Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

Ooievaar

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Ben vanavond naar Jong ADO geweest, zover je van jong ADO kan spreken, want de halve eerste elftal selectie stond in het veld.

 

Ben positief verrast door Santy Hulst. Die jongen heeft diepte en snelheid in zijn spel.

Ja in die korte tijd dat hij mee deed viel hij mij ook op. Wellicht hebben we al een aardige spits in huis. Overigens is het 2e uitstekend bezig. Waren drie maal gepromoveerd en vlogen er net zo hard weer uit.

 

Dat ze het zo goed doen in de beker is mooi meegenomen, maar dat ze zich na een moeilijke start nu wèl gaan handhaven is een compliment waard, en een uitstekende zaak. Dat maakt de afstand naar het 1e natuurlijk een stuk kleiner. En daar gaat het natuurlijk om, spelers zelf opleiden en laten doorstromen. Nu spelen die knapen tegen de grote jongens, en onder druk. Goed bezig dus

0
Maandag 25 januari 2010 om 21:31 uur

Leiden

tim_b schreef:

 

idd hahaha, volgens mij hadden we heeft meest aan milic als sparta een dood spelmoment had, want in de verdediging kopte hij die ballen wel goed weg!!1;)

Klopt!  Milic centraal achterin en Horvath dan maar in de spits?? :)

0
Maandag 25 januari 2010 om 11:32 uur

Reswek

JB schreef:

Kan Ammi die schorsing van Bosschaart niet overnemen?

Tenslotte was het 100% zijn schuld dat Bosschaart die overtreding moest maken.

Bovendien, heeft iemand hem voor de wedstrijd wel verteld dat het de bedoeling was dat die spelers met die rood/witte shirts eigenlijk niet in de buurt van de goal van Zwinkels mogen komen?

Bij mij in de straat staat een huis te koop, daar was het gisteren open huizen dag. Misschien moet ik dat bord maar scoren voor Ammi, kan die dat ergens rond de punt van onze 16 meter planten.

 

Snap het gezeur over Verhoek niet. Zijn er hier een aantal shouters die in de jeugd alle kanten het veld zijn afgespeeld door hem en dat nog steeds niet hebben kunnen verwerken?

Op 2 ballen van Luijckx na die Luijckx zelf veroverde was Verhoek bij elke aanval betrokken.

 

Ben ook minder negatief dan de meesten hier over Milic. Voor de goal inderdaad te weinig gebracht, maar ook vandaag moest hij zich veel laten zakken, wordt aangespeeld, kaatst op Toornstra of Luijckx die de bal direct diep spelen op Verhoek of Soltani. Van Verhoek komt er dan een voorzet, waar Milic natuurlijk nog niet scherp in de 16 kan staan. En Soltani geeft inderdaad 1 rollertje in de korte hoek en raakte verder elke bal kwijt aan een tegenstander. Eigenlijk hoort zo'n kaats van een nummer 10 te komen zodat de centrumspits scherp kan staan.

En de tweede helft kopt Milic bij de tweede paal tegen Adeleye aan, een paar centimeter naar rechts en hij is hier de held van de dag.

Een combinatie Milic - Oper en Knopper en Verhoek hangend vanaf rechts- en linkshalf in een soort 4-4-2.

 

Even voordat de commentaren losbarsten: ik heb de wedstrijd op Langs de lijn gevolgd en de samenvatting bij Studio Sport gezien.

Daar is deze emning dus ook op gebaseerd.

in de jeugd door verhoek voorbij gespeeld? waar heb jij t nou over, iedereen kan toch zien dat hij tekort komt voor de eredivisie, leuke spontane haagse jongen uit de zogenaamde Elia generatie, nou hij komt in de verste verten niet in de buurt van de kwaliteiten van Elia!

Nee Wesley sorry maar je bent het niet, jarenlang wachten we op je doorbraak maar je rent maar rond als een kip zonder kop , zelfde ook voor Soltani, ook niet eredivisie waardig...... dan Milic, vond t eerst een sensatie, dacht we hebben de nieuwe Koller, nou mooi niet, hij is volgens mij 3 meter hoog maar koppen kan die totaal niet, het enige waar ik hem op kan betrappen in een wedstrijd is de bal proberen te raken met zijn hoofd of in ieder geval ernaar toe gaanmaar koppen? nee lijkt er niet op...... die kopkans die hij krijgt niet eens op doel , een spits met zijn lengte die zo vrij staat voor de keeper kopt deze bal met gemak in de verre hoek maar nee onze "spits" raakt totaal niks... nee gelukkig dat Oper komt heb ik toch meer vertrouwen in.....Ammi erger ik mee ook dood aan, wat denkt hij? Een Dani Alves van Barca proberen te zijn? Hij moet lekker terug naar dat boerenland daar beneden want daar heb je niks meer aan, loopt daar een beetje te kloten achterin met ze zeur hoofd nee sorry ook jij hebt t niet(meer)

 

Voor de rest was t redelijk al begrijp ik wederom niet dat als je vd bergh hebt dan een pikkie van Alphense Boys(toornstra) er toch in staat.... speelt op zich niet verkeerd maar met de creativiteit en het bijna enige scorende vermogen in de ploeg van VDB hadden we vandaag gevaarlijker kunnen zijn.... buiijs-vdb-luijcks zou een ideaal middenveld zijn.....  bosschaert centraal zo slecht nog niet... die onzekere  Horvath heb je ook weinig aan......

