Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

Aad

Net 130 shouts of zoiets zitten lezen en zie: ik ben niet meer alleen in mijn twijfels over het nut van Ricky.

Hij voegt niets, maar dan ook helemaal niets toe. Schwalbes en enge handgebaartjes zijn de enige zaken waarmee hij opvalt. Jammer van de salaris-centen (nou ja: centen???). Die hadden ze beter achter de hand kunnen houden tot zich een nieuwe goede spits aandient.

Wanneer alle geblesseerden terug zijn komt Ricky op zeker niet meer aan de bak. Hij zat niet voor niets bij Heracles en Sparta regelmatig op de bank.

 

Overigens had ik het idee dat er tussen de spelers iets was voorgevallen. Veel ge onderling, ook toen het na een half uurtje pas 1-1 stond. Niet elkaar oppeppen na balverlies of een slechte pass maar gemopper en lelijke gezichten. De eenheid van de afgelopen weken was ver te zoeken.

0
Zondag 25 oktober 2009 om 13:42 uur

Ooievaar

Jensen schreef:

En wat denk je van de wissel Ammi-Pique waar we mee begonnen.

Ammi was daardoor Ammi niet.

In de 2e helft wel rechtgezet, maar toch.

En Rien ik vond Ricky ook gister weer onze slechtste speler. Veel balverlies op domme momenten. En die schwalbes. Hij mag blij zijn, en wij ook, dat hij maar 1 keer geel kreeg. Hij kan het verschil maken met zijn vrije schoppen, maar ook dat lukt hem niet.

Ricky kan de druk niet aan, hij speelde vreselijk slecht. Vorige week deed hij hooguit mee, maar viel hij me absoluut niet op. Daarom ben ik ook zo blij als Knopper weer speelt. Ateveld moet thuis maar eens af van dat 4-3-3 systeem want dit werkt niet omdat je vleugelspitsen nog geen lantaarnpaal voorbij komen. Verhoek viel dan wel goed in maar toen waren we al een eind na de rust.

 

Zou zeker thuis met twee spitsen spelen, jammer dat 'het licht' de verkeerde spits heeft uitgeleend. M.i. had ik Ignacio elders laten rijpen en Caraciolo om Milic heen laten spelen, levert vast meer op dan dat dat nu doet. Transferer die Soltani naar FC Algiers of iets in die geest, want zijn rendement is zeer laag.

 

Zou toch maar de ontwikkelingen in Waalwijk, Alkmaar en Arnhem in de gaten houden, daar valt wellicht best wel wat te halen. Dus niet alleen naar Venlo kijken (...)

 

 

 

0
Zondag 25 oktober 2009 om 11:33 uur

Richard

kojak1 schreef:

ik denk dat we terug naar de basis elf moeten waar we mee zijn begonnen.dus met bosschaert gewoon weer terug op zijn plaats.ricky viel ook gisteren weer tegen evenals immers,totaal geen balans op het middenveld.zal wel weer een paar tegen reacries krijgen nu ik even op het spel van de ricky lovers kom,maar hij verdedigd geen moment mee en als dan immers ook niet in de wedstrijd zit heb je 1 middenvelder,buys,en die kan dat niet belopen.je krijgt veel te veel druk op de achterhoede,vond ditewig goed keepen,heeft ons behoed voor een blamage,jammer dan van die laatste aktie.en atteveld deze keer een 5.straks wetzel weer op de bank,en dit is een geintje.

De meest onlogische zet van een trainer om een speler in vorm, die zelfs door de trainer, en supporters weer als " op oude niveau " werd beoordeeld ( zie ook het spelersklassement hier ) Bosschaart in goede vorm hoort er gewoon in te staan. Meneer Ricky heb ik zeer zeker goede wedstrijden zien spelen, maar helaas waren die wedstrijden niet bij ons, maar toen hij bij andere clubs speelde tegen ons !! En dan de manier van juichen, gadverdamme!!! Fabio als de sodemieter terug halen, Knopper, en Ranko terug dan zie ik het wel goedkomen. Ditewig is een prima keeper, maar Zwinkels straalt meer uit, een spits moet bang zijn om zo'n bal waar de 2-3 uit komt, bang zijn dat de keeper ze poten breekt ( zeker bij 2-2 laatste minuut )

0
Zondag 25 oktober 2009 om 10:50 uur

Midden-Oost

Bert schreef:

Als RKC omvalt zijn de spelers dan transfervrij. Zo ja wie is dan een versterking voor ons?

 

Persoonlijk vind ik De Ceulenaar wel een aanwinst.

Ik dacht aan een Benson (spits) en Dustley Mulder voor de back-postie.

0
Zondag 25 oktober 2009 om 10:43 uur

Kees

Ooievaar schreef:

Zekerlijk. Atteveld had eerder moeten ingrijpen, nutteloze vleugelspits moeten opofferen het middenveld moeten versterken(Schwiebe) en dan 4-4-2 moeten spelen. Ook Atteveld deelde vandaag in de malaise, absoluut. Adelaar had het goed staan, dat mag best gezegd worden.

