Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

ADO supporter Leidschenveen

Ik heb even alle shouts doorgebladerd sinds vanmiddag en ik ben het absoluut eens met de shouters over het verhuren van Caraco en Powel. Het is absoluut AW aan te rekenen dat die jongens zijn verhuurd, terwijl Milic nog weken last had van zijn enkel. We hebben voor de spits positie geen enkel alternatief. Oliedom van Vicento om proberen te scoren achter zijn standbeen langs. Doe dat lekker als je 5-0 voor staat. 

0
Zondag 29 november 2009 om 20:30 uur

Leiden

<FCDH> schreef:

ik heb er nog steeds vertrouwen in maar dan moet er wel een scorende speler bij ik denk dat de gemeente ook een grote rol speelt in deze?ook hun zeggen tegen ado hou de knip erop allemaal goed bedoeld maar het mag niet ten koste gaan van degradatie natuurlijk

als je zo blijft spelen dan komen die punten vanzelf tegen de mindere teams. Dit DenHaag is veel te sterk voor degradatie en speelt daarvoor te goed voetbal.

 

Vergeet niet dat alle concurrenten voor degradatie het financieel héél zwaar hebben en dus ook niet even een spits aantrekken die er voor 6 ton nog even 10 inlegt. Ik zeg: het komt uiteindelijk allemaal goed.

0
Zondag 29 november 2009 om 19:33 uur

Leiden

Haagse Roel schreef:

je hebt helemaal gelijk, zonder V.d. Kallen was er wellicht geen betaald voetbal meer geweest Hulde !!!  (dit is niet cynisch hoor ).

 

Ga dan vervolgens niet groot van de toren blazen met "geen kaart" meer te krijgen binnenkort, 2e ring komt eraan en we halen echte versterkingen.

 

De beste man pakt echter niet door, sterker nog, hij laat de zaak op z'n beloop. Natuurlijk is het seizoen nog niet afgelopen, maar kom op, zoveel praatjes en dan weer een troosteloze 16e plek met weliswaar veel inzet maar weinig gogme cq kwaliteit.

 

Kijk , duikboot van Seumeren heeft ook een grote bek maar ie voegt de daad bij het woord : onnodig en onkundig personeel eruit flikkeren maar wel daadwerkelijk versterken op het veld : Wolswinkel , Mertens en een paar van die donkere jongens.

Dat hele verhaal over die tweede ring is al uitvoerig in de media geweest en een tikje uit z'n context gerukt. Daarnaast heb je geljik dat je dat idd nooit had moeten roepen.

 

Van Seumeren heeft meer geld te verspijkeren dan vdKallen. En als we Scheringa als sponsor hadden gehad, dan had je nu ook Pelle in de spits lopen. Het feit dat suikeroom van Seuemeren zwaar dokt, is geen argument dat vdKallen dat ook zou moeten doen. Dat geld moet ergens anders vandaan komen dan alleen bij vd Kallen vandaan. Maar waarom is er nog geen grote shirtsponsor, geen bedrijf dat zijn naam verbindt aan het stadion? De redenen hiervoor zijn gewoon dat ADO een hele slechte naam heeft (da's helaas een feit) en marketing-technisch totaal oninteressant is. Geen bedrijf wil investeren in de club.

 

De laatste keer dat we 16e stonden, hadden we een slechte selectie en speelden we voor 7.000 man in het Z'park. Vandaag in het nieuwe stadion voor 12.000 man. Ik zie progressie in de club. Tribunes zitten voller, minder rellen en langzaam een betere naam (en dus interessanter voor potentiele sponsoren).

Natuurlijk moet je kritisch blijven t.o.v. vdKallen/Wetzel etc etc, maar vergeet niet dat hun voorgangers de club aan de afgrond hebben gekregen. Zij hebben ervoor gezorgd dat we vnadaag een redelijk DenHaag tegen Feyenoord konden zien spelen.

 

Ik speel graag FootballManager en kan met elke willekeurige kutclub binnen 3 seizoenen de CL winnen, maar ik denk dat het besturen van ADO in de echte wereld een stukje ingewikkelder is... (tenzij je Roman Abromovitsch heet ;) ). In het echt gaat het met up-s en down-s en vooral langzaam. Maar er is een stijgende lijn zichtbaar in het Forepark, dus laten we ons daar in godsnaam aan vasthouden.

 

 

 

 

 

 

0
Zondag 29 november 2009 om 17:40 uur

Midden-Oost

We moeten gewoon slim zijn. Als spitsen te duur zijn dan gaan we gewoon met 1 spits spelen, dat scheelt knaken. Misschien een 4-5-1 opstelling ?

