Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Kees

Haagse Roel schreef:

blijkbaar hebben we al een TD , in ieder geval op de shoutbox..
DEN HAAG - ADO-speler Jens Toornstra zal dit seizoen niet verkassen naar Premier League-club Swansea City. Mede-eigenaar John van Zweden van de club uit Wales heeft aan Voetbal International laten weten dat de ADO Den Haag-middenvelder niet op korte termijn zal worden aangetrokken.
Hagenaar Van Zweden: “Onze trainer Michael Laudrup heeft na zijn instelling een paar middenvelders aangetrokken en daar zijn we tevreden over. Wij willen graag Toornstra naar Swansea City halen, maar hij is nu niet nodig. Had Laudrup niet bij ons gezeten, dan had Toornstra, samen met Christian Kum, nu zeker bij ons gespeeld. Misschien dat we na dit seizoen de situatie opnieuw bekijken. Ik wil de kwaliteit bij ADO niet wegkapen.”

Voor Toornstra is buitenlandse interesse. Naast Swansea City heeft ook Queens Park Rangers en een Russische club op de tribune gezeten voor de 23-jarige Alphenaar.

0
Zaterdag 10 november 2012 om 10:30 uur

fcthehague


Roland Alberg kan komende zomer alsnog zijn gewenste transfer naar ADO Den Haag maken. Ook aan het begin van het huidige seizoen toonden de Hagenaren interesse, maar de afkoopsom voor de speler van Excelsior was de club uit de hofstad net iets te gortig.

Waar de aanvallende middenvelder afgelopen zomer nog zes ton moest kosten, daar kan hij aan het eind van dit seizoen gratis vertrekken. De 22-jarige speler beschikt over een aflopend contract en wil graag hogerop.

Maurice Steijn, trainer van ADO Den Haag, ziet wel wat in Alberg. "Hij is een interessante speler, die bij ons op het lijstje staat om eventueel naar het Forepark te komen. Maar zolang er bij ons niemand vertrekt, kunnen we daar niets mee." Mogelijk vertrekt Jens Toornstra en in dat geval zou het jeugdexponent van AZ in het vizier komen.

Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
SoccerNews wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.
Zeker CADD ????

Lees verder: http://www.soccernews.nl/news/174556/Alberg_staat_alsnog_voor_transfer_naar_ADO_Den_Haag#ixzz2Bc0vJl4d
0
Donderdag 8 november 2012 om 08:01 uur

Moi

<FCDH> schreef:

Wat is er toch veel veranderd bij den haag vroeger in de jaren 80 als je bij wijze zou zeggen dat je voor 020 was werd je van de tribunes geslagen hier op de shout word er gezegd dat ze blij zijn als 020 in Europa wint het moet toch echt niet gekker worden dat stadion moet heel snel weer terug naar het zuiderpark het moet weer 100 procent Haags worden
gasten hebben recht om te dromen. 020 supporters en vooral de trainer leven net als ons in het verleden. De mooie tijden van vroeger)
0
Zondag 4 november 2012 om 18:52 uur

janjazz37

Had misschien meer ingezeten, maar kan toch wel leven met deze uitslag.
Steijn verdedigend ingestelde trainer? Dacht `t niet!!!
Jansen bracht weinig tot niets; zat er doorheen, en vooralsnog hebben we niet veel meer smaken op het middenveld dan Visser.
Vond Visser redelijk invallen, en die mensen die zeggen dat Visser alleen maar breed of achteruit speelt, moet de wedstrijd nog maar eens bekijken.
Positief acht ik de prestatie van Malone; Beugelsdijk weer verdedigend sterk; als die ook nog eens opbouwend sterk wordt, hebben we een absolute topper in huis.
Tja, en dan die kans voor Poepon? Als dit b.v. Malki was overgekomen, had iedereen hier de redding van Zwinkels bejubelt.............dat ook weer.
0
Vrijdag 2 november 2012 om 23:29 uur

marcellino

D.H.zuid-west schreef:

1 punt.... meer zat er echt niet in dus daarmee kunnen we tevreden zijn. Toch zie je aanvallend dat het systeem niet werkt. Wanneer gaan we nu eens een keuze maken... of met ECHTE vleugelspelers spelen of 4-4-2.
Malone.beugelsdijk.meijers de betere bij ado
Poepon voetballend ook bij de betere alleen neem ik bij hem daar geen genoegen meer mee .cherry vanaf het middenveld goed en doel gericht had net als poepon meer uit zijn kansen moeten halen
Hola redelijk.toornstra zeer zwak .jansen zeer zwak.van duinen maar eens beoordelen in de spits
Zwinkels goed .steijn ?? Visser en onouro eerbij toont weer een verdedigende trainer te zijn
0
Vrijdag 2 november 2012 om 22:15 uur

Advertentie

Beest

Zonder aanpassingsproblemen verwierf Ramon Leeuwin dit seizoen een plek in de basis bij ADO Den Haag, dat hem afgelopen zomer overnam van AGOVV Apeldoorn. De 23-jarige allrounder speelde dit seizoen op bijna elke positie in het team van de succesvolle Hagenaars.

