Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

JP

MOOI.....

De Haagse verdediger kwam na een klein uur spelen ongecontroleerd in op Lex Immers. Scheidsrechter Ruud Bossen kon niets anders dan Beugelsdijk vroegtijdig te laten douchen.

De centrale verdediger zelf was zich echter van geen kwaad bewust. "Ik raakte hem niet met mijn elleboog. Ik vind het ook erg van Immers dat juist hij zo gaat liggen."

"Ik begrijp het ook niet. Hij wordt amper geraakt en pijn kon hij al helemaal niet hebben. Als ik hem zie, zal ik hem daar ook zeker op aanspreken."

Trainer Maurice Steijn had niets aan de woorden van zijn pupil. "Ik neem het hem zeer kwalijk. Vooral omdat ik hem in de rust nog heb gewaarschuwd. Hij was totaal niet met de wedstrijd bezig, maar alleen met de penalty van Immers."
0
Maandag 17 december 2012 om 11:45 uur

070

Haagse Kelt schreef:

Valt me op dat veel mensen bang zijn voor een terugval zoals vorig seizoen. Ben daar zelf helemaal niet bang voor. Vorig jaar ging Verhoek weg en ging Immers steeds slechter spelen. Het verlies v Verhoek konden we niet opvangen. Zelfs al gaat Toornstra nu weg dan ben ik niet bang voor zo`n verval omdat er genoeg goede vervangers zijn zoals Meijers. Bovendien hebben we dan weer wat geld om te investeren en juist dat doet ADO de laatste tijd goed. Iedereen op deze box vond Wormgoor op voorhand een miskoop, nu blijkt dat onzin. Ik hoop dat ADO Toornstra verkoopt en er een goede vleugelspits bij haalt. Dan kan het nog een heel leuke 2e seizoenshelft worden.
Ik ben niet bang voor een terugval, komt wel goed dit seizoen. Geen sprankelend team, geen sprankelende trainer, maar goed genoeg voor plek 10-13. Zeker omdat veel concurrentie echt ruk is. Voorwaarde is wel dat de spirit die gisteren getoond werd, moet worden doorgezet.

Wormgoor ben ik ten dele met je eens. Ik was op de box misschien wel de grootste criticaster. Hij kan me nog altijd niet erg bekoren, zeker als je stappen omhoog wilt zetten als club vind ik hem niet geschikt, maar ik moet eerlijk toegeven dat hij het beter doet dan ik had verwacht.

Wat aanwinsten betreft hoop ik op Nijland, Falkenburg (huur) en voor volgend jaar op Verbeek van NAC, als die degraderen. Lekkere speler is dat!
0
Maandag 17 december 2012 om 11:05 uur

Langebach2

De spelers hebben hun uiterste best gedaan dus ik ben tevreden.

vandaag een filmpje gezien over Theo Bos oud trainer van Vitesse en FC Dordrecht indrukwekkend..

http://nos.nl/video/452242-vitessesupporter-bos-vecht-door.html
0
Zondag 16 december 2012 om 18:31 uur

marcellino

ADODENHAAG schreef:

Je ziet hoe goed ze kunnen voetballen maar toch hoe makkelijk het fout gaat..
Wat hebven we aan goed voetbal als we telkens aan de verkeerde kant van de medaile staan
Je ziet dat feijenoord gaat drukken dan moet je deze druk eruit halen en dat doe je niet met toornstra die er doorheen zat of van duinen die nog wel iets kan aanzetten in bal bezit maar niet meer als de tegenstander de bal had zet daar dan een speler onheen
Je hebt vandaag verloren niet omdat cherry die bal per ongeluk erin kopt maar doir onze laffe trainer steijn
0
Zondag 16 december 2012 om 16:31 uur

CrazieD

Feyenoord – ADO Den Haag en FC Utrecht - Heerenveen Eredivisie 2012. Feyenoord kan zondag 16 december vanaf 14.30 tegen ADO Den Haag bewijzen dat het echt aanspraak maakt op de landstitel.
Wed met 50 euro Gratis op de Eredivisie bij Unibet!

