Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

ADOnieuwegein

Roda verhuurt Kádár weer, Donald mag niet naar ADO
31/01/2013 18:31

Het verblijf van Tamás Kádár (22) bij Roda JC Kerkrade blijft waarschijnlijk beperkt tot een half jaar. De Hongaar, afgelopen zomer transfervrij overgekomen van Newcastle United, keert terug naar zijn geboorteland.

De centrale verdediger gaat er spelen voor Diósgyöri VTK. De middenmoter in de hoogste Hongaarse competitie huurt Kádár tot het einde van het seizoen en bereikte met Roda ook een akkoord over een optie tot koop. De viervoudig international had nog een contract tot medio 2014.

Hij maakte dit seizoen elf keer zijn opwachting voor de Limburgers, maar kwam de laatste tijd nauwelijks nog voor in de plannen van trainer Ruud Brood.

Mitchell Donald (foto) lijkt ondanks belangstelling níet te vertrekken uit Kerkrade. ADO Den Haag informeerde naar een huur van de middenvelder - bij zijn club uit de basis verdrongen door nieuwkomer Roly Bonevacia – maar kreeg te horen dat Roda daar niet aan mee wil werken. (Geert-Jan Jakobs)

ze zijn dus nog bezig
0
Donderdag 31 januari 2013 om 18:59 uur

Haagse Kelt

ADOSander23 schreef:

Ik denk dat het andersom is. Den Haag houdt Swansea en JvZ bewust buiten de boot omdat ze bang voor hem zijn. Ze willen echt NIETS van hem aannemen. Geen spelers, geen bod op spelers, geen advies over hospitality etc. etc. Echt NIETS
JvZ heeft het best met ADO voor, maar veel van zijn praatjes kan hij niet waarmaken. Ten eerste omdat ie geen belangen in 2 clubs mag hebben. Ten tweede omdat ie bij Swansea slechts 1 van de 8 aandeelhouders is. Neem nou Toornstra. John en de vorige trainer wilden hem wel naar Swansea halen. Maar Laudrup ziet het niet in Toornstra zitten. Ik neem aan dat Laudrup komend seizoen daar nog de trainer is. Dus dan kan je als ADO zijnde wel gaan zitten wachten op dat megabod v Swansea maar de kans is levensgroot dat dat bod nooit gaat komen.
Verder weet volgens mij niemand wat nou echt de transfersom voor Jens is. Ik neem aan dat als het waar is dat ADO maar 3.5 ton aan de transfer overhoudt iedereen het erover eens is dat dat een belachelijke stompzinnige actie is. Maar je weet het niet hè. Voor hetzelfde geld is de transfersom 1.5 miljoen en houdt ADO er 1 miljoen aan over.
0
Donderdag 31 januari 2013 om 18:00 uur

pablo76

Pleur Steijn eruit, schuif Fraser door en een ass trainer. Scheelt munten.
Koppers huren is een goeie zaak.
0
Donderdag 31 januari 2013 om 15:49 uur

ADOSander23

Peppie schreef:

Ik neem van Zweden niet heel serieus rondom het hele gebeuren met Toornstra.

Hij loopt de hele tijd te bleren dat ze Toornstra willen hebben, en dat ze pas bieden als er een bod binnen kwam. Dat hebben ze overduidelijk niet gedaan.

Denk je nu echt dat Jens zelf niet liever naar Swansea wilde als die de kans had?
Je kan JvZ dat niet kwalijk nemen. Zijn vorige trainer was lyrisch over Toornstra. Maar nu zit Laudrup er en die heeft De Guzman meegenomen. Je moet realistisch zijn en kunnen inzien dat er nu 5 middenvelders bij Swansea lopen die beter zijn dan Toornstra.

Bovendien heeft JvZ niet alles alleen voor het zeggen daar. Scouting vindhem nog steeds top. maar de Manager heeft hem niet nodig. Dan houdt het hele verhaal op.

Wel vraag ik me af of Swansea is ingelicht dat Utrecht een bod had gedaan. Misschien hebben ze de kans wel helemaal niet gehad. Aangezien blijkt dat bij Den Haag in het bestuur helemaal niemand iets van JvZ wilt aannemen. Anders hadden we hier een paar hele behoorlijke spelers meer rondlopen zoals bijv. een Orlandi die gewoon uit de jeugdopleiding van Barcelona komt.
0
Donderdag 31 januari 2013 om 13:59 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Steijn: Transfer niet tegen te houden
De transfer van Jens Toornstra naar FC Utrecht is niet tegen te houden. dat zei trainer Maurice Steijn van ADO Den Haag.
Lees het nieuwsbericht
0
Donderdag 31 januari 2013 om 12:16 uur

yesyes

dondinges schreef:

er is geen zak mogelijk in den haag, want het zijn geen bedrijven uit de regio, en t overgrote deel van de stad den haag leeft als ambtenaar of politicus.

