Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

DeHaagseHyena

Als ik deze shouts hoor over de wedstrijd die momenteel bezig is denk ik dat we vanuit achteruit moeten gaan versterken?

 

El Shoef Shoef voor links halen...Ouwe rot Wieleart in het centrum en lindgren als spelmaker op het middenveld erbij.... V.d Bergh moet plaats gaan maken....lindgren kan het spel openbreken....het enige wat v.d bergh kan breken is de tegenstander zijn enkels.....

 

Wieleart is een ouwe lul maar kan daar achterin orde op zaken stellen...met ammi op rechts en El akchaoui Op links en Kum/derreick of horvath in het centrum ziet het er achterin professioneel uit....Immers,Buijs (als die weggaat Lindgren), Derreick op het middenveld....en Volgend seizoen nieuwe aankoop op links, millic/vicento/carraciolo centrum spits en rechts Knopper of verhoek?

 

Ziet er goed uit als dit mogelijk is/betaalbaar is!

 

Gr. DeHaagseHyena

0
Zondag 10 januari 2010 om 16:10 uur

;)

hjfff schreef:

El Kabir per direct transfervrij!!

 

Type Meric, rechtsbenig en kan links- en rechtsbuiten spelen.

Halen dus. Klasse beter dan Vicento, Hulst, Achterberg enz.

Die jongens zijn prima maar de toekomst maar het gaat om het NU!!

weet niet of dat verstandig is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

El Kabir en Tshibamba mogen vertrekken bij NEC

dinsdag 05 januari 2010 | 15:53
Tekstgrootte tekst verkleinentekst vergroten
Moestafa El Kabir (links) en Joël Tshibamba. Archieffoto: ANP

Moestafa El Kabir (links) en Joël Tshibamba. Archieffoto: ANP

NIJMEGEN - De carrières van Moestafa El Kabir en Joël Tshibamba bij NEC lijken voorbij. De twee aanvallers mogen de club deze transferperiode verlaten.

El Kabir en Tshibamba mogen beiden transfervrij op zoek naar een andere club, ook al hebben ze een doorlopende verbintenis in Nijmegen. Mochten ze komende maand tijdens de ‘transferwindow’ geen nieuwe club vinden, dan maken ze het seizoen af bij Jong NEC.

El Kabir (21) was in november al tijdelijk teruggezet naar het beloftenteam. Directe aanleiding was toen een te hoog vetpercentage. Het was niet de eerste keer dat de buitenspeler in opspraak raakte in de afgelopen twee seizoenen. Vorig seizoen botste het ook al met toenmalig toenmalig trainer Mario Been, die hem ook al eens uit de selectie zette. Bij NEC verwachten ze geen verbetering in houding en gedrag van El Kabir, waarop besloten is dat hij mag uitzien naar een andere club.

Datzelfde geldt feitelijk voor Joël Tshibamba. De 21-jarige spits voetbalde dit seizoen op huurbasis voor eerstedivisionist FC Oss. De Brabanders stuurden Tshibamba in begin december terug naar Nijmegen, wegens aanhoudend wangedrag. Ook hij was al verscheidene keren gewezen op zijn gedrag.

0
Dinsdag 5 januari 2010 om 19:28 uur

;)

had leuk voor ons geweest ;)

 

Koller aan de slag bij Franse derdeklasser

Jan Koller vervolgt zijn carrière in de derde klasse van Frankrijk. De spits heeft een contract voor anderhalf seizoen getekend bij AS Cannes. Hij komt transfervrij over van Krylia Sovetov uit Rusland.

Bij Krylia was het contract van Koller in november ten einde gelopen, waarna de spits op zoek kon naar een nieuwe club. Er was belangstelling vanuit onder meer China en Duitsland voor 36-jarige Tsjech, maar Koller liet zijn keuze vallen AS Cannes.

De grootste reden om voor Cannes te kiezen was de aanwezigheid van zijn gezin in Frankrijk. Koller speelde voor zijn periode in Rusland namelijk voor AS Monaco. Zijn gezin besloot vervolgens in het prinsendom te blijven wonen, ondanks dat de boomlange spits voor een Russisch avontuur koos.

0
Maandag 4 januari 2010 om 20:00 uur

rien1

JB schreef:

Het is wel belangrijk onderscheid te maken tussen wat er uit de bestuurskamer komt en wat er in de media en op fansites gesuggereerd wordt.

 

Ik weet dat wij het hier allemaal over bijv. Koevermans hebben gehad afgelopen zomer, maar volgens mij hebben vdK, RA en zelfs AW en de RvC die naam nooit genoemd.

Is zeker waar dat we wel het onderscheid moeten maken tussen media en sites en dan de bestuurskamer. Klopt ook dat die kamer nooit met Koevermans is gekomen, maarwe zouden versteld staan wie er afgelopen zomer voor ADO kwamen spelen. Bij deze  "mooie" woorden (van Atteveld, Wetzel of Jagersma) denk ik niet bepaald aan een spits van Telstar of Omniworld. Dan denk ik aan reserves die bij de grote(re) clubs niet aan spelen toekomen. Bv een Koevermans of iets uit Rotjeknor. Maar laten we het er maar op houden dat ze in die bestuurskamer graag nog wat seizoenskaarten wilden verkopen.

0
Maandag 4 januari 2010 om 16:15 uur

<FCDH>

Aad schreef:

Wie Calabro in het programma van Derksen met Wetzel heeft zien "flirten" en omgekeerd kan er bijna zeker van zijn dat Calabro niet en misschien wel nooit niet naar ADO komt.

