Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Rob2002

tanker070 schreef:

Het is dat de rest nog slechter is momenteel anders had je 15e gestaan, scheelt ook niet zo heel veel punten meer....
Zo heb je er nog wel een paar.

Ik vind 20 uit 16 met een onervaren trainer, onervaren jonge selectie helemaal niet zo slecht.

Een Holla die ook pas 24 is, moet de hele kar trekken. Ik zie een Meijers groeien, zeker gisteren. Ik zie een v. Duinen groeien.
Achterin met Wormgoor en Beugelsdijk heb je echt wat voor de toekomst.

Natuurlijk wil je een linksback, en voorin wat snelheid en concurrentie erbij. Maar er zijn weinig rotte appels en het straalt wel eenheid uit.

Willen we een Kolk erbij? Het is geen tweede Ali... Of toch een Boymans proberen...die heeft nog wel wat te bewijzen....
0
Zondag 9 december 2012 om 21:43 uur

<FCDH>

DHFC070 schreef:

We hebben nu een beter elftal als onder vd Brom alleen we missen nu een spits die ze erin schiet en de bal voorin vast weet te houden.
Leuk dat jaar van vd Brom maar daar speelde we 8 van de 10 wedstrijden ook gewoon laf counter voetbal en hadden we veel geluk.

We missen al jarenlang een spits en een linksback en tot op heden is dit nog niet veranderd en dat is iets wat het bestuur zich mag aanrekenen.
Nou moet ik wel zeggen dat een ervaren trainer ook geen overbodige luxe zou zijn met steyn redden we het niet
0
Zondag 9 december 2012 om 19:48 uur

Mr. FC DEN HAAG

Haagse Kelt schreef:

Ach ja, zo makkelijk dit...
Stijn doet waar velen al tijden om roepen nl Meijers naar t middenveld met weer een teleurstellend resultaat en dan blijft t allemaal aan Steijn liggen hè?!
Steijn heeft eerder terecht aangegeven dat er een winger bij moet, zijn hoop was Castelen. Ik vind het klasse dat hij er niet wekelijks over zeikt terwijl dat toch echt t probleem is. Hij roeit met de riemen die we hebben en voorlopig is dat toch boven verwachting. Kijk alle voorspellingen van de `experts` in de VI seizoensgids er maar ff op na.
Ja M. Steijn handelt alleen uit eigenbelang of als de druk hem te groot wordt, kennelijk werkt het ook zo goed met Rydell Poepon....?
Man laat mij niet lachen deze trainer is een regelrecht lachertje en voegt werkelijk niets aan onze club toe! Hij is en blijft de Smoezen Keizer van onze stad en club Den Haag!
0
Zondag 9 december 2012 om 13:28 uur

Haagse Roel

Kees schreef:

Wat zijn die Vicento en Poepon nu letterlijk en figuurlijk door het ijs gezakt. Dramatisch. Onvoorstelbaar.


Van Duinen had een paar prima acties en je kunt het Steijn niet verwijten dat er een doelpunt ten onrechte wordt afgekeurd en een stuk of vier opgelegde kansen worden gemist. Heel snel Kolk een contract geven. Kan nooit minder zijn.
Het is gewoon een fantasieloos elftal , zonder erfenis van Brom , samengesteld door Steijn. Geen excuses dus voor de trainer.

Beetje het de lamme en de blinde verhaal , niets meer niet minder.
Je wordt nog een beetje warm van de wil en werklust van de twee jonkies Mike & Tommy , de rest is kleurloze bagger.
0
Zaterdag 8 december 2012 om 22:46 uur

<FCDH>

kako schreef:

Ben niet alleen blij dat ik na 1975 dit jaar geen seizoenkaart meer heb, denk ook dat ik EL maar op ga zeggen. Zwolle 53% balbezit bij rust!!!!!!!!!!Poepon weg er mee, ben er klaar mee, ik durf te zeggen dat het aan het voetbal ligt dat mensen wegblijven, Steijn kijk eens naar de tribunes met al die lege plekken. Al winnen we alsnog, het is in en in triest hoe Den Haag voetbalt, we dwingen in thuiswedstrijden geen kut af, bah
Ik zei het al aan het begin van het seizoen dit word het laaste jaar van steyn aardige gozer maar geen trainer voor den haag hij kost weinig en daarom zit ie nog op de bank.
0
Zaterdag 8 december 2012 om 20:48 uur

pmc

EN HAAG - ADO Den Haag overweegt in beroep te gaan tegen de schorsing van Tjaronn Chery. Dat laat trainer Maurice Steijn weten aan Omroep West.


De tuchtcommissie van de KNVB maakte vrijdag bekend dat de middenvelder ADO Den Haag voor drie wedstrijden geschorst wordt vanwege zijn rode kaart in het duel van afgelopen zaterdag met FC Twente.

De middenvelder wees maandag het schikkingsvoorstel van vier wedstrijden, waarvan een voorwaardelijk, af en liet de zaak voorkomen. De tuchtcommissie zette de straf om in drie duels onvoorwaardelijk.
0
Vrijdag 7 december 2012 om 18:03 uur

Zuiderparker

oodh schreef:

Dan moeten we een heleboel spelers gaan kopen, want daar zitten drie basisspelers bij. Ik vraag me af of er nu clubs zijn die Toornstra, Horvath en Chery willen hebben.
Na dit weekend zullen eventuele clubs nog meer twijfelen over Cherry..Horvath wil niemand hebben; die blijft zijn geld tellen, is een waardeloze aankoop gebleken; alleen maar domme kaarten gepakt.
En dan Omeruo; zijn trainer bij Chelsea vond hem nu zelfs beter dan vorig seizoen!! Whaah!! Geef Malone n kans tot de winterstop; gaat t goed, kan Omeruo in London blijven.
Mike 4 wedstrijden in de spits. We pakken zeker nog 8 punten, de ploegen om ons heen hebben n lastiger programma...

