Tag: gooien

Pagina 128

supporter-noord

Madmax schreef:

De balans na 2 x 34 en 1 x 18 competitie wedstrijden Slecht anti en toevals voetbal ik zeg verlengen !!!!!!!!!!!!
pfff, die vd Kallen wil natuurlijk die vent niet op de keien gooien want anders moet hij dat kontrakt afkopen. Welke idioot geeft er nou een BEGINNER een 4 jarig kontrakt onder het mom van opbouwen. Niemand heeft er ooit wat opgebouwd bij ADO, hoogstens een paar trainers van naam in de jaren 60/70
0
Zondag 22 december 2013 om 18:59 uur

tim_b

derput schreef:

en als we winnen een ander spandoek??? Steyn forever???
als ze verliezen kan je dat spandoek ook in de lucht gooien....

wordt dan toch als cynisch gezien hihi
0
Zondag 22 december 2013 om 10:57 uur

1905

ACH ACH hij pompt andere supporters neer, ga je met je toetsenbord gooien dan?
0
Zondag 22 december 2013 om 09:30 uur

Madmax

Dannyy schreef:

Hans Kraaij junior nieuwe trainer van Den Haag?
Dan denk ik dat Steijn met zijn jasje gaat gooien
0
Woensdag 18 december 2013 om 21:19 uur

070-Hagenees

Hahaha, dan moet ie veel te vaak met z`n jasje gaan gooien als je kijkt naar het aantal tegendoelpunten dat we elke wedstrijd krijgen.
0

Ricky

Ik denk dat het nu tijd wordt dat de supporters groepen cq. verenigingen de handen ineen gaan slaan.

Ik ben zelf jammer genoeg niet bij machten om een en ander op touw te zetten.

Ik ben begonnen te emailen naar de diverse supporters sites om te inventariseren wat de mogelijkheden zijn.

Om te beginnen lijkt het mij een optie om de aandacht te trekken door alle supporters sites 2 dagen op zwart te gooien.

Even een poll hier in de shoutbox:

Wat vinden we jongens?

Steijn OUT or Steijn IN???
0
Maandag 16 december 2013 om 10:49 uur

D.H.zuid-west schreef:

En dat denk ik niet, zij moeten het spel gaan maken en willen aanvallen wat een heel andere wedstrijd oplevert. Vasthouden aan 4-4-2 tegen PSV en gebruik maken van snelle counters en je hebt echt wel kans.
tuurlijk moet je vasthouden aan 4-4-2, zeker tegen psv. Maar vanavond had die nitwit het in de eerste helft al om moeten gooien. Hoeveel fouten mag die vent nog maken.
0
Zaterdag 14 december 2013 om 23:42 uur

Dannyy

Hopelijk leest het bestuur mee en gooien ze nu meteen Steijn eruit! 100ste wedstrijd was het van Steijn, 100 teveel!
0
Zaterdag 14 december 2013 om 22:39 uur

marcellino

070 schreef:

De eerste helft creeer je meer kansen dan de rest van het seizoen bij elkaar. Wat een gelul over vleugelspelers hier zeg. Bovendien heb je geen vleugelspelers. Neemt niet weg dat de tweede helft weer ouderwets drama was. En dat onze trainer weer eens een bijzonder onhandige hand van wisselen had. Ik was nooit fan van Van Haaren, maar die jongen speelde echt een uitstekende eerste helft. En wie wordt er gewisseld?

Verder is dit hopelijk de laatste wedstrijd van Wormgoor geweest. Die jongen kan er echt geen klote van. Stapt te laat, kan niet aannemen, wint geen duel, opbouwend een drama etc etc
Ik weet niet welke wedstrijd jij gekeken hebt ja je creerd kansen ( en volgens mij kwamen deze van de flanken) maar hou veel ballen waren kut.
De tweede helft ga je iedere bal vanaf de middenlijn in de pot gooien en krijg je toevalsvoetbal.totaal geen rust meer in het elftal en totaall geen taktiek.
Ja we hebben kansen gehad maar is dat zo top tegen de in mijn ogen slechtste elftal van de eredivisie en ja wij verliesen ervan
En wie je wisseld maakt geen kut uit .je begint de wedstrij gewoon verkeerd en na 20 minuten weet je al dat je deze wedstrijd niet gaat winnen.
Nogmaals ik geef steijn bujna nooit de schuld maar hier heeft hij takties gevaald
0
Zaterdag 14 december 2013 om 21:47 uur

Sound

H@@GenEES schreef:

Je verliest de wedstrijd omdat A er 3/4 100% kansen worden gemist, B er een smeerlap van een corrupte scheidsrechter staat te fluiten, en C door een persoonlijke fout van Wormgoor die voor de zoveelste keer niet staat op te letten.

Daar kun je als trainer niet gek veel aan doen, het enige wat ik Steijn kwalijk neem is dat die Wormgoor blijft opstellen, die heeft nu wel bewezen dat die niet geschikt is op dit niveau.

Ben trouwens wel benieuwd hoelang het duurt voordat MR FC Den Haag weer onder zijn steen vandaan komt gekropen, er is immers weer verloren vandaag.
Grotendeels met je eens, maar ik zie niet helemaal in wat Jansen er vandaag mee te maken heeft. In de eerste helft had hij misschien vDuinen een strafschop kunnen geven, maar dan krijg je er 100 per wedstrijd. In de 2e helft was er niets aan de hand. Die Wormgoor is waardeloos en dat neem ik idd ook Steijn wel kwalijk. "never change a winning team" dacht Maurice, maar als je weet dat je tegenstander zo naar Den Haag komt als vandaag (daar ga ik even van uit) en het helemaal dicht gaat gooien dan mag je het van mij best wat breder maken dat veld. Probleem blijft dan wel dat je aan Cabral meestal ook niets hebt. Ok dat doet hij dus niet, maar als je na 50 minuten ziet dat het gewoon niet lukt, waarom grijpt hij dan niet in en probeert iets anders? We hebben wat mij betreft al te vaak trainers gehad die volgens mij liever zouden willen dat je helemaal niemand mag wisselen. Je hebt er 3, gebruik ze dan ook gvd.