Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Mike

Bert schreef:

Ik zeg alleen dat ik Steijn zwak vindt met zijn wissels. Zeg helemaal niet dat ze nieuwe spelers moeten halen of dat het beleid kut is.

Ik vond dat ze elkaar voorin in de weg gingen lopen na de wissel Supusepa --->Poepon. Terwijl de linkerflank teveel open kwam te liggen.
Ik vind dat een onlogische wissel maar dat is mijn mening.

Ik schreef overigens hier afgelopen vrijdag nog dat het goed is dat ze die gozer van Ajax niet halen maar wel met Van Peppen bezig zijn voor het volgend seizoen.

Ik vind het een beetje jammer van jou dat je iedereen die kritisch is naar een andere club toe wilt sturen.
De waarheid ligt natuurlijk altijd weer ergens in het midden.
Steyn mist, als relatief jonge trainer, toch wel het inzicht om een wedstrijd tot een goed einde te brengen.
Als je de verkeerde keuzes maakt ga je het geluk ook niet afdwingen, dus het woord "pech" komt gewoon veel te vaak onterecht voor. Maar ik neem aan dat ook Fräser zich tijdens de wedstrijd met de tactiek bemoeit?

Daarbij hebben we een team wat door gebrekkige financiele middelen van een middelmatig niveau is. Tuurlijk, elke speler draagt wel iets bij aan het team. En als ze dat nou eens allemaal tegelijk zouden doen zouden we meer punten hebben.

Conclusie is dat we niet mogen mopperen over de stand en zie ik af en toe ook leuke dingen in het veld. Jammer genoeg te weinig!

0
Zondag 27 januari 2013 om 15:11 uur

Mr. FC DEN HAAG

Ik vind Maurice Steijn een amateur trainer eerste klas!
En daar kan niemand wat aan veranderen, kijk maar eens hoelang die zijn hand boven het hoofd van Rydell Poepon heeft gehouden....
0
Zondag 27 januari 2013 om 15:08 uur

Beest

DaveDH schreef:

Ja een late gelijkmaker doet dat met je hé, ik was ook teleurgesteld, is iets anders dan dag in dag uit te lopen kkeren dat je club (waarvan jij zegt supporter te zijn) er geen van kan, technische staf is kut, beleid is kut, Steijn is kut, meeste spelers zijn kut, ze MOETEN nieuwe spelers halen, ze hebben nooit geld, ze MOETEN de poepflap trekken voor spelers..... dit is maar een greep uit al het gekkr hier....

Als het allemaal zo vreselijk kut is, waarom blijf je het dan nog supporter?
Jahaha komy.jouw versie
Steijn is de beste trainer ado ooit heeft gehad
Visser een van de belangrijkste spelers
Poepon een van de beste aankoprn laatste jaren
Vicento ken er.niks van.lkkr verhuren aan doordrecht
Supusepa slechtste linksback ever moet ook weg

Zo ken ik nog wel ff doorgaan zou bijna denken dat.je aan de.pillen zit met.die happy feet instelling van je maar aan de andere kant roepen dat.wij nep supporters zijn terwijl door jouw toedoen hele grote shouters hier zijn afgehaakt en.zich miet meer.laten zien toeval??? Ik weet t.niet mischien ligt t probleem toch meer.bij jezelf dan je denkt
0
Zondag 27 januari 2013 om 13:49 uur

Bert

Kees schreef:

Het resultaat staat bij mij voorop. Dat vermeld ik ook duidelijk. Echter de manier waarop interesseert me weinig. Liever met matig tot slecht voetbal een redelijke tot goede klassering dan andersom.

Vandaar dat ik wel (uiterst) tevreden ben met het huidige seizoen. Slecht vijf keer verloren en een zevende plaats.
Je kan toch onmogelijk tevreden zijn met het feit dat we 4 punten hebben laten liggen in 2 wedstrijden.

En dat mede door het warrige wisselbeleid van onze trainer. Tegen W2 komt die met Visser aanzetten en gisteren met Poepon. Een goede trainer past wissels toe en maakt daarmee zijn elftal sterker.

En als het redelijk gaat zoals gisteren laat die het gewoon staan. Na de wissel van Supusepa lag de hele linkerkant op. Sorry hoor dat is vragen om problemen. Die 2-1 was toch wel gevallen en daar heeft Poepon geen enkel aandeel in gehad. Alleen als die Supusepa had laten staan was het waarschijnlijk wel 2-1 gebleven.
0
Zondag 27 januari 2013 om 12:32 uur

marcellino

hjfff schreef:

Voor mij hetzelfde.

