Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

Bert

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Graafschap uit is echt een lastige pot met dat oppertunistische voetbal dat ze daar spelen. Daar ga ik echt niet uit van 3 punten, sorry.

Voorlopig eerst maar een van NEC zien te winnen. Als het Forepark weer uitverkocht is, en ik zie geen aanleiding waarom dat niet zo zou moeten zijn moeten we kunnen winnen.

 

1-1 tegen 010 terwijl die wel FC Gronigen wegblazen uit de kuip.

 

Ik heb er wel vertrouwen in.

 

De Graafschap uit is pas de week erop dus daar hoeven we ons nu nog niet druk over te maken.

0
Zondag 27 februari 2011 om 18:47 uur

Kees

ADODENHAAG schreef:

Vandaag weer zo´n dag die bewijst dat het niveau van de Eredivisie enigszins lachwekkend is. (vergeleken Italie, Spanje, Engeland, Frankrijk) Wij staan zeer terecht waar we moeten staan; ons team doet echt niet van diegene onder ons onder. Ik zie ons in deze competitie wel 4e worden, maar laten wij nou gewoon genoegen nemen met een 6e of 7e plek aub..

Dat ben ik absoluut NIET met je eens. Het lijkt daar allemaal wat leuker met die grote stadions en veel media-aandacht. In de regel zie je ook enkel de topteams uit die landen op tv maar als je de samenvatting ziet van die kelderploegen ben je ook niet blij hoor.

 

Waarom presteert het Nederlands elftal dan al tien jaar of meer zeer behoorlijk? We zijn vice-wereldkampioen. Die spelers komen toch echt allemaal uit de eredivisie.

 

Kortgeleden stond hier op de shoutbox een prachtig stuk tekst over een manager uit Engeland die het betaalde voetbal uit Nederland heeft geanalyseerd en tot de conclusie kwam dat wij voorloper zijn.

 

Let maar op als de financiële regels door de Uefa/Fifa nog meer aangescherpt gaan worden.

0
Zondag 27 februari 2011 om 18:47 uur

Ferdy

oodh schreef:

Oh ja natuurlijk, groot complot theorie.. milleum theory te vaak gelezen?

Feit blijft dat in t secundaire beleidsplan KNVB 2010/2015 (linkerburolade v. Praag) een hoofdstuk is opgenomen dat het voetbal in de provincie ontwikkeld moet worden om evenwicht te bieden aan de randstad. Paragraaf 2.2.12 lid a verzoekt scheidsrechters op slinksche wijze (lees groningen te bevoordelen om de strijd om plek 4 in dit geval) wedstrijden te beinvloeden die een gedegen ontwikkeling van voetbal in de provincie mogelijk maken. Eerste resultante van dit beleidsplan is de Fc Twente. Om een verdere ontwikkeling mogelijk te maken is Groningen aangewezen als bevoorrechte club. Uit betrouwbare bron weet ik dat Jans (Heerenveen) een afvallige in dit kader was binnen de club van coaches betaald voetbal en Jans weg moest bij Groningen.

Groningen doet t top, Heerenveen doet t slecht, er zijn aanwijsbare redenen (scheidsrechterlijke dwalingen) waarom HVeen punten verspeelt. Welnu, op dit moment is ADO als randstadclub een gedegen gevaar qua ontwikkeling van voetbal in de provincie.

Let maar op; tegen NEC of  Grafschaap zullen er wederom discutabele beslissingen plaatsvinden. De KNVB is in dit geval wel zo slim om t op een gelijkspel uit te laten draaien!

Bovenstaande is een detail van t masterplan van de overheid om spreiding van inwoners van NL te pushen. De randstad is te vol. We moeten weg, het is hier te druk en t achterland is te leeg volgens de overheid. De overheid is op veel manieren bezig om ons weg te krijgen uit de randstad, in dit geval uit 070.

Neem de proef op de som en verhuis naar Oude Pekela, je belastingaangifte wordt direct goedgekeurd, je krijgt korting op weet ik veel wat en een gratis seizoenskaart voor Groningen..maar uh..stiekum wel dat groengele hart houden en tweewelijks in t Forepark zijn!

 

Als je meer wilt weten: www.maasbach.com
 

 

 

 

0
Zondag 27 februari 2011 om 00:57 uur

ricob79

waarom vraagt niemand zich af waarom kum niet gewisseld werd?

een minuut eerder maakte die al een overtreding die misschien ook al geel had kunnen wezen...

 

verder is het een stomme actie van kum door de bal weg te trappen die al stil ligt... 1+1 = 2.. simpel zat...

 

neemt niet weg dat er toch ook wel wat vastgehouden (derijck en vicento) werd in de zestien en daar geen penalty voor gegeven werd...

