Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

Bert

Jensen schreef:

Ik zou het heel jammer vinden als André Wetzel door dit akkefietje zou op (moeten) stappen.

Laat die kerels het uitpraten, hun ego opzij zetten en afspraken maken hoe dergelijke zaken in het vervolg behandeld gaan worden.

Daar is toch niks mis mee.

Volwassen mannen zijn het waartussen heus wel eens iets mis kan gaan. Dat maak ik op mijn werk ook mee. Nou en.

Als we € 300.00,- moeten betalen is dat ook zonde van het geld.

 

Daar kun je ook spelers van halen. Bovendien vind ik dat Atteveld dan ook op moet stappen.

 

En waar moeten wij die nieuwe trainer en TD van gaan betalen? Al met al zijn we dan een miljoen of wat lichter (verder in de schulden) en nog steeds hebben we dan geen goede rechtsback, linksback en een spits.

 

Nogmaals van mij hoeven ze niet te blijven maar waar halen we het geld vandaan.

0
Maandag 21 december 2009 om 20:12 uur

hjfff

Net had ik even een helder moment;

14 uit 18.

In de laatste 12 wedstrijden 4 puntjes.

 

Wat nou ALS wij straks in de eerste 11 wedstrijden (AZ al 2x gehad)

3x winnen en 3x gelijkspelen doordat een Bosschaart niet knoeit, Vicento is goed tegen een bal aanloopt en dat Ricky een vrije trap er inlegt, onderkant lat.

20 punten moet toch eigenlijk wel te doen zijn?! Als we er in deze slechte 1e serie al 14 hebben?!

 

Zou trouwens Fabio wel is willen zien samen met Milic in de spits.

Milic komt vaak en bal halen en is dan weg uit de spits. Toevallig weet ik dat hij in zijn vaderland altijd in een 4-4-2 speelde. Caracciolo kon geen potten breken bij ons, maar om nou te zeggen dat hij veel kansen mistte.. Nee, want die kreeg hij zelden.

 

We hebben het steeds over een afmaker en als ik Caracciolo steeds zie in de Jupiler vraag ik me toch af waarom hij in godsnaam is verhuurd. Hij legt ze uit alle hoeken erin en volgens mij zijn de goals bij ons even groot als in Den Bosch.

Dat moet ik trouwnes wel kunnen weten aangezien ik daar 2 jaar geleden een grondige veldinspectie heb gedaan haha.

 

0
Zondag 20 december 2009 om 23:06 uur

g

Van Gaal helemaal klaar met Toni
Uitgegeven: 10 december 2009 19:59
Laatst gewijzigd: 10 december 2009 20:03
AMSTERDAM - De druk op Louis van Gaal mag na het behalen van de achtste finales van de Champions League als sneeuw voor de zon verdwenen zijn. Het conflict dat de oefenmeester heeft met aanvaller Luca Toni is nog aan de orde van de dag.

Van Gaal ziet het niet meer goedkomen tussen hem en de spits. "De problemen met Toni zijn niet meer op te lossen."

"Hij heeft aangegeven dat hij wil vertrekken. Daarom moet hij een andere club zoeken", tekent de Italiaanse krant Corriere dello Sport volgens VI op uit de mond van de Nederlander.

Ook excuses zullen de relatie tussen trainer en speler niet meer kunnen herstellen. "Daar had hij eerder aan moeten denken. Toni heeft zich een bepaalde houding aangemeten. Hij heeft niet aan onze verwachtingen voldaan."

Rummenigge

Algemeen directeur Karl-Heinz Rummenigge is minder stellig dan Van Gaal. "Er is nog geen besluit genomen. Er kan nog van alles gebeuren. Ik sluit niet uit dat Toni gratis aan een club wordt verhuurd."

 

 

Waar wachten we nog op dan? ;)

0
Zondag 20 december 2009 om 20:47 uur

denhaag..

wij hebben doelpunten nodig.. doelpunten komen meestal van de spits.. toevallig dat er eentje gratis de deur uit mag..

moeten alleen ff met de collectebussen langs de deuren voor het salaris



Geïnteresseerde clubs mogen dissident Toni gratis overnemen
Zondag, 20 december 2009 om 14:28Bayern München wil zo snel mogelijk van Luca Toni af. De nummer drie van Duitsland zal de Italiaan daarom in de komende transferperiode gratis laten gaan, zo maakte voorzitter Uli Hoeness zondagmiddag bekend. Het contract van Toni in de Allianz Arena loopt door tot de zomer van 2011.

Toni is niet gediend van zijn huidige bijrol en maakte zich onmogelijk door hard uit te halen naar Louis van Gaal. Bovendien weigerde hij de opgelegde boete te combineren met een excuus aan de Nederlandse oefenmeester. De Italiaanse aanvaller wil graag terug naar zijn geboorteland, maar zei ook Engeland en Spanje te zien zitten als nieuwe bestemming.

