Pagina 127

<FCDH>

slash070 schreef:

Zojuist bij Studio Sport was goed te zien wat een aanslag het eigenlijk was van die Manu op Zuiverloon, en dan staat diezelfde Manu even later hard te applaudisseren als Schet voor de tweede keer geel krijgt

P.S. Die sliding met twee gestrekte benen van Meijers bij de cornervlag was denk ik gemonteerd door Studio Sport
Jammer dat ie in de laaste minuut viel maar de schade valt nog mee als we gelijk hadden gespeeld hadden we 12e gestaan nu 14e

Je vond malone toch niks op rechtsback

Heb wel genoten vandaag. Maar er zat zoveel meer in. En dan ook nog een doelpunt in de laatste minuut walgelijk. Feyenoord wat een kut ploeg zeg die verdiende de 0 punten
0
Zondag 10 augustus 2014 om 15:49 uur

Kees

Blijft toch heel erg zuur om in minuut 90 te verliezen. Of we nou goed speelden, meer verdiend hadden, Makkelie een aanfluiting is en dat onze reservebank wel erg smal is.

Je had toch veel lekkerder naar Twente toegewerkt en voor de verkoop van de SCC`s is dit ook een tegenvaller.
0
Zondag 10 augustus 2014 om 15:15 uur

janfcdh

Denk dat iedereen zich wel een andere start had verwacht van Den Haag qua resultaat, echter zijn we gewoon bestolen vandaag en dat heeft heel Nederland vandaag kunnen zien.
Dit is geen Calimero gedrag, scheidsrechter was bizar slecht en heeft fouten gemaakt die de wedtrijd die na zijn beslissingen geen echte eerlijke wedstrijd meer was.
KNVB gaat hier weer vreselijk voor schut.
Ik hou er rekening mee, althans ik hoop dat het toch misschien een mooie week gaat worden en dat de versterkingen spoedig zullen arriveren.
Ben benieuwd wat Henk Fraser te vertellen heeft over de wedstrijd, en misschien wel meer.
Bedankt nogmaals voor het linkie Moi, de live stream was perfect en viel maar 2 keer uit.
Heb het allemaal goed kunnen volgen, oh ja kippevel in de 17e minuut, big respect voor Den Haag en Feyenoord fans voor de MOOIE ACTIE ter nagedachtenis voor Rein en alle andere slachtoffers van het vliegtuig delict.
0
Zondag 10 augustus 2014 om 15:07 uur

Bolluhboeah

Vanaf minuut 50. Het was een van de laatste items. Hoe je daar een "klik" link van maakt weet ik niet. Maar als iemand hier dat kan graag. En leg het even uit. Ik heb zelf geen idee.
0
Zaterdag 9 augustus 2014 om 20:30 uur

Moi

H@@GenEES schreef:

Daarom gaan ze twee jaar verder met elkaar?
Elke minuut is kassa voor ze. Ze gebruiken de TV om hun product te verkopen. Voetbal en informatie zijn bijzaak.
0
Dinsdag 5 augustus 2014 om 23:08 uur

<FCDH>

schreef:

Die tijd komt niet meer terug, zelfs de kippen zouden nu een SV krijgen.
En er waren ook veel wedstrijden met verkeerde sfeer (begin 80 dan).

Momenteel trouwensook al aardig wat sfeermakers een SV, ik denk toch wel ruim 100.
Als we de sfeer van toen nu hadden lag de wedstrijd binnen 1 minuut stil alle regels zijn veranderd
0
Dinsdag 5 augustus 2014 om 21:16 uur

Kees

Dennis72 schreef:

Ach na gisteren valt het wel mee, speelden goed voetbal bij vlagen, maar wat op de bank is er jong en onervaren en kramer was de enige aanvaller
Het centrum blijft zo kwetsbaar. Elke steekbal levert een hartverzakking op.
Hansen is volgens mij echt een aanwinst. Alleen die capriolen soms zijn ook niet nodig. Misschien bij een voorsprong 8-0 in de vijfde minuut van de blessuretijd. Dan kan er weinig meer gebeuren.
0
Maandag 4 augustus 2014 om 09:01 uur

yesyes

Ik zie het scenario alweer helemaal voor me. Denhaag- dordrecht spannende wedstrijd, lange tijd gaat het gelijk op en lijkt het af te streven naar een gelijkspel en plots is daar GIOVANNI korte met een prachtig schot de winnende doelpunt in de 88ste minuut.

Houtkoop..kramer..duinen
Gaat ook niet gebeuren. Kanon heeft deze voorbereiding nog geen minuut in het centrum gespeeld.