Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Beest

janjazz37 schreef:

Ben niet uit op "gelijk hebben", hoor.
Maar zo beleefde ik `t.
Aan drukzetten, zoals in de 1e helft, kwam hij niet meer toe.
Zeg niet dat dat dit allen maar aan Jens lag.

Even iets anders.
Wie heeft van ons behendige baasje Chery iets beslissends of bijzonders gezien?
Ik iig niet of moet ik weer naar uitzending gemist?
toen die m moest geven schoot ie en toen ie moest schieten gaf ie hem wel een paar keer slim de bal veroverd op het middenveld

drama was er meer voor poepon die jongen kan er werkelijk waar geen kloten van die kan naar de beloften en op de transferlijst had nog hoop dat het na trainingskamp beter zou worden maar niet dus

vond dat meiers niet zn beste wedstrijd had was elke keer net te laat vond supusepa zeer degelijk spelen heeft zelfs nog een paar keer de troep van meiers opgeruimd

toornstra deed eerste helft prima tweede helft was niet best van niemand

iemand gaf aan dat ze orders van steijn gehad zullen hebben om voorsprong te behouden vind ik heel dom van m wissels waren om te janken

stel persoonlijk datr het grootste probleem toch de trainer is kan het niet anders zeggen en teksten die komt er nog wel bla bla bla klinkt leuk ,maar laat m leren in de jupilerleugue en niet de groei van ado tegen houden omdat ie nu nog niet capabel is
0
Maandag 21 januari 2013 om 08:35 uur

Beest

teeg28 schreef:

steyn gaat morge met de directie praten wat de mogelijk heden zijn voor versterkingen nahhh ben benieuwd mischien ali???
mischien een nieuwe trainer??!!
0
Maandag 21 januari 2013 om 08:23 uur

Haagse Roel

Als we nu ook al uitwedstrijden kut gaan ballen wordt het nog kiele kiele

Steijn kan wel leven met een gelijkspel, wat een lulkoek. Eerste half uur hebben die kruiken niets in te brengen ,speel je aardig en kan je, als je doordrukt gewoon weer 3 pnt meenemen......Nee , vanaf minuut 35 lekker achterover leunen tegen een degradatiekandidaat die de pnt hard nodig heeft. Lekker slim , terecht dat je nog een goal om je oren krijgt en je mag blij zijn dat je niet met 0 pnt vertrekt.

Pappen en nathouden beleid van onze Steijn , heb .niets tegen de man, vind het zelfs wel een amiabele kerel maar ik vind hem een laffe , risico mijdende coach......ga eens bij Heracles kijken , daar loopt een trainer die wel balluh heeft. Steijn schermt met z`n goeie positie op de ranglijst maar dat zegt mij in deze hotseknotse competitie geen ruk........
0
Zondag 20 januari 2013 om 23:39 uur

Kees

Hans van de Haar wordt trainer van Lienden. Geen spectaculair nieuws maar wat een geweldenaar vond ik dat.
Heb volgens mij nooit een speler gezien die zoveel schoppen/tikken kreeg. Nooit zeuren en een bal vasthouden kon ie als de beste.
0
Zaterdag 19 januari 2013 om 11:39 uur

Haagse Kelt

Kees schreef:

Wat een droplul die Atteveld. Dit soort zaken hou je voor je. Of het nou waar is of niet.
Heb je op zich gelijk in. Maar ik heb toch wel wat begrip voor Atteveld. Want die spelers kregen destijds wel uitgebreid een podium om allerlei negatieve zaken van Atteveld de ether in te slingeren m.a.g. dat diens CV compleet was opgeblazen. Tuurlijk kwam dat voor een groot deel door Atteveld zelf, maar vergis je niet in het effect van de laster door die spelers. En ja, die laster komt vaak doordat persoonlijke belangen van spelers geschaad zijn en niet omdat het nou echt zo`n slechte trainer is. Kijk naar Lex Immers. De hele shoutbox vind hem een eng mannetje rond Feyenoord-ADO, maar wat ie allemaal over Atteveld heeft gezegd zien we als de waarheid. Klopt niet helemaal.
Zelf denk ik dat Atteveld soms dom/slecht bezig is geweest in de omgang met mensen (geen people manager heet dat tegenwoordig), maar dat het helemaal niet zo`n slechte trainer is.
0
Vrijdag 18 januari 2013 om 00:12 uur

Advertentie

Kees

PaulusP schreef:

wat een verschrikkelijk eng mannetje die Atteveld, getverredemme, moest het ff kwijt. O O O wat ben je flink als je dat soort dingen roept.
Ik begrijp dat soort lui zoals Atteveld en Everse niet. Hebben beiden voetballend een behoorlijke carriëre achter de rug en gaan dan als trainer vreemde en niet juiste uitspraken doen. En dat terwijl zij veel aan de voetballerij te danken hebben en gepokt en gemazeld zijn.
Zal dat een geldingsdrang zijn of gewoon domheid?
0
Donderdag 17 januari 2013 om 19:13 uur

