 is top maar teleurstellend na waarschijnlijk een jaar waar we tussen plaats 4 en 8 zijn geeindigd.

 

Den Haag moet volgend jaar door pakken en dit elftal zo veel mogelijk intact houden(misschien nog twee goede verdedigers)hier voor zal veel uit de kast moeten komen en externe geldschieters moeten opstaan.

 

anders denk ik toch dat dit jaar een zeer mooi moment is waar we misschien dan weer 4 tot 5 jaar op moeten wachten.

 

en eerlijk gezegd smaakt dit succes naar meer en heb ik geen zin mdeer om te wachten dat hebben we 30 jaar gedaan.

Nou nou Marcellino,

Je kunt natuurlijk op je vingers natellen dat of kubik of verhoek of zelfs beide vertrekken.

Een Höcher is dan gewoon een degelijke vervanger die ook nog eens tweebenig is én op het middenveld uit de oeten kan.

Dus waarom voor de breedte? Leeuwin staat toch ook elke week in de basis?

 

Als verhoek vertrekt en toornstra wellicht ook zal dat het nodige geld genereren om andere spelers te halen of te houden.

We kunnen wel dat calimero syndroom in leven houden maar realiteit is gewoon dat Den Haag (nog?) te klein is om grote talenten te houden.

Voor een modale back als Ammi is het leuk om te gillen dat hij meer wil verdienen maar er zijn echt andere opties die wel tevreden zijn voor een salaris dat past.

Blijk van waardering zit hem niet alleen in een financiële beloning! Het feit dat ze zijn optie van één jaar willen omzetten naar een contract van twee jaar is voor meneer geen waardering omdat hij salaris moet inleveren.

Een snelle rekensom leert toch dat twee jaarsalarissen van 175.000 meer opleveren dan één aarslaris van 200.000.

 

Volgend jaar voor plek 9 t/m 12 is een prima uitgangspunt en zal de stabiele en definitieve groei van Den Haag goed doen

Eventuele teleurstelling van een groep aanhangers die volgend jaar voor plek 1 t/m 5 willen strijden moet hierin genegeerd worden aangezien die een onrealistisch doel is.

 

Zoals al zo vaak geroepen hier:

Geniet van het moment maar verlies de realiteit niet uit het oog, de mars naar het stadhuis staat nog bij iedereen op zijn netvlies.

 

Het scenario NAC moeten we niet willen!

0
Donderdag 17 maart 2011 om 12:48 uur

jajoh

<FCDH> schreef:

Weet jij wanneer het economisch beter gaat dan? dat kan nog wel 20 jaar duren dus te vroeg succes is altijd goed

precies, succes kan ijn inziens nooit te vroeg komen! Wanneer moet het dan gebeuren? Als we in het nieuws horen dat de crisis voorbij is?? Alsof iemand maar ook enig invloed heeft op wanneer iets op een succes uitdraait.

 

Ammi loopt al geruime tijd te mekkeren. Nu had hij opeens geen heimwee, maar destijds vond ie het wel nodig om het breeduit in de pers te verkondigen. Nu vind hij het ook weer nodig om de pers als uitlaatklep te gebruiken. Teleurstelling is menselijk maar Ammi zal niet de enigste binnen de groep zijn die een verlaagde aanbieding hebben gehad. Als er ook is uitgelegd door de leiding waarom dat gebeurd, en ik neem aan dat dat gebeurd is, dan kan je wel blijven janken maar wat er niet is is er niet he!

 

Ammi is in dit geval gewoon bang dat hij nergens meer aan de bak komt of dat hij bij een kleinere club sowieso zou moeten inleveren, dus ziet hij dit als een soort van laatste poging om de leiding van Den Haag onder druk te zetten. Alleen denk ik dat niemand echt onder de indruk is.

0
Donderdag 17 maart 2011 om 12:37 uur

Nu online

Marko1969, pajam, Alle ballen op Jort en 328 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4