in het succesjaar had je een heleboel kleine factoren die een groots jaar maakten, maar dat is een uitschieter en moet je never nooit als toetsingsniveau aanhouden, want dat kunnen we niet zomaar weer halen. daar heb je de centen de spelers de trainers de bestuurders en de jeugd niet voor. dan heb je het jaar erna 10 nieuwe spelers, waarvan er 8 komen omdat ze met vdb willen werken, maar die stapt leuk op en in het plaatje van steijn pasten ze niet. vergis je niet in de kosten die vdb daarmee bij de club heeft neergelegd.

komende zomer lopen er weer dure contracten af en moet je weer op zoek naar de meijersen onder de spelers met aflopende contracten.

en wat we zijn opgeschoten zonder risico`s? we hebben europees gespeeld, 5 jaar naar de club kunnen kijken en er van kunnen janken en of genieten, hadden ze risico`s genomen zoals voor vdk al gebeurde dan hadden we nu deze discussie niet gehouden dan hadden we elk weekend thuis kunnen blijven omdat er geen fc den haag meer was geweest..
Er is genoeg mogelijk alleen moeten er wel de juiste mensen zitten!!! Ik voorspel alleen weer een hoop ellende dit seizoen en daar heb ik weinig zin in eerlijk gezegd. Het is jammer want kwa aankopen hebben we het zeker niet slecht gedaan de laatste jaren. Alleen jammer dat ik zeg het weer een slechte trainer hebben die er niks uit weet te halen. Je kapitaal staat op het veld en als je beste speler 9 ton moet kosten terwijl je 8ste staat? Ik snap het helemaal.........

Maar goed ik hou erover op want iedereen heeft toch ze eigen mening hierover. Ik hoop het beste maar ik vrees het ergste
0
Donderdag 31 januari 2013 om 12:05 uur

Advertentie

Beest

DaveDH schreef:

Jens ontwikkelt zich niet,l dat is iets heel anders als spelers ontwikkelen zich niet, want ik zie bijvoorbeeld van Duinen anders elke week flinke stappen maken...
laat dat de uitzondering zijn samen met coutinho en en onze beul in de verdediging die ook gewoon zn groei doorzet
dat zijn jongens die hebben zelf genoeg ruggengraat om door te zetten bij de rest moet het van de trainer komen noem mij er maar drie die onder de huidige staf aanzienlijk beter zijn geworden ken er geen bedenken
0
Donderdag 31 januari 2013 om 11:54 uur

Haagse Kelt

Moet de laatste dagen vaak aan de uitspraak van een Amerikaanse president denken: Don`t ask what your country can do for you, but ask what you can do for your country.
Feit is dat ADO geen geld heeft, al jarenlang niet. Dus dan is het makkelijk om te roepen om een betere (en dus dure) trainer of om na het Bulykinjaar door te pakken met herinvesteren in de spelersgroep, maar garanties krijg je niet en als het onverhoopt tegenvalt koers je gewoon op een failissement af. Denk maar aan het degradatiejaar, toen we op papier een goede selectie hadden en vooraf iedereen zelfs aan Europees voetbal dacht.
Ik vind dat vd Kallen cs best wat te verwijten valt mn wat betreft de reclame-inkomsten van die zuilen en dat er teveel belangenverstrengeling is, maar hij is wel degene die er destijds in is gestapt om de club te redden. In Den Haag heeft iedereen een grote mond, maar daadwerkelijk iets doen ho maar.
Dus verbeter je wereld en begin bij jezelf. Door en kaartje te kopen bijv. en niet vanachter je eredivisielive PC/TV allen maar te en. Een voller stadion betekent een betere exposure en dus aantrekkelijker voor sponsoren die uiteindelijk het meeste geld in het laadje brengen voor een BVO.
0
Donderdag 31 januari 2013 om 11:30 uur

yesyes

BLEISWIJK-1 schreef:

Toornstra zo goed? Ik vraag het mij af. In eidergeval draagt hij het elftal niet. Dat doet veel meer Holla.

Maar je kan alles negatief zien. Maar het feit blijft dat we afgelopen twee jaar behoorlijk wat transfergeld hebben binnengehaald. En los van het vertrek van deze spelers staan we op dit moment op nagenoeg dezelfde plek als in het succesjaar 2010-2011.

De `veroudere` licentie beoordeling van de KNVB is niet positief. Maar als ze gewoon weer in staat zijn om van de zomer twee of drie spelers in de categorie Holla, Wormgoor en Meijers aan te trekken zie ik het helemaal niet zo negatief in. Want ook met minder geld en een beginnende trainer kan je in middenmoot eindigen.

