Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

<FCDH>

toch wel gek dat het failliete rkc wel spelers kan halen en wij niet?trouwens die benschop is nog helemaal niet naar utrecht leuke spits voor ons

0
Woensdag 25 november 2009 om 11:35 uur

Jensen

Aad schreef:

Het positive van vandaag was de eenheid van het elftal en de knokkersmentaliteit. Voor de rest was het droevig.

Ons doelpunt kwam voort uit een eenmansactie van Verhoek en een schot van Soltani dat werkelijk het enige goede was wat beiden deden.

Milic werd door Atteveld geofferd maar speelde van de 3 voorspelers tot dat moment als beste. Wanneer Soltani niet had gescoord had nu iedereen én Soltani én Atteveld verketterd. En terecht want het enig aanspeelpunt dat nog een beetje kon kaatsen en de centrumverdediging van bezig houden had juist niet uit de ploeg moeten worden gehaald.

Met andere woorden: Mijn vertrouwen in de tactische kunde van Atteveld is weer 10 punten gedaald en nadert razend snel de rode streep.

Even een weetje Aad.

Vicento is jaren spits (centraal) geweest in de jeugd.

Hij kan op de buitenplaatsen en in de spits uit de voeten.

Met zijn snelheid is dat beter dan die lange met minder snelheid te laten staan.

Prima keuze van Raymond.

0
Zondag 22 november 2009 om 22:04 uur

ADO supporter Leidschenveen

Ik blijf erbij dat Ignacio in de spits een beter aanspeelpunt is dan Milic. En kan ook nog een man passeren.

0
Zondag 22 november 2009 om 17:27 uur

super fc denhaag

ja joh attevelt gaat zonder spits spelen. moet niet gekker worden

0
Zondag 22 november 2009 om 15:13 uur

ADO supporter Leidschenveen

Wetzel bleek aan het begin van dit seizoen helemaal idolaat van Bjorn Vlemminx. ADO kon hem niet betalen, omdat een privesponsor van NEC 1,5 mio euro wist neer te tellen voor deze spits.

Met dat in je achterhoofd, ga dan eens kijken wat deze speler tot dusver gebracht heeft bij NEC. Hij werkt hard, kan ver ingooien, maar doelpunten maken, waar hij voor gehaald is, doet hij niet.

0
Zaterdag 21 november 2009 om 12:59 uur

Robin Straub

Vlakko schreef:

Je zou bijna denken dat we dit weekend niet voetballen het gaat over van alles maar niet over de wedstrijd.

 

Als je morgen eindelijk weer eens wint in Tilburg ben je gewoon lekker op weg als Den Haag.

 

Volgende week thuis tegen Feyenoord zijn we gezien de historie zeker niet kansloos tegen deze club.

 

Sterker nog als we in het resterende progamma tot de winterstop minimaal 3 punten halen doen we het beter als vorig seizoen tijdens dezelfde wedstrijden reeks( VVV is De Graafschap en RKC is Volendam) . Dus er is dan verbetering zichtbaar.

 

Ik zou ook graag verterkingen willen maar niet ten koste van het opdoeken van de club, en ik denk dat als er zich een buitenkansje aandient (zie vorig seizoe; Buijs, Derijck & Powel) ze die toch wel pakken en nu de verwachtingen temperen.

ik weet bijna zeker dat we gaan versterken en dan zeker nog voorin omdat het daar gewoon niet goed loopt. ik zie in milic niet de ideale spits van den haag voor me, die speelt namelijk in Venlo.

 

enze zeggen dat we niet gaan versterken omdat anders clubs dan denken dat we veel geld hebben om uit te geven. het is een en al tactiek voordat je een speler gaat kopen.

 

we krijgen alshet goed is ruim 2 miljoen euro voor de winterstop.

 

1. een stadionsponsor die er minimaal een miljoentje voor neer wil leggen

2. van der kallen moet nog voor 31 december 1,5 miljoen euro over maken op de rekening van Den Haag.

 

dus bij elkaar toch zo'n 2,5 miljoen euro waarvan je natuurlijk niet alles moet gebruiken voor transfers, maar een half miljoentje zou toch niet zo erg zijn?

 

en trouwens die calabro kunnen we voor een speld halen bij Venlo omdat zijn contract aan het einde van het seizoen af loopt, waardoor VVV blij is met alles wat ze nog voor het kunnen krijgen.

0
Zaterdag 21 november 2009 om 12:23 uur

Johannes

Kritiek en lof voor stevige aanpak van ADO-trainer Atteveld
‘Daar word je als speler hard van’

Nadat Raymond Atteveld vorig seizoen trainer werd van ADO Den Haag kregen spelers de vraag: hoe verschilt zijn aanpak met die van voorganger Wetzel? Hun antwoord: Deze trainer zit er kort opNu is de vraag: zit Atteveld er te kort op?

DOOR DENNIS JANSEN

Ook dit seizoen was de jubel groot rond Atteveld nadat ADO zich naar de zevende plaats had gespeeld. Vervolgens verloren de Hagenaars echter zeven duels op rij en de onvrede tussen spits Ricky van den Bergh en de trainer liep zo hoog op dat het troetelkind van Midden-Noord werd weggestuurd en nu bij de beloften meetraint.
Plotseling lag Atteveld zelf ook onder vuur en moest hij zich verdedigen tegen spelers die anoniem hun vraagtekens zetten bij zijn harde en zelfs ‘handtastelijke’ aanpak. Alleen Van den Bergh durfde dat hardop te zeggen. De vraag: hoe is de methode-Atteveld?

Eljero Elia was jeugdspeler onder Atteveld bij ADO. Hij bekende eerder af en toe eens aan &lsquo;de oren te zijn getrokken&rsquo;, maar zoekt nu de nuance: Toen Atteveld trainer werd bij ADO, zei iedereen daar: zo’n type hebben we nodig. Nu het wat minder gaat en er wat gedoe is rond Ricky moet hij zich ineens tegenover de supporters verdedigen. Er is altijd wat bij ADO Den Haag. Ik heb veel baat gehad bij zijn aanpak. Atteveld leerde me hard worden in de voetballerij. Hij deed zelf mee in partijtjes en deelde ook wel eens een cakeje uit. Spelers maken tackles bij elkaar en beginnen dan te piepen. Als een trainer dat doet, durft zo’n speler niets te zeggen. Daar worden voetballers hard van.\

Jan Paul Saeijs kent Atteveld als geen ander. De verdediger speelde met hem, had hem als assistent-trainer (bij ADO en Roda JC) en later als hoofdtrainer. Saeijs: “Raymond Atteveld is de ideale trainer voor ADO. Hij kan een ploeg beter maken. Is tactisch sterk, heeft veel verstand van voetbal en kan spelers juist op scherp zetten. Hij is professioneel, vraagt honderd procent inzet van je, maar is ook heel toegankelijk. De deur voor een goed gesprek staat bij hem altijd open.”, vervolgt Saeijs. Ach, je hebt altijd jongens die niet met de harde hand kunnen omgaan. Die moeten juist eens bij zichzelf te rade gaan. En over die (vermeende) handtastelijkheden: Laten we nu niet overdrijven. We hebben het over de voetbalwereld. Daar wordt door spelers onderling aan oren getrokken en ach, ja, dan doet de trainer af en toe ook mee. Het is dollen, een tikkie hier en daar. Zo werkt dat. Ik zie het als een klopje om een speler op scherp te zetten, maar slaan, pfff, dat is echt superoverdreven. Hebben we daar klachten over gehoord toen het zo goed ging aan het begin van het seizoen? Nee toch?
Raymond Atteveld wil alles uit een ploeg halen en verwacht ook veel van zijn spelers. Als je die dan een dag vrij geeft met de restrictie dat ze er in de wedstrijd zullen staan en het gebeurt niet. Tsja, dan volgt een uitbarsting. Daar moet je niet te kinderachtig over doen. ADO heeft fantastische supporters. Ze moeten Atteveld de tijd geven
 

0
Vrijdag 20 november 2009 om 15:35 uur

Advertentie

Q0172

Ik lees altijd de shouts en wat me opvalt, is het ongeduld wat sommige mensen hebben. Dus toch maar eens reageren en een account aangemaakt. Ik denk dat je Wetzel nu nog niet kan beoordelen op wat er tot nu toe is gebeurd.Waarom?

1. De financiële situatie is er nu eenmaal niet naar dat we zomaar even spelers kunnen halen... helaas werd dit ons even voorgeschoteld maar dat geldt natuurlijk ook voor de rest van het personeel. Wetzel heeft als TD nul ervaring... wat dus betekend dat ook hij "stapjes" moet maken. En wat dus ook weer betekend dat hij een paar keer op ze bek zal gaan. Laatste voorbeeld hiervan is dat hij zich in VI liet gaan over van den Bergh. Wij hebben nu eenmaal nog niet het geld om mensen zoals Marcel Brands binnen te halen.

2. Qua aankopen heeft hij het daarom ook nog niet fantastisch gedaan. Ik vind Buijs, Derijck en ook Ricky echte aanwinsten... daarnaast zijn Ammi, M. Pique en Horvath redelijke spelers en helaas zat hij er met Soltani, Milic en Powel helemaal naast. Daarnaast vind ik het jammer dat we Carraciolo hebben verhuurd. Ik denk dat hij toch wel een goede spits is.

3. Hetzelfde geldt dus ook voor trainers... Wij moeten een trainer zoeken in de B. misschien wel C. klasse. Dat betekend dus dat we geen Co Adriaanse of Guus Hiddink kunnen halen. Daarom hebben wij Atteveld… maar daar kan net zo goed een ander staan…

Maar het belangrijkste is dat een TD iets neerzet… maar dit gaat dus niet in 1,5 jaar… ik vind daarom dat we Wetzel nog niet mogen beoordelen. Ik vind dat pas mag als we over 3 tot 5 jaar niet structureel op plaats 9 eindigen en nog steeds tegen degradatie vechten. Dus laten we nou met ze allen eens het geduld opbrengen.

Daarnaast help zo’n wedstrijd tegen PSV natuurlijk ook niet… helaas vonden een aantal mensen het weer nodig een liedje te zingen en hop zakken we weer een stukje dieper in het gat waar we met zijn alle proberen uit te komen. Maar goed dit is mijn mening… en ieder mag de zijne hebben!! Maar Wetzel rot op zonder een normaal argument… dat gaat er bij mij niet in….

0
Donderdag 19 november 2009 om 17:12 uur

Midden-Oost

Soltani tekent niet bij in Den Haag en wil terug naar Frankrijk


Donderdag, 19 november 2009 om 12:18


Het lijkt erop dat de wegen van Karim Soltani en ADO Den Haag na dit seizoen, of mogelijk in de komende winterstop, zullen scheiden. De zaakwaarnemer van de 25-jarige middenvelder annex aanvaller geeft donderdag aan RTV West te kennen dat zijn cliënt geen trek heeft in een langer verblijf bij de Residentieclub.

Soltani kreeg onlangs een nieuw contract aangeboden van ADO, waar hij sinds de zomer van 2008 onder contract staat. Hij antwoordde echter negatief op het voorstel van de club. “Hij vond het aanbod ver ondermaats, terwijl we hem toch echt een verbeterd voorstel hebben gedaan”, zei technisch directeur André Wetzel daar eerder al over.

Als ADO, behalve de acht doelpunt die Soltani tot op heden maakte voor de club, nog iets wil overhouden aan de spits, moet het in de winterstop gaan handelen. Nantes en Lille zouden in de markt zijn voor de aanvaller, wiens contract na dit seizoen ten einde loopt.

 

Bron : VZ
 

0
Donderdag 19 november 2009 om 13:05 uur

Aad

Mr. FC DEN HAAG schreef:

De Waarheid!

 

Ondanks dat Ricky v/d Bergh een echte Haagse jongen is,

moet hij eens leren zijn grote mond te houden en zijn voeten te laten spreken in resultaat gericht voetbal!

Ik wind mij werkelijk op aan al die v/d Bergh aanbidders want hij heeft feitelijk nog niets voor FC/ADO Den Haag gepresteerd, behalve dan rode kaarten pakken en negatieve publiciteit.

Dus men kan uitrekenen dat dit verhaal nog een staartje krijgt,

liever een nieuwe speler die niet Haags is maar zijn voeten laat spreken dan weer een mislukte Haagse sterspeler die tot nu toe geen deuk in een pakje boter kan trappen!

Of moet ik zeggen dat telkens helaas de doellat in de weg stond bij het nemen van zijn vrije trappen....

Ik las ergens (in deze box??) dat er gesproken werd over een ruil met VVV. Van den bergh met Calabro. Ik denk dat dat voor alle partijen de beste uitkomst zou zijn.

Calabro wil graag naar ADO en AW wil hem wel hebben. Ricky past wat meer bij de zachtere oosterse en zuidelijke mentaliteit. En wij krijgen de spits die we meer nodig hebben dan de middenvelder van den Bergh.

0
Woensdag 18 november 2009 om 18:57 uur

Nu online

Fido, Marcie, Bhattoe 74, Ado Vakkie S, Johan vakkie M en 299 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4