Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

FCDH

Haal die Leonardo van NAC. Die gozer is uit de selectie van NAC.

0
Zaterdag 19 augustus 2006 om 10:44 uur

yo

Verbeek geeft opstelling nog niet prijs
18 augustus 2006 

Heerenveen start het seizoen morgenavond met een uitduel tegen ADO Den Haag. Op papier een te kloppen tegenstander, maar de ploeg van trainer Frans Adelaar is in het eigen vertrouwde Zuiderpark een lastig te kloppen tegenstander. Gertjan Verbeek neemt achttien spelers mee naar de Residentie. De trainer van Heerenveen wilde vanochtend na de training nog geen opstelling bekend maken.

Na weken van trainen en oefenen barst voor Heerenveen morgenavond om half acht eindelijk het nieuwe voetbalseizoen los. Heerenveen bleef in de oefencampagne zonder nederlaag. In het Haagse Zuiderpark moet blijken wat de resultaten van de voorbereiding waard zijn.
Trainer Gertjan Verbeek wacht tot morgen met het bekend maken van zijn opstelling. Verbeek beschikt over een volledig fitte selectie en moet daarom keuze’s maken. De hevige concurrentiestrijd heeft tot gevolg dat onder andere Norregaard, Hanssen, Garcia en Henrico Drost op de tribune plaats moeten nemen.

Danijel Pranjic troeft Rankovic af. Hoewel Verbeek zijn opstelling nog niet bekend maakte, start de Kroaat morgen vrijwel zeker in de basis.

Verbeek kiest zijn basiself uit de volgende achttien spelers: Vandenbussche, Waterman, Zuiverloon, Hansson, Dingsdag, J. Drost, Bosvelt, Pranjic, Prager, Alves, Nilsson, Friend, Bradley, Tarvajärvi, Kissi, Breuer, Poulsen en Yildirim. 

Tegenstander ADO Den Haag heeft zich niet spectaculair versterkt. Opvallendste nieuwkomer in de selectie van Frans Adelaar is Stijn Vreven. De Belg die eerder actief was voor FC Utrecht en Vitesse, kwam over van Omonia Nicosia (Cyprus). ADO kwam vandaag tot overeenstemming met Mark de Vries. De spits die het afgelopen seizoen op huurbasis voor Heerenveen uitkwam, wordt nu door de Haagse club gehuurd van Leicester City.

Naast Mark de Vries komt Heerenveen in het Zuiderpark nog een aantal oude bekenden tegen. Zo komen Saïd Bakkati, Jesper Hakansson en Santi Kolk uit voor de groengelen. ADO, dat ook doelman Stefan Postma, Loumpoutis (FC Twente) en Tininho (NEC) naar het Zuiderpark haalde, wil zich nog versterken met een centrale verdediger. 

Mark de Vries kwam afgelopen seizoen met Heerenveen nog uit tegen ADO Den Haag. Nu speelt hij voor de Haagse club. Het is niet zeker of de spits morgen al speelgerechtigd is. Links Kissi.

Heerenveen en ADO Den Haag troffen elkaar op het hoogste niveau drie maal. ADO kwam op eigen terrein twee maal als winnaar uit de strijd. Heerenveen won één maal, dat was twee seizoenen geleden. Op 16 maart werd het 0-2 dankzij een vroeg doelpunt van Väyrynen en een benutte strafschop van Bruggink. Afgelopen seizoen verloor Heerenveen in de slotminuut met 1-0. Verdediger Saeijs tekende voor de late en enige treffer.
0
Zaterdag 19 augustus 2006 om 10:11 uur

fc hageneez

gasten ik vindt het mooi dat we allemaal blij zijn met de selectie tot nu toe maar laten we nou niet denken dat we nu ineens over elke ploeg heen lopen he
0
Zaterdag 19 augustus 2006 om 09:28 uur

haagie

De Vries mag gelijk spelen
Door: Nathalie Nuiten
18/08/2006 20:50


De Engelse FA heeft Mark de Vries vrijgegeven, waardoor de aanvaller speelgerechtigd is voor de thuiswedstrijd van ADO Den Haag tegen sc Heerenveen morgenavond. Bovendien zijn er geen blessures bij de Haagse club, zodat hoofdtrainer Frans Adelaar een beroep kan doen op een volledig fitte selectie.

