Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

ADOnieuwegein

BLEISWIJK-1 schreef:

Die V. Zweden....ik kan hem niet echt serieus nemen. Hij heeft al 1.5 jaar de kans om Toornstra over te nemen. Elke keer blijft hij zich verschuilen achter het feit dat hij ADO niet wil benadelen.

Dan had je twee miljoen moet bieden. Je weet dat Toornstra wil en ADO heeft het geld nodig. Waar wacht je dan op?
waar hij dan op wacht?? Gewoon een fiat van de trainer Laudrup. Die heeft De Guzman meegenomen en ze hebben nu genoeg middenvelders. Zoals ik al eerder had aangegeven, er zitten 9 directieleden bij Swansea dus John bepaald niet alles. Als Rodgers er nogtrainer was geweest, had je Jens in de zomer al kwijt geweest !! Want die wilde hem erbij hebben. Maar dan kunnen ze bij de scouting van Swansea nog zo tevreden over Jens zijn, als Laudrup zegt nee, dan gebeurd het niet. Die heeft zijn eigen spelers meegenomen !!
0
Donderdag 31 januari 2013 om 10:54 uur

ADOnieuwegein

DEN HAAG – ADO-trainer Maurice Steijn is ‘not amused’ met de verkoop van sterkhouder Jens Toornstra aan FC Utrecht.
`Ik heb in anderhalf jaar tijd tien basisspelers en een ervaren reservebank moeten vervangen`, laat Steijn in een korte reactie weten. `Ik heb alleen doelman Gino Coutinho nog`, waarop Steijn doelt op het succesteam van twee jaar terug.

De Haagse oefenmeester kon de transfer niet tegenhouden. `De speler wil, FC Utrecht biedt geld en we zitten in categorie 1. We konden hem niet tegenhouden.`

die laatste regel zegt het eigenlijk wel !!!!!
0
Donderdag 31 januari 2013 om 10:47 uur

BLEISWIJK-1

yesyes schreef:

Maar vergeet niet dat Toornstra een hele belangrijke schakel geweest is in je "succes". Zijn kwaliteiten worden door heel veel mensen erg onderschat. Nu hij wegvalt zak je helemaal weg en dat bestuurlijk gedoe gaat nu opzeker alleen maar averechts werken. Let maar op PSV krijg je pak slaag en dan moet je eens opletten tegen NAC thuis die week erna pfff ik zie het alweer helemaal gebeuren met alle ellende wat er bijkomt. Ze hadden hem gewoon dit seizoen moeten laten afmaken en aan het eind van het seizoen verkopen dan had je er ook nog een miljoen voor gehad. Dit wijst erop dat ze dringend geld nodig hebben om tekorten te verhelpen anders is het niet te begrijpen voor dat bedrag waarvoor die verkocht is. Door deze verkoop krijg het bestuur nu ook alle supporters tegen ze dus zo slim is het niet.
Toornstra zo goed? Ik vraag het mij af. In eidergeval draagt hij het elftal niet. Dat doet veel meer Holla.

Maar je kan alles negatief zien. Maar het feit blijft dat we afgelopen twee jaar behoorlijk wat transfergeld hebben binnengehaald. En los van het vertrek van deze spelers staan we op dit moment op nagenoeg dezelfde plek als in het succesjaar 2010-2011.

De `veroudere` licentie beoordeling van de KNVB is niet positief. Maar als ze gewoon weer in staat zijn om van de zomer twee of drie spelers in de categorie Holla, Wormgoor en Meijers aan te trekken zie ik het helemaal niet zo negatief in. Want ook met minder geld en een beginnende trainer kan je in middenmoot eindigen.

En meer is een voetbalstad als Den Haag op dit moment niet waard. Zo simpel zijn gewoon de feiten.
0
Donderdag 31 januari 2013 om 10:46 uur

hejjoww

DEN HAAG – `Ik moet gewoon even bijkomen`, reageert John van Zweden op de transfer van Jens Toornstra naar FC Utrecht. `Wat een stel debielen. Je verkoopt je beste speler toch niet voor 950.000 euro? Dit kan je niet maken tegenover de supporters. Mijn hele dag is verziekt.`


Van Zweden, eigenaar van de Swansea City, snapt niets van de transfer. `Op de dag dat ADO in de shit komt, verkoopt ADO de beste speler voor een fooitje`, vervolgt Van Zweden. `Utrecht betaalt 950000 euro. Een derde gaat naar ADO, een derde gaat naar Toornstra en een derde gaat naar de zaakwaarnemer van Toornstra`, weet Van Zweden te melden. `En ADO heeft niet eens een doorverkoopregeling getroffen. Hoe kan dat nou?`

Eerder liet Van Zweden weten dat zijn club Swansea City, uitkomend op het hoogste Engelse niveau, ook interesse had in Toornstra. `Onze trainer was gek op hem. Ook onze scouts waren gek op hem, maar toen vertrok onze trainer naar Liverpool en kwam Michael Laudrup`, vertelt Van Zweden over de situatie van afgelopen jaar. `Hij nam Jonathan de Guzman mee en die doet het goed, maar onze scouts waren nog steeds vol lof over Toornstra. Wij wilden in de zomer weer gaan praten.`
0
Donderdag 31 januari 2013 om 10:38 uur

