Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

<FCDH>

Vincent schreef:

hij zegt het alleen niet midden in je bek,, je moet het de volgende dag in de krant lezen.. als hij nou eens zou stoppen om de pers op te zoeken.. zou dat al een heel stuk schelen..

 

Middenveld staat nu goed en ja dat is jammer voor ricky.

 

het was gister trouwens niet haags om aanvallers voor middenvelders, en middenvelders voor verdedigers te wisselen..

Daardoor werd de druk nog groter en hebben we uiteindelijk 2 punten verloren.

 

Laten we eerlijk zijn gisteren was het hele elftal slecht in de 2e helft want anders hadden we wel gewonnen ?en trouwens ricky deed niet eens mee dus waarom alle ophef over een stukje dat waarschijnlijk meer uit de media kom dan van rick zelf?

0
Maandag 15 november 2010 om 14:14 uur

marcellino

Ooievaar schreef:

Als iemand dat doet dan ben ik dat wel Kees, ik ben daar uitermate verguld mee. Maar ik krijg nu z'on beetje de indruk dat we dit gepresteerd hebben ondanks Ricky, al doet hij zelf voorkomen dat we dit allemaal dankzij hem hebben bewerkstelligd.

 

Ik schreef een tijdje geleden dat ik geen fan was van Ricky, maar dat wel graag zou willen worden, omdat we daar allemaal wijzer van zouden worden. Dat gaat er niet meer van komen, Ricky heeft meer één belang en dat is het belang van Ricky zelf. Ricky is bij geen enkele club een volwaardige eredivisie voetballer geweest, dat ligt toch echt aan Ricky zelf. Dat hij gewend is aan jongens die hem naar de mond praten, waardoor hij in z'n eigen sprookjes gaat geloven, staat natuurlijk haaks op de werkelijkheid. Hij heeft een goede traptechniek, goede pass en overzicht, maar legt te veel risico in zijn spel, verdedigt niet of nauwlijks mee, en heeft altijd wel een momentje van kortsluiting, c.q. verstandsverbijstering om een imbeciele overtreding te begaan, waardoor we met 10 man komen te staan.

 

Brom zal best fouten maken, maar dat hij betere opties heeft dan Ricky dat heeft hij goed in de gaten. Ricky en Buijs ook z'on stokebrand, die moet je gewoon lozen. Zij hebben een negatieve invloed, de instelling van Ricky deugt niet en gaat dat ook niet doen. Al gaan sommigen hier op hun kop staan, Ricky laat je altijd steunen, Ricky is alleen geïnteresseerd in Ricky, Ricky en nog eens Ricky.

 

Van dat soort klanten heb ik mijn buik vol. Goede voetballers stellen zich zelf op, en mauwen niet over vriendjespolitiek of weet ik veel.

 

Vertel eens Ricky? hoeveel doelpunten heb je dit jaar gemaakt vriend? Tijd voor de grote schoonmaak dus. Beklaag jij je maar bij je vriendjes en jank maar verder in de pers.

 

Wij gaan omhoog Ricky, zonder jou buddy.

Beste Ooivaar

 

Ik vind ook dat het tijd is dat ricky wat anders gaat zoeken maar dat is toch niet het probleem.

 

Al je iemand uitlegt waarom hij op de bank beland ,en v/d brom dat ook openlijk op tv zegt.

 

en daarna in een zelfde geval anders reageerd dan is dat ongeloofwaardig.

 

Dat ricky weg moet en voor onrust zorgt ben ik met je eens ,hij had ook zijn mond hierover kunnen houden.

 

Maar ik blijf het jammer vinden dat als een speler van waarde kan zijn en dat hebben we de laatste wedstrijden gezien.

je hem niet duidelijk kan maken of het is de bank of het is vertrekken.

 

en ik en jij hebben dat uit v/d brom zijn mond niet gehoord

0
Maandag 15 november 2010 om 14:03 uur

marcellino

shannii1 schreef:

Wat loop je nou in godsnaam allemaal te ouwehoeren ,marcellino .Er is geen een trainer die een fitte bulykin niet opstelt .Net zoals er geen trainer is die het middenveld met Rado ,Toornstra en Immers uit elkaar haalt .Ricky is niet positief veranderd en dat zal ook niet meer gebeuren ook ,als iets m niet zint zal ie dat kenbaar maken via de pers .Dat nu net de reden dat 90% van de spelersgroep hem niet kan pruimen en ga dat nou niet ontkennen ,want dat is een feit .Dat alleen al is reden genoeg om m niet op te stellen .Dus voor de zoveelste hou eens op om de heer v/d Bergh te verheerlijken want niet alleen de spelersgroep maar ook het overgrote deel van deze shoutbox en de supporters worden kotsmisselijk van je grote held .

Volgens mij begrijp je niet wat ik zeg

Nog maar eens proberen

 

even een andere naam.

 

v/d brom zegt tegen een speler je hebt het goed gedaan maar je bent geblesseerd geraakt en jammer genoeg doet een ander het nu goed en het elftal draait.

 

Deze speler komt er na een tijdje weer in ,het elftal doet het goed en ook de speler doet het goed.

 

waarom word deze speler er toch weer naast gezet terwijl toen hij van zijn blessure af was hij op de bank plaats moest nemen.

 

v/d Brom had gewoon duidelijker moeten wezen en moeten zeggen tegen deze speler je bent goed voor plek 12,13 of 14

 

Dan had er niets aan de hand geweest

0
Maandag 15 november 2010 om 13:58 uur

marcellino

Jacco schreef:

Krijg steeds meer het idee dat jij Ricky van der Bergh zelf bent.....en het rare is dat zou me niet eens verbasen aangezien Ricky alles via de media doet.

