Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

ronnieg

weet iemand waarom buijs en brouwers niet op de bank zaten bij den haag....waren voor vandaag nuttige invallers geweest....

0
Zondag 20 februari 2011 om 19:21 uur

jajoh

Misschien is het hier al besproken, maar weet iemand waarom verhoek steeds de rechterkant verliet om vreemd te gaan op links??? Allen al in de 1e helft waren er 4 situaties waarin Rado of Toornstra de bal niet op rechts kwijtkonden omdat verhoek aan het knikkeren was met Kubik op links..

0
Zondag 20 februari 2011 om 17:35 uur

marcellino

ado-kenner schreef:

ik weet ook zeker dat als vlaar niet meedeed dat we met 3-0 hadden gewonnen daar ben ik overtuigd van.

Ik vind toch dat je feijenoord tekort doet.

 

ze hebben gewoon veel kwaliteit misschien op papier wel betere voetballers als ons.

 

door hun jonge leeftijd en weinig ervaring zijn ze te wissel vallig

Met de japanner erbij zijn ze wel sterker geworden.

 

Den haag is een goed ingespeeld team,die veel werklust op de mat kan brengen.

Vandaag kwam dat er niet uit en dat is geen schande(je kan dat ook niet vol blijven houden)

 

beste speler aan den haag kant dereijck deze speler word steeds beter zelfs het foutje wat hij elke wedstrijd maakt en soms het nogeland uitverdedigen is eruit.

miste vandaag was Immers,misschien gaat het niveau in de eredivisie toch zijn tol eisen.

ik had ook verwacht dat kevin visser voor immers erin zou komen.

 

dan Kubik ondanks hij niet slecht voetbald is hij minder als in het begin,ik vind zelf dat vicento de laatste wedstrijden meer redement heeft.

voor het vast leggen komt de blesurre misschien niet slecht uit geen enkele club neemt een speler met blessure.en hij blijft zo ook een beetje uit de luwte.

 

verder vind ik het een knappe prestatie dat je terug komt van een 0-2 achterstand dit laat de veerkracht van dit elftal zien.

en laat het ook een wijze les zijn dat we er met alleen positie spel niet komen en dat we het ook van het werken moeten hebben.

 

en voor de supporters van midden noord(k,l,m)

het blijft een tijdbom,want zelfs nu we het beste jaar gaan meemaken van wel 40 jaar vinden ze het toch weer nodig om negatief in het nieuws te komeneerst door de bom en vuurwerk,daarna door het gooien van allerlij voorwerpen naar castagnios en door het roepen van oerwoud geluiden naar donkere spelers.

 

in de vi staat een mooi stuk waar v/d kallen zegt dat het nog niet echt storm loopt met sponsors en vandaag hebben we gezien waarom deze sponsors nog niet toe happen.

 

Toen we voor degradatie speelde kon ik nog begrip opbrengen voor dit soort akties nu totaal niet meer en als het aan mij ligt eruit en nooit meer erin.

 

0
Zondag 20 februari 2011 om 16:15 uur

ADODENHAAG

Max schreef:

Die bommen waren niet slim, maar Castaignos vroeg gewoon om die aanstekers en dat zeg ik niet vaak.

Waarom heeft iedereen altijd aanstekers bij zich eigenlijk? Werkelijk iedereen had er een bij zich op O volgens mij :P.

0
Zondag 20 februari 2011 om 16:07 uur

super fc denhaag

rien1 schreef:

Dat is zo. Wie had dit aan het begin van dit seizoen verwacht. Nu hopen we dat AZ op minimaal 4 punten afstand blijft ;)

komt helemaal goed morgen. ik zie geen enkele reden waarom we niet kunnen winnen van feyenoord. we zijn op elk front veel sterker.

0
Zaterdag 19 februari 2011 om 20:48 uur

Advertentie

ADO supporter Leidschenveen

Aad schreef:

En Twente kan hem betalen???? Hij heeft een contract doorlopen tot 2014. De afkoopsom daarvan kan/wil/mag geen ene Nederlandse club (behalve Ajax misschien) betalen. Bovendien heeft Twente net Janssen van Roda gekocht.

