Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

lulijzer

oodh schreef:

We gaan het toch niet weer -tig shouts over vdB hebben hoop ik?

Zou niet weten waarom niet! Ik vind van den Brom gewoon een geweldige trainer en gun hem al die shouts van harte!! :P

0
Woensdag 24 november 2010 om 12:02 uur

dh-fan

<FCDH> schreef:

Ze moeten proberen om buly kubik immers toornstra rado en verhoek te behouden en daar omheen talenten halen dan ben je al een end op weg???

ja oke... maar achter ook derijk zou ik ook graag behouden.. daar is ook aardig wat intresse voor..

 

denk als er mooie aanbiedig komt dat bv verhoek toch weggaat

 

en waarom die supusepa nou eigelijk gehaald is?

0
Dinsdag 23 november 2010 om 15:35 uur

ADODENHAAG

<FCDH> schreef:

Vind ik ook kost wat kost behouden geld ook voor kubik en rado en immers dat zijn dragende spelers maar wie gaat dat betalen want ze zullen niet weinig kosten qua salaris?????????

Kubik kost niet veel;komt van een tweedeklasser in Slowakije, moet alleen met Ling onderhandeld worden in het geval je hem over wilt nemen.. dat kan wel een paar ton kosten. Waarom zal Immers zo duur zijn? Die komt van Vredenburch af en die krijgt gewoon een normaal contract. En Rado komt van Larissa, een degradatiekandidaat in Griekenland, dus zo veel zal hij ook weer niet verdienen. In onze selectie is Bulykin een echte grootverdiener, en vdBergh heeft ook een dik contract gekregen

0
Dinsdag 23 november 2010 om 15:25 uur

ADODENHAAG

<FCDH> schreef:

Ondanks dat ik vind dat ricky het nu te bont maak geloof ik niet dat ie naar sparta ga? hij wil niet in de jupiler spelen en hij verdiend 250.000 per jaar dat betaald sparta nooit? en verhuren vind ik niks want dan zit je nog vast aan het salaris dat schiet niet op

Verhuren betekent normaal gesproken dat het salaris door de hurende club wordt overgenomen. Ricky niet in de Jupiler? Waarom niet, hij heeft in zn leven alleen maar degradatievoetbal gespeeld. En hij weet heel goed als hij niet bij Sparta gaat spelen, zn carrière er waarschijnlijk op zit. Als ik hem was zal ik gewoon salaris inleveren, en daar op huurbasis een half jaar gaan spelen. Aan het eind van dit seizoen heeft hij geen contract meer bij ons, en dan mag hij het helemaal zelf uitzoeken.

0
Dinsdag 23 november 2010 om 13:54 uur

Jacco

miq72 schreef:

Ten eerste word ik doodziek van sommigen die nog steeds hij die werkelijk geen ene flikker heeft gepresteerd beschermen .De heer van de Bergh was vorig jaar hoogstpersoonlijk verantwoordelijk voor het staken van de wedstriijd tegen psv.De toen nog held van de supporters vond het nodig toen die overigens ook al geheel terecht wissel stond om express een rode kaart te pakken om zijn ongenoegen te laten blijken .Ook de rest van vorig seizoen heeft Ricky er een zootje van gemaakt en was de grote sfeerverpester in de groep .Ons cluppie betaalde hem daar wel 3 ton voor .Dit jaar doen we het fantastisch en zit hij weer geheel terecht op de bank ,omdat hij simpelweg veel minder is als de 3 middenvelders die er nu staan.2 goede passes geven tegen utrecht en 020 veranderd daar helemaal niets aan .Om dan weer naar de pers te lopen om zijn beklag te doen is walgelijk en zielig en daarmee heeft ie definitief zijn eigen ruiten ingegooid.Anderhalf jaar ricky bij ADO hebben niets dan ergernis en heel veel geld gekost waar we 2 veel betere spelers voor hadden kunnen hebben .Ik ben supporter van ADO en wil het beste van de club .Als zo een zelf ingenomen 1e divisie voetballertje steeds maar weer de boel vergalt vind ik het inderdaad een klereleier en geloof me dan hou ik me nog in .Al moet je m afkopen want zo is tie ook nog ,ik hoop dat we zo snel mogelijk van m af zijn .