"We hebben nog geen concreet aanbod ontvangen", liet Hoeness aan DSF weten. "Maar we zijn in ieder geval bereid hem transfervrij te laten gaan, of het nu verhuur of verkoop is. We willen in alle rust naar de tweede seizoenshelft toewerken. Zolang Toni aan Bayern verbonden is, zal dat niet mogelijk zijn."

Afgelopen week gaf directeur Karl-Heinz Rummenigge te kennen de hoop op een verzoening niet op te geven. "Hij is ook een sympathieke speler die bijzonder geliefd is bij de fans", aldus de oud-international. "Bovendien bevalt me deze situatie niet." Met name Internazionale is bijzonder geïnteresseerd.
 

0
Zondag 20 december 2009 om 14:52 uur

Robin Straub

als we in januari geen afmakende spits halen, is dit seizoen voor mij afgelopen. is niet normaal hoeveel kansen we krijgen in een wedstrijd, maar ze er niet in gaan. en ik denk niet dat we veel stapjes kunnen gaan maken in de bier liga, toch? je kan wel leuk eerste worden, maar dan begin je weer opnieuw in de eredivisie.

zoek desnoods een paar transfervrije spitsen op en plan een paar oefen wedstrijdjes om ze te bekijken.. wie weet wat er tussen zit? we moeten iets doen als het niet gaat met de ploeg.

 

nu al zeggen dat we geen spelers gaan halen, terwijl we écht een spits nodig hebben. zoals ik al had gelezen hebben we de laatste 12 wedstrijden maar 8 keer gescoord. is echt zwaar onder de maat.

0
Zondag 20 december 2009 om 12:41 uur

supporter-noord

Mike schreef:

Sommigen zijn zo verschrikkelijk ver teruggezakt. Dit valt echt niet mee.

Ik vraag me echt af wat Atteveld op de training aan het doen is? Oren trekken?

Immers is zo verschrikkelijk slecht, Milic, Soltani, vd Bergh, ik heb ze nauwelijks iets goeds zien doen. Ze lijken allemaal hard te werken maar er komt niks uit!

ik roep al een hele tijd dat 4-3-3 geen nut heeft want er word niks gecreerd. De voorzetten van Soltani en Verhoek, meer een paard wat langs de zijlijn heen en weer draaft, komen totaal niet aan en naar wie eigenlijk. Ik heb eens op die Milic zitten letten en heb geconstateerd dat hij wel zeker 0 keer op doel heeft geschoten en wel zeker 0 keer gekopt heeft op doel. Ik vraag me af wanneer hij voor het laatst op doel heeft geschoten. Ik kan het me niet herinneren. Knap hoor, een spits die dit presteert.  Kan je dus zien dat dit systeem totaal geen nut hebt, je kan beter twee man extra in de verdediging of middenveld zetten. Hadden ze op zeker al 2 of 3 punten meer gehad. Hoeveel vrije trappen kon Ricky vandaag nemen  buiten de zestien, zelfs dat kunnen ze niet bewerkstelligen. Zelden zo'n armoe gezien. RKC heeft nog kansen zat om er overheen te gaan. Ik hoop dat die Atteveld nu eindelijk de zak krijgt of zouden ze wachten tot de supporters weer eens op het veld komen. De meeste trainers worden er al voor minder uit geknikkerd.

0
Zaterdag 19 december 2009 om 20:58 uur

morley

Aad schreef:

Als je zo redeneert moet je de Feijenoord-methode toepassen. Die willen de selectie schonen (alle grootverdieners er uit) en aanvullen met "goedkope" eigen jeugd. En een niet al te hoogdravende opdracht: Eindigen in het linkerrijtje.

 

Wanneer wij dat zouden doen moeten we dat mijns inziens zo snel mogelijk doen. Direkt na de winterstop de grootverdieners er uit en jongens als Achterberg, Koksal en Toornstra er in. Met maar 1 "simpele" opdracht: Handhaven, desnoods via de nacompetitie.

Het zou kunnen werken maar kan ook zomaar tot degradatie leiden.

een interessant idee... als we toptalenten als wijnaldum en fer zouden hebben....

 

onze jeugd is nog lang niet goed genoeg voor de eredivisie. dat zie je aan ons grootste talent vicento die noodgedwongen (vanwege het ontbreken van een goede spits in de selectie) al in de basis moet starten en nog weinig indruk kan maken.

 

je moet gewoon je beste spelers blijven gebruiken. die gasten zullen alles moeten blijven geven om ergens nog een contract te verdienen voor volgend seizoen. kijk maar naar iemand als kevin bobson, toch ook een redelijk aanvaller maar voorlopig komt hij niet meer aan een club.