 

waren we vandaag wat scheper hadden we 3 punten kunnen pakken maar gek genoeg heb ik ondanks het matige spelt toch vertrouwen in de rest van het seizoen......

 

knopper goed om te zien , brengt felheid en power in het team, VDB moet erin, Oper geen Milic, Ammi nog proberen te ruilen met Saeijs, Zwinkels laten oefenen op uitschieten(geen 1 bal over de middelijn) en derijck trainen op passen op meter ;) dan komt t allemaal goed...........

 

 

0
Maandag 25 januari 2010 om 02:03 uur

Haagse Roel

Haagsebluf schreef:

Oper volgende week in de spits.

Lorenzo Pique op rechts.

 

En met 4 middenvelders!

 

En dan de 3 punten thuis houden

Pique  dus voor Ammi.......slechter dan Ammi kan ie het niet doen. Maak mij meer zorgen voor linksachter ............Moet Hese die Beerens bij gaan houden ??? Oper idd in de spits.!!!!!

0
Zondag 24 januari 2010 om 23:11 uur

Haagsebluf

Oper volgende week in de spits.

Lorenzo Pique op rechts.

 

En met 4 middenvelders!

 

En dan de 3 punten thuis houden

0
Zondag 24 januari 2010 om 22:53 uur

supporter-noord

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Milic heeft wat mij betreft zijn laatste kans gehad als basisspeler. Die jongen moet je lekker brengen in de laatste 15 minuten als je achter staat en alleen maar met lange ballen gaat spelen. Oper, verras me !!

Wat een armoe vanmiddag, Sparta waren denk ik de lammen en wij de blinden. Die Milic is allang door de mand gevallen, 1 kopbal op doel en een stuk of 4 doorkopballen waarvan er 3 in niemandsland verdwenen. En nog niet eens een schot, wat een spits, zeg. Je hebt niks aan die voorhoede, al wedstrijden lang niet. Volgende week Oper voorin.

                Zwinkels

Ammi - Derijck - Horvath - Pique

           Luijcks - Buijs

Knopper, vd Bergh , Immers 

               Oper

0
Zondag 24 januari 2010 om 19:48 uur

Advertentie

Jurriƫn

-----------Zwinkels--------------

L.Pique-Derijck-Horvath-Hese

----------Buijs-----Luijckx-------

--------------Toornstra-----------

Knopper-----Oper--------Vicento/Hulst

 

Hopelijk zo spelen tegen Huhuveen.

Waarom?

Ammi moet zich maar eens gaan afvragen of hij wel 100% sportman.

Luijckx moet je op het middeveld hebben.

Toornstra heeft veel inzicht en hoop ook gewoon dat Oper volgende week fit is... Anders Knopper in de spits want Milic laat het ook elke week afweten.

Verhoek en Soltani laten het ook niet zien......

 

 

 

 

0
Zondag 24 januari 2010 om 17:01 uur

Kees

hjfff schreef:

Knopper, vd Bergh en Immers op de bank haha.

Knopper heeft al een x 90 min gespeeld tegen Wuppertal en tegen Stade Tunis 75 min.

 

Toornstra op 10...

 

Ik zeg 3-0.

Dit is typisch zo'n trainer die wil scoren omdat hij de jeugd een kans geeft. Vicento tegen Heracles was al een lachertje in de spits en dit helemaal.

 

Toornstra komt net uit de eerste klasse en die stel je in zo'n belangrijke sleutelwedstrijd op. Verlies je dan ben je Sparta ook voorlopig kwijt. Wat een oetlul.

0
Zondag 24 januari 2010 om 14:08 uur

Wallace

Johannes schreef:

Neem me niet kwalijk hoor, maar Bosschaart centraal achterin is vragen om problemen. Te traag, moet er allemaal erg lang over nadenken en zorgt voor gevaarlijk balverlies. E.e.a. was goed te zien in die oefenwedstrijd tegen Tunis ook trouwens. Atteveld waarom toch???

Daarom gaat Derijck ook als stopper spelen en Bosschaart als laatste man, daar hoef je geen enorme snelheid voor te hebben. Ik ben zelf een spits en als je mij op het middenveld zet heb ik ook een gewenningsperiode nodig om op die positie te kunnen spelen. Bovendien lijkt Atteveld dit ook te vinden als ik Westland zijn shout zo lees.

0
Zaterdag 23 januari 2010 om 11:27 uur

Wallace

ADO-Westland schreef:

Hallo,

Ben vanmiddag naar de training geweest en heb Oper niet zien trainen en gister ook al niet.

Wel viel me op dat Pascal Boschaart samen met de Rijck het centrale verdedegings duo is op de training.

Horvarth trainde appart van de selectie samen met Boy Waterman.

Ik denk na het zien van de training dat de opstelling zal zijn.

                               Ditewig

Ammi           De Rijck     Boschaart         Kum

 

                Buijs                    Luykx

 

Verhoek                V/D Bergh           Soltani

 

                                Milic

Op de training speelde Toornstra op de plek van Ricky en Richard Knopper is nog niet zover dat hij al in de basis kan starten volgens mij.

Op zich geen gek idee idd. Derijck is een bijterje die elke spits tergt. Bosschaart kan redelijk opbouwen en heeft rust in zijn spel. Wel oppassen met paasjes vanaf de achterste lijn Pascal. Echter hierdoor kan Kum op links en wordt het middenveld versterkt doormiddels van Luijkx. Voorin staat het goed, bij gebrek aan Oper

0
Vrijdag 22 januari 2010 om 21:27 uur

Nu online

Lellow, wiegah070 en 353 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4