Feyenoord - ADO Den Haag zonder TimmersDat zal dan wel moeten gebeuren zonder Lex Immers. De eerder dit jaar van Den Haag overgekomen middenvelder is door trainer Ronald Koeman buiten de selectie gehouden.

In een interview verklaarde Immers dat, mocht hij een doelpunt maken tegen zijn voormalige club, niet overdreven zal juichen. Het is tegenwoordig een trend dat spelers uit een of ander misplaatste vorm van respect geen blijdschap willen tonen als ze tegen een voormalige werkgever scoren. Terwijl het verleden in de topsport niet telt. Het enige belangrijke is in het heden presteren, voor wie of wat je ook uitkomt. Koeman is ook niet blij met de weke sentimenten van Immers. "Ik heb Lex verteld dat hij voor Feyenoord speelt. Ik heb niks met spelers die niet juichen bij een doelpunt tegen hun vorige club", aldus Koeman.

Feyenoord is al achttien duels in de eredivisie op rij ongeslagen. Dat is momenteel het hoogste aantal van alle Nederlandse clubs. Wel ligt Feyenoord nog negen wedstrijden achter op het clubrecord van 27 thuisduels zonder nederlaag. Afgelopen weekend speelde Feyenoord met 2-2 gelijk tegen het Brabantse NAC. Het verloor niet alleen punten, maar moet nu ook Daryl Janmaat missen. De verdediger liep een rode kaart op.

Erwin Mulder staat weer onder de lat in De Kuip. Hij is eindelijk voldoende hersteld van een blessure. "Erwin is en blijft mijn eerste keeper, daar heb ik nooit een geheim van gemaakt, maar dat neemt niet weg dat ik zeer tevreden ben over hoe Kostas Lamprou het heeft gedaan tijdens Erwins afwezigheid", evalueert de trainer.

Maurice Steijn, trainer van ADO, kan Tjaronn Chery opstellen, ondanks de rode prent die hij in de wedstrijd tegen FC Twente getoond kreeg. De beroepszaak omtrent de kaart vindt maandag plaats, zodat hij tot die tijd niet geschorst is. Voorts is de trainer content over de Nigeriaan Kenneth Omeruo, die pas negentien jaar is maar wekelijks in de basis prijkt. "Het lijkt mij voor Kenneth goed als hij nog een jaar in Nederland blijft voetballen", zegt Steijn niet zonder eigen belang.
0
Zondag 16 december 2012 om 11:03 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Immers moet ook tegen ADO juichen
Als Lex Immers mocht scoren tegen zijn oude club ADO Den Haag dan zou hij zelf het liefst niet juichen. Maar zijn trainer Ronald Koeman is het daar niet mee eens.
Lees het nieuwsbericht
0
Vrijdag 14 december 2012 om 17:12 uur

BLEISWIJK-1

Kees schreef:

Het centrum Beugelsdijk/Wormgoor is steeds meer een zekerheidje. Daar is dus geen plaats voor Omerou. Als je Omerou langer huurt betekent dat dat of één van die twee of Malone op de bank mag plaatsnemen. Je eigen spelers worden dus belemmert in hun ontwikkeling door een huurling.

Ik kan er geen peil op trekken. Ali, Bodde, Kolk en nu weer de wens om langer door te gaan met Omerou. Alles spreekt wat dat betreft elkaar zo tegen met eerder gedane uitspraken van de club.

Graag snel iemand voor de rode draad m.b.t. de technische leiding voor de lange termijn.
Kees, met 11 spelers kom je er ook niet! En er is ook groot verschil tussen gehuurde spelers. Omeruo loopt met Steyn als trainer weg. Dat is al vanaf het begin zo. Ook ligt Omeruo volgens mij goed in de groep. Zie ook de dansjes die hij na de wedstrijd in de kleedkamer doet.

Ik kan me er dan ook wel iets bij voorstellen dat Steyn langer met Omeruo door wil. Liever Omeruo nog een jaar huren dan de optie in het contract van Horvath verlengen.

