Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Beest

070 schreef:

snelheid, akkoord.
Heel technisch? Vind je dat echt? Balaanname, kaats en actie, alledrie beroerd.

ik wil geen hetze creëren, want ik gun deze jongen echt het allerbeste, en ik sluit niet uit dat er bij een andere club iets meer uitkomt dan bij ons, maar ik snap werkelijk niet dat mensen nog veel van deze jongen verwachten.
bij veel jongens gaat het om vertrouwen kan me niet herineren wanneer die voor het laatst drie keer in de basis heeft gestaan

hij krijgt het niet en een poepon die het nu wel heeft verbruikt blijft het wel krijgen mooiste voorbeeld vicento stond een keer basis of was invalbeurt weet t niet meer zn eerste kans en gelijk een doelpunt dus puur op scorend vermogen heeft ie al een streepje voor

en dan komen we weer bij het stukje dat onder steijn geen enkele maar dan ook echt niemand is beter geworden en ontwikkeling van de hele selectie stilstaat en 8ste staan is leuk en prima maar spel is beroerd word gelukkig al beter

net als toornstra zoveel potentie maar hier komt ie niet vooruit met een fatsoenlijke trainer had ie nou gewoon doorontwikkeld en had een andere buitenlandse club 5 miljoen voor m gegeven
0
Woensdag 16 januari 2013 om 14:41 uur

Kees

We zijn als club op het technische vlak enorm goed bezig. Het klopt dus wel degelijk dat ADO in gesprek is met Nijland.

Bron: rtv west

DEN HAAG - ADO Den Haag is in gesprek met Stef Nijland, die momenteel in dienst is van PSV en eerder uitkwam voor FC Groningen en NEC.
De middenvelder staat positief tegenover een verblijf bij ADO Den Haag. ADO-trainer Maurice Steijn heeft al met Nijland gesproken en laat aan Omroep West weten te hopen dat de twee clubs er snel uitkomen.
0
Maandag 14 januari 2013 om 11:48 uur

Kees

Aldus zojuist volgens rtv/west. waarom wel verhuur leeuwin en geen verkoop. of loopt zijn contract niet af? Bleiswijk weet jij het?

_______________________________________________________

ADO-trainer Maurice Steijn krijgt voorlopig niet zijn gewenste versterkingen. Dat is de conclusie uit het gesprek dat Steijn met algemeen directeur Cees Driebergen had.

Woensdagavond sprak het tweetal met elkaar over het aantrekken van doelman Ruud Swinkels en aanvaller Santi Kolk. Driebergen liet eerder weten dat er eerst spelers moeten vertrekken voordat er nieuwe bij komen. Om de vraag hoe het gesprek verlopen is antwoordde Steijn kort. ‘Ik geef hier geen commentaar op om te voorkomen dat wij langs elkaar gaan praten’, was de lezing van de ADO-trainer. Swinkels en Kolk hopen bij ADO een contract in de wacht te slepen, maar dat blijft vooralsnog uit.

VERHUUR

Bij een eventueel vertrek van Kevin Tano (verhuur), Ramon Leeuwin (verhuur) of Paul Mulders (verhuur/verkoop) komt er budget beschikbaar. Eventuele andere transfers kunnen ook ruimte maken voor de komst van Swinkels en Kolk.
0
Donderdag 10 januari 2013 om 15:11 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Extra verdedigers in selectie ADO
Trainer Maurice Steijn heeft twee extra verdedigers toegevoegd aan zijn selectie voor de hervatting van de Nederlandse competitie.
Lees het nieuwsbericht
0
Donderdag 10 januari 2013 om 14:14 uur

Kees

ADODENHAAG schreef:

Kans wordt groter dat Toornstra deze winterstop nog vertrekt aangezien ook Cardiff City concreet is geworden. Ben benieuwd aan welke bedragen ze kennen. Normaal gesproken kennen die Engelsen de prijzen wel..
Volgens Voetbal International:

Zou mooi zijn als ze gaan opbieden tegen elkaar:

Toornstra inzet van strijd tussen Cardiff en Swansea City
09/01/2013 11:18

In navolging van Premier League-club Swansea City heeft ook Cardiff City interesse in Jens Toornstra. De 23-jarige middenvelder van ADO Den Haag heeft nog een contract tot de zomer van 2014, maar gaf al vaker aan dat hij bezig is aan zijn laatste seizoen in de Hofstad.

