Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

<FCDH>

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Coutinho langer bij ADO Van onze Telesportredactie


DEN HAAG - ADO Den Haag heeft Gino Coutinho (28) beloond voor zijn goede spel dit seizoen. De verrassende nummer vier van de eredivisie lichtte de optie in de verbintenis van de keeper, die eigenlijk een bepaald aantal wedstrijden moest spelen om voor contractverlenging in aanmerking te komen.


ADO-doelman Gino Coutinho „Maar de club ondernam al actie”, aldus Coutinho, die nu tot de zomer van 2012 vastligt. „Hier spreekt waardering uit. Vooral omdat ADO na dit seizoen met een heel nieuw voorstel wil komen.”

 

bron: Teleneus

Mooi ik vind hem stukken beter als ie zwinkels ik snap niet waarom ze zwinkels niet verhuren????

0
Dinsdag 8 maart 2011 om 09:05 uur

Ruudje16

Kees schreef:

Ben benieuwd wat er volgend seizoen met keepers gaat gebeuren. Pellatz 1, Coutinho 2 en Boks 3. Zwinkels naar Sparta?

We hebben nu een winnend TEAM.

Waarom nu al erover hebben wie er volgend jaar uit moet ?

(geen eerste keus meer is)

 

Is niet goed voor de spirit Kees.

Oftewel het "goede gevoel".................

0
Maandag 7 maart 2011 om 00:34 uur

hjfff

Ik kan er niet bij dat de 'sfeer' van gister zo geprezen wordt.

 

Dit was mijn 3e thuiswedstrijd na een sv van 3 jaar en ik heb weer nee-schuddend om me heen staan kijken.

Wat een stelletje sufgerukten op MN. Bijna allemaal staan ze maar wat naar het veld te staren.

Er zingen er 30, de helft kent de liedjes niet eens en was vorig jaar nog voor Feyenoord en 60% is nooit in het Zuiderpark geweest.

 

Liedjes die herhaald blijven worden, worden niet opgepakt en het meerendeel staat je maar wat verbaasd aan te gapen en vragen zich af of je wel helemaal goed ben. Nel Veerkamp stond zelfs op MN.

Waarom geen heksenketel meer, die die ploeg vooruit schreeuwt op moeilijke momenten (min 1 tot 20)?

 

Diegene die alle wedstrijden gaan, vertel mij aub dat deze 'sfeer' vooral door de dagkaarten kwam!!

 

En dan ook nog de wave, god god godverredomme.

Volgende week een groen-gele klomp op me kop en een klapper a la AZ.

Hup Ado, Boeh tegenpartij!

 

 

 

Snik snik...

0
Zondag 6 maart 2011 om 12:13 uur

Patrick

Wie wordt het nieuwe gezicht van onze club?

 

De laatste tijd valt het  me steeds vaker op: de kop van Peter Hofstede vereeuwigd in logo's, waaronder die op deze voetbalsite. Het nodigt me uit om een stukje te schrijven over het hoe en waarom van de populariteit van deze man en te eindigen met een pikante stelling: Is het niet tijd voor een nieuw gezicht en zo ja, wie komt hiervoor in aanmerking.

Peter Hofstede is een Gelderlander die in totaal 15 jaar betaald voetbal heeft gespeeld, verdeeld in 8 jaar eerstedivisie en 7 jaar in de eredivisie. Voor Den Haag heeft hij slechts een half jaar eredivisie gespeeld. Dit was zijn laatste seizoen in het betaalde voetbal. Den haag was vlak ervoor gepromoveerd naar de eredivisie, na elf! jaar Eerstedivisievoetbal. Hofstede scoorde in het kampioensjaar 8 keer en debuteerde het jaar daarvoor bij Ado (10 doelpunten). In totaal heeft hij dus 2,5 jaar bij ons gespeeld. Hofstede was een speler met een sympathiek voorkomen en natuurlijk speelde het mee dat elf jaar frustratie eindigde in een kampioenschap met Hofstede als aanvoerder. Dit was het laatste hoogtepunt voor het 100 jarige bestaan van de voetbalclub.  Dit zijn factoren die van hoge invloed zijn geweest op de keuze van  Hofstede als gezicht van Den Haag.

Echter zijn we nu zeven jaar verder, met één jaar eerstedivisie als grootste smet  op een voor de rest stijgende lijn met pieken en dalen op verschillende vlakken.  We spelen in een nieuw stadion, supportersrellen horen tot het verleden, de toeschouwersaantallen stijgen gestaag, de prestaties worden steeds beter. Ook de kwaliteit van spelers  wordt steeds hoger.  Wordt het niet tijd voor een nieuw gezicht voor onze club. Voorwaarden wat mij betreft: Hij moet minstens drie jaar verbonden zijn aan de club (langer dan Hofstede), hij moet de kwaliteiten van minimaal en subtopper hebben en hij moet een jongen zijn waar de hagenees trots op kan zijn.  In het huidige team komen er verschillende jongens voor in aanmerking. Al hij bij de volgende salarisbesprekingen uitspreekt voor langere termijn voor de club te willen spelen krijgt hij mijn stem.