Het is ook gelul van de bovenste plank van Kees, want over "onze" Powel en "onze" Soltani mochten dit soort dingen wel gezegd worden.

 

Enkele alleen het feit dat hij uit Den Haag komt zou hem een uitzonderingspositie moeten geven? dacht het niet.

 

Je moet het eerder omdraaien, als Ricky zo'n SUPER hagenees is en zo veel clubgevoel en clubliefde kent, waarom probeert hij dan KEER op KEER "zijn" club doelbewust schade toe te brengen?

 

0
Maandag 22 november 2010 om 23:13 uur

Advertentie

ADODENHAAG

<FCDH> schreef:

Met alle respect maar welke club geeft 2 miljoen voor een speler van sparta? welke club kan dat nog uitgeven in nederland????

Waarom Nederland. Die Duitsers hebben zat geld, Rusland .. Herinner je Honda niet meer? Wie koopt er nou een speler van VVV. En wie ruilt nou een 20 jarige voor een 30 jarige. Onzin, dat gaan ze dus echt nooit doen. Strootman voor Ricky. Als ze dat wel willen vind ik het goed hoor!

0
Maandag 22 november 2010 om 15:03 uur

Mike

ADODENHAAG schreef:

Inderdaad, een win/win-situatie. Ik hoop voor hem het beste daar, en een basisplek.

Ik vond vd Bergh een goede voetballer. Sinds zijn komst naar ADO komt het er gewoon niet meer uit. Misschien bij een andere club wel.

Wat ik niet begrijp is waarom iemand die zich, in feite, zo associaal gedraagt naar zijn werkgever, de club en ook de supporters nog zo de hand boven het hoofd gehouden wordt.

Ricky is verschrikkelijk door de mand gevallen als professioneel voetballer. Geen teamspeler, als het tegenzit overal tegenaan schoppen zonder de hand eens in eigen boezem te steken.

Ik zou eigenlijk niet weten waarom we hem bij Sparta wel het beste moeten toewensen?

0
Maandag 22 november 2010 om 10:17 uur

the mouse

Die omhaal van Immers had er in gemoeten!

en waarom?

Alleen maar als beloning voor zijn harde weken en die 5 minuten na de 2-0 waren ze helemaal los!

dat had beloont moeten worden met een treffer!

 

Maar wat een wedstrijd!

ongelooflijk! zelfs bij 1-0 ben ik niet meer angstig, dat is wel eens anders geweest!

en dat stadion heerlijk vol!

genieten geblazen gewoon!

 

0
Zondag 21 november 2010 om 18:46 uur

ADODENHAAG

Max schreef:

Het zal toch niet gebeuren??

 

RT @juventus_f_c: Juventus, pronti 18 milioni e Benzema per Suarez... http://bit.ly/diYGM8.

Waarom zal je zoveel geld voor Suarez betalen als je Elia voor dat geld kan krijgen. Elia is sneller, minstens zo technisch en een echte teamspeler. Suarez heeft een soort eigen spel, leuk, maar geen echte teamspeler. Ik zal het wel weten. Suarez is als hij zo doorkloot over 2 jaar nog maar 5 miljoen waard. Als ik de joden was zal ik hem snel weg doen voor 10 , 12 milj

0
Donderdag 18 november 2010 om 21:43 uur

ADODENHAAG

Kees schreef:

Uit zeer betrouwbare bron heb ik vernomen dat de scouts van een zekere club uit Amsterdam in de speler uit onderstaand filmpje erg geïnteresseerd zijn. Het lek is boven!

 

http://www.ad.nl/ad/nl/1017/Buitenlands-voetbal/article/detail/535892/2010/11/16/Filmpje-De-grootste-misser-ooit.dhtml

Als ik zulke filmpjes zie vraag ik me af waarom ik nog niet ontdekt ben. Wat een belachelijke misser. En dat terwijl het 0-0 staat en het is een interland. Te gek voor woorden.

0
Dinsdag 16 november 2010 om 22:29 uur

Nu online

Lellow, wiegah070, GGordeau en 228 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4