 

maar als je ziet hoe de 2-2 tot stand komt... er grijpt in de hele aanval van NAC niemand in. Koenders doet een hoogstandje rechts achterin en uiteindelijk ligt er bij ons in... dus 90 meter om er eentje neer te leggen... kwestie van nog niet helemaal wakker??

 

laten we het erop houden dat dit eenmalig was en zaterdag staan ze er gewoon weer tegen NEC en wij ook....

0
Zaterdag 26 februari 2011 om 23:32 uur

kipc0rn

Ik ben hier strontziek van ..

ik heb een adrenaline in me lijf dat wil je niet weten!

 

waarom worden wij altijd genaaid ;(

0
Zaterdag 26 februari 2011 om 22:51 uur

Advertentie

Fransje

Fransje schreef:

Zo ga je van je zelf verliezen...

Waarom geen kaart voor NAC

0
Zaterdag 26 februari 2011 om 22:09 uur

ADO supporter Leidschenveen

<FCDH> schreef:

Er loopt op het moment een fraude onderzoek naar nac dus die club gaat echt slechte tijden te gemoed? zaterdag 1-3

Ik zit de berichten over NAC te lezen ( www.derat.nl ), maar de boel is heel penibel, echter de directie zegt dat ze sportief niet willen interen. Dat is raar. Bij de meeste clubs is het spelers salaris zo'n 50/60% van de begroting, dus ik ben toch echt bang dat ze daar moeten snoeien.

Ook schijnt er betalingsachterstand te zijn in het spelers pensioenfonds. Dat kan wel eens de doodsteek zijn, want dat is voor de KNVB moeilijk te verteren.

Ik zie nog wel een puntenaftrek komen daar. Alle clubs moeten de tering naar de nering zetten, en je gaat steeds beter begrijpen waarom VD Kallen uitlegt dat de salarissen genormeerd moeten worden en dat de gouden tijden voor de Nederlandse profvoetballers voorbij zijn.

0
Donderdag 24 februari 2011 om 18:39 uur

ado-kenner

Nog nooit gevraagd, maar ben nieuwsgierig

 

Wie vinden jullie de beste speler die ooit voor ado den haag, Fc den haag of Ado heeft gespeeld? + mening erover waarom AUB

0
Dinsdag 22 februari 2011 om 21:36 uur

marcellino

ADODENHAAG schreef:

Is niet zo vreemd. Als we Europees voetbal halen tekent iedereen bij, als we het niet halen dan is er ook nog een aardige kans dat ze blijven. Het is afwachten.

Waarom zou iedereen bijtekenen als we europees halen?

 

Het team presteerd beter dan voorheen.

alles heeft zijn prijs,als je dan roept dat je dereijck zijn contract niet wil opwaarderen terwijl hij een tijd geleden toen we nog degradatie kandidaat waren een contract tekende met alle risico's van dien blijkt hieruit geen waardering.

 

Tegelijk zegt het dat er nog steeds geen geld is en dat (al hoop ik het niet)dit jaar wel eens een incident kan zijn.

 

spelers als bulykin,kubik,rado,dereijck en verhoek gaan echt niet mer voor het zelfde salaris voetballen al kunnen we misschien volgend jaar europees spelen.

 

nee geniet van dit jaar want als er geen geldschieters opstaan kan het wel eens zo zijn dat we volgend jaar weer gewoon in het rechter rijtje staan met weer een nieuwe trainer want ook die gaat dan vertrekken.

 

0
Dinsdag 22 februari 2011 om 13:03 uur

Vincent

Bert schreef:

Tegen Nac moeten we wel voor drie punten gaan die ploeg ligt ons op de een of andere manier wel. Ook in de mindere seizoen wisten we daar we de punten te pakken.

Waarom heb ik het idee dat dit soort zaken altijd tegen ons werken.

vi.nl :

Na vijf speelronden in het nieuwe jaar neemt NAC Breda op de Eredivisieranglijst van 2011 een bijzondere plaats in. De ploeg van het trainersduo John Karelse/Gert Aandewiel is als enige nog zonder overwinning dit kalenderjaar.

 

as weekend tegen nac en week erop tegen nec winnen zouden we wel hele goede zaken doen.

ben het wel met aad eens dat winnen smaakt naar meer, maar dit is natuurlijk allemaal geweldig.

(vergeet soms gewoon naar graafschap, vitesse etc te kijken , want dat zijn geen concurrenten (meer)

 

 



 

0
Maandag 21 februari 2011 om 19:41 uur

Nu online

Erik070, Johan vakkie M, Superjantje, Aad, Alle ballen op Jort, pajam, zuiderwijk, rh_vakm, Jurriƫn, ADO079 en 184 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4