De interesse van Cardiff, de eeuwige rivaal van Swansea en uitkomend in het Championship, is bekend bij zaakwaarnemer Duncan Smit. `Ze volgen Jens al een tijd, maar het heeft nog niet geleid tot een concreet bod`, aldus de begeleider van Toornstra over de interesse uit Wales.

Het ambitieuze Cardiff City wil volgend seizoen uitkomen in de Premier League en is op de goede weg voor promotie naar het hoogste niveau van Engeland. De ploeg van manager Malky Mackay staat momenteel op een riante eerste plaats, met zeven punten voorsprong op achtervolger Hull City.

ADO Den Haag is er veel aan gelegen om Toornstra te verkopen. De Hagenaars, onder leiding van algemeen directeur Cees Driebergen, zijn druk bezig uit het financiële dal te kruipen en hebben transferinkomsten nodig om komend jaar zwarte cijfers te schrijven.

`Die insteek is helder, alleen hoop ik dat Jens tot het einde van het seizoen bij ons speelt`, aldus ADO Den Haag-trainer Maurice Steijn, die er van overtuigd is dat er een mooie club gaat komen voor zijn aanvallende middenvelder. De speler in kwestie wacht rustig af.

`Ik richt me op het voetbal en hoor wel als er wat concreet wordt`, aldus Toornstra. `Mijn mening is helder en de club is bereid mee te werken. Alleen moet het wel een club worden die bij mij past en waar ik een mooie volgende stap kan maken.`


0
Woensdag 9 januari 2013 om 12:19 uur

Advertentie

DHFC070

BLEISWIJK-1 schreef:

Er zijn niet veel betaalbare spitsen die in hun eerste jaar in Nederland op 20 jarige leeftijd er 8 inschoppen.

Dat hij bij Groningen niet speelt zegt mij niet zo veel. Holla speelde op een gegeven moment ook niet meer. En die zou ik ook voor geen goud meer willen missen.

Nog een voorbeeld. Zeefuik speelde vorig seizoen bij NEC ook erg goed. En nu kan hij er niks meer van. Of zal dit ook een beetje aan de trainer liggen?
Er kunnen natuurlijk veel dingen spelen waardoor het er niet uitkomt. Texeira heeft in het begin wel laten zien dat hij zeker zeer talentvol is, waarom het er nu niet meer uitkomt?

- Leeftijd.
- Vreemd land.
- Geen vertrouwen van de trainer.
- Slechte medespelers.
- Uit vorm.
etc.

Toch hoeft hij van mij niet te komen ookal heeft die heel veel talent en zou het een goede voor ons zijn. Dit omdat hij boven het salarisplafond moet verdienen als NON-EU speler en daar ben ik permanent op tegen je hebt niet voor niets zo`n salarisplafond.
0
Maandag 7 januari 2013 om 21:06 uur

BLEISWIJK-1

DaveDH schreef:

Teixeira ??? Werkelijk raakt bij Grunn geen pepernoot, zal die dat bij DH het wel gaan doen dan.... alsof DH een reputatie heeft waar mislukte spitsen weer tot bloei komen (1x in de 20.000 jaar)....
Er zijn niet veel betaalbare spitsen die in hun eerste jaar in Nederland op 20 jarige leeftijd er 8 inschoppen.

Dat hij bij Groningen niet speelt zegt mij niet zo veel. Holla speelde op een gegeven moment ook niet meer. En die zou ik ook voor geen goud meer willen missen.

