Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

BLEISWIJK-1

JP schreef:

Ado deed het niet eens zo slecht in verdedigend spel. Als er iemand de club heeft genaaid is het cherry. Lekker op de bank voorlopig, Poepon ook even rust geven voor een wedstrijd of 8. Positief Tommie en Vito.
Goed gezien! ADO heeft vandaag als team gespeeld en er hard voor gewerkt. Bovendien stond de organisatie goed. Jammer van die rode kaart, want dan had ik het wel willen zien. Ik ben over iedereen tevreden (incl. trainer) Alleen Chery laat zijn ploeg en ons vallen. Laat die maar twee of drie wedstrijden op de bank zitten.

Wedstrijden tegen Twente kan en mag je verliezen. Jammer, maar we kunnen de spelers maar weinig aanrekenen.
0
Zaterdag 1 december 2012 om 21:28 uur

ADODENHAAG

Zuiderparker schreef:

Schouten of v Dullemen? De eerste trok altijd zijn vriendjes v DORR voor...Piet Gelauff (hele aaridge, goed man) was altijd veel redelijker
Die oude Piet Gelauf Sr is een matige trainer, als je die van Vredenburch 1 bedoelt. Houdt zich altijd vast aan het zelfde systeem en speelt met een zo klein mogelijke selectie. Vredenburch is kansloos in de zondag 2e klasse. Maar goed misschien komt het door de leeftijd
0
Maandag 26 november 2012 om 14:35 uur

Zuiderparker

Afgelopen weekend weer zeer gunstig verlopen voor ons. RKC, Utrecht en Heracles verspeelden punten, NEC blijft t fantastisch doen; maar die hebben dan ook een goede, (ook)jonge, positieve trainer.
En tegen Twente hebben we ook wel een kans....

Bovendien gaf de samenvatting bij StudioSport ( zo lachen om die hoerenzoon Lurling, zijn schwalbe was zo triest dat íe niet eens n kaart kreeg) je bijna t idee dat we een wereldpartij op de mat gelegd hadden, nu nog echt goed voetballen, wanneer gaan we dat zien?
0
Maandag 26 november 2012 om 09:54 uur

Leiden

Santi Kolk (31) gaat meetrainen met ADO Den Haag. De aanvaller, die in drie periodes uitkwam voor de club uit zijn stad, is transfervrij. Kolk speelde vorig seizoen voor NAC. De Hagenaar zou vandaag al aansluiten bij de groep van trainer Maurice Steijn. Een nieuw contract wordt niet uitgesloten.

http://www.ad.nl/ad/nl/5616/ADO-Den-Haag/article/detail/3353775/2012/11/26/Santi-Kolk-traint-mee-met-ADO.dhtml
0
Maandag 26 november 2012 om 08:35 uur

pmc

Verschillende keepers ruiken hun kans, nu ADO Den Haag op zoek lijkt te moeten naar een extra doelman. Tweede goalie Robert Zwinkels liep vorige week een zware blessure op.

Zwinkels scheurde de voorste kruisband in zijn knie en komt daardoor niet meer in actie dit seizoen. Trainer Maurice Steijn gaf vervolgens te kennen dat de kans groot is dat er een extra doelman wordt aangetrokken. "Want je moet er niet aan denken dat er nu nog iets misgaat."

Inmiddels hebben verschillende keepers hun diensten aangeboden. "Doelmannen die nu geen contract hebben of ergens tweede of derde keeper zijn", zegt Steijn in het Algemeen Dagblad. "Maar we willen dit niet overhaast oplossen. We gaan vanaf volgende week rustig bekijken of we een geschikte kandidaat kunnen vinden."

De pas weer fitte Gino Coutinho is in Den Haag de eerste goalie, daarachter is Martijn de Zwart gepromoveerd tot tweede keus. Met Coutinho onder de lat, werd NAC Breda vrijdag met 0-3 verslagen. ADO is daardoor gestegen naar plaats zeven.
0
Zaterdag 24 november 2012 om 13:00 uur

FFL

pajam schreef:

en zo is het, blij met de punten, maar realiteit is minder positief dan de ranglijst doet vermoeden.
Nou ga toch maar een keer reageren op jou mening.
Ben het met je eens dat het voetbal niet overhoud, maar ik ben wel blij met de punten.
We hebben een heel jong elftal met spelers die voor het eerst in de basis in de eredivisie spelen (Beugelsdijk, v Duinen). Het elftal heeft verder spelers die (nog) niet brengen wat je van hun mag verwachten (Toornstra, Poepon, Vicento), maar werklust kan je ze niet ontzeggen en wat ik nog veel belangrijker vind is de teamgeest, voor elkaar werken en elkaar veel gunnen (penalty Poepon ipv Holla).

Ik ben ervan overtuigd dat het spel beter zal worden, omdat er spelers bij zitten waat je veel plezier aan gaat beleven (Jansen, Beugelsdijk, Holla, Meijers)

Om elke keer de trainer aan te vallen slaat op dit moment nergens op.
De resultataten zijn er en om week in week uit te zoeken naar mogelijke fouten van de trainer, slaat vaak kant nog wal, zeker als het resultaat goed is.
Je verwart jouw mening met de enige goede mening, want over wissels kan je altijd twisten, maar gisteren was daar niets mis mee, naar mijn mening.

Als de resultaten slecht zijn kan je mensen afrekenen, maar dat is nu misplaatst.