 

Als Jens vertrekt is het naar het buitenland en in Engeland bij voorbeeld hebben ze (met alle respect voor Jens) 100 Toornstra's rondlopen.

Lijkt me zeer onwaarschijnlijk inderdaad dat Twente nu interesse heeft, na de aankoop van Janssen.

En helemaal eens met de shouts, Jens heeft net bijgetekend tot 2013 met een optie tot 2014, die door ADO gelicht kan worden. Met zijn huidige ontwikkeling moet hij minimaal 8 mio opleveren, en dat gaat niemand in Nederland betalen voor een middenvelder.

Ik kan me herinneren dat Strootman een stormachtige ontwikkeling doormaakte bij Sparta, toen vroeg Sparta 5 mio en dat was ook niemand bereid te betalen. Dus ik zie Jens ook naar het buitenland verdwijnen.

Iedereen maakt zich ( terecht ) zorgen om Rado, Buly en Kubik. Die baas van Elf Voetbal acht de kans dat Rado blijft 0%, omdat hij bij clubs in de Bundesliga 800K kan verdienen. Ik wil het nog wel eens zien wat hij doet, als we ons echt plaatsen voor EL en in een poule komen zoals Utrecht, met Liverpool, Celtic en Napoli. Dan ben je echt niet goed snil als je weg gaat. Buly schijnt bij Anderlecht 800K te verdienen. Als we EL gaan spelen, zie ik ook niet in waarom Buly geen genoegen zou nemen met 500K bij ADO ( als non-EU moet je dat sowieso betalen ). Kan me niet voorstellen dat dat tot scheve gezichten leidt bij de overige spelers, die snappen dat ook wel en zijn dolblij dat Buly in de spits blijft spelen.

Kubik heb ik gemengde gevoelens bij. Die jongen kan ADO natuurlijk geld opleveren in de toekomst als je hem weet te contracteren, maar we moeten ons niet blind staren op die jongen. Ik vind Vicento namelijk helemaal niet onderdoen bij Kubik in de laatste wedstrijden.

0
Zaterdag 19 februari 2011 om 11:31 uur

los

Heb maandag voor het eerst via de website een kaartje gekocht, voor de wedstrijd tegen Feyenoord.

 

Na het bestellen kreeg ik netjes een bevestigingsmail:

 

De tickets worden per post naar u toegestuurd.


Mocht u de tickets 3 werkdagen voor aanvang van de wedstrijd niet hebben ontvangen, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Je begrijpt het al, nog geen kaartje ontvangen.

Mail naar ticketing gestuurd, geen antwoord.

Vandaag ticketing gebeld.

Kreeg een ongeinteresseerde muts aan de lijn die mij, na wat gezoek, vertelde: uw ticket ligt hier klaar hoor!

 

...waarop ik verbaasd antwoord:

Waarom hebben jullie hem niet opgestuurd?? De reden dat hem online koop, is omdat ik geen tijd heb om naar het stadion te komen! Had ik dit geweten dan had ik hem beter in de winkel kunnen kopen!

 

antwoord: we sturen geen kaartjes op. Heeft te maken met de wedstrijd ofzo. Of het is teveel werk. Of te druk, ofzoiets. Ik weet het niet precies.

 

Kortom mensen, HET IS ZINLOOS OM KAARTJES ONLINE TE KOPEN.

 

Goed pissig nu, want nu kan ik op de dag van de wedstrijd eerst nog in een andere rij gaan aansluiten..

 

Dat wou ik even kwijt!

0
Vrijdag 18 februari 2011 om 13:59 uur

Aad

MTB schreef:

natuurlijk kan je ook gewoon in een roes leven en denken dat vanaf nu er geen enkele personen die kwaad willen in leven zijn. Je kan gewoon je kop in het zand steken en net doen alsof het niet meer bestaat. Gewoon organiseren en niet eens over nadenken dat er iets fout kan gaan. En mocht er dan toch iets gebeuren? gewoon allemaal  hier boehoehoe doen en huilen en klagen op het bestuur dat ze dit ooit hebben kunnen organiseren en dan onze goeie reputatie verspild is.