Laat Malone, Wormgoor en Beugelsdijk maar om een basisplaats vechten. Daar heb je geen TD/TM voor nodig.
0
Woensdag 12 december 2012 om 21:07 uur

Advertentie

Kaos

Voor de jup volgers, mij zegt het namelijk helemaal niks. Is dit wat?


‘Clubs hebben liggen slapen, vorig jaar konden ze hem gratis ophalen’
Woensdag, 12 december 2012 om 13:36
Trouwe volgers van de Jupiler League zullen de naam van Leroy Labylle inmiddels kennen. De allrounder maakt bij MVV een zeer sterk seizoen door en vertrekt in de winterstop mogelijk uit Maastricht. Diverse clubs uit de Eredivisie zien het namelijk zitten in de 21-jarige Belg. Bij Racing Genk en Standard Luik slaagde hij niet, maar in de Eerste divisie bewijst hij een aantrekkelijke speler te zijn.

Labylle kan vrijwel overal op het middenveld uit de voeten en doet tevens wel eens dienst als linksback. Het maakt hem tot een allround speler op wie menig Eredivisieclub inmiddels een oogje heeft. Volgens Voetbal International hebben FC Utrecht, AZ, sc Heerenveen, VVV-Venlo, Heracles Almelo en Roda JC de naam van Labylle al opgeschreven en kan zelfs kampioen Ajax niet worden uitgevlakt.
“Daar heb ik wat over gehoord, maar die interesse is nu niet concreet”, reageert Labylle woensdag. Volgens hem is met een paar andere clubs, die hij niet bij naam noemt, wel contact geweest. Hij geeft voorlopig echter nog alles voor zijn huidige werkgever MVV. “Maar ik ben blij met de belangstelling, want ik wil zo snel mogelijk naar de Eredivisie. Toen ik hier tekende, zei ik al dat ik snel een stap hogerop wilde maken.”
“Wat mij betreft gebeurt dat in de winterstop”, geeft Labylle een helder signaal af. Zijn coach in Limburg, René Trost, weet zeker dat de middenvelder het in zich heeft te slagen op een hoger niveau dan dat van de Jupiler League.”`Heel veel clubs hebben liggen slapen, vorig jaar hadden ze hem gratis kunnen ophalen. Ik kan me voorstellen dat ze nu voor hem in de rij staan. Hij kan zo mee in de Eredivisie”, verzekert de trainer.
0
Woensdag 12 december 2012 om 13:45 uur

Bubbles

Geouwehoer van sommige over Lex....Die jongen verdiend een dikkere boterham bij die club op Zuid, iedere boerenlul zou dat doen.

Lex is van ons FC Den Haag!

Lex gaat alleen aanstaande zondag verliezen in eigen huis dat dan wel..en ja laatste maanden dat hij hier gelopen heeft waren niet best hem...

Over paar jaar Lex trainer bij de jeugd bij zijn eigen club de FC Den Haag!
0
Maandag 10 december 2012 om 16:22 uur

den haag

Vitesse heeft Giorgi Chanturia niet meer nodig. De aanvaller uit Georgië mag in januari op huurbasis naar een andere club verkassen.Chanturia kende een veelbelovende start in Arnhem, maar omdat hij nauwelijks in actie komt is een tijdelijk vertrek bespreekbaar. "Voor zijn ontwikkeling is het beter dat hij aan spelen toekomt", aldus trainer Fred Rutten in De Gelderlander.De negentienjarige Chanturia kwam dit seizoen pas één competitieduel in actie. Zijn contract loopt in 2014 af.

Lenen met optie tot koop!! goede behendige buitenspeler zeker een aanwinst
0
Maandag 10 december 2012 om 07:24 uur

Nu online

Tante Wil, wijstaanboven, Aad, Erik070, Edje, wiegah070, fcdh-denhaag, frans swa, Koosjuh, Olitano en 238 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 Telstar 7 - 11
6 Graafschap 6 - 10
7 Jong AZ 6 - 10
8 FC Volendam 7 - 10
9 Vitesse 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Eindhoven 6 - 8
14 FC Emmen 7 - 8
15 TOP Oss 6 - 7
16 ADO Den Haag 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 SC Cambuur 6 - 4
20 Jong Utrecht 6 - 2