                     Ditewig
Ammi     Derijck     Kum     Piqué

    Ranko       Buys       Bossie
vd Berg                        Knopper
                  Verhoek

 

0
Zondag 29 november 2009 om 16:47 uur

Leiden

Kees schreef:

Van de spelers die jij opnoemt vind ik enkel M. Pique, Van der Berg en Knopper spelers die ons beter maken.

 

Zwinkels is ook geen puntenpakker, Rankovic op zijn retour, Ammi heel matig de wedstrijden die hij gespeeld heeft, Immers enkel een keiharde werker maar dat doen zijn vervangers ook.

 

Wat mij betreft een centrumspits die een bal kan vasthouden en er af en toe een inschopt.

 

Het middenveld en verdediging lopen zich de tandjes aangezien elke bal weer even hard terugkomt en er veels te veel ruimte ontstaat tussen de linies.

 

Hans van der Haar was zo iemand die een bal kan vasthouden zodat iedereen op adem kwam en kon aansluiten. Natuurlijk komt hij nu tekort voor de eredivisie.

 

Overigens lekker bijdehand van de technische leiding: Powel en Caraco verhuren en niets achter de hand hebben.

Vicento is nog een A-junior, Ignacio komt net van de amateurs en Milic is een drama die grootverdiener is en nog geblesseerd aan zijn hiel was toen Powel en Caraco verhuurd werden.

 

Ik vraag me af of Van der Kallen durft en kan investeren. Ten-slotte kost het een vermogen als we degraderen.

Ik ben het helemaal met je eens dat een scorende spits ontbreekt. Milic is het ook weer net niet, al werkte hij hard vandaag. Maar een makkelijk scorende spits is wel het duurste wat je kunt zoeken in de voetballerij. Vd Gun wilde al een tonnetje of 8 per seizoen en dat soort spelers kunnen we niet betalen, tenzij iemand dit geld investeert in de club. vdKallen heeft al veel geld in de club zitten en gezien het economische klimaat staat hij ws. ook niet te trappelen om zin poeplap weer even te treken.

0
Zondag 29 november 2009 om 16:31 uur

Kees

Tsja, wat heb ik gezien. Een strijdend ADO dat vanaf de twintigste minuut een 0-1 stand probeerde goed te maken.

Ondanks dat Vicento zich het leplazerus werkte, zelfs een paar duels won van Vlaar, missen we een killer in de spits. Dat blijft ons opbreken aangezien we steeds weer, en met name thuis, tegen een achterstand moeten opboksen. En dan is het heel moeilijk voetballen. Je zag goed dat Feijenoord na die 0-1 achterover ging leunen en op een counter loerde. Een punt had ik toch wel terecht gevonden.

 

Als je 4 uit 8 thuis scoort kom je natuurlijk in de gevarenzone. Waarom niet 4-4-2 en lekker met een versterkt middenveld voetballen?

 

0
Zondag 29 november 2009 om 15:25 uur

hjfff

Vicento in de spits ipv Milic ja. Ag ag ag

 

Hopen dat Vlaar niet te hard tegen hem aanloopt anders is die Vicento platgewalst

0
Zondag 29 november 2009 om 11:41 uur

Advertentie

ADO supporter Leidschenveen

Bovendien speelt Das Phantom in de spits, omdat Cisse nog last heeft van een getrokken kies.

0
Zaterdag 28 november 2009 om 16:04 uur

Vincent

Fabio Caracciolo kan zich opmaken voor de derby tegen Helmond Sport. De strafzaak tegen de spits van FC Den Bosch is geseponeerd.

De KNVB-aanklager overwoog Caracciolo te straffen naar aanleiding van vermeende slaande beweging in de richting van Etienne Reijnen. Maar er bleek onvoldoende bewijs voor een sanctie, zodat hij vrijdag kan aantreden tegen Helmond Sport

0
Donderdag 26 november 2009 om 19:40 uur

super fc denhaag

<FCDH> schreef:

toch wel gek dat het failliete rkc wel spelers kan halen en wij niet?trouwens die benschop is nog helemaal niet naar utrecht leuke spits voor ons

ik zou onze spits uit denbosch terug halen. goedkoopste en beste optie.

0
Woensdag 25 november 2009 om 11:41 uur

Nu online

Ado Vakkie S, Johan vakkie M, Marcie, M1905 en 314 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4