0
Vrijdag 4 maart 2011 om 10:33 uur

ADO supporter Leidschenveen

Kees schreef:

Kan dit ook via de busmaatschappij zijn opgelegd? De andere opties zijn nl. wel toegangelijk voor niet scc-houders. Ik heb er geen kennis van.

 

Opmerkelijk dat Voetbal International geen melding op haar website doet van Manders. Mogelijk dat er wat wrevel is over de primeur.

Het blijft raar Kees, als er iets gebeurd is, moet je wel de argumenten op de officiële website noemen, je kan niet die nieuwe regels zo maar op je website gooien zonder toelichting.

Snap ook niet waarom er verschil gemaakt wordt tussen een CC'er en een SCC'er. Anyway, het is al weer van de site gehaald.

0
Maandag 28 februari 2011 om 22:45 uur

Advertentie

ADO supporter Leidschenveen

Komt die Manders op fulltime basis eigenlijk ? Dan kan Graydon er toch niet blij mee zijn ? Kan niet inzien waarom ze dat zouden belonen met een shirtsponsorschap.

 

Effe nog wat anders, als ADO play offs komt te spelen, kunnen we dan nog een beroep doen op Rado en Buly als hun contract afloopt ?

0
Maandag 28 februari 2011 om 19:14 uur

<FCDH>

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

‘Mattijs Manders nieuwe directeur’
Mattijs Manders, de commercieel directeur van Graydon, treedt toe tot de directie van ADO Den Haag, dat meldt de Telegraaf.
Lees het nieuwsbericht

Nou snap ik waarom ie laast zei bij ado zijn veel mogelijkheden;)) hij wist al dat ie erheen ging

0
Maandag 28 februari 2011 om 14:43 uur

andy

Midden-Oost schreef:

Onze competitie is ook veel aantrekkelijker, nu komt-ie : ik ga voor Excelsior-AZ er eens lekker voor zitten. Liverpool-WHU wordt toch echt zappen.

Ik kijk liever naar onze eigen competitie. waarom?? omdat onze club daarin zit.. en als dan bijv.excelsior-az speelt kan dat belangrijk zijn voor ons.

 

Vind het zwaar overdreven dat onze competitie niets voorsteld dan doe je toch een hoop clubs tekort. er staan niet voor niets 3 clubs bij de laaste 16 van europa, het mag dan wel geen CL zijn.. maar noem even een twente die het tegen werder en inter toch niet zo slecht hebben gedaan.

 

Ik zie bijv, in engeland ook genoeg domme fouten gemaakt worden

0
Maandag 28 februari 2011 om 12:35 uur

Midden-Oost

ADODENHAAG schreef:

Hun kelderploegen stellen weinig voor. Maar in die landen heb je altidj een aantal topwedstrijden. PSV - 020 en 020 - PSV waren beide van vreselijk niveau, PSV - Twente leek ook nergens op. De eredivisie stelt op dit moment barweinig voor, waarom denk je dat talenten zo vroeg naar het buitenland vertrekken? Omdat het niveau voor de jongens gewoon te laag is..

Huh ? Waarom vertrekken ze ? Ja gewoon om de centen hoor, vraag Jordy maar. Iedereen denkt maar aan 1 ding en das geld. Er zijn er zelfs bij die in Qatar gaan voetballen.

 

Ik vind dat nivo wel meevallen in NL. Je hebt de absolute top in Europa maar daaronder kennen we aardig meefluiten. Als ADO zo door blijft spelen gaan we ook met dit team echt nog leuke dingen zien in Europa.

0
Zondag 27 februari 2011 om 21:35 uur

ADODENHAAG

Kees schreef:

Dat ben ik absoluut NIET met je eens. Het lijkt daar allemaal wat leuker met die grote stadions en veel media-aandacht. In de regel zie je ook enkel de topteams uit die landen op tv maar als je de samenvatting ziet van die kelderploegen ben je ook niet blij hoor.

 

Waarom presteert het Nederlands elftal dan al tien jaar of meer zeer behoorlijk? We zijn vice-wereldkampioen. Die spelers komen toch echt allemaal uit de eredivisie.

 

Kortgeleden stond hier op de shoutbox een prachtig stuk tekst over een manager uit Engeland die het betaalde voetbal uit Nederland heeft geanalyseerd en tot de conclusie kwam dat wij voorloper zijn.

 

Let maar op als de financiële regels door de Uefa/Fifa nog meer aangescherpt gaan worden.

Hun kelderploegen stellen weinig voor. Maar in die landen heb je altidj een aantal topwedstrijden. PSV - 020 en 020 - PSV waren beide van vreselijk niveau, PSV - Twente leek ook nergens op. De eredivisie stelt op dit moment barweinig voor, waarom denk je dat talenten zo vroeg naar het buitenland vertrekken? Omdat het niveau voor de jongens gewoon te laag is..

0
Zondag 27 februari 2011 om 21:19 uur

Nu online

rh_vakm, ADO079, Erik070, Aad, pajam, Alle ballen op Jort, Superjantje en 143 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4