Tag: minuut

Pagina 128

Tommy

AZ kansloos tegen tien man Hoffenheim

AZ heeft in Zwitserland niet kunnen winnen van 1899 Hoffenheim. De Duitsers waren met 3-0 te sterk in het oefenduel.

Hoffenheim speelde een groot deel van de wedstrijd met tien man, want Roberto Firmino kreeg in de 25ste minuut direct rood voor een harde overtreding op Nemanja Gudelj. Het lukte AZ echter niet zijn overtalsituatie om te zetten in een overwinning.

Twaalf minuten na rust kwam Hoffenheim op voorsprong via Sebastian Rudy, die een vrije trap omzette in een doelpunt. Anthony Modeste maakte er twintig minuten voor tijd op aangeven van Adam Szalai ook nog 2-0 van. Ook een derde tegentreffer bleef AZ niet bespaard. Deze kwam vlak voor tijd op naam van Sejad Salihovic.

Het is de eerste nederlaag van AZ deze oefencampagne. De Alkmaarders spelen op 9 augustus hun eerste competitiewedstrijd, uit tegen Heracles Almelo.

[B]nou mike prettige wedstrijd daar
0
Donderdag 31 juli 2014 om 17:01 uur

dutch

slash070 schreef:

Piet had zijn ernergie eerder moeten gebruiken voordat er sprake was van een chinese overname om meer zakenlieden bij de club te betrekken. Vd Kallen verwijten maken heeft geen zin, waren zijn aandelen, heeft/had Piet Jansen niks over te vertellen.
inderdaad, toen het 1 minuut voor 12 was met de overname schrokken ze wakker en gingen ze op stel en sprong op zoek naar haagse inversteerders terwijl hij eerder nog geen subsponsor kon binnehalen pfff

Stilte in 17e minuut ADO – Konyaspor
Tijdens de oefenwedstrijd ADO – Konyaspor worden de slachtoffers van de vliegramp in Oekraïne herdacht.
Lees het nieuwsbericht
0
Vrijdag 25 juli 2014 om 15:40 uur

haagse-Dick

Morgen in de 17e minuut 1 minuut stilte!
0
Vrijdag 25 juli 2014 om 13:01 uur

1905

1 minuut stilte in de 17de minuut zaterdag tijdens F.C.Den Haag-Konyaspor

Zaterdag 26 juli zal in de 17de minuut van de match F.C.Den Haag-Konyaspor 1 minuut stilte worden gehouden voor de slachtoffers van de ramp met de MH17.

Northside.nl kreeg de vraag van een supporter of dit niet te regelen was en uiteraard ging ik er direct achteraan.

Na overleg van de club met de staf,KNVB,HVV Laakkwartier en de Turkse tegenstander Konyaspor is besloten dat ze dit een mooi initatief vonden om de Haagse supporters de kans te geven hun verdriet te uiten om de 298 slachtoffers en hun medeleving te tonen aan de nabestaanden.

Vlak voordat de 17de minuut ingaat zal de speaker omroepen dat er een minuut stilte inacht zal worden genomen. Ik hoop dat iedereen die aanwezig is eraan mee doet!

De match wordt gespeeld op het terrein van HVV Laakkwartier om 14.30 uur.

Northside.nl dankt iedereen voor de medewerking om dit mogelijk te
maken!
0
Vrijdag 25 juli 2014 om 12:41 uur

lasoog1

Onze tegenstander van a.s. zaterdag konyanspor speelde 0-0 vandaag tegen Twente. Ze kwamen zo het veld op. . . .

aanstaande zaterdag is stlitemoment minuut 17. onduidelijk is of t stil is of overweldegend applaus. voor de slachtoffers waaronder 12 hagenezen En dit is ff serieus.
0
Woensdag 23 juli 2014 om 23:34 uur

ADODENHAAG

Thijs schreef:

Welke minuut?
Volgens flashscore 7e minuut, zitten er weleens een minuut naast. Goed begin, maar dat was tegen Eindhoven ook. Het scheelt wel dat het iets koeler is, al is het nog wel behoorlijk warm..