Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

drethehague

en daar gaan we weer .85e minuut ,maar o ja was vergeten me nieuwe aanwinst kolk ze minuutje te gunnen .en wat gebeurt er... die middevelder die cherry goed meedekte staat vogelvrij en speelt de spits in en kletss!!kan niet anders of stein zit ze zakken te vullen met belchineze. want als dit je inzicht echt is mag die bij laakkwartier de e2 niet eens vlaggen.maar feit is wel dat de teller op 11 punten verlies is door onze wereld trainer ..........................
0
Zaterdag 26 januari 2013 om 22:19 uur

BLEISWIJK-1

De verlosser!!!

DEN HAAG - Ard van Peppen staat in de belangstelling van ADO Den Haag. Trainer Maurice Steijn hoopt de linksback over te nemen van RKC Waalwijk.

`Ik met hem gesproken en hij is een mogelijkheid om volgend seizoen naar ADO te komen`, bevestigt Steijn tegenover Omroep West. `De linksback is een positie die ik graag wil versterken.` De oefenmeester wil de positie dubbel bezet hebben. Aaron Meijers is de tweede keuze achter Christian Supusepa, maar Steijn zet zijn pupil liever op het middenveld in.

Van Peppen (27) staat volgens Steijn open voor een overstap naar ADO. `Hij woont in Delft en heeft de ambitie uitgesproken naar een grotere club dan RKC te willen gaan.` De linksback is na dit seizoen transfervrij en Steijn zoekt een ervaren speler. `Wij hebben intentie om een contract met hem aan te gaan. Ik hoop dat hij voor ADO kiest.`

Het gerucht dat RKC`ers Henrico Drost en Ramos ook in de belangstelling van de Hagenaars staan, wordt door Steijn ontkracht. De coach vindt dat hij met Tom Beugelsdijk, Kenneth Omeruo, Christian Supusepa en Vito Wormgoor voldoende keuze heeft in het centrum van de defensie.
0
Zaterdag 26 januari 2013 om 22:10 uur

drethehague

NILIS schreef:

je heb een spits die uit eigen jeugd komt ,ook nog is hard werkt door de hele verdediging te storen,en doelpunten maakt.alleen moet je onze trainer ook is wijs maken dat hij zijn ontwikkeling tegenhoud door hem op de buitenkant te laten spelen....
0
Zaterdag 26 januari 2013 om 11:01 uur

pmc

DEN HAAG – ADO Den Haag speelt zaterdag de eerste thuiswedstrijd van het jaar 2013. In het eigen Kyocerastadion in Roda JC uit Kerkrade de tegenstander.


De eerste wedstrijd na de winterstop speeld Ado Den Haag teleurstellend gelijk uit tegen hekkensluiter Willem II (1-1). Het was een wedstrijd met twee gezichten. ‘In de eerste helft speelden we goed. Maar in de tweede helft waren we niet zuinig genoeg in balbezit en kozen voorin niet de juiste oplossingen’, was het commentaar van trainer Maurice Steijn op de wedstrijd in Tilburg. ‘Dat zal thuis tegen Roda anders moeten.’ Volgens Steijn is er door het puntverlies in Tilburg geen extra druk komen te staan op de wedstrijd zaterdag thuis tegen Roda JC.

ADO-aanvoerder Danny Holla heeft vertrouwen in een goede afloop tegen Roda. ‘Thuis moeten we ze zeker kunnen pakken. Misschien hebben ze wel een boost gekregen omdat zij de eerste wedstrijd van 2013 WEL gewonnen hebben (thuis tegen NEC werd het 2-0). Maar wij spelen thuis en ik dank dat wij gewoon verplicht zijn om te winnen’, aldus Holla na afloop van de training.

ADO Den Haag beschikt over een fitte selectie voor de wedstrijd tegen de Limburgers. Tom Beugelsdijk kan na zijn schorsing naar aanleiding van de rode kaart in de wedstrijd tegen Feyenoord weer meespelen. Kenneth Omeruo is nog niet van de partij. Hij speelt met zijn land Nigeria mee om de Afrika Cup.

Vermoedelijke opstelling ADO Den Haag: Coutinho, Supusepa, Beugelsdijk, Wormgoor, Malone, Meijers, Holla, Toornstra, Van Duinen, Poepon, Chery.

De wedstrijd Ado Den Haag - Roda JC is zaterdag live te volgen via Radio West Sport. De analyse wordt verzorgd door oud-Ado-trainer André Wetzel.
0
Vrijdag 25 januari 2013 om 21:31 uur

fcthehague

Mooi ook dit haha:


NAC schorst aanvaller: `Niets mag ten koste gaan van de teambuilding`
Vrijdag, 25 januari 2013 om 15:35Spits Nadir Çiftçi van NAC Breda is disciplinair geschorst door trainer Nebosja Gudelj. Dat meldt Omroep Brabant. In Brabant wil men weinig kwijt over het hoe en waarom van de schorsing, maar de aanleiding is een incident met ploeggenoot Tim Gillissen op de training. Vrijdagochtend mocht de twintigjarige jeugdinternational van Turkije in ieder geval niet meetrainen met de eerste selectie.