Van de nieuwelingen valt (naast Poepon) Wormgoor ook erg tegen, vond ik ook al een twijfelachtige aanschaf, maar ja; weinig geld.....Ik heb ook niks meer
0
Maandag 3 december 2012 om 14:31 uur

Kees

Wij supporters zijn doodziek van die actie van Chery maar verplaats je eens in Steijn.

Steijn heeft enige weken geleden al eens verkondigd dat hij gaat optreden tegen onnodige kaarten en Chery verspeelde enige tijd geleden ook al eens onnodig de bal rond de middenlijn in een thuiswedstrijd wat een doelpunt tegen en punt heeft gekost. Wat moet je nu doen als trainer? Van Chery gaat wel veel dreiging uit maar toch!
0
Zondag 2 december 2012 om 15:10 uur

Advertentie

yesyes

yesyes schreef:

Het is ook lekker makkelijk invallen. Ik ben het met je eens dat ik ook niet echt in Supusepa zie zitten. Maar je moet logisch nadenken en als je ziet dat we voorin en op het middenveld HELEMAAL niets creeren dan wat heeft het voor zin om een goede technische speler achterin neer te zetten? Ik zie meijers ook achterin genoeg blunders maken die supusepa ook vaak maakt. Is toch zonde om met de drive en de kwaliteiten die Meijers heeft om hem achterin te zetten. Ik heb het al eens eerder geschreven ik zou zo spelen malone-wormgoor-omeruo-beugelsdijk. Opbouwen hoeft beugelsdijk niet want voor hem loopt meijers die alles beloopt. Omerou ook eindelijk van die rechtsback positie af en centraal waar die hoort te staan. Malone ze kans op rechtsbackpositie en iedereen is blij. Geen supusepa in de basis en klaar is kees. Goede achterhoede goed middenveld en voorin krijgen ze ook wat meer bruikbare ballen met de voorzetten van Meijers die nu eindelijk met de aanval kan gaan bemoeien.
En daarbij kijk eens naar onze concurrenten vanaf plek 8 tot onder. Als je ziet wat daar rondloopt dat is allemaal regelrechte drama!!!!! Je moet altijd van je eigen krachten uitgaan en dus ook gewoon je beste aanval en middenveld opstellen ook al moet je daar een wat mindere verdediging tegenover zetten. Zolang je er meer scoort dan je tegenstander dan win je gewoon je wedstrijden. En dit is gewoon typisch Steijn die veelste laf is kwa trainer dat merk je aan alles bij hem. Geloof mij nou dat een hoop clubs in onze competitie dromen van een middenveld toornstra-holla-meijers.
0
Zondag 2 december 2012 om 10:14 uur

yesyes

DHFC070 schreef:

Wat deze wedstrijd voor mij ook wel weer duidelijk maakt is dat Meijers gewoon op linkshalf moet spelen en Supusepa op de linksback.
Dan hoor ik sommige hier weer zeggen dan lever je verdedigend in...
Dat is misschien wel waar maar dit weegt makkelijk op tegen het aanvallend gevaar en meer voetbal in de ploeg wat Meijers brengt op het middenveld.
Nee echt?? Heb je het door? dat roepen meerdere mensen al een paar maanden lang. Ben blij dat jij het nu ook ziet nu hopen dat onze wereldtrainer het ook gaat zien. Het lijkt helemaal nergens op maar door het mazzel wat we hebben is dat besef bij velen nog niet gekomen omdat we goed op de ranglijst staan. Maar dat gaat snel veranderen als je zo door blijft gaan. Toon nou eens ballen om die Poepon eruit te halen het werkt gewoon niet met hem. Nu wordt die vDuinen steeds geslachtofferd wat denk je hoe hij zich iedere keer weer voelt als die plaats moet maken in het veld terwijl er een lampelul in de spits staat die niets presteerd. Steijn heeft geen ballen en dat is jammer. Hij wil ze fouten niet toegeven en blijft net zo lang proberen tot het wel lukt en dat is een hele slechte eigenschap als trainer. Geef kolk een contract en laat hem rechtsbuiten spelen, Vicento linksbuiten of die twee andersom maakt niet veel uit en vDuinen in de spits proberen want hij verdient die kans daar nu. Schandalig dat zo;n gozer nu volledig uit vorm wordt gehaald door onze fluttrainer om ze miskoop Poepon te verbloemen. Middenveld holla-meijers-toornstra. Iedereen ziet het behalve onze eigenwijze amateur trainer
0
Zondag 2 december 2012 om 01:16 uur

Nu online

wijstaanboven, Erik070, Aad, Olitano, Tante Wil, Mitcheldegroot89, wiegah070, skrens, MikeDH, Joop de graaff, Franky en 204 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 Telstar 7 - 11
6 Graafschap 6 - 10
7 Jong AZ 6 - 10
8 FC Volendam 7 - 10
9 Vitesse 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Eindhoven 6 - 8
14 FC Emmen 7 - 8
15 TOP Oss 6 - 7
16 ADO Den Haag 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 SC Cambuur 6 - 4
20 Jong Utrecht 6 - 2