Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

ado-kenner

weet iemand het adres van de knvb ik ben er van plan naartoe te aan en ik heb een suggestie is het niet slimmer om soltani in de spits te zetten? en dan vicento op zijn plek dat wil ik wel is een keer zien hoe dat gaat

0
Zaterdag 5 december 2009 om 14:09 uur

Reswek

Wat een drama is deze ploeg, t was een bizar slechte wedstrijd , ik heb een ploeg gezien waarin niks luktte, een pas van 3 meter komt niet eens aan, verdedigers die staan te kloten als amateurs, blind de bal wegschoppen, geen idee in het spel, nee ongeloofelijk slecht , deze selectie komt zoveel te kort..... en we moeten het hiermee doen.. Mitchell Pique en Rankovich komen dit seizoen niet meer in actie dus alleen Knopper nog terug...ja de keepers maar daar ligt t niet echt aan.....nee als er niks bijkomt in de winterstop wordt t nacompetitie kan niet anders................

 

Diteweg: redelijke keeper, maar pakt haast geen punten

Ammi: redelijk maar verdedigend heel matig

Horvath: terug sturen naar slowakije, wat een drama, alleen koppen , maar voor de rest

Kum: video laten zien van italiaanse verdedigers, hij staat niet in de spits dat ie 3 x zijn man moet uitkappen, schei toch uit!

Derijck: Betrouwbaar en slim

Bosschaert: seizoen laten afmaken en dan bedanken en tot ziens, DRAMA ook

Buijs: harde werker niet meer en niet minder

Immers: schuim op die bek maar voetballen kan die niet, toch nuttig altijd

cornelisse: misschien in dubai of japan gaan spelen, dat niveau kan die misschien nog aan

vd Bergh: prachtig schot, 230 % inzet, Haagse Bluf, vechter, bijter, creatief maja geen lievelingetje van die prutsers (AW en RA) dus kapitaalvernietiging....na de winterstop in de BASIS!!!

Verhoek: snel, fel maar in het veld een kip zonder kop! doorbreken? van de lichting Elia? mooi niet , niveau Den Haag is leuk voor m maar meer niet, totaal geen inzicht en overzicht

Milic: kopsterk, moet nog veel leren maar nuttige speler

Vicento: talent

Soltani, scoort af en toe maar kan zijn man alleen op snelheid voorbij en doet dat veel te weining, aan de bal en duel erg zwak, moet een betere linksbuiten te vinden zijn , au revoir soltani!

 

al met al niet best dus maja dit zijn we gewend en totdat er iets gebeurd bij denhaag ( grote sponsor, suikeroom) zal dit jaar op jaat t zelfde liedje blijven..........

 

WE LOVE YOU DEN HAAG LALALALAAAAAAAAAAAAAA

 

0
Zaterdag 5 december 2009 om 03:17 uur

Haagse Roel

Kees schreef:

Jammer Roel, maar voor mij geen discussie. Ik ben het volledig met je eens.

 

Alleen de kanttekening bij Soltani dat ie het neusje voor de goal heeft echter te onrustig is bij de laatste actie. Ik heb zelden een speler gezien die zo vaak op de juiste plaats staat.

Als die jongen eens zou leren afmaken dan hebben we echt een wereldaanvaller in huis. Werkelijk iedere wedstrijd komt hij in scoringspositie of creëert voor zichzelf een aantal kansen.

 

Je hebt het bij het rechte eind Kees, gaf ik ook toe in mijn shout.......... als ie scoort staat ie ook vaak in de positie van een spits....hij doet echter ook zoveel !!! fout in 90 minuten, als buitenspeler komt ie m'n moeder van 84 nog niet voorbij, althans dat beweerde mijn moeder na het zien van wat beelden van Soltani.......;)

0
Zaterdag 5 december 2009 om 01:01 uur

rien1

supporter-noord schreef:

tsss, of het zijn schuld is dat ze niet meer winnen. Met al die blessures en schorsingen is dit heel normaal omdat het niveau gewoon bedroevend is. Het enige minpuntje is dat hij allang 4.4.2 had moeten spelen, dan had hij waarschijnlijk al 3 punten meer gehad. Zonder Ricky, Ranko en Knoppie ben je gewoon een klasse minder. 