Nog een voorbeeld. Zeefuik speelde vorig seizoen bij NEC ook erg goed. En nu kan hij er niks meer van. Of zal dit ook een beetje aan de trainer liggen?
0
Maandag 7 januari 2013 om 20:51 uur

Gizmo

DEN HAAG - ADO Den Haag en de zaakwaarnemer van doelman Ruud Swinkels zijn met elkaar ingesprek over een contract. Dat heeft de transfervrije doelman aan Omroep West laten weten.
Swinkels stond tot eind 2012 onder contract bij PSV en is momenteel clubloos. ‘Ik heb een gesprek met de trainer gehad en daar heb ik een goed gevoel aan overgehouden’, zegt de keeper. ‘Het is nu aan de club hoe dit verder afloopt’, vervolgt Swinkels die door meerdere clubs gevolgd wordt.

Op de nieuwjaarsreceptie van ADO Den Haag liet algemeen directeur Cees Driebergen weten dat er eerst spelers moeten vertrekken alvorens en nieuwe gepresenteerd kunnen worden. ‘Dan is het duidelijk en denk ik dat er niet heel veel mogelijk is. Er zal dan iets verzonnen moeten worden’, aldus de doelman. Swinkels is niet van plan om voor een appel en een ei bij ADO te komen spelen. ‘Er is een kleine opkomst, ik heb een huisje en er moet ook een boterham op tafel komen. Het lijkt mij duidelijk dat je dan niet voor niets gaat afreizen.’

ADO-trainer Maurice Steijn liet na de maandagtraining weten eerdaags met Driebergen om tafel te gaan omtrent het aantrekken van Swinkels. ‘Kort voor het sluiten van de vorige transferperiode hebben wij Ahmed Ammi en Aleksander Radosavljevic van de hand gedaan. Dat geld heb ik nooit terug gezien’, zegt Steijn. ‘Ik zal het eerdaags met Cees Driebergen bespreken.’

Bron: RTV West.

Vooral de laatste alinia is interessant.
0
Maandag 7 januari 2013 om 18:56 uur

fcthehague

Thijs schreef:

Ja maar heeft vast geen kans gehad...
Is ook niet nodig als de trainer niks in je ziet. Brouwer heeft het bij RKC en Almere City ook niet gered. Dat hij het bij Liverpool niet gered heeft kan niemand hem verder kwalijk nemen, maar begrijp niet dat mensen het hebben over dat hij geen kans heeft gehad. Tot nu toe zijn er maar weinig spelers die bij Ado geen kans hebben gehad en ergens anders de sterren van de hemel spelen. Ook heeft Steijn naar mijn mening gelijk gehad met Ammi en Rado. Steijn moet alleen wat beter ze aankopen uitzoeken, want 50% is gewoon KUT.
0
Zaterdag 5 januari 2013 om 09:42 uur

BLEISWIJK-1

ADO neemt een aantal jonge spelers mee naar Spanje die nu ook al regelmatig meetrainen met de selectie. Het gaat om Danny Bakker, Robin Buwalda en Jordy van der Winden.? Kevin Tano en Adil Tihouna hebben van trainer Maurice Steijn te horen gekregen dat ze niet meegaan op trainingskamp naar Spanje.
0
Vrijdag 4 januari 2013 om 20:33 uur

Nu online

Bleek, wijstaanboven, GroenGeelHart070, Erik070, RF, wiegah070, KvR, fcdh-denhaag, poemba en 223 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 Telstar 7 - 11
6 Graafschap 6 - 10
7 Jong AZ 6 - 10
8 FC Volendam 7 - 10
9 Vitesse 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Eindhoven 6 - 8
14 FC Emmen 7 - 8
15 TOP Oss 6 - 7
16 ADO Den Haag 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 SC Cambuur 6 - 4
20 Jong Utrecht 6 - 2