 

of je denk gewoon van te voren na dat er wellicht wat sentimeneten spelen en je organiseert die wedstrijd gewoon niet zodat je ze ook geen mogelijkheid geeft om het uit de hand te laten lopen.

 

het zou wel een voordeel opleveren: kan JB wel weer lopen patsen tegeover de vriendjes van zijn dochter en kan hij weer jarenlang teren op de slechte reputatie (en trots dat hij is)

Wat jij zegt wordt onderstreept door het volgende stukje:

 

Ongeregeldheden rond Lille - PSV
In de binnenstad van Lille is het donderdagmiddag tot ongeregeldheden gekomen rondom de Europa League-wedstrijd tussen OSC Lille en PSV.

Ongeveer 1300 PSV-fans in Lille, die in eerste instantie voor een uitstekende sfeer zorgden, raakten slaags met de Franse achterban, meldt Omroep Brabant. Aan het eind van de middag werd de sfeer grimmiger en ging het alsnog mis. Inmiddels is het een stuk rustiger.

Volgens de Franse autoriteiten lag dit aan hooligans van Lille en Charleroi, die de politie uitdaagden. De Franse ME voerde vervolgens een aantal charges uit, waarbij ook een aantal PSV-supporters werd geraakt. Ook werd er traangas gebruikt.

"Het was een enorm opgefokte reactie van de politie", aldus PSV's veiligheidscoördinator Frank Wijnveld. Ook de Supportersvereniging van PSV heeft er geen goed woord over. "Beste franse politie waarom worden in godsnaam goedwilende psv fans met traangas het stadion ingejaagd?",

 

Bovendien een onzinnige discussie. Eeen vriendschappelijke wedstrijd wordt nauwelijks bezocht. 5.000 man is al veel, maar vooruit. Ieder 25 euro dokken (is ook al veel). Totale opbrengst 125.000 euro. Daar gaan de kosten nog vanaf, zeg de helft.

Dan hebben we het over 62.500 euro. Anderlecht staat vast te juichen om zo'n vergoeding.

0
Vrijdag 18 februari 2011 om 12:10 uur

Ron001

Als ze Buly maar niet terug halen!!!!!

Ik snap nu waarom hij liever in Denhaag blijft!!!!

Hahaha wat een brandhout loopt daar zeg.

Die penalty had onze goodold Buly er we lin gelegd!!!

 

Maar nu op naar Zondag  KNALLEN MET DIE BALLEN....

0
Donderdag 17 februari 2011 om 23:45 uur

Vlakko

Ronaldo schreef:

Ado spelers hebben eindelijk hun ipad gekregen. Hoop gedoe voor niks. Het lijkt er wel steeds meer op dat de lijntjes naar de pers, van zowel de directie als spelers, op volle toeren draaien. Van de directie kan ik dit nog wel begrijpen (politieke spelletjes) maar de spelers moeten niet zo kinderachtig doen om € 500,-. Aan de andere kant belofte maakt schuld, ook de afspraken naar de verschillende sociale projecten.

Onzin verhaal die iPads hebben ze al een ruim een maand.

 

Fikkie stoken van het AD met dat anonieme stuk vandaag als Rotterdamse krant alvast de boel opschudden voor zondag.

 

Wat anders is de reden dat het nu pas naar buiten komt...

 

En waarom zo laat pas na die overwinning voordat mensen daarover beginnen, simpel dat ding was heel erg lastig te krijgen zeker in grotere aantallen kan ik je verzekeren rond de feestmaand..

0
Donderdag 17 februari 2011 om 11:18 uur

Nu online

Sprinkhaan070, GroenGeelHart070, Swaber, Jk23, Don Leo en 264 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4