 

Maar feit blijft dat de vleugelspitsen bijzonder matig zijn, waardoor je dus ook geen hol aan Milic hebt. Ik wacht met smart op de terugkeer van Knopper. Lijkt me duidelijk waarom.

 

Sportief van je dat je het met me eens bent omtrent Atteveld. Eerlijk gezegd vind ik Milic helemaal niets. Hij oogt niet en aan de bal is het een drama. Wel was ie weer bij een doelpunt betrokken en dat is op zicht weer uitstekend.

 

Haal lekker een scorende spits maar die is niet te betalen.

 

Ik ga aan zelfkastijding doen en naar studio sport kijken.

0
Zaterdag 24 oktober 2009 om 22:31 uur

Max

Milic is gewoon geen spits als je het spel wil of moet maken. Die had gewoon gewisseld of niet opgesteld moeten worden, maarja we hebben helemaal niks anders.

0
Zaterdag 24 oktober 2009 om 21:46 uur

Robin Straub

kojak1 schreef:

vvv pakte ook maar een punt hoor kees en die speelden thuis.ik vond de eerste helft van ons goed,tweede een stukkie minder,dus blij met een puntje mag wel.en dan mopperen sommige op ditewig,maar ons doelpunt hoor je niemand over babos.zaterdag lekker vol bakkie,sparta ook vandaag de nodige mazzel gehad vind ik,dus is te doen.we draaien tot nog toe een lekker seizoen vind ik.en nog geen zeven nederlagen op een rij zoals vorig jaar.nog een paar qweken dan is de selectie weer compleet zei knopper op el.en moet wel zeggen dat we een ijzersterke verdediging hebben hoor met kum op links.kan alleen nog maar beter.

ben het helemaal met je eens dat onze verdediging hartstikke goed staat, vooral kum links had ik niet verwacht dat het zo goed zo gaan.

horvath en derijck centraal.. ook een topduo centraal

en dan recht de opkomende back ahmed ammi.

mij hoor je echt niet klagen hoor, nu alleen nog calabro in de spits erbij aan het einde van het seizoen en hopen dat er niks verkocht word. dan weet ik helemaal zeker dat we niet meer onderaan mee gaan doen.

calabro is snel, kan koppen en staat vaak opde goede plek. wat wil je nog meer?

0
Zondag 18 oktober 2009 om 20:56 uur

rien1

Richard schreef:

Ik denk juist dat een type speler als Fabio er weleens 15-20 kan inschieten per seizoen met een Milic en vd Bergh als aangevers...

@Richard en <FCDH>, @Ooievaar.

 

Natuurlijk/gelukkig ben ik geen trainer. ( Anders zal het een zootje worden op dat veld, haha :P)

 

Maar toch verwacht ik veel van Caraciolo. Ook met 10 goals ben ik tevreden. En ik zei het ook al eerder, met de juiste spelers naast hem zoals inderdaad Milic en vd Berg (maar ook nog Verhoek), kan hij uitgroeien tot een echte spits hier.Tenminste, dat denk dan natuurlijk ;)

 

 

@Ooievaar, ik zal niet heel vroeg zijn, maar rond 10.45u zal ik er  zijn. Ben benieuwd wie er nog meer naar Aadje komen. Ik hoorde Vincent en super fcdh ook kwamen. En uitzwaaiers Bert en Kees?

Maar misschien willen nog meer shouters koen? Gezellig in 1 busje met de shoutclub.

0
Zaterdag 17 oktober 2009 om 19:39 uur

Advertentie

Midden-Oost

Kees schreef:

Voorlopig staan we bovenaan met het aantal keren op de paal en lat schieten dit seizoen. Van der Berg en Soltani ieder 3 keer.

 

In totaal hebben we 9 keer op paal of lat geschoten en nummer twee pas zeven keer. Dat is alvast een mooi succes!

 

Bron: AD

In datzelfde artikel was tevens te lezen dat Soltani de minst productieve spits is van de eredivisie. Hij heeft met 22 schoten sslechts 1x gescoord.

 

Als je als club vooruit wilt naar het linkerrijtje dan moet zeker op die postie meer concurrentie komen.

0
Zaterdag 17 oktober 2009 om 16:35 uur

kojak1

rien1 schreef:

Toch nog iets opvallends, of leuk om te weten.

 

De club waar Caraciolo nu voor speelt (FC Den Bosch), staat 9e in de jupiler leaque. Den Bosch heeft bij elkaar 29 doelpunten gescoord, dat is het hoogste in de hele jupilerleaque.

 

Het zijn er net zoveel als de huidige nummer 1 van de jupiler leaque Cambuur. 

Van die 29 goals heeftCaraciolo er 11 gemaakt intussen.

 .

misschien is het wel een jupiler spits.als we het over calabro hebben,die had er vorig jaar ook 29 inleggen,maar scoort een devisie hoger toch ook.en dat ligt niet alleen aan honda.word altijd lacherig over hem gedaan,maar caraciolo is een superheld in sommige ogen al heeft hij in een half jaar niet veel laten zien.en er staan toch bijna dezelfde spelers.

0
Zaterdag 17 oktober 2009 om 10:28 uur

Nu online

Marko1969, opper en 161 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4