0
Dinsdag 15 december 2009 om 15:41 uur

Advertentie

super fc denhaag

Jensen schreef:

Heb jij wensen voor wie dat moeten zijn?

in ieder geval een goede spits erbij, zeker nog 2 voor achterin en een goeie op links half. en dan waarschijnlijk een aanvaller op links voor soltani. voor t geval ie volgend jaar weg is.

0
Maandag 14 december 2009 om 13:32 uur

Jensen

rien1 schreef:

 Ik zal ook niet de enige zijn, maar ik zie het somber in. Kallen moet nog 3 miljoen ophoesten voor een bepaalde tijd, las ik hier ergens.

Nu weet ik niet waarover dat precies gaat, maar feit is dat de gemeente dat geld blijkbaar nog tegoed heeft. Toch lijkt het mij voor alle partijen beter dat ADO investeert voor minimaal 2 of liever 3 goeie versterkingen, dan dat de boel zo mooi op "de nul"

 uitkomt. Er is namelijk een niet geringe kans dat we straks na 34 wedstrijden "de lul" zijn . We weten ook hoe het is om als 16e of 17e tegen clubs als Graafschap, Cambuur of Go head te spelen in een eventuele na-competitie. De kans op degradatie is (als er niets gebeurt) dus levensgroot, en dat gaat wel een tikkeltje meer munten kosten dan dat je investeert voor een beter elftal. Zo laten aanmodderen kan wel eens het prille begin van het einde zijn voor onze club. Eredivisie-voetbal is voor ADO van levensbelang. Zo is het met supporters precies hetzelfde. De omgekeerde wereld wordt door Kallen geschetst als hij zegt dat we met meer supporters naar het stadion moeten komen. Want dat zal betekenen dat er spelers gehaald kunnen worden. Maar het omgekeerde is natuurlijk waar. Eerst de resultaten en dan meer supporters! 

Van der Kallen is nog geen suikeroom gebleken.

Hij heeft een aardig bedrag in de club gestoken en er daarmee voor gezorgd dat we vorig jaar konder blijven bestaan.

 

Ik hoop dat er nou eens een paar echte oomes opstaan met Van der Kallen voorop en die nou eens een paar mooie duiten in de club stoppen.

Als voorbeeld neem ik die meneer van Urecht.

 

Nu is het voor Van der Kallen alleen pappen en nathouden geweest.

 

Ik hoop ook dat de gemeente wakker wordt en ziet dat de noodzaak voor aankopen lees investeringen er nu echt is. Dus gemeente geef onze club daar de ruimte voor en zit NU niet te zeuren over het op orde brengen van de huishouding.

Beter is te investeren en daarmee voorkomen dat we, onverhoopt, er uit zouden vliegen. Dan is het leed echt niet overzien.

 

Kijk ik naar de ranglijst en het aantal punten wat clubs boben ons hebben, dan heb ik er nog steeds vertrouwen in.

 

Een versterking zie ik nog steeds in Luykx.

Samen met Timothy een prima koppen en zou op het middenveld meer voetbal brengen.

Ricky heeft vandaag WEER laten zien dat hij géén versterking is.

Hij zal heus wel weer eens wat beter zijn en dan zal je zijn fans een horen. Maar tot nu toe? Nee.

 

In de Nederlandse competitie ken ik geen voor ons betaalbare spitsen die ons aan scorend vermogen helpen.

Dan maar zoeken in het buitenland.

Ik moet dan steeds denken aan de aanvallende middenvelders/recher spits denkden van die ploeg uit volgens mij Hongarije waartegen we in de voorbereiding tegen gespeeld hebben in het Forepark.

Carraciolo terughalen of Calabro overnemen is voor mij geen goede en slimme optie.

 

Vandaag heb ik me verbaasd over de begin opstelling van ons.

M.i. gewoon Milic in de spits met laten starten. Samen met Verhoek of Soltani.  Als hij mee moet doen Ricky kort achter die twee spitsen. Ammi gewoon als back.

0
Zondag 13 december 2009 om 21:59 uur

supporter-noord

<FCDH> schreef:

er zit op het moment totaal geen voetbal in het team alles gaat gelijk naar voren dat is paniekvoetbal hopen dat de bal goed valt ja dan kan je wachten tot je een ons weegd wil ie bal een keer goed vallen?waar is het voetbal met combinaties van het begin gebleven?

tja, zei ik ook al eens, je ziet zelden een leuke kombinatie door het midden. Dat je de vleugels konstant bedient ok, maar als de voorzet bij niemand aankomt. Die Milic hoort er wat mee te doen maar het gekke is dat je dat zelden of eigenlijk nooit ziet. Daarom zei ik al eerder, is het wel een spits ??? Ik zie hem alleen maar doorkoppen en meestal bereikt hij daarmee ook niemand. 

0
Zondag 13 december 2009 om 20:34 uur

Nu online

BLEISWIJK-1, wiegah070, Marcelvld, Marcie, Rooie91, Lellow, GroenGeelHart070, 070FCDH070 en 227 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4