Ik weet natuurlijk ook niet of de geruchten wel waar zijn. Lijkt mij echt onzin want Aad De Mos wordt niet voor niets Aadje Afkoopsom genoemd. :D

ADO heeft daarbij al tig keer aangegeven dat ze geen geld hebben, en als ze dat wel hadden had ik ipv DeMos eerder geinformeerd naar spits Julian Jenner. Die schijnt in de winterstop weg te mogen bij Vitesse.

 

Het zit inderdaad wel erg tegen. Ranko hele seizoen out, en nu op deze belangrijke dag tegen Roda weer veel behoorlijke spelers die niet meedoen. De laatste wie ik hoorde was Immers met zijn knie.

Het enige wat we kunnen doen is alles geven vanavond.

Het schijnt overigens een groot nadeel te zijn voor een club als bv ADO vanwege de ellen-lange busreis van een uur of 3,4. Maar ze zullen wel een dag eerder vertrokken zijn, net als vorig jaar. Heeft alleen niet veel geholpen.

 

@ JB, lol

0
Vrijdag 4 december 2009 om 14:04 uur

rien1

Daarbij is vandaag ook bekend geworden dat Roda WC nu in accute geldnood is gekomen. Verhaal staat op Spits en Voetbalprimeur.

Laat dat bij die spelers maar effe goed doorwerken, want ook over de betalingen van spelerssalarissen kon men geen antwoord geven.

Problemen, problemen......

 

Ik hoop dat wij na 734 jaar zonder punten daar vanavond eens een goed resultaat neerzetten in Zuid-Limburg.

0
Vrijdag 4 december 2009 om 12:40 uur

<FCDH>

ADO staakt onderhandelingen met Soltani2 december '09 11:17 door Roel Wolfert


De samenwerking tussen Karim Soltani en ADO Den Haag houdt waarschijnlijk op na dit seizoen. Soltani heeft volgens technisch directeur André Wetzel twee verbeterde aanbiedingen genegeerd, waarna de Haagse club de onderhandelingen nu heeft gestaakt. Eerder zette Wetzel al zijn vraagtekens bij de houding van de spits.
Wesley Verhoek is wel bijna rond over een nieuw contract. De aanvaller uit de eigen jeugdopleiding gaat bijtekenen voor twee jaar. Verhoek is in zijn zesde seizoen bij ADO weer basisspeler na ernstige knieblessures.

Ondertussen kijkt ADO verder naar een vervanger van Soltani. Wetzel noemde VVV-topscorer Sandro Calabro een 'interessante optie'. Calabro is na dit seizoen transfervrij en het is een publiek geheim dat hij graag wil terugkeren bij de club waar hij zijn loopbaan begon.


bron elf

0
Woensdag 2 december 2009 om 12:55 uur

Advertentie

den haag

Midden-Oost schreef:

Er is geen geld voor een vervanger voor Atteveld, ja Wetzel himself. Vorig jaar hadden we een selectie die ‘kon degraderen’. Alleen Ricky is erbij gekomen en verder missen we nu 7 basis spelers.

 

Tel daarbij op dat we het hele linkerrijtje thuis hebben gehad en we na de kerst nog NEC, Willem II, Roda, VVV, Vitesse, RKC, etc. thuis krijgen dan valt het nog best mee.

 

Laat die Atteveld nou maar schuiven want ontevreden voetballers houd je altijd. Kijk naar Luca Toni en v Gaal bijvoorbeeld. Maakt allemaal geen reet uit.

 

In 2010 moet het gebeuren, handhaven ! In de zomer Caracciolo terughalen en Calabro, 2 backs en dan echt eens een keer stapjes maken.