Bron: adodenhaag.nl


dat moeten 3 puntuh worduh
0
Vrijdag 18 augustus 2006 om 22:34 uur

Diontjuh

Richard Knopper is teleurgesteld in Vitesse-trainer Aad de Mos. De middenvelder is niet opgenomen in de selectie voor het treffen met Sparta Rotterdam. Daardoor verliet hij donderdag boos de training.
“Ik weet dat ik mag vertrekken, maar wens wel met respect te worden behandeld. Ik ben geen kleuter”, zo reageert Knopper in De Telegraaf. De afgelopen seizoenen was de 28-jarige middenvelder nog aanvoerder van Vitesse. Omdat trainer De Mos dit seizoen niet met een ‘10’ wil spelen mag hij uitkijken naar een nieuwe club.

Knopper heeft begrip voor deze beslissing, maar niet voor de houding van Vitesse. “Omdat mijn salaris zwaar op de begroting drukt, kan ik ondanks mijn één jaar doorlopende contract transfervrij vertrekken. Dat is prima, maar geef me wel de tijd om een nieuwe club te zoeken. Dit slaat nergens op. Ik ben er letterlijk ziek van.” 



HALEN!!!!!
0
Vrijdag 18 augustus 2006 om 21:20 uur

haagie

Frans schreef:

Jongens heb geduld.. het word echt beloond.
Maandag uitsluitsel over Goran Bunjevcevic,
technische en medische staf zeer te spreken
over de eventuele leider van de achterhoede.
Conditioneel is hij al op de goede weg.
Het is nu alleen een papieren-kwestie geworden:
- met Engels paspoort haalbaar voor ADO DH
- anders word het een moeilijk (euro) verhaal !!



tuurlijk is de verdediging onze grootste zorg en MOET die servier komen, dan heb je echt een goeie selectie, maar er liggen NU echt mooie kansen om knopper te halen, dan zullen er idd een paar spelers geruimd moeten worden.
LINKERRIJTJUH
0
Vrijdag 18 augustus 2006 om 16:57 uur

jojoma

kojak schreef:

dat weet ik wel,maar die is volgens ado-online naar engeland voor zijn papieren in orde te maken
daar staat ook dat ie dan komend seizoen gehuurd gaat worden.........dat is vreemd want hij is transfervrij daar zijn contract bij de spurs afliep deze zomer. maar goed als het waar is dat ook hij komt hebben we dit seizoen een prima selectie.
play offs here we come !!!!!!
0
Vrijdag 18 augustus 2006 om 13:54 uur

haagie

frans adelaar blij als tie 15e wordt met deze selectie?? je moet toch minimaal middenmoot halen? vooral als tie servier erbij komt toch, dan hebben we in mijn ogen een hele goeie selectie.
maarja hij wil er geen druk op leggen denk ik.
WE ZULLUH ZIEN
0
Vrijdag 18 augustus 2006 om 12:24 uur

Advertentie

kojak

Frans schreef:

Niets (ook het weer) is verandelijker als de
stemming onder de ADO Den Haag-aanhang !!

we weten na al die jaren toch wel beter frans,al dat gevloek en schelden op bestuur en baan is niet normaal.vooral geld is het probleem daarom geen paniek aankopen maar rustig afwachten en je ziet nu het resultaat,staat volgens mij een prima selectie.en ik heb zin in morgen avond.
0
Vrijdag 18 augustus 2006 om 11:12 uur

haagie

Frans schreef:

Jongens doe nou allemaal even relaxed en hou op met afgeven en klagen(schelden) op de leiding van ADO Den Haag.
Het is nou eenmaal moeilijk om met een beperkt budget een brede en kwalitatief goede selectie samen te stellen na de ware volksverhuizing van spelers met een zgn. naam van vorig seizoen.
Niemand zit toch meer te wachten op de vele
wedstrijden die we vorig seizoen met heel veel ergenis hebben gezien.
Ik heb GOED nieuws; als eerste zal Mark de Vries
zich bij de selectie gaan voegen voor de wedstrijd tegen Heerenveen.
De onderhandelingen zijn inmiddels afgerond en
momenteel word hij medisch gekeurd.
Ook met Goran Bunjevcevic is ADO Den Haag in een vergevorderd stadium.
Trouwens ook een goeie naam, naast die van Konstantinos Loumpoutis voor de scrabble !!
Ga niet lopen mekkeren hoe/wat/waar etc.....
Ik heb de informatie in ieder geval niet uit de fles.

 

als die twee komen heb je echt een meer dan goeie selectie hoor hopuh maar LINKERRIJTJE
0
Vrijdag 18 augustus 2006 om 10:44 uur

Nu online

Swaber, Jk23, Don Leo, slash070, pajam en 148 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4