En meer is een voetbalstad als Den Haag op dit moment niet waard. Zo simpel zijn gewoon de feiten.
Als je dat niet ziet dan heb jij geen verstand van voetbal gozer. En kap eens met dat bagetalliseren van alles. Dat wordt een beetje heel irritant wat je doet.

We hebben idd aardig wat binnen gehaald van transfergeld ja maar waar is dat allemaal gebleven dan?? En blijkbaar niet goed besteed want anders had je nu niet in zwaar weer gezeten. je begint nu weer van vooraf aan door de verkoop van Toornstra ga je wegzakken op de ranglijst met als gevolg dat de supporters weer gaan morren. En nu er dus ook in media is uitgekomen dat we geldnood hebben denk je dan dat we volgend seizoen weer een Hollla,Meijers en Wormgoors kunnen aantrekken? Ik denk het niet gozer. De enige reden dat hun kwamen was omdat we een jaar ervoor nog europees haalde dus de ambities waren wel aanwezig om hier te spelen. Maar nu je dus je topspeler voor een habbekrats laat vertrekken weet je dat die ambities geen ene moer voorstellen.

Ze hadden na dat seizoen van vd brom moet doorpakken en de investering op bijvoorbeeld Bulykin moeten maken. Dan had je die investering al op Toornstra wagenwijd terugverdient. Zo`n spits was een buitenkansje voor ons en paste precies in ons plaatje. Helaas maar nu snel die amateurs eruit werken en weer helemaal opnieuw beginnen met mensen die wel een denhaag hart hebben. Zodat de supporters ook weer binding met de club krijgen.

Aanstellen van Steijn is eigenlijk de grootste blunder van het bestuur geweest. Hoe is het mogelijk om een beginnend trainer voor de groep te zetten na zo;n succes jaar met behalen van europees voetbal. Die tijd voelde je echt een groei in denhaag, iedereen wilde er weer bij horen en je kon bij wijze van spreken zelfs 2 stadions vullen met supporters zo erg begon het weer te leven. Sponsors zagen het weer zitten enz enz. En nu 1,5 jaar later staat alles op klappen???? Dat kan ook echt alleen bij onze club. En dan zijn er mensen als jij die maar roepen dat het zo goed gaat schei toch uit met die bullshit man. Door die beginnend trainer ben je helemaal weggezakt en speel je al 1,5 jaar laf voetbal waardoor er steeds meer supporters afhaken die totaal geen binding met de club meer hebben. In het stadion was het al drama maar als ze nu ook al als makke lammetjes op het veld staan dan is het niet raar dat er steeds meer mensen afhaken. En dat kan je echt in de schoenen van Steijn schuiven met zijn visie en speelwijze.

Ene kant is het misschien maar goed dat nu de bom weer eens barst. Laat die steijn maar lekker zo snel mogelijk opzouten inclusief die mensen in het bestuur. Zodat er weer lekker helemaal opnieuw wordt begonnen want nog een jaar met Steijn voor de groep dat trek ik echt niet
0
Donderdag 31 januari 2013 om 11:08 uur

ADOnieuwegein

Brian schreef:

Als die Van Zweden een echte supporter had geweest dan had hij Toornstra moeten kopen voor 3 miljoen !
Van Zulke mensen wordt ik echt misselijk commentaar geven als het is gebeurd hij weet wel dat ze Toornstra verkopen voor welke prijs en verdeling maar wist hij niet dat utrecht interesse had ?

Als het aan mij ligt alle fansites plat en een statement maken naar de club !

Maurice heb gelijk alle topspelers zijn verdwenen !
al zal hij geweten hebben dat Utrecht interesse had, dan nog had hij zomaar tot koop over kunnen gaan. Lees mijn vorige reactie wat zijn aandeel is bij Swansea (1 van de 9 directieleden) En het heeft niets te maken of hij wel of geen "echte" supporter is. Hij bepaaldt gewoon niet alles bij Swansea. En als zijn trainer niets nodig heeft, dan koop je toch geen speler om een andere club te plezieren. Mss nadenken voor dat je commentaar geeft !!
0
Donderdag 31 januari 2013 om 11:08 uur

Nu online

wijstaanboven, Bleek, wiegah070, Rob2002, Erik070, Lellow en 200 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 Telstar 7 - 11
6 Graafschap 6 - 10
7 Jong AZ 6 - 10
8 FC Volendam 7 - 10
9 Vitesse 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Eindhoven 6 - 8
14 FC Emmen 7 - 8
15 TOP Oss 6 - 7
16 ADO Den Haag 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 SC Cambuur 6 - 4
20 Jong Utrecht 6 - 2