Franky

TillValhall schreef:

ADO probeert Vicento al 4 jaar in vorm te krijgen.... Lozen die hap (net als Chery, heb je echt niks aan). Tano de eerlijke kans gunnen, en Mendes terughalen. Van Duinen en Poepon leggen ze er ook niet in, zijn niet goed genoeg. Ook wegdoen. Dan maar een wat smallere selectie, maar wel een goed Eredivisiewaardig team hebben met veel voetballend vermogen. We moeten af van die hele karrenvracht aan spelers waar je de structurele subtop niet mee gaat halen.
Je moet ook werkers hebben, ze hoeven niet allemaal perfecte techniek te hebben en een overzicht van hier tot Tilburg. Deze jongens zijn absoluut wel goed genoeg en er zit meer dan voldoende rek in om het linker rijtje aan te kunnen. Alhoewel ik wel met je eens ben dat ze het op dit moment nog niet goed genoeg doen.

Vicento vind ik een heel ander verhaal, hij deed het op een gegeven moment uitstekend, dat was het moment dat hij vertrouwen kreeg. Dit vertrouwen kreeg hij zowel van de supporters als de trainer, zoiets maakt of breekt een speler.

Een karrenvracht aan spelers lozen lijkt mij geen goed idee, je hebt ze nodig om überhaupt in het linkerrijtje te blijven. Tano heeft het nog niet waar gemaakt in het 2e en op de trainingen, daarom krijgt hij nog geen kansen.
0
Woensdag 16 januari 2013 om 23:34 uur

Beest

oodh schreef:

Probleem is dat Vicento eerder slechter dan beter is geworden. Dat ligt of aan hem, of aan Steijn of aan beiden. Feit is dat je momenteel weinig aan Vicento hebt.
en daarom stel m maar s een half seizoen op in de basis wil het wel eens zien

en argumenten dat je als trainer dan voorschut staat gaan niet op want poepon loopt ook alleen maar te kloten
0
Woensdag 16 januari 2013 om 15:36 uur

marcellino

070 schreef:

je doet allemaal aannames. Je hebt geen idee of hij beter gaat presteren als hij vertrouwen krijgt en een tijd in de basis mag staan. In het verleden heeft hij vrijwel niets laten zien wat zo`n aanname rechtvaardigt.
in het verleden heeft het bestuur en trainer laten zien dat ze geen verstand van zaken hebben.
spelers die door zijn verkocht voor miljoenen zijn hier voor een appel en een ei verkocht of zelfs weg gepest zo nu ook gebeurd met vicento,die jonge voetbalt alang niet meer met plezier bij ado,hij is vaak ingevallen en dan brengt hij het nodige gif in de wedstrijd sommige hier hebben totaal geen besef dat invallen vele mallen moeilijker is als dat je aan de wedstrijd begint dat hij dan redelijk de wedstrijd aanvoeld is een kwaliteit net zo als dat hij hard kan rennen en vaak op de goede plek staat.
het vallen van vicento komt dus ook niet door vicento zelf maar omdat hij gewoon verkeerd gebruikt wordt
0
Woensdag 16 januari 2013 om 14:52 uur

Beest

DaveDH schreef:

"wat je wat het is vicento is een ongeleid projectiel maar heeft de zelfde kwaliteiten als castelen en elia."

Vicento mag de schoenveters van die twee nog niet strikken, zij hebben meer talent in hun pink dan Vicento in zijn hele lichaam.

Het enige wat die jongen mee heeft is dat die snel is, maar hij heeft totaal geen voorzet en nog vele malen belangrijker hij kan geen man passeren, totaal geen passeer beweging, als die er niet op snelheid voorbij komt, komt die er niet voorbij punt.

En dat is toch wel belangrijk op de positie waar hij speelt, nee hij is bij lange na geen Castelen of Elia hoor, en dat wordt die ook niet.
elia is mislukt in mofistan en castelen gaat het nou ook niet bepaald goed mee in zn carriere op t moment

vind het zelf altijd zon rare uitspraak mag ze veters nog niet strikken met een goede trainer en veel vertrouwen had ie al een stuk verder geweest
0
Woensdag 16 januari 2013 om 14:46 uur

Nu online

wijstaanboven, Heino, Dannyy, kojak1, ruudjuh070, Rob2002, Erik070, wiegah070, Kees, CashD070, Steef070 en 242 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 Telstar 7 - 11
6 Graafschap 6 - 10
7 Jong AZ 6 - 10
8 FC Volendam 7 - 10
9 Vitesse 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Eindhoven 6 - 8
14 FC Emmen 7 - 8
15 TOP Oss 6 - 7
16 ADO Den Haag 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 SC Cambuur 6 - 4
20 Jong Utrecht 6 - 2