Ik kwam hier destijds om de nieuwtjes/primeurtjes te lezen. Onze Frans is helaas (terecht) vertrokken.
Enkelt maar gezeik en negatisme op de box.
Ik erger me ook dood aan de gemakzucht van supporters hier om weg te blijven van het stadion.
`Het voetbal is slecht dus ik ga niet meer.` Je bent toch voor DH?! Ongeacht hoe ze spelen, ik zal er altijd zijn indien mogelijk (nu weer stadionverbod). Toen ik als 6 jarige kwam stonden we 16e in de toto divisie en verloren we thuis met 0-2 van Haarlem.
Interesseerde me geen reet, ik was voor DH. Support your local team!
Kijk ff naar Engeland. Maccelsfield Town, 11e in de 4e divisie. Schiet elke bal blind naar voren. Niveau a la Wik 2.
Stadion zit wekelijk vol met 6000 man, in de stad woont 40.000 man. Clubliefde heet zoiets. Niet alleen maar afgeven op je team, te hoge verwachtingen hebben, en sprankelend aanvallend voetbal eisen.
Wat als hun dezelfde mentaliteit als de meeste hier zouden hebben?!
Dat zou er 150 in dat stadion zitten.

Ik ben weg. Tabee
beste hjjfff

je kan ons niet vergelijken met Engels voetbal daar spelen ze zelfs op het hoogste niveau blind.
een Nederlandse supporter verwacht gewoon meer van zijn club vooral voetballend betreft.
als je niet beter kan zullen heel veel supporters er zich bij neer leggen maar je kan beter.en dat laten ze gedeeltes van de wedstrijd ook zien.
ik ben een steijen fan en gun hem ook een goede club maar hij is op dit moment gewoon niet geschikt voor ado.
je hebt nu een ervaren trainer nodig die deze stomme fouten niet maakt.
je hebt zeer veel punten verloren omdat je te laf begint of in de wedstrijd veranderd van tactiek waardoor je weer naar achteren gaat voetballen.

onomstreden achter je ploeg staan waar staat dat ik kom bij ado al toen ik 5 was dus 40 jaar en telkens wordt ons het zelfde beloofd en telkens is het het net niet.
als je die stap dan niet kan maken leg je als club dan daarbij neer en verkoop geen onzin praatjes dat we stelselmatig voor het linker rijtje gaan en voor europees.
zeg dan gewoon we gaan voor plek 10 t/m 15 we worden een stabiele middenmoter.

jer is zelfs geen geld om een speler van ajax te huren dan moeten er eerst spelers verdwijnen ,er zijn er al meer dan twintig vertrokken en er zijn er weer veel voor terug gekomen en weer moeten er een heleboel vertrekken je kan gewoon weg van een b speler geen a speler maken mits het een jonge voetballer is.
maar ook daar zie je gauw genoeg in of hij het gaat maken.

we zitten bij ado in een net niet cultuur waar we waarschijnlijk nooit meer uit komen
0
Zondag 27 januari 2013 om 11:04 uur

Advertentie

yesyes

Victor schreef:

Ik heb nu al spijt dat ik gisteren nog gereageerd heb op dit forum. Van een leuke site is dit een verzamelplek geworden van gefrustreerde (nep) supporters die beweren achter de club te staan , maar in werkelijkheid elke kans aangrijpen al hun negatieve gedachten over de club, spelers en trainers te verspreiden. Mensen met een positieve kijk worden zonder argumenten afgebrand. Voor mij een goed moment om dit forum te verlaten. Ik doe hier niet meer aan mee.
Zit niet zo te janken man. Het is toch ook niet om aan te gluren. Laf voetbal met een waardeloze coach. Leuk en aardig dat getik en gebrei op het middenveld maar wat koop je ervan? Ik denk dat de meeste zo negatief zijn omdat ze zien dat er veel en veel meer uit te halen valt met deze spelersgroep. Je heb vorig jaar een seizoen weggegooid na het mooie succesjaar van vd brom waar spelers allemaal boven hunzelf waren uitgestegen en allemaal goed in vorm waren. Paar maanden later nadat Steijn voor de groep kwam waren ze gek genoeg allemaal opeens zwaar uit vorm (toornstra,verhoek,immers,derijck) en sindsdien is het alleen maar achteruit gegaan zonder enige verbetering op het spel. Als je zo doorgaat gooi je dus nu weer een seizoen weg terwijl je echte grote sprongen vooruit kon maken. Je heb gewoon heel heel heel erg veel mazzel dit seizoen. Met een paar lucky afstandschoten die erin vlogen. Want noem mij maar eens een paar goede uitgespeelde kansen die zijn bijna niet op 1 hand te tellen. Ik hoop eerlijk gezegd dat we nog een paar goed op onze bek gaan dit seizoen zodat we eindelijk eens verlost worden van die amateur trainer. Voordat die dalijk volgend jaar weer voor de groep staat
0
Zondag 27 januari 2013 om 09:27 uur