Bovendien wil ik wel eens zien of hij bij VVV zo blijft scoren nu Honda weg is.

we moeten toch een spits erbij hebben?gaat soltani nou weg of niet in de winterstop?

0
Maandag 4 januari 2010 om 16:15 uur

ADO voor altijd

Brian schreef:

Als ik ADO was zal ik Karim Soltani nu verkopen en onze kale kleine vriend terughalen uit turkije desnoods huren MEric ;)

 

 

Als dat is gebeurd dan danny koevermans halen powel verkopen.

Een keeper verkopen Kost ook geld 1'tje minder!

je hebt wel met contracten te maken die door blijven lopen, ook ontsla je de desbetreffende speler's. Maar Soltani verkopen of weggeven vind ik geen slecht idee. Waardeloze voetballer en bij komst van Wielaart kan Horvath ook vertrekken. Nu ook onze spits nog verkopen (kost een vermogen als speler uit een NIET EU land). En dit seizoen afmaken zonder TD.

 

Ook weet ik niet wat meric moet kosten en of hij terug wil maar anders halen !!!!

0
Maandag 4 januari 2010 om 10:45 uur

Bert

hjfff schreef:

Zou je denken??

 

Niedzielan is niet de oplossing;

2006/07      NEC Nijmegen      Nederland     23     2
2007/08      Wisła Kraków        Polen            8      1
2008/09      Wisła Kraków        Polen           16     0

 

 

Die Bregerie speelt nu bij Metz in de Ligue 2. Basisspeler en leider van hun defensie.

 

Ik zeg echt Lindgren!!

 

Dat zijn inderdaad wel erg weinig doelpunten.

 

Scoorde in het verleden in Polen wel veel.

 

Maar goed een spits die bij ons in vorm komt zie ik ook zo snel niet gebeuren. Het is eerder andersom.

 

Je hebt gelijk moesten we maar niet doen.

0
Zondag 3 januari 2010 om 12:11 uur

ADO voor altijd

Dat van Danny Buys kan er nog wel bij na alles wat we de afgelopen weken (maanden) hebben gehad.

 Voor welk bedrag mag hij weg???? Er schijnt in zijn kontract te staan dat bij buitenlandse belangstelling hij voor een bepaald bedrag weg mag.

Zijn eventuele vervanger is een heel andere voetballer kan je niet met Buys vervangen . Misschien is die andere Buys van de Graafschap iets. En natuurlijk een spits, misschien iets bij derby ?? Ik moet wel zeggen dat Buys de laatste weken minder was, kwam dat hierdoor??

0
Vrijdag 1 januari 2010 om 11:44 uur

Advertentie

Haagse Roel

Bert schreef:

Ik wens jou een heel fijn 2010. Alleen ik zou niks aannemen. Ligt er nu een visie na het vertrek van Wetzel.

 

De rust terug gekeerd totdat we weer gaan voetbalen. Ik ga het weer herhalen een kind van zes ziet dat het elftal tekort komt.

Jansma is een voetbalcommentator wat moeten wij ermee?

 

De Mos zou een optie zijn net als Hans Galjé. Zwaar inzetten op de jeugd deed Wetzel al. 

 

Weet niet hoe dit afloopt maar vrees het ergste.

Hoi Bert ,

 

Jansma is een voetbalcommentator wat moeten wij ermee?

 

Wat meer respect voor Kees zou wel op z'n plaats zijn ........een gewone voetbalcommentator is hij al jarenlang niet meer....

Het zou een zegen zijn als Kees wat voor Den Haag kon betekenen, hij zou een meester zijn om FCDH in de media te vertegenwoordigen, jou vriend Wetzel zou er in ieder geval een hoop van kunnen leren. Ook bij hem vrees ik echter dat hij bedankt voor de eer, hij zit natuurlijk in een zetel als mediaman van Oranje en directeur o.i.d bij Sport 1 .
 

Hoop dat v.d. Kallen komende weken doorpakt, in zijn reactie schrijft hij de Mos zeker niet af, daarnaast moet er versterking komen, ik deel hierin je mening , op de backposities. Aanvallend dient er eveneens versterking te komen. Iedereen heeft het over een spits maar volgens mij moet je het zoeken op de vleugels.....er zijn de afgelopen jaren geloof ik al zo'n 6 spitsen neergezet zonder succes.....vleugelspelers die geen lantaarnpaal voorbijkomen laat staan een bruikbare voorzet vanaf de achterlijn kunnen geven breekt je op..............


 

 

0
Donderdag 31 december 2009 om 00:10 uur

JB

Bert schreef:

In het kader van hoe nu verder is het wellicht verstandig Hans Galjé te benaderen om de jeugdafdeling verder te herstructureren.

Let wel geen technisch directeur maar hoofd jeugdopleiding.

 

Kunnen we gelijk vragen of er een back van Exelsior Moeskroen werk zoekt. Neem die gasten maar op proef. Pisvee en onze broeders uit Brugge zijn al aan het lijken pikken geslagen. 

Terecht ook want zo werkt dat in de voetballerij.

Daan Van Gijseghems lijkt mij een mooie haalbare aanwinst.

 

21 jaar, oud-jeugdinternational, verdediger, al 4 (!) jaar vaste basisspeler.

 

de 17-jarige Letierme zullen wij nooit kunnen krijgen, zaten PSV, Man City ed al eerder achteraan.

 

Er loopt ook nog een scorende spits rond, maar die is geboren in Nigeria en heeft een paspoort uit Qatar. Die is dus niet te betalen qua salaris.

0
Woensdag 30 december 2009 om 00:12 uur

Nu online

grijze gek, ADOZoetermeer, bramhaag, FC Den Haag!, Erik070, DHFC070 en 326 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4