070

ook vanuit Toornstra`s optiek vreemde stap: Utrecht. Financieel gaat het daar niet lekker, verder ook niet een veel grotere club dan wij. Tuurlijk staan ze nu prima op de ranglijst en hebben ze een uitstekende trainer, maar veel potentie zie ik niet in Utrecht.
0
Donderdag 31 januari 2013 om 10:11 uur

jajoh

Verhaal is dus heel simpel;

Bestuur wist allang dat Toornstra naar Utrecht zou gaan, om verwachtingen voor nieuwe spelers bij supporters en Steyn te temperen brengen ze naar buiten dat het financieel niet goed gaat. Hebben ze zichzelf lekker ingedekt en kan er achteraf niemand vragen waarom er niks bij komt.

Alles wat wij als supporters horen is maar een fractie van wat er echt gaande is. Dat eeuwige gelieg en gedraai in de voetballerij .... Als een voorzitter zxegt dat ze achter de trainer staan weet je dat ie er binnen enkele weken uitvliegt etc etc.
0
Donderdag 31 januari 2013 om 08:56 uur

Advertentie

070

voor een miljoen naar Utrecht staat er op VI.
prijs van niks, club van niks. Alleen een prima trainer, dat wel.
0
Donderdag 31 januari 2013 om 08:36 uur

ADODENHAAG

Mr. FC DEN HAAG schreef:

Het gaat zo geweldig met onze club dat we elke thuiswedstrijd stijf zijn uitverkocht.... helaas moeten ze nu al nee verkopen aan de kassa, want er kan geen kip meer bij! Gisterenavond welgeteld 8.000 toeschouwers en een gedeelte daarvan was uit Kerkrade afkomstig, tel uit je winst!
Ik vind dit persoonlijk een lachtertje voor een club met ambities! Maar goed het zal wel weer aan de weersomstadigheden hebben gelegen dat het Kyocera Stadion niet helemaal tot de nok was afgeladen met welwillende echte FC/ADO DEN HAAG supporters....
Probleem is dus ook dat het probleem niet makkelijk te omschrijven is. Het is niet alleen trainer of alleen aankopen van het bestuur. Het is sfeer,prijzen, speelstijl, kwaliteittekort en dan heeft iedereen nog zijn reden. Het is wel zo dat bij veel clubs de supportersaantallen dalen maar het is wel zaak voor de bestuur om de supporters terug te krijgen. 8200 man is natuurlijk waardeloos. Met Roda supporters, sponsors, uitgenodigden erbij..
0
Zondag 27 januari 2013 om 16:43 uur

marcellino

Mike schreef:

Steijn is in mijn ogen een trainer die we `verdienen`.
Komt niet over als een blaaskaak zoals Maaskant, Adelaar of Vloet. Ook geen huiler als Pastoor. Gewoon een aardige gast die bij de spelers blijkbaar voldoende respekt afdwingt.
Tactisch komt hij, in mijn ogen, te kort. Het was misschien beter geweest als hij nog 2 jaar als assistent van een ervaren trainer als Jans of Adriaanse had kunnen meelopen.
Los dat ik steijn geen slechte coach vind durf ik te stellen dat fraser het beter had gedaan is gewoon weg een takttisch betere trainer
0
Zondag 27 januari 2013 om 15:52 uur

Mike

BLEISWIJK-1 schreef:

Maar los dat Steyn `gewoon` 7e staat heeft hij ook wel andere pluspunten. Zo heerst er in en rond de selectie een prettige sfeer. Bovendien is hij er ook mede verantwoordelijk voor dat jongens als Holla, Meijers en Wormgoor bij ADO voetballen.

Ik vind dan ook dat hij dit seizoen meer dan prima functioneerd.
Steijn is in mijn ogen een trainer die we `verdienen`.
Komt niet over als een blaaskaak zoals Maaskant, Adelaar of Vloet. Ook geen huiler als Pastoor. Gewoon een aardige gast die bij de spelers blijkbaar voldoende respekt afdwingt.
Tactisch komt hij, in mijn ogen, te kort. Het was misschien beter geweest als hij nog 2 jaar als assistent van een ervaren trainer als Jans of Adriaanse had kunnen meelopen.
0
Zondag 27 januari 2013 om 15:41 uur

Nu online

Bleek, Priapus Rex, Rob2002, wijstaanboven, JP, bimboembam, wiegah070, grijze gek en 285 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 Telstar 7 - 11
6 Graafschap 6 - 10
7 Jong AZ 6 - 10
8 FC Volendam 7 - 10
9 Vitesse 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Eindhoven 6 - 8
14 FC Emmen 7 - 8
15 TOP Oss 6 - 7
16 ADO Den Haag 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 SC Cambuur 6 - 4
20 Jong Utrecht 6 - 2