Victor

Wat een rare wedstrijd was dit. 2-1 voor. Wachten op de 3-1 en dan toch nog 2-2. Jammer, maar helaas. Even balen, maar wat schetst mijn verbazing als ik de reacties op deze site lees. Ik schaam me bijna om deze figuren als mede supporters te hebben. Ik lees dat het spel slecht is, terwijl supporters van andere clubs juist respect hebben voor ons frisse combinatiespel. Het klopt dat we het niet 90 minuten volhouden, maar ik ze wel degelijk een stijgende lijn in het spel en zie spelers beter worden. Wat voor een nepsupporter ben je wel niet als je je trainer afvalt die netjes 7de staat met de beperkte middelen en ervaring die hij tot zijn beschikking heeft. Ik zie bij vlagen mooie combinaties, een piepjong team met volop groeipotentie en een naam "Ado Den Haag" dat langzaam maar zeker de negatieve associatie met het verleden verlaat en gezien wordt als een club met een mooie toekomst. De meeste shouters hier zien het niet of willen het niet zien. We zitten in een economische crisis en het is bewonderenswaardig hoe rechtlijnig en duidelijk het bestuur hier mee omgaat en niet onverantwoordelijke bedragen uitgeeft. Dit schept duidelijkheid binnen de selectie en naar de buitenwacht. We spelen mooi combinatievoetbal dat helaas niet veel rendement oplevert. En toch staan we 7de. De ranglijst liegt niet. Ik geloof in Steijn en het huidige bestuur.Ik heb er vrede mee dat we stapje voor stapje groeien met enkel positieve uitschieters ertussen. Slaap lekker.
0
Zondag 27 januari 2013 om 00:46 uur

Bert

Haagse Roel schreef:

Weet je wat zo lekker is als je wat meer "afstand" neemt, lig je niet meer wakker van FCDH , wat ik vroeger wel deed.......was heel mijn weekend naar de klote enz...heeft geen enkele zin namelijk...lig je over tien jaar nog wakker.....lekker slapen en morgen gezond weer op !!!!
Wakker liggen doe ik zeker ook niet meer.

Kijk we hebben een kut trainer en een kut spits (Poepon) Daar kan ik mij wel heel druk om gaan maken maar Steijn wordt nooit een goede trainer. En Poepon schiet de ballen er echt niet in.

Het is berusting. En inderdaad morgen lekker weer gezond op.
0
Zondag 27 januari 2013 om 00:40 uur

D.H.zuid-west

Kees schreef:

Tuurlijk hadden we die twee wedstrijden kunnen winnen. Hoor je mij ook niet zeggen. Echter vorig seizoen verloren we nog dit soort wedstrijden.

Bij 4 punten meer had ADO gemakkelijker en sneller zaken kunnen doen met Van Peppen. Tevens had je de koemde dagen al kunnen proberen om Poepon te slijten. Beter nu je verlies nemen dan zo door blijven modderen.

Ik blijf Poepon een goeie voetballer vinden maar wel voor 4-4-2 en dat gaat ADO onder Steijn nooit spelen.
Uit jouw reactie lees ik (en corrigeer me als ik fout zit) dat je 1 punt niet eens slecht vindt wanneer je dit afzet tegen vorig seizoen. Toch sla je 1 belangrijk onderdeel over..... je staat dit keer voor met 2-1 tegen 10 man, er is geen excuus om dan toch de punten uit handen te geven. Onkunde van de trainer of toch dat laffe gedrag, zelfs thuis, wat de onheil over jezelf afroept ? Deze pot had je niet kunnen winnen maar moeten winnen!!!

Ik hoop ook dat ze Poepon gauw proberen te verkopen maar aan wie??? 2 doelpunten in 20 wedstrijden staat niet echt lekker op je cv als spits. Van Peppen had ik allang gehaald maar ja, zelfde liedje als altijd.
0
Zondag 27 januari 2013 om 00:24 uur

Mr. FC DEN HAAG

SCHANDALIGE WANVERTONING!!! Feit is en blijft dat ze deze geitenbreier Maurice Steijn nooit als hoofdcoach hadden mogen aanstellen! Wat een kneus van een trainer hebben we toch bij onze club zitten. Hij zou niet misstaan bij FC KNUDDE..... misschien kan hij daar ervaring opdoen?

"Wie zegt U.... Santi Kolk? Ja die hou ik natuurlijk graag aan de kant als pinch-hitter.", aldus een zwaar ontgoochelde M. Steijn.
0
Zaterdag 26 januari 2013 om 23:34 uur

Nu online

wijstaanboven, kojak1, Rob2002, Heino, ruudjuh070, Erik070, Dannyy, wiegah070, Kees, CashD070 en 237 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 Telstar 7 - 11
6 Graafschap 6 - 10
7 Jong AZ 6 - 10
8 FC Volendam 7 - 10
9 Vitesse 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Eindhoven 6 - 8
14 FC Emmen 7 - 8
15 TOP Oss 6 - 7
16 ADO Den Haag 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 SC Cambuur 6 - 4
20 Jong Utrecht 6 - 2