 

"Als ricky door blessures er dan weer in komt positief is veranderd beslissend is tegen utrecht en ajax goed speelt tegen groningen waar je ook niet verliest maar door penalties eruit gaat."

Heb je de wissel tegen Groningen gezien, goh wat was Ricky weer positief veranderd zeg......

Heb je Immers gisteren gezien was ook teleurgesteld heb je verhoek gezien was ook teleurgesteld.

 

Maar reageer nou eens op de inhoud die ik schrijf fijten die besproken zijn.

 

Als we dan als team moeten opereren is iedereen gelijk.

Als v/d brom dan hem uitlegt waarom hij het elftal laat staan kan hij daar in een zelfde geval niet anders over denken ,doe je dat toch dan is het ook niet raar dat er onrust komt.

 

En dat heeft niets met ricky te maken maar met afspreaken die je maakt

0
Maandag 15 november 2010 om 13:33 uur

<FCDH>

shannii1 schreef:

ga jij die nietsnut nog ff lopen verdedigen!! en al kunnen andere clubs m niet betalen koop je m van mijn part .Tis nu wel genoeg geweest met die blaaskaak.

Hoor nou hoe je over je eigen spelers denkt waarom nou weer een niets nut? steun je eigen spelers van je club er maak er geen olifant van

0
Maandag 15 november 2010 om 12:30 uur

Haegsche Nees

Ricky heeft inderdaad goed gespeeld in die wedstrijden en hij heeft gelijk in zijn kritiek maar moet toch zijn mond houden want hij is niet belangrijker dan het team/geheel. Zeker op zijn plek zal hij af en toe wel spelen en af en toe niet. Als hij dat niet begrijpt is hij gewoon dom. Maar waarom gisteren die Buijs eigenlijk in het veld kwam? Zo ga je niet met Ricky om. Ricky is veel beter in vorm dan die Buijs. Laat die Buijs maar lekker eerst een paar maanden in het tweede beginnen want ik heb hem gisteren niets goed zien doen. Dus daarin had Ricky wat mij betreft gelijk. 

0
Maandag 15 november 2010 om 09:29 uur

ADO supporter Leidschenveen

Waarom gebruikt Antonia niet het enige wapen dat hij heeft: zijn snelheid ! Hij is nu een paar keer ingevallen, maar ik heb hem nog geen enkele keer een rush zien maken waarbij hij met een steekpass tussen de verdedigers door in de diepte wordt gestuurd.

Ik durf te stellen dat hij de snelste speler uit de eredivisie is.

 

Zondag is NAC gegarandeerd uitverkocht.

0
Maandag 15 november 2010 om 07:44 uur

marcellino

K.B schreef:

Ricky speelt niet aggresief zoals vorig jaar, maar zou met al die opstootjes en overtredingen zich kunnen laten misleiden.

Je lijkt atteveld wel met die wissels, want die zette millic pas in als je achter kwamen..wat v.d brom doet is goed, gewoon impulsief wisselen en we hebben 90 minuten lang verdedigd dus ik weet niet of je 75 minuten az-ajaz hebt gekeken en in dat geval heb je geen creatieve spelers nodig maar harde werkers.

Oke dus als ik jou goed begrijp is het zo dat als je 75 minuten onder druk staat dat je zo veel mogelijk verdedigende middenvelders op moet stellen en het liefst spelers die hart werken.

 

Nou dat hoor ik voor het eerst.

Als we wat creatiever hadden geweest in de laatste tien minuten hadden we daar met 3-1 gewonnen.

 

Omdat spelers er door heen zaten (logisch na groningen)en de spelers die erin kwamen dat vermogen niet hebben liep je nog meer achter de fijten aan.

 

Het is dan ook niet raar dat je door een corner 2 punten verliest.

waarom omdat je al je kopkracht immers en bulykin eruit haalt.

 

Verder wil ik even kwijt dat ik blij ben met een punt,anders gaan jullie nog denken dat ik niet tevreden ben

0
Zondag 14 november 2010 om 21:08 uur

Advertentie

marcellino

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Jammer een paar minuten voor tijd. Maar ik ben dik tevreden met een punt na die slijtageslag van afgelopen donderdag.

NEC is thuis in Nijmegen een hele lastige ploeg.

Het hoogst haalbare en als je eerlijk bent hadden we ook kunnen verliesen.

Het was gewoon een dramatische wedstrijd.

 

De wissels begreep ik totaal niet ,ik dacht dat we altijd van onze eigen kracht uitgingen.

 

Met buijs en bosschaard ga je toch verdedigender voetballen.

En over Antonia,ik heb hier vele shouters gehoord die hem de hemel in prezen.

 

Nu twee inval beurten kom ik tot de conclusie dat de snelheid die hij volgens vele hier moet hebben wel mee valt en het inzicht (nog)onbeerd om van waarde te zijn.

 

Laten we tevreden zijn met een punt we zijn daar vaak met niks weg gegaan van deplekken om ons heen hebben alleen wij punten gepakt.

 

En WAAROM WERD RICKY NIET INGEBRACHT ,IS HET TOCH GEASCALEERD NADAT HIJ TE HOREN KREEG DAT HIJ NIET ZOU SPELEN

0
Zondag 14 november 2010 om 16:32 uur

ado-kenner

waarom weer door een corner daar moeten we beter bij opletten en die 5 minuten extra tijd is ook tegebwoordig doe je dat maar gewoon.

0
Zondag 14 november 2010 om 16:28 uur

Nu online

R0n3d, Ronnie, guru en 422 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4