 

(4-5-1)

             Zwinkels
Ammi Derijck Kum Piqué

       Buys       Bossie
Knopper  Ricky  Immers

           Verhoek
 

waarom wil je caracciolo en calabro hebben terwijl je met verhoek in de spits speelt ... Gelukkig heb jij het niet voor het zeggen met je capitaal vernietegingen met het salaris van calabro denk dat ie ook 2-3 ton wil ken je beter bij een speler neer leggen die het elftal wel komen versterken ala Derijck Buijs

na de winter
Zwinkels
L.pique-derijck-kum-ammi
buijs-ranco-bosschaart
       knopper
verhoek-caracciolo / milic

horvath speelt al tijden KUT dus daarom wat verschuivingen achterin
pique die het steeds beter gaat doen
buijs ranco ( als het weer kan )en bossie controlerend waarvan er 1 telkens doorschuift afwisselend
knopper aanvallende midd.
verhoek voor zijn snelheid voor in houden
caracciolo terug halen bij den bosch

0
Dinsdag 1 december 2009 om 12:48 uur

rien1

<FCDH> schreef:

op het middenveld hebben we ricky en in het belang van ado zou ik hem terug halen dus wetzel en atteveld zet ff dat ego opzij voorin zou ik graag een spits erbij die kan scoren?ok we hebben weinig geld zeggen ze ?haal dan bv kolk maar terug je moet toch wat voorin erbij halen?

Ricky moet natuurlijk bij ons blijven. Wat is het toch jammer dat de "echte voetballer" vd Bergh er niet bij is. En wat de ego s betreft, lijkt het mij bij Atteveld nog wel meevallen, maar het ego van Wetzel is niet te tillen, laat staan dat het opzij te zetten is.:(

 

En ja, een scorende ADO-spits is het aloude euvel, en dat kwam weer pijnlijk aan de oppervlakte afgelopen zondag. Als we die spits zouden hebben (maar dat kost een beetje), dan zie ik het best zitten. Want wat  een kansen hebben we wel niet nodig om een goal te maken. Gisteren hadden we tot vanmorgen 5 uur door kunnen voetballen, maar we hadden nog steeds geen ADO-goal gezien.

En de kans om gisteren van Feijenoord te winnen was echt groot.

 

0
Maandag 30 november 2009 om 21:28 uur

<FCDH>

rien1 schreef:

 Ik heb Wetzel over het algemeen niet vaak ware woorden horen melden. We mogen onze handen dichtknijpen als Knopper en Rankovic na de winterstop alleen al weer mee kunnen spelen. En dan heb ik het nog niet eens erover of zij hun oude niveau weer (snel) halen.

 

ADO heeft eerlijk gewoon versterkingen nodig. Het hoeven echt geen 5 man te zijn, maar zeker in het midden en voorin is versterking gewenst. Doet men dat niet, dan wordt het gewoon billenknijpen met een eventuele na-competitie en misschien wel erger. Dan kan men zeggen dat ik veel te voorbarig ben en de boel opjut, maar ik/wij hebben dat al tig keer eerder meegemaakt toch?  En ik kan mij niet voorstellen dat de hoge heren daar geen rekening mee houden, want als dat gebeurt gaat dat vrachtwagens-vol geld kosten.

 

ADO is nu zo dichtbij om een blijvertje te zijn in de eredivisie. Er is een mooie kans om richting sub-top te gaan, en dan komt er weer geen eurocent voor die stap. Dan is de kans dus levensgroot aanwezig dat alles vergooid wordt wat nu bereikt is.

op het middenveld hebben we ricky en in het belang van ado zou ik hem terug halen dus wetzel en atteveld zet ff dat ego opzij voorin zou ik graag een spits erbij die kan scoren?ok we hebben weinig geld zeggen ze ?haal dan bv kolk maar terug je moet toch wat voorin erbij halen?

0
Maandag 30 november 2009 om 20:36 uur

Vincent

En degene die zwinkels heeft geprobeerd te tekenen en al die andere mislukte plaatjes mogen ze ook ontslaan.

Houden we geld over voor een jupiler spits.:-))

0
Zondag 29 november 2009 om 22:00 uur

Nu online

Marcie, Johan vakkie M, Superjantje, Lellow, GroenGeelHart070, 10 en 170 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4