Nogmaals, dat het voetbal beter kan ben ik met je eens, maar geduld Pajam, het seizoen is nog lang.
0
Zaterdag 24 november 2012 om 10:28 uur

Advertentie

pajam

Kees schreef:

MAURICE STEIJN

14 GESPEELD 19 PUNTEN

8E PLAATS IN DE EREDIVISIE




Denk je nou echt niet dat er meer plezier, voetbal en zelfs resultaat uit dit elftal gehaald kan worden met een trainer die wel iets toevoegt?

sta je 0-3 voor tegen 10 man, zet hij er een verdedigende middenvelder bij. Zou je dan ook niet kunnen kiezen om van Duinen te laten staan, bijvoorbeeld een Janssen eraf voor Vicento en Chery naar het middenveld?

tis maar 1 voorbeeld.

Ik ben blij dat we de punten pakken, maar wat snak ik naar een leuke wedstrijd.
0
Zaterdag 24 november 2012 om 08:57 uur

DaveDH

Johannes schreef:

John Verhoek had juist een goed begin en zakte daarna helemaal door het ijs. Ik heb goede hoop op dat het met Poepon beter zal gaan. (Het kan ook alleen maar beter dan nu...). Welke spits in de eredivisie scoort uit iedere kans die hij krijgt? Ok, Bony. En verder? Iedere spits heeft 3, 4 kansen per wedstrijd nodig. Poepon krijgt in dit ADO hooguit 1 of 2 kansen in een wedstrijd want het loopt aanvallend totaal niet.

1 op 1 kansen zijn er in mijn beleving niet echt veel geweest, sowieso komen er echt bizar weinig ballen voor het doel omdat Van Duinen/Chery/Vicento nauwelijks de achterlijn halen en/of voorzetten; het is steeds maar weer naar binnen en van afstand schieten. Het speelveld wordt veels te smal gehouden en het spel wordt enorm vertraagd. Dan maar weer van afstand schieten of die bal terugspelen...
Alleen als Jansen op rechts en Meijers op links mee opkomen dan volgt er vaak een fatsoenlijke bal voor het doel. Dat moet echt veranderen: meer diepgang is nodig. Poepon krijgt dan meer kansen, en dan heb je echt wat om over te oordelen. Mensen gaan nu al zitten schelden als hij de bal in de middencirkel moet aannemen en hij daarna niet een solo inzet, 4 man passeert en hem in de kruising schiet.

Begrijp me goed: ook ik wil beter voetbal zien, met een fatsoenlijke veldbezetting en veel kansen en goals enz. enz. enz. Het gaat mij alleen echt te ver om het individu Poepon af te rekenen, want heel de voorhoede faalt namelijk opzichtig.
Geen 1:1 kansen gehad? Hij heeft er zeker 4/5 gehad die hij allemaal miste, 1 doelpunt uit 13 wedstrijden voor een spits is gewoon veel te weinig, ik snap niet dat sommige spelers die wel naar behoren presteren totaal geen krediet hebben en spelers als Poepon maar aan mag blijven prutsen... onbegrijplijk.

@070

Ga je nu een trainer met een spits vergelijken, werkelijk????

Poepon is gehaald om 10 doelpunten per seizoen in te schieten en daar in FAALT hij, ik herhaal 1 uit 13....

Steijn kreeg een gemankeerd 11tal van Judas en het is nog heel knap dat hij als beginnende trainer de NC heeft ontlopen, en nu presteert die ook goed met dit 11tal dus ik heb ook gelijk gehad wat betreft Steijn...


0
Vrijdag 23 november 2012 om 13:07 uur

DaveDH

Beest schreef:

ze zullen nooit toegeven dat het een miskoop is steijn zeker niet die heeft om m staan zeuren om hem te halen dus bank warm houden zal poepon niet gaan doen
Nee dat denk ik ook niet, ik snap die blinde vlekken van Steijn nooit zo, eerst was het dikke Ali en nu weer deze prutser die hij er zo graag bij wilde hebben... Echt gelukkig in zijn keuze voor aanvaller sis die iig niet.

Moet ik wel aantekenen dat ik ook wel dacht dat het een aanwinst zou zijn (10+ doelpunten per seizoen) Maar ook ik heb me lelijk vergist in de kunsten van Poepon...

Als ik trainer zou zijn dan ging die een tijdje op de bank, er zijn andere mogelijkheden genoeg
0
Dinsdag 20 november 2012 om 12:26 uur

Kees

Wormgoor: `Beste man aan Haagse kant was het eigen publiek`
Door RUBEN BOUT __ Foto: ORANGE PICTURES __ gepubliceerd op 20 november `12 10:29


ADO Den Haag ging zaterdag hard onderuit tegen PSV. De Haagse club moest maar liefst zes doelpunten incasseren. Vito Wormgoor, een van de mandekkers in de formatie van trainer Maurice Steijn, blikt terug op dit duel.


"Het was niet leuk en het liefst loop je een keer door op iemand, maar dat moet je natuurlijk niet doen, want het moet gewoon sportief blijven. Je hebt te maken met een goede tegenstander en wij hadden een offday. Dan wordt het gewoon heel lastig en dat hebben we kunnen zien", zegt hij in gesprek met Haaglandenvoetbal.

Ondanks het feit dat er niets te halen was, bleven de supporters achter de ploeg staan. "Ik denk dat de beste man aan Haagse kant het eigen publiek was."
0
Dinsdag 20 november 2012 om 10:38 uur

Nu online

Anne van Schuurman, wijstaanboven, Aad, Remy V, Erik070, wiegah070, Marcelvld, Heino, yesyes, Swaber, Tante Wil, frans swa, Alle ballen op Jort en 237 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 Telstar 7 - 11
6 Graafschap 6 - 10
7 Jong AZ 6 - 10
8 FC Volendam 7 - 10
9 Vitesse 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Eindhoven 6 - 8
14 FC Emmen 7 - 8
15 TOP Oss 6 - 7
16 ADO Den Haag 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 SC Cambuur 6 - 4
20 Jong Utrecht 6 - 2