“Wij zij als team bezig iets te bereiken. Niets mag ten koste gaan van de teambuilding”, zegt coach Gudelj over het incident. “Er gebeurt wel eens wat op een training, zo spectaculair was het niet. Het zal wel weer opgelost worden”, luidt de reactie van Gilissen, die het gebeuren blijkbaar niet zo bijzonder vond.

Ondertussen bivakkeert NAC nog altijd in de onderste regionen van de Eredivisie, al verschafte de 1-0 zege op VVV-Venlo wat lucht. “Natuurlijk was de overwinning geweldig, maar als we de komende weken geen punten halen, zal die overwinning weinig effect hebben. De spelers gingen dan ook gelukkig weer snel over tot de orde van de dag”, aldus Gudelj via de officiële kanalen van de club.

0
Vrijdag 25 januari 2013 om 17:57 uur

DaveDH

Bert schreef:

10 punten die zitten er nog net in. Dan ben ik wat betreft Pec Zwolle nog optimistisch met dat kunstgras daar.

ADO Den Haag Roda JC 0 punten
PSV - ADO Den Haag 0 punten
ADO Den Haag - NAC Breda 3 punten
ADO Den Haag - SC Heerenveen 1 punt
Ajax - ADO Den Haag 0 punten
ADO Den Haag - Heracles Almelo 1 punt
AZ - ADO Den Haag 0 punten
ADO Den Haag - Vitesse 1 punt
RKC Waalwijk - ADO Den Haag 0 punten
FC Utrecht - ADO Den Haag 0 punten
ADO Den Haag - FC Twente 0 punten
FC Groningen - ADO Den Haag 0 punten
ADO Den Haag - VVV-Venlo 3 punten
ADO Den Haag - Feyenoord 0 punten
PEC Zwolle - ADO Den Haag 1 punt

In de ene helft van de comp pak je 24 punten, waarom zou je dan in de tweede helft er dan maar net 10 pakken? Ik weet dat het vorig jaar in de tweede helft helemaal kut ging maar we hebben nu kwalitatief een veel beter 11tal

Ik begrijp echt niet waarom jullie niet kunnen genieten van het feit dat we met een kut spits en in de mening van sommige een kut trainer toch gewoon 7e staan en volop meedoen voor EL voetbal....

Ik heb af en toe het idee dat een hoop shouters de ouderwetse 14e/15e plaats missen.... Gewoon om lekker te kunnen kkeren, ik geniet iig wel van de 7e plaats en als je Zaterdag wint en het valt een beetje goed sta je nog stevig op plek 7 tot 10, hartstikke mooi toch...
0
Dinsdag 22 januari 2013 om 11:03 uur

Advertentie

drethehague

oodh schreef:

Een punt tegen nummer laatst. Wederom vreemde wissels. Moet ik daar blij mee zijn? Wat een drama die tweede helft. Dat Poepon na minuut 1 gewisseld had moeten worden slaat nergens op. Hij hield tenminste nogal wat ballen vast. Beetje jammer dat gezeik over hem.
helaas zien de meeste niet hoe belangrijk zonder doelpunten poepon is ,de meeste tellen de goals ,hoe de catering was,en meer niet denk ik. heel simpel kijk naar de goals van holla en toornstra wie daar in de voorbereiding is ingespeeld.DH was na 13 wed nr 3 met spelers die over alle linie,s gescoord had.alleen psv en ajax gingen ons toen voor.en als je dan ziet dat holla en toornstra steeds om de 16 gevaarlijk opkomen in de 1e helft ,en je dan vicento(die niet eens op de tribune had gezeten bij mij)voor poepon wisseld,ben je als trainer weer ouwerwets de weg kwijt.en tuurlijk was stein achteraf blij met dat punt .want hij zag t al weer aankomen 0 PUNTEN NA EEN DRAMA VAN EEN WISSEL!.Een ik zeg niet dat poepon de beste aankoop aller tijde is,maar durf wel te zeggen dat vicento de slechtse buitespeler in de historie is!stein heeft net als vd brom geluk met spelers als holla,toornstra(die wegwil en steeds beter zich in de etalage wil zetten)en een werkpaard van een v duinen ,en een zeer goeie couthino dat je maar 7 puntjes boven nc staat .want stein heeft je toch al weer een punt of 7 gekost . minimaal!!
0
Maandag 21 januari 2013 om 18:15 uur

D.H.zuid-west

Kees schreef:

Misschien werden we wel terug in de verdediging gedrukt en kwamen we daarom niet aan goed voetbal in de tweede helft toe. Dat soort situaties overkomt je en daar kun je weinig tijdens een wedstrijd meer aan veranderen. Zowel als spelers als wel als trainer niet.

En eerlijk gezegd zag ik de laatste 10 minuten de bui al hangen met nog een tegentreffer.

De temperatuur op Vak thuis was overigens wel in orde.
We hebben toch 3 wissels? Wat krijge we nou..... Als het liet meer loopt dan grijp je toch in als trainer..... De wissels die uiteindelijk wel kwamen waren een grote faal van de kant van Steijn, te laat en er werd ook nog eens verkeerd gewisseld (al begon de fout al met het opstellen van Poepon maar dat terzijde).

Je kwam in de verdrukking omdat je weigerde naar voren te voetballen en ja dan kom je onder druk te staan en krijgen we weer lange blinde halen naar voren die ook net zo hard weer terug komen. We waren zelfs aan het tijdrekken tegen de nummer laatst, hoe triest is dat dan?

Wel goed om te horen dat het klimaat en de catering goed was daar, misschien kan je ons ook een keer uitnodigen, zitten wij ook eens lekker warm
0
Maandag 21 januari 2013 om 15:25 uur

Kees

D.H.zuid-west schreef:

Kees, ben je op vakkie T gisteren in slaap gevallen ofzo? Vond je het wisselbeleid zo goed dan? of wellicht die laffe verdedigende instelling in de 2e helft? Hadden we doorgepakt in de eerste helft dan was het niet zover gekomen. Iedereen in het uitvak zag het W2 doelpunt aankomen en jij vanaf je bank op de eerste rij hebt dat niet gezien? En zo slecht is het voetbal niet?? we hebben geen kans gehad in de 2e helft.

In de komende 2 wedstrijden halen we straks 1 punt en dan is er weer paniek in de tent....... maarrrrrr we staan nu 7e dus waar maken we ons druk om
Misschien werden we wel terug in de verdediging gedrukt en kwamen we daarom niet aan goed voetbal in de tweede helft toe. Dat soort situaties overkomt je en daar kun je weinig tijdens een wedstrijd meer aan veranderen. Zowel als spelers als wel als trainer niet.

En eerlijk gezegd zag ik de laatste 10 minuten de bui al hangen met nog een tegentreffer.

De temperatuur op Vak thuis was overigens wel in orde.
0
Maandag 21 januari 2013 om 14:50 uur

Beest

Kees schreef:

Ik begrijp jou en vele shouters echt niet. We staan zevende met redelijk materiaal, er zijn zo`n zes nieuwe spelers ingepast, een zeer smalle selectie, Steijn zijn wissels zijn dit seizoen uitstekend, de sfeer is prima in de groep (ook een verdienste van Steijn) en een play off plaats voor Europees voetbal is in zicht.

Ik ben uiterst tevreden met Maurice Steijn.

ps Een aantal hier spraken hun voorkeur uit over Maakant en Jans. Nee, die doen het lekker met veel beter materiaal. Zie ook Van Basten en Verbeek
joh kees ieder zijn mening ik vindt trainer steijn een slappe hap

als persoon zal het een prima man zijn en dat moet ik wel eerlijk zeggen hij heeft een op en top ado hart

en kees je doet net of de plek op de ranglijst een hele prestatie is wij staan niet zo hoog omdet we zo goed zijn nee we staan daar omdat de rest zo slecht is en dat wordt nog welles vegeten

volgende week roda thuis daarna psv uit dus geniet nog even van die zevende plek want in het zwartste scenario sta je over twee weken 14de of 15e en is het weer degradatie voetbal dus moet je nog gaan nuitkijken ook

puur malleen het feit dat poepon mag doormoderen is voor mij al reden genoeg om te twijfelen aan steijn bij thuiswedstrijden zien 10.000 man dat ie het niet waarmaakt en niet op het veld hoort en toch willens en wetens laten staan lijkt mij gevalletje plank voor je harses

maar wat anders nu vindt jij steijn een prima coachh als we de volgende vier wedstrijden verliezen en we staan stevig onderin rechter rijtje denk je er dan nog zo over ??? ik denk het niet

heb al een paar keer gezegd dat met deze stand op de ranglijst je niet naar boven hoeft te kijken alleen naar beneden je staat 6 punten los van de gevaren zone ik ben er niet zo gerust op eerlijk gezegd
0
Maandag 21 januari 2013 om 08:51 uur

Nu online

wijstaanboven, Rob2002, CashD070, Steef070, Erik070, Kees, wiegah070, Mike, Bleek, tjapi01, haagse chick en 206 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 Telstar 7 - 11
6 Graafschap 6 - 10
7 Jong AZ 6 - 10
8 FC Volendam 7 - 10
9 Vitesse 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Eindhoven 6 - 8
14 FC Emmen 7 - 8
15 TOP Oss 6 - 7
16 ADO Den Haag 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 SC Cambuur 6 - 4
20 Jong Utrecht 6 - 2