`Linksback, centraal achterin, rechtsback, vóór de verdediging, rechts op het middenveld`, noemt Leeuwin de haltes die hij al aandeed tijdens zijn zwerftocht. In de jeugd was hij altijd aanvaller en in zijn hart nog steeds een nummer 10. Maar Leeuwin speelt waar coach John van den Brom hem nodig heeft.

`Als de trainer ergens een probleem heeft, dan weet hij: Ramon kan het oplossen. Voor mij is het goed dat ik me nu op verschillende posities kan ontwikkelen. Later wil ik me meer op één plek gaan toeleggen. Welke dat is, weet ik nog niet. Tegen Ajax stond ik rechtsback, maar de weken ervoor ging het hartstikke goed als centrale verdediger. Terwijl ik op die plaats de minste ervaring heb.`

`Dus misschien ligt dáár wel mijn toekomst. Al is het niet altijd de leukste positie om te spelen. Uit tegen De Graafschap, een week eerder (1-0 verlies, red.), was het geen pretje. Hun aanvallers deden eigenlijk maar wat, ze renden overal heen. En ik moest er steeds erachteraan. Dat zijn de vervelende wedstrijden. Ik wil niet volgen, maar zélf initiatief nemen.`

Leeuwin is trots op ADO`s succesverhaal. `We staan waar we horen`, stelt hij onomwonden. `Met goed voetbal zijn we zo ver gekomen. En we zijn dit seizoen nog niet één keer weggespeeld. Ajax, PSV en FC Twente zijn de drie beste ploegen in Nederland, daarna komen wij. AZ en FC Groningen doen het óók goed, maar daar doen wij niet voor onder.` (Geert-Jan Jakobs)


hij is dus de hoer van het elftal
0
Donderdag 1 november 2012 om 11:49 uur

janjazz37

Zo te lezen hier is het met het vertoonde spel kommer en kwel.
Slechter kan haast niet. Spelers en trainer verzaken op diverse punten.

Desondanks toch 14 punten!!

Stel je nou eens voor dat het team echt goed gaat draaien..........

The sky is the limit!!!!!!!!!!!
0
Woensdag 31 oktober 2012 om 16:52 uur

supporter-noord

Nootdorper schreef:

Vincento moet gewoon een keer een echte kans krijgen. Vorig jaar heeft hij het vaak laten zien en ook de nodige doelpunten gemaakt. Steeds maar weer een kwartiertje of zoals vandaag een half uur is niks.

Ik wil Vincento een keer een volledige wedstrijd op links zien en van Duinen in de spits. Haal Poepon er maar eens af.

Daarnaast Meijers doorschuiven naar het middenveld en Jansen er vanaf.
is ook veel beter, je moet ook met echte vleugels spelen. En ook gewoon Elbers bij gebrek aan beter. Die Chery hoort daar gewoon niet. Die trainer had het allang moeten veranderen maar hij blijft maar doormodderen met dit systeem. Beter zou nog zijn twee in de voorhoede en 4 op het middenveld. Chery moet daar en Meijers en Jansen eruit, daar heb ik echt nog weinig van gezien.
0
Dinsdag 30 oktober 2012 om 23:02 uur

lernst

supporter-noord schreef:

geloof je in sprookjes of zo. En allemaal de schuld van de trainer, die snapt er echt helemaal niks van.
Ben geen fan van steijn , maar zo`n wanprestatie kan je niet alleen aan de trainer wijten baggerzooi
0
Dinsdag 30 oktober 2012 om 22:29 uur

supporter-noord

DHFC070 schreef:

En hebben we al een schot tussen de palen gehad?
geloof je in sprookjes of zo. En allemaal de schuld van de trainer, die snapt er echt helemaal niks van.
0
Dinsdag 30 oktober 2012 om 22:24 uur

Nu online

wijstaanboven, S.upporter, TheMariner, wiegah070 en 183 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 Telstar 7 - 11
6 Graafschap 6 - 10
7 Jong AZ 6 - 10
8 FC Volendam 7 - 10
9 Vitesse 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Eindhoven 6 - 8
14 FC Emmen 7 - 8
15 TOP Oss 6 - 7
16 ADO Den Haag 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 SC Cambuur 6 